DIKASTIS-T5 έγραψε:Οκ!Καφριλες με VRESTA εμαθα χτες...!!!!![]()
????????
DIKASTIS-T5 έγραψε:Οκ!Καφριλες με VRESTA εμαθα χτες...!!!!![]()

gdoudou έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Για να δουμε και συμμετοχες
- VolvoZeus 2
- Johnkyr 2 +μωρο
- Jim_C30 2
- iatroud 2 +μωρο
- Dikastis 2
- gdoudou 3
- vrestas 2 ??
- georgosk 2 ??
Οσοι θελουν να συμμετασχουν κανοντας quote συμπληρωνουν το ονομα τους και τον αριθμο των ατομων....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

, μήπως ασχολήθηκες και με την παραγωγή ?DIKASTIS-T5 έγραψε:Ναι μια χαρα ειναι εκει ρε.Δεν υπαρχει λογος να το αλλαξουμε.Να ερθει και κανα παιδια απο βορρα.Για το αν θα ξεκινησουμε νωρις εγω προσωπικα μαλλον θα φτασω τελευταιος αργα γιατι γυρω στις 5 το απογευμα θα ξεκινησω στην καλυτερη.
dimikyr έγραψε:Δεν βλέπω σχόλια για τα ξενοδοχεία...Μήπως να κάνουμε καμία ψηφοφορία???![]()
Πείτε ποιο σας αρέσει περισσότερο για να παίρνουμε σιγά σιγά τηλέφωνα να ρωτάμε διαθεσιμότητα και τιμές.
Και αν έχει κάποιος και κάτι άλλο να προτείνει ας μας στείλει το link.
..gdoudou έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Το κατανοείται γράφεται κατανοείτε![]()
![]()
(πλάκα κάνω έτσι...)
DIKASTIS-T5 έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Λιγάκι ακριβό το Valeni για εμάς οι οποίοι θα παραμείνουμε και Κυριακή! Δήμητρα, πιστεύω πως αφού θα είμαστε πολλά άτομα, μπορούμε να ζητήσουμε καλύτερη προσφορά! Όσο για αυτό που πόσταρες Γιάννη αναφορικά με καλύτερες τιμές την Κυριακή κλπ, αν δεις προσεκτικά αναφέρει ότι οι τιμές είναι κατ' άτομο! Προτείνω κάποιο ξενοδοχείο λιγότερο ακριβό!
Εννοειται!Ειπαμε,να παμε ενα διημερακι να ξεσκασουμε οχι να κατεβουμε στα φαναρια να πλενουμε παρμπριζ.Το valeni απορριπτεται στο ρελαντι.
)DIKASTIS-T5 έγραψε:Jim_C30 έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Λιγάκι ακριβό το Valeni για εμάς οι οποίοι θα παραμείνουμε και Κυριακή! Δήμητρα, πιστεύω πως αφού θα είμαστε πολλά άτομα, μπορούμε να ζητήσουμε καλύτερη προσφορά! Όσο για αυτό που πόσταρες Γιάννη αναφορικά με καλύτερες τιμές την Κυριακή κλπ, αν δεις προσεκτικά αναφέρει ότι οι τιμές είναι κατ' άτομο! Προτείνω κάποιο ξενοδοχείο λιγότερο ακριβό!
Εννοειται!Ειπαμε,να παμε ενα διημερακι να ξεσκασουμε οχι να κατεβουμε στα φαναρια να πλενουμε παρμπριζ.Το valeni απορριπτεται στο ρελαντι.
Εσύ Ηλία θα μείνεις Κυριακή; Ηδη ο Γιάννης έχει ψηθεί...Μην τραβήξουμε και τα του Ναυπλίου...(Επιστροφή)
No problem να ερθω Σαββατο βραδακι και να φυγω Δευτερα.Αλλα προυποθετει και καλη τιμη.Θα δω και αν δουλευει και τι ωρα η κοπελια Δευτερα και νομιζω οτι θα μπορεσω να μεινω.
DIKASTIS-T5 έγραψε:Jim_C30 έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:Jim_C30 έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Λιγάκι ακριβό το Valeni για εμάς οι οποίοι θα παραμείνουμε και Κυριακή! Δήμητρα, πιστεύω πως αφού θα είμαστε πολλά άτομα, μπορούμε να ζητήσουμε καλύτερη προσφορά! Όσο για αυτό που πόσταρες Γιάννη αναφορικά με καλύτερες τιμές την Κυριακή κλπ, αν δεις προσεκτικά αναφέρει ότι οι τιμές είναι κατ' άτομο! Προτείνω κάποιο ξενοδοχείο λιγότερο ακριβό!
Εσύ Ηλία θα μείνεις Κυριακή; Ηδη ο Γιάννης έχει ψηθεί...Μην τραβήξουμε και τα του Ναυπλίου...(Επιστροφή)
No problem να ερθω Σαββατο βραδακι και να φυγω Δευτερα.Αλλα προυποθετει και καλη τιμη.Θα δω και αν δουλευει και τι ωρα η κοπελια Δευτερα και νομιζω οτι θα μπορεσω να μεινω.
Ξεκόλλα κι εγώ δουλεύω Δευτέρα μεσημέρι! Στο Ερωφίλη μας είπαν 80-100 τα δωμάτια αλλά επειδή είμαστε κλαμπ θα ζητήσουμε καλύτερες τιμές! Έτσι, πάμε Σάββατο πρωί (εσύ βραδάκι) και όσοι θέλουν διανυκτερεύουν και Κυριακή στο Πήλιο! Με την ησυχία μας μετά γυρνάμε Δευτέρα πρωί!!!
Μεσα!Θα δω και τι θα κανει η γυναικα και κανονιζουμε.Οσο πιο χαμηλα(τιμες) τοσο πιο καλα να ξερεις!
DIKASTIS-T5 έγραψε:johnkyr έγραψε:το δικαστικό μέγαρο ....![]()
![]()
![]()
καλά 450Ε ΔΕΗ ??? τι έκανες ?
αν θέλετε σας παίρνουμε με το V50, να αφήσεις τον αχόρταγο σπίτι.
Αρειος Παγος!Μμμμ...ενδιαφερον!
DIKASTIS-T5 έγραψε:gdoudou έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Ψηφίζω Erofili και ελπίζω εσείς καλοί μου φίλοι, να κατανοείται την απόρριψη του Valeni!
Το κατανοείται γράφεται κατανοείτε![]()
![]()
(πλάκα κάνω έτσι...)
Εγώ προσωπικά σε κατανοώ, καθώς η σύζυγός μου, όντας Δ.Υ., χρωστούσε κάτι χρήματα στον Γιωργάκη (τι ποιον Γιωργάκη ντε, τον Παπανδρέου) και είμαστε μείον στο δώρο Πάσχα και στον μισθό!!! Τι να κάνουμε, έχει αυξημένα έξοδα το αγόρι μου...
Ναι, ναι το ξέρω, είμαι
Χαχα!Ακου κι ενα καλο!Εμενα μου ηρθε 450ευρω η δεη....![]()
![]()
.Να πεθανουν τωρα ολοι στη βουλη!!!!!!!!
![]()
VolvoZeus έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:gdoudou έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Ψηφίζω Erofili και ελπίζω εσείς καλοί μου φίλοι, να κατανοείται την απόρριψη του Valeni!
Το κατανοείται γράφεται κατανοείτε![]()
![]()
(πλάκα κάνω έτσι...)
Εγώ προσωπικά σε κατανοώ, καθώς η σύζυγός μου, όντας Δ.Υ., χρωστούσε κάτι χρήματα στον Γιωργάκη (τι ποιον Γιωργάκη ντε, τον Παπανδρέου) και είμαστε μείον στο δώρο Πάσχα και στον μισθό!!! Τι να κάνουμε, έχει αυξημένα έξοδα το αγόρι μου...
Ναι, ναι το ξέρω, είμαι
Χαχα!Ακου κι ενα καλο!Εμενα μου ηρθε 450ευρω η δεη....![]()
![]()
.Να πεθανουν τωρα ολοι στη βουλη!!!!!!!!
![]()
17 λιτρα τα 100 βενζινη 450 ευρω δεη.....εισαι λιγο ασυμφορος, ε?

dimikyr έγραψε:Έχω κι άλλο update για τα ξενοδοχεία. Μίλησα με το http://www.palladio.gr και μου είπαν ότι μπορούμε να βολευτούμε τα 5 ζευγάρια σε 5 δίκλινα δωμάτια που υπάρχουν στο κτήριο το "Παραδοσιακό" και τα υπόλοιπα 2 σε άλλο δύο δωμάτια απέναντι από την πισίνα (δυστυχώς για τα 2 τα απέναντι από την πισίνα δεν υπάρχει photo). Η τιμή που μας δίνουν είναι 80 ευρώ με το πρωινό. Μου είπε ότι μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο αφού όμως πρώτα της πούμε για πόσες ακριβώς διανυκτερεύσεις θα μείνει το κάθε ζευγάρι. Δυστυχώς στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν υπάρχει τρίκλινο δωμάτιο για την οικογένεια gdoudou.
Η λύση που μας έχει είναι ένα δίκλινο δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια ενωμένα και έναν καναπέ που γίνεται κρεβάτι για το παιδί. Πώς σας φαίνεται???![]()
Αύριο το πρωί θα προσπαθήσω να μιλήσω και με Ερωφίλη για να δούμε τι παίζει και εκεί...

Επιστροφή σε “Εκδηλώσεις - Εκδρομές”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες