V40
Re: V40
Συμφωνώ κι εγώ με τον φίλο Kristianstad για εξασφάλιση χαμηλότερης τιμής αντί για αμφιβόλου ποιότητας και εγκατάστασης after market συναγερμών (κάπως έτσι "έκοψα" ~1200ε!). Σε κάποια στιγμή ειλικρίνειας ο πωλητής μού παραδέχθηκε ότι για ένα διάστημα οι συναγερμοί που έβαζαν ήταν κακής ποιότητας και εφαρμογής αλλά φυσικά αυτοί δεν το ήξεραν γιατί η τοποθέτηση ήταν "εργολαβία" κάποιου συνεργάτη που τον έδιωξαν όταν άρχισε ο κόσμος να παραπονιέται κλπ κλπ. Αν όμως είναι να δώσεις 300-500ε για after market, γιατί να μη δώσεις τα 500ε για εργοστασιακό που τον καλύπτει και η εγγύηση κι έχεις σίγουρα το κεφάλι ήσυχο?
V40 D2 Livstyl
-
Kristianstad
- D2
myLivstyl έγραψε:Συμφωνώ κι εγώ με τον φίλο Kristianstad για εξασφάλιση χαμηλότερης τιμής αντί για αμφιβόλου ποιότητας και εγκατάστασης after market συναγερμών (κάπως έτσι "έκοψα" ~1200ε!). Σε κάποια στιγμή ειλικρίνειας ο πωλητής μού παραδέχθηκε ότι για ένα διάστημα οι συναγερμοί που έβαζαν ήταν κακής ποιότητας και εφαρμογής αλλά φυσικά αυτοί δεν το ήξεραν γιατί η τοποθέτηση ήταν "εργολαβία" κάποιου συνεργάτη που τον έδιωξαν όταν άρχισε ο κόσμος να παραπονιέται κλπ κλπ. Αν όμως είναι να δώσεις 300-500ε για after market, γιατί να μη δώσεις τα 500ε για εργοστασιακό που τον καλύπτει και η εγγύηση κι έχεις σίγουρα το κεφάλι ήσυχο?
Αυτή την καραμέλα με την κακή εργολαβία την ακούω από το 2007 που παραλάμβανα άλλο αυτοκίνητο, άλλης μάρκας.
Ξέρουν πολύ καλά πόσο καλοί είναι οι συναγερμοί και οι after market αισθητήρες παρκαρίσματος, όταν τους κοστίζουν 30-40 ευρώ από Κίνα. Επίσης είδα με τα δικά μου μάτια τοποθέτηση σε εισαγωγέα (όχι απλά dealer) άλλης ευρωπαϊκής μάρκας και είπα ότι κανονικά σε αυτούς ούτε αλλαγή καθαριστήρων. Συγνώμη που είμαι αφοριστικός, αλλά με ενοχλεί η τσαπατσουλιά.
-
Kristianstad
- D2
Για το δικό μου το σύστημα γράφει πως θα έρθει Ελλάδα, το αργότερο 15/02/2015 :(
Βάλε και άλλες 2 εβδομάδες για εκτελωνισμούς/πινακίδες ... παραλαμβάνω την άνοιξη :(
Βάλε και άλλες 2 εβδομάδες για εκτελωνισμούς/πινακίδες ... παραλαμβάνω την άνοιξη :(
Kristianstad έγραψε:Για το δικό μου το σύστημα γράφει πως θα έρθει Ελλάδα, το αργότερο 15/02/2015 :(
Για την τιμή τι σου είπαν , αν δεν έχει απόσυρση τότε τι κάνεις?
-
Kristianstad
- D2
τόσο από εκεί που το έκλεισα όσο και από άλλο διανομέα που πήρα προσφορά, είπαν στο τέλος της διαπραγμάτευσης πως αν δεν έχει απόσυρση θα κάνουν εκείνοι δώρο το όφελος.
-
Kristianstad
- D2
Γύρω στα 26 βγήκε το αυτοκίνητο με τον έξτρα εξοπλισμό και με όλες τις εκπτώσεις (όφελος απόσυρσης, έκπτωση dealer, παζάρι κτλ).
Δεν μπορώ να σου πω πόση έκπτωση έχει γίνει καθώς δεν έχω καταλάβει ποιά έιναι η πραγματική αρχική τιμή.
Δεν μπορώ να σου πω πόση έκπτωση έχει γίνει καθώς δεν έχω καταλάβει ποιά έιναι η πραγματική αρχική τιμή.
V40 D2 99CO2 vs 88CO2
Καλησπερα!
Σημερα πηγα να παρω προσφορες για V40 D2 XC LIVSTYL και OCEAN RACE. Οταν γυρισα σπιτι κ εριξα μια ματια στις προςφορες που πηρα, παρατηρησα οτι υπαρχουν 2? εκδοσεις κινητηρων D2, με 99CO2 (το ocean race της προσφορας) κ με 88CO2 (το Livstyl της προσφορας).
Ειναι διαφορετικοι κινητηρες (newer version) ή παιζει κατι αλλο?
Σημερα πηγα να παρω προσφορες για V40 D2 XC LIVSTYL και OCEAN RACE. Οταν γυρισα σπιτι κ εριξα μια ματια στις προςφορες που πηρα, παρατηρησα οτι υπαρχουν 2? εκδοσεις κινητηρων D2, με 99CO2 (το ocean race της προσφορας) κ με 88CO2 (το Livstyl της προσφορας).
Ειναι διαφορετικοι κινητηρες (newer version) ή παιζει κατι αλλο?
Volvo V40 CC D2 Ocean Race MY2015
Volvo S40 T4 MY2000 (until 2014)
-
Kristianstad
- D2
Για κάποιο περίεργο λόγο το XC με το απλό έχουν κάτω από 100 γρ co2, αρα δεν έχουν τέλη.
Αν πάρεις αυτόματο D2, εκεί υπάρχει αυξημένη κατανάλωση και κατά συνέπεια περισσότεροι ρύποι (108 νομίζω) και πληρώνεις τέλη.
Αν πάρεις αυτόματο D2, εκεί υπάρχει αυξημένη κατανάλωση και κατά συνέπεια περισσότεροι ρύποι (108 νομίζω) και πληρώνεις τέλη.
Η Αυξημενη καταναλωση του αυτοματου κιβωτιου συνεπαγεται αυξημενο CO2, οποτε μοιαζει λογικο.
Αυτο που δεν καταλαβαινα ειναι γιατι τοσο μεγαλη διαφορα μεταξυ των manual gearshift εκδοσεων σε XC D2 κ non-XC D2.
Λαστιχα κ αεροδυναμικη ειναι μια λογικη εξηγηση αν κ δεν περιμενα τοση διαφορα...
Οπως κ να εχει, γνωριζει κανεις πραγματικα νουμερα καταναλωσης του Cross Country D2?
Αυτο που δεν καταλαβαινα ειναι γιατι τοσο μεγαλη διαφορα μεταξυ των manual gearshift εκδοσεων σε XC D2 κ non-XC D2.
Λαστιχα κ αεροδυναμικη ειναι μια λογικη εξηγηση αν κ δεν περιμενα τοση διαφορα...
Οπως κ να εχει, γνωριζει κανεις πραγματικα νουμερα καταναλωσης του Cross Country D2?
-
Kristianstad
- D2
Ο υπολογισμός των εκπομπών γίνεται βάση συντελεστών απόδοσης των λίτρων καυσίμου που καταναλώνει ένα όχημα.
By definition το αυτόματο κιβώτιο έχει περισσότερες απώλειες άρα και αυξημένη κατανάλωση για δεδομένη χρήση. Κατά συνέπεια, και ελαφρά περισσότερες εκπομπές από το χειροκίνητο. Νομίζω 90κάτι έχει το χειροκίνητο και 102 το αυτόματο. Το δεύτερο σπάει το φράγμα των μηδενικών τελών (>100gr CO2/km) και για αυτό πληρώνει τέλη τα οποία νομίζω είναι 90κάτι ευρώ (οι εκπομπές του επί συντελεστή 0,9).
Μεταξύ XC και απλού R2 η διαφορά μπορεί να έχει να κάνει με διαφορετικό συντελεστή τριβών (π.χ. άλλες διαστάσεις ελαστικών και ζαντών, ή ακόμα και με διαφορετικές αντιστάσεις λόγω διαφορετικού ύψους; ) ή λέω
Σε κάθε περίπτωση δεν έχει νόημα να σκάμε για 0.3 πάνω κάτω.
By definition το αυτόματο κιβώτιο έχει περισσότερες απώλειες άρα και αυξημένη κατανάλωση για δεδομένη χρήση. Κατά συνέπεια, και ελαφρά περισσότερες εκπομπές από το χειροκίνητο. Νομίζω 90κάτι έχει το χειροκίνητο και 102 το αυτόματο. Το δεύτερο σπάει το φράγμα των μηδενικών τελών (>100gr CO2/km) και για αυτό πληρώνει τέλη τα οποία νομίζω είναι 90κάτι ευρώ (οι εκπομπές του επί συντελεστή 0,9).
Μεταξύ XC και απλού R2 η διαφορά μπορεί να έχει να κάνει με διαφορετικό συντελεστή τριβών (π.χ. άλλες διαστάσεις ελαστικών και ζαντών, ή ακόμα και με διαφορετικές αντιστάσεις λόγω διαφορετικού ύψους; ) ή λέω
Σε κάθε περίπτωση δεν έχει νόημα να σκάμε για 0.3 πάνω κάτω.
V40 XC CODES LIST
Ειμαι σχεδον ετοιμος να παραγγειλω ενα V40 XC D2 κ μετα απο 3-4 προσφορες για διαφορες εκδοσεις/εξοπλισμους... χαθηκα πραγματικα, ειδικα με το Business Pack (διαφορετικοι κωδικοι) κ τα περιεχομενα αυτου.
Ρωτησα τον πωλητη για καποιον οδηγο που να αναφερει αναλυτικα τα αξεσουαρ που μπορει να παρει το αμαξι κ μου ειπε πως επιτηδες δεν εχουν βγαλει κατι τετοιο καθως οι πελατες θα τους τρελαιναν στις ερωτησεις λογω της πολυπλοκοτητας της λιστας με τους κωδικους.
Ψαχνοντας λοιπον, επεσα εδω κ εβγαλα μια ακρη, πχ μεταξυ κωδικων MC6IA κ MC6IC
http://www.volvocars.com/pl/all-cars/Do ... celist.pdf
Δυστυχως βεβαια, υπαρχουν διαφορες απο τα μοντελα της ελληνικης αγορας. Π.χ. αυτοι εχουν τον συναγερμο στα standard σε ολα τα μοντελα.
Οπως κ να εχει, εμενα με βοηθησε κ ειπα να τον στειλω κ εδω...
Ελπιζω να τον βρειτε χρησιμο κ να μην σας μπερδεψει οπως ειπε κ ο πωλητης
Ρωτησα τον πωλητη για καποιον οδηγο που να αναφερει αναλυτικα τα αξεσουαρ που μπορει να παρει το αμαξι κ μου ειπε πως επιτηδες δεν εχουν βγαλει κατι τετοιο καθως οι πελατες θα τους τρελαιναν στις ερωτησεις λογω της πολυπλοκοτητας της λιστας με τους κωδικους.
Δυστυχως βεβαια, υπαρχουν διαφορες απο τα μοντελα της ελληνικης αγορας. Π.χ. αυτοι εχουν τον συναγερμο στα standard σε ολα τα μοντελα.
Re: V40 XC CODES LIST
elgreco έγραψε:Ειμαι σχεδον ετοιμος να παραγγειλω ενα V40 XC D2 κ μετα απο 3-4 προσφορες για διαφορες εκδοσεις/εξοπλισμους... χαθηκα πραγματικα, ειδικα με το Business Pack (διαφορετικοι κωδικοι) κ τα περιεχομενα αυτου.
Ζήτα από άλλον μεταπωλητή, να σου δώσει το πλήρες exelακι, με όλους τους κωδικούς/πακέτα/τιμές εκδόσεις για την Ελληνική Αγορά. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να θέλει να αγοράσει/ παραμετροποιήσει κάποιος ένα καινούριο αυτοκίνητο και να παίρνει τέτοια απάντηση.
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
-
Kristianstad
- D2
elgreco πάρε προσφορές από 3 τουλάχιστον
είναι απίστευτο πόσο διαφορετικές τιμές μπορείς να πάρεις για το ίδιο πράγμα!!!
είναι απίστευτο πόσο διαφορετικές τιμές μπορείς να πάρεις για το ίδιο πράγμα!!!
Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το excelόφυλλο με τις εκδόσεις, τον έξτρα εξοπλισμό, τους κωδικούς και τα πακέτα για το V40 MY14. Δεν έχει τις εκδόσεις Livstyl (πολύ αξιόλογη κατ'εμέ) & Ocean Race των οποίων όμως τον επιπλέον εξοπλισμό, μπορείτε να τον βρείτε εύκολα. Πραγματικά ο πωλητής που αρνήθηκε να βοηθήσει τον πελάτη στην διαμόρφωση του αυτοκινήτου του θέλει πολύ
. Χρειάζεται αρκετή μελέτη για να βρεθεί ο τέλειος συνδιασμός εξοπλισμού/τιμής (τουλάχιστον για "ψείρες" σαν κι εμένα!) και όπως έχω αναφέρει παλιότερα, αλλαγές μπορούν να γίνουν και μετά την παραγγελία για κάποιες μέρες (~2 εβδομάδες).
NEW V40 MY14 W1346 PRP.XLS
http://ge.tt/3VYLrl52/v/0?c
. Χρειάζεται αρκετή μελέτη για να βρεθεί ο τέλειος συνδιασμός εξοπλισμού/τιμής (τουλάχιστον για "ψείρες" σαν κι εμένα!) και όπως έχω αναφέρει παλιότερα, αλλαγές μπορούν να γίνουν και μετά την παραγγελία για κάποιες μέρες (~2 εβδομάδες).NEW V40 MY14 W1346 PRP.XLS
V40 D2 Livstyl
Re: V40 XC CODES LIST
johnkyr έγραψε:elgreco έγραψε:Ειμαι σχεδον ετοιμος να παραγγειλω ενα V40 XC D2 κ μετα απο 3-4 προσφορες για διαφορες εκδοσεις/εξοπλισμους... χαθηκα πραγματικα, ειδικα με το Business Pack (διαφορετικοι κωδικοι) κ τα περιεχομενα αυτου.
Ζήτα από άλλον μεταπωλητή, να σου δώσει το πλήρες exelακι, με όλους τους κωδικούς/πακέτα/τιμές εκδόσεις για την Ελληνική Αγορά. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να θέλει να αγοράσει/ παραμετροποιήσει κάποιος ένα καινούριο αυτοκίνητο και να παίρνει τέτοια απάντηση.
Και ομως κ εγω δεν το πιστευα οταν το ακουσα :(
myLivstyl έγραψε:Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το excelόφυλλο με τις εκδόσεις, τον έξτρα εξοπλισμό, τους κωδικούς και τα πακέτα για το V40 MY14. Δεν έχει τις εκδόσεις Livstyl (πολύ αξιόλογη κατ'εμέ) & Ocean Race των οποίων όμως τον επιπλέον εξοπλισμό, μπορείτε να τον βρείτε εύκολα. Πραγματικά ο πωλητής που αρνήθηκε να βοηθήσει τον πελάτη στην διαμόρφωση του αυτοκινήτου του θέλει πολύ. Χρειάζεται αρκετή μελέτη για να βρεθεί ο τέλειος συνδιασμός εξοπλισμού/τιμής (τουλάχιστον για "ψείρες" σαν κι εμένα!) και όπως έχω αναφέρει παλιότερα, αλλαγές μπορούν να γίνουν και μετά την παραγγελία για κάποιες μέρες (~2 εβδομάδες).
Ευχαριστω πολυ! ...αλλα προσωπικα ενδιαφερομαι για το cross country που δεν το ειδα στο συγκεκριμενο excel :(
-
Kristianstad
- D2
Δεν αλλάζουν οι τιμές για το XC!
Το παρήγγειλα πριν δέκα μέρες. Τα αξεσουάρ είναι τα ίδια (εκτός από το χαμήλωμα σασί!).
Πήγαινε από 2-3 αντιπροσωπείες. Κάποιος θα στο δώσει.
Το παρήγγειλα πριν δέκα μέρες. Τα αξεσουάρ είναι τα ίδια (εκτός από το χαμήλωμα σασί!).
Πήγαινε από 2-3 αντιπροσωπείες. Κάποιος θα στο δώσει.
elgreco έγραψε:myLivstyl έγραψε:Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το excelόφυλλο με τις εκδόσεις, τον έξτρα εξοπλισμό, τους κωδικούς και τα πακέτα για το V40 MY14. Δεν έχει τις εκδόσεις Livstyl (πολύ αξιόλογη κατ'εμέ) & Ocean Race των οποίων όμως τον επιπλέον εξοπλισμό, μπορείτε να τον βρείτε εύκολα. Πραγματικά ο πωλητής που αρνήθηκε να βοηθήσει τον πελάτη στην διαμόρφωση του αυτοκινήτου του θέλει πολύ. Χρειάζεται αρκετή μελέτη για να βρεθεί ο τέλειος συνδιασμός εξοπλισμού/τιμής (τουλάχιστον για "ψείρες" σαν κι εμένα!) και όπως έχω αναφέρει παλιότερα, αλλαγές μπορούν να γίνουν και μετά την παραγγελία για κάποιες μέρες (~2 εβδομάδες).
Ευχαριστω πολυ! ...αλλα προσωπικα ενδιαφερομαι για το cross country που δεν το ειδα στο συγκεκριμενο excel :(
Παρακαλώ! Ο έξτρα εξοπλισμός και τα πακέτα απ'ότι μου είχαν πει (πριν 5-6 μήνες) ήταν τα ίδια και για τα 2 αυτοκίνητα. Με ένα τηλ σε κάποια αντιπροσωπία -πιστεύω- θα το ξεκαθαρίσεις αυτό. Κι εμένα από τη Λ.Αθηνών μου το έδωσαν χωρίς δεύτερη κουβέντα.
*Προσοχή στους πωλητές που θέλουν απλά να ξεστοκάρουν.
V40 D2 Livstyl
-
Kristianstad
- D2
ή που απλά βαριούνται να κάνουν τη δουλειά τους.
Για αυτό η επίσκεψη σε 2 ή και 3 καταστήματα μόνο καλό κάνει.
Ακούς - βλέπεις - μαθαίνεις περισσότερα για το αυτοκίνητο.
Τον επιπλέον εξοπλισμό τον διάλεξα αφού είχα επισκεφθεί το αυτοκίνητο σε δεύτερο dealer. Επίσης ο πρώτος δεν μου είχε αναφέρει καν τη διαφορά ETC/ECC, τη δυνατότητα αυτόματων καθαριστήρων με 100 ευρώ, το σαλόνι τ-τεκ κτλ.
Πολύ ψάξιμο σε ότι κάνουμε - το φόρουμ ουραγός!!
Τον επιπλέον εξοπλισμό τον διάλεξα αφού είχα επισκεφθεί το αυτοκίνητο σε δεύτερο dealer. Επίσης ο πρώτος δεν μου είχε αναφέρει καν τη διαφορά ETC/ECC, τη δυνατότητα αυτόματων καθαριστήρων με 100 ευρώ, το σαλόνι τ-τεκ κτλ.
-
Kristianstad
- D2
Jim_C30 έγραψε:Kristianstad έγραψε:Πολύ ψάξιμο σε ότι κάνουμε - το φόρουμ ουραγός!!
Ουραγός σημαίνει τελευταίος... Μάλλον κάτι άλλο ήθελες να πεις ή δεν κατάλαβα το σχόλιο;
http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BF%CF ... F%8C%CF%82
Αναφερόμουν στην οπισθοφυλακή.
Kristianstad έγραψε:ή που απλά βαριούνται να κάνουν τη δουλειά τους.
Σου ειναι ευκολο να μας πεις λεπτομερειες για ETC/ECC, T-TEC κ αυτοματους καθαριστηρες κ οτι αλλο σου εκανε εντυπωση;
-
Kristianstad
- D2
Το ECC έχει αυτόματη λειτουργία, ρυθμίσεις για οδηγό/συνοδηγό και ψύξη του glovebox.
Εγώ ήθελα την αυτόματη λειτουργία, που ρυθμίζεις τη θερμοκρασία της καμπίνας και το σύστημα αναλαμβάνει να ρυθμίζει τη ροή του αέρα για να την πετύχει.
To κόστος του είναι 322 ευρώ και ο κωδικός του 7.
To σαλόνι T-tec είναι συνδυασμός υφάσματος/βινυλίου. Εμείς πήραμε την έκδοση Lindholmen που έχει μια πολύ ήπια πορτοκαλί ραφή, ενω το όλο σύνολο μοιάζει με σκούρο τζην blue black. Μαζί με αυτό έρχεται και η πίσω διπλη ποτηροθήκη, μπροστά από το υποβραχιόνιο. Κόστος 378 ευρώ και κωδικός S5xx
Ο αισθητήρας βροχής έχει και λειτουργία ανίχνευσης σήραγγας. Χρήσιμο gadgetάκι, ειδικά αν ταξιδεύεις με τις ώρες στην Εθνική. Ρυθμίζει μόνο του την ταχύτητα των καθαριστήρων ανάλογα με την ταχύτητά σου και τον όγκο νερού που δέχεται το αυτοκίνητο. Κόστος 113 ευρώ και κωδικός 370.
Η πανοραμική ηλιοροφή με την ηλεκτρική κουρτίνα κοστίζει 1218 ευρώ (κωδ. 30).
Επέλεξα επίσης ρεζέρβα κανονική (67 ευρώ κωδικός 165) και ράφι από πάνω (82 ευρώ κωδικός 891)
Τέλος, βάλαμε αλουμινένιο κάλυμα στο τιμόνι, το οποίο τοποθετείται στην Ελλάδα, με κόστος 67 ευρώ.
Αυτά διάλεξα εγώ και νομίζω πως είμαι ευχαριστημένος - ήθελα και κοτσαδόρο για τη σχάρα των ποδηλάτων (είμαι αθλητής ΜΤΒ) αλλά είχε 600+. Θα βάλω εκτός.
Εγώ ήθελα την αυτόματη λειτουργία, που ρυθμίζεις τη θερμοκρασία της καμπίνας και το σύστημα αναλαμβάνει να ρυθμίζει τη ροή του αέρα για να την πετύχει.
To κόστος του είναι 322 ευρώ και ο κωδικός του 7.
To σαλόνι T-tec είναι συνδυασμός υφάσματος/βινυλίου. Εμείς πήραμε την έκδοση Lindholmen που έχει μια πολύ ήπια πορτοκαλί ραφή, ενω το όλο σύνολο μοιάζει με σκούρο τζην blue black. Μαζί με αυτό έρχεται και η πίσω διπλη ποτηροθήκη, μπροστά από το υποβραχιόνιο. Κόστος 378 ευρώ και κωδικός S5xx
Ο αισθητήρας βροχής έχει και λειτουργία ανίχνευσης σήραγγας. Χρήσιμο gadgetάκι, ειδικά αν ταξιδεύεις με τις ώρες στην Εθνική. Ρυθμίζει μόνο του την ταχύτητα των καθαριστήρων ανάλογα με την ταχύτητά σου και τον όγκο νερού που δέχεται το αυτοκίνητο. Κόστος 113 ευρώ και κωδικός 370.
Η πανοραμική ηλιοροφή με την ηλεκτρική κουρτίνα κοστίζει 1218 ευρώ (κωδ. 30).
Επέλεξα επίσης ρεζέρβα κανονική (67 ευρώ κωδικός 165) και ράφι από πάνω (82 ευρώ κωδικός 891)
Τέλος, βάλαμε αλουμινένιο κάλυμα στο τιμόνι, το οποίο τοποθετείται στην Ελλάδα, με κόστος 67 ευρώ.
Αυτά διάλεξα εγώ και νομίζω πως είμαι ευχαριστημένος - ήθελα και κοτσαδόρο για τη σχάρα των ποδηλάτων (είμαι αθλητής ΜΤΒ) αλλά είχε 600+. Θα βάλω εκτός.
-
Dimitris14
- T2
Καλημέρα και από μένα.
Παραλαμβάνω μέσα στην εβδομάδα το v40 cc D2 powershift με livstyl εξοπλισμό. Εγώ γύρισα 3 αντιπροσωπείες, Σαρακάκη, Σφακιανάκη και Βελμάρ. Πολύ ψάξιμο και αρκετό άγχος με τις τιμές, προσφορές, εξοπλισμούς κλπ. Είναι γεγονός ότι χάνεσαι με τα εχτρα και τους εξοπλισμούς και τις επιλογές και στο τέλος αν δεν σε καθοδηγήσει ένας καλός πωλητής δεν βγτάζεις εύκολα άκρη.
Και οι 3 είχαν διαφορές στο +/- €250-€500.
Το αυτοκίνητο κόστισε €31.400 + 743 (μεταλλικό χρώμα) + 378 (T-Tec Βινυλιο) + 26(τασάκι) = 32.547 – 7219 (εκπτώσεις αποσυρόχαρτο κλπ) = 25.328 + 1000 (πλαινα μαρσπιε + διπλες απολ. Εξατμίσεων + συναγερμός δώρο) + 272 (τέλη και πινακίδες) = 26.600 !!!
Κατέληξα στην προσφορά της ΒΕΛΜΑΡ και δεν είμαι σίγουρος αν έχω πιέσει αρκετά για περισσότερα δώρα κλπ.
Ποια είναι η άποψή σας.
Παραλαμβάνω μέσα στην εβδομάδα το v40 cc D2 powershift με livstyl εξοπλισμό. Εγώ γύρισα 3 αντιπροσωπείες, Σαρακάκη, Σφακιανάκη και Βελμάρ. Πολύ ψάξιμο και αρκετό άγχος με τις τιμές, προσφορές, εξοπλισμούς κλπ. Είναι γεγονός ότι χάνεσαι με τα εχτρα και τους εξοπλισμούς και τις επιλογές και στο τέλος αν δεν σε καθοδηγήσει ένας καλός πωλητής δεν βγτάζεις εύκολα άκρη.
Και οι 3 είχαν διαφορές στο +/- €250-€500.
Το αυτοκίνητο κόστισε €31.400 + 743 (μεταλλικό χρώμα) + 378 (T-Tec Βινυλιο) + 26(τασάκι) = 32.547 – 7219 (εκπτώσεις αποσυρόχαρτο κλπ) = 25.328 + 1000 (πλαινα μαρσπιε + διπλες απολ. Εξατμίσεων + συναγερμός δώρο) + 272 (τέλη και πινακίδες) = 26.600 !!!
Κατέληξα στην προσφορά της ΒΕΛΜΑΡ και δεν είμαι σίγουρος αν έχω πιέσει αρκετά για περισσότερα δώρα κλπ.
Ποια είναι η άποψή σας.
V40 cc D2 Powershift Livstyl MY15
-
Dimitris14
- T2
Επίσης !!!
Κατά την παραλαβή τι θα πρέπει να τσεκάρω πέρα από τα ουσιώδη, πχ πλαίσιο, σκισίματα στο εσωτερικό, γρατζουνιές κλπ?
Κατά την παραλαβή τι θα πρέπει να τσεκάρω πέρα από τα ουσιώδη, πχ πλαίσιο, σκισίματα στο εσωτερικό, γρατζουνιές κλπ?
Με το καλό η παραλαβή, καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι! Εγώ σου προτείνω να προσθέσεις BLIS+ECC. Η τιμή που πέτυχες μου ακούγεται πολύ καλή!Κατά την παραλαβή το μόνο που σου προτείνω είναι να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό, για να τσεκάρεις με προσοχή αυτά που λες!
-
Dimitris14
- T2
myLivstyl έγραψε:Με το καλό η παραλαβή, καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι! Εγώ σου προτείνω να προσθέσεις BLIS+ECC. Η τιμή που πέτυχες μου ακούγεται πολύ καλή!Κατά την παραλαβή το μόνο που σου προτείνω είναι να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό, για να τσεκάρεις με προσοχή αυτά που λες!
Ευχαριστώ πολύ.
το ECC το ήθελα, θα ρωτήσω αφού ψάξω να δω αν μπένει after market. Ομολογώ ότι παρασύρθηκα και εγώ πρίν την παραγγελία και νόμιζα ότι το ECC ήταν μέσα.
θα ποστάρω με την παραλαβή εντυπώσεις. Αν και νομίζω ότι θα είναι ικανοποιητικές σε σύγκριση με το Ibiza 101, που οδηγώ τώρα!
-
Kristianstad
- D2
Καλημέρα,
με το καλό η παραλαβή. Να ανεβάσεις φωτό και εντυπώσεις από το αυτόματο. Δεν κατάφερα να το οδηγήσω πριν το παραγγείλω και κάθομαι στα καρφιά!
Ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο πήρα εγώ με τα έξτρα που έγραψα παραπάνω (ηλιοροφή, αυτόματο, ECC, t-tec, αυτόματους καθαριστήρες, κάλυμα αλουμινίου στο τιμόνι, ρεζέρβα και ράφι) στα 26,3 με κλειδί στο χέρι.
Δεν έβαλα συναγερμό, απολήξεις, και πλαινά μαρσπιέ.
με το καλό η παραλαβή. Να ανεβάσεις φωτό και εντυπώσεις από το αυτόματο. Δεν κατάφερα να το οδηγήσω πριν το παραγγείλω και κάθομαι στα καρφιά!
Ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο πήρα εγώ με τα έξτρα που έγραψα παραπάνω (ηλιοροφή, αυτόματο, ECC, t-tec, αυτόματους καθαριστήρες, κάλυμα αλουμινίου στο τιμόνι, ρεζέρβα και ράφι) στα 26,3 με κλειδί στο χέρι.
-
Dimitris14
- T2
Kristianstad έγραψε:Καλημέρα,
Kristianstad Ευχαριστώ πολύ,
άρα εσύ πέτυχες καλύτερη τιμή σε σχέση με εμένα, καθώς τα υπολόγγισα πρέπει να κέρδισες περί τα 756
Σημαντικό είναι ότι οι νέες παραλαβές (W1428 - κατασκευή Οκτώβριος 2014) θεωρούνται MY2015 και έχουν και το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών TMPS.
Dimitris14 έγραψε:myLivstyl έγραψε:Με το καλό η παραλαβή, καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι! Εγώ σου προτείνω να προσθέσεις BLIS+ECC. Η τιμή που πέτυχες μου ακούγεται πολύ καλή!Κατά την παραλαβή το μόνο που σου προτείνω είναι να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό, για να τσεκάρεις με προσοχή αυτά που λες!
Ευχαριστώ πολύ.
το ECC το ήθελα, θα ρωτήσω αφού ψάξω να δω αν μπένει after market. Ομολογώ ότι παρασύρθηκα και εγώ πρίν την παραγγελία και νόμιζα ότι το ECC ήταν μέσα.
θα ποστάρω με την παραλαβή εντυπώσεις. Αν και νομίζω ότι θα είναι ικανοποιητικές σε σύγκριση με το Ibiza 101, που οδηγώ τώρα!
Να ξέρεις ότι μέχρι περίπου 2 εβδομάδες από την πρώτη μέρα της παραγγελίας μπορείς να την τροποποιήσεις, αν θες να το προσθέσεις.
V40 D2 Livstyl
-
Kristianstad
- D2
Λογικά, εφόσον παραλαμβάνει μέσα στην εβδομάδα, τότε δεν νομίζω να είναι εύκολο να τροποποιήσει κάτι. Προφανώς το αυτοκίνητο είναι Ελλάδα και βρίσκεται στη διαδικασία PDI.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 24 επισκέπτες