mco έγραψε:Προλαβαίνετε για ένα καφεδάκι την Παρασκευή ή θα ετοιμάζεστε για την εκδρομή;
Τι ώρα και πού;
mco έγραψε:Προλαβαίνετε για ένα καφεδάκι την Παρασκευή ή θα ετοιμάζεστε για την εκδρομή;
panos89 έγραψε:mco έγραψε:Προλαβαίνετε για ένα καφεδάκι την Παρασκευή ή θα ετοιμάζεστε για την εκδρομή;
Τι ώρα και πού;
vrestas έγραψε:Παίδες 28/11/14 Παρασκευή θα έχω το v60 hybrid στην διαθεση μου, υπάρχει ενδιαφέρον να βγούμε μια καλή βόλτα σαν volvoclub?
Σκέψεις-συμμετοχές? Αναγκαστικά απόγευμα η βράδυ η συνάντηση, μέρος όπου θέλετε μιας και το καύσιμο είναι τζαμπέ!
volvozeus θα είσαι Ελλάδα η κατα διαβολική συμπτωση θα λείπεις?
vrestas έγραψε:Παίδες 28/11/14 Παρασκευή θα έχω το v60 hybrid στην διαθεση μου, υπάρχει ενδιαφέρον να βγούμε μια καλή βόλτα σαν volvoclub?
Σκέψεις-συμμετοχές? Αναγκαστικά απόγευμα η βράδυ η συνάντηση, μέρος όπου θέλετε μιας και το καύσιμο είναι τζαμπέ!

meniosdel έγραψε:vrestas έγραψε:Παίδες 28/11/14 Παρασκευή θα έχω το v60 hybrid στην διαθεση μου, υπάρχει ενδιαφέρον να βγούμε μια καλή βόλτα σαν volvoclub?
Υπάρχει ενδιαφέρον και πολύ μάλιστα!Ότι κανονίσετε είμαι μέσα.Προτείνω ανάβαση Πάρνηθας με πατημένο το power και υβριδική κατάβαση για ξεμούδιασμα.Αν μας παίρνει και για πιο μακριά γιατί όχι,64 kg ροπή είναι αυτά να δούμε τι κάνουν

vrestas έγραψε:Jim εγω τι σχεση εχω με εκβιασμους?για τον θειο μιλας???? Απλα λεω να παω ενα 2ημερο να δω την αυτονομια και καταναλωση του hybrid. Μιλησα με mco χθες,παμε καφεδακι Σαββατο?θα ερθεις ?
vrestas έγραψε:Jim εγω τι σχεση εχω με εκβιασμους?για τον θειο μιλας???? Απλα λεω να παω ενα 2ημερο να δω την αυτονομια και καταναλωση του hybrid. Μιλησα με mco χθες,παμε καφεδακι Σαββατο?θα ερθεις ?
Είσαι φοβερός στο να βγάζεις άσσους από το μανίκι. 
mco έγραψε:Σαββάτο 6:00 είναι καλά???????
mco έγραψε:Δεν πειράζει την επόμενη φορά.
vrestas έγραψε:Ο jim δεν μπορει αυριο,ακυρο και απο εμενα μιας και δεν βλεπω συμμετοχη.... Την αλλη Κυριακη το βραδυ εχουμε παρουσιαση hybrid v60, θα βρεθουμε 9&30.

bill3gre έγραψε:vrestas έγραψε:Ο jim δεν μπορει αυριο,ακυρο και απο εμενα μιας και δεν βλεπω συμμετοχη.... Την αλλη Κυριακη το βραδυ εχουμε παρουσιαση hybrid v60, θα βρεθουμε 9&30.
μέσα κ'εγώ την άλλη Κυριακή.
vrestas έγραψε:bill3gre έγραψε:vrestas έγραψε:Ο jim δεν μπορει αυριο,ακυρο και απο εμενα μιας και δεν βλεπω συμμετοχη.... Την αλλη Κυριακη το βραδυ εχουμε παρουσιαση hybrid v60, θα βρεθουμε 9&30.
μέσα κ'εγώ την άλλη Κυριακή.
Παίδες να οργανωθούμε σιγά σιγά?
Λέω για Κυριακή 30/11/14, ώρα 21:30 , sorry αν ειναι αργά αλλά νωρίτερα δεν προλαβαίνω.
Πάμε Vive mare στην Βούλα που έχει parking και δρόμο γενικότερα? Και ολυμπιακό χωριό έχω ακούσει ότι είναι καλά αλλά δεν έχω πάει-ξέρω.Για πείτε καμια ιδέα.
Συμμετοχές
vrestas
bill3gre
Giannis c70
Volvozeus
johnkyr
Menios????
Κίμωνας????
vrestas έγραψε:Μολις παρελαβα το v60 hybrid,το αμαξι απλα δεν παιζεται!!!μιλαμε για πολυ τεχολογια.
Jim_C30 έγραψε:Τελικά μετά από πολύ ψηστήρι του Vresta, αν και είναι ιδιαιτέρως έντονες οι δυσκολίες που υπάρχουν, ίσως ο Jim καταφέρει να δώσει το παρόν στην κυριακάτικη συνάντηση.
VolvoZeus έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Τελικά μετά από πολύ ψηστήρι του Vresta, αν και είναι ιδιαιτέρως έντονες οι δυσκολίες που υπάρχουν, ίσως ο Jim καταφέρει να δώσει το παρόν στην κυριακάτικη συνάντηση.
Κανεις και τη δύσκολη...
VolvoZeus έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Τελικά μετά από πολύ ψηστήρι του Vresta, αν και είναι ιδιαιτέρως έντονες οι δυσκολίες που υπάρχουν, ίσως ο Jim καταφέρει να δώσει το παρόν στην κυριακάτικη συνάντηση.
Κανεις και τη δύσκολη...
Ρε Vrestas ποσο πιο ξεκούραστα/ατσαλάκωτα απο το S60 σου; Θαμπωθηκες απο τα μπλιμπλικινια μου φαίνεται
Επιστροφή σε “Εκδηλώσεις - Εκδρομές”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες