V40

V40, XC40, S60, V60, XC60, S90, V90, XC90
panos89
T3
Επικοινωνία:

Re: V40

Δημοσίευσηαπό panos89 » 16 Οκτ 2014, 17:47

mco έγραψε:Ακόμα δεν έβαλες λάμπες;;;;;

Η7 θέλεις...

Αν τις είχα βάλει, εσύ θα ήσουν ο πρώτος που θα το είχε μάθει.
V40 M.Y. 2014 T3 kinetic caspian blue

Άβαταρ μέλους
konstantinek
T2

Δημοσίευσηαπό konstantinek » 16 Οκτ 2014, 18:57

panos89 έγραψε:
konstantinek έγραψε:Για τη μεγαλη σκαλα καλυτερα οχι. Δεν βγαζουν τοσο δυνατο φως. Καλυτερα να αφησεις τις εργοστασιακες H9 ή να βαλεις τις xtreme vision που δινουν 100% περισσοτερο φως απο τις κοινες αλογονου.

Έχω ήδη active bending lights, δηλαδή εργοστασιακά bixenon. Απλά θέλω να αλλάξω τις δεύτερες λάμπες των φαναριών - αλογόνου, που είναι για το σινιάλο και ανάβουν και στη μεγάλη σκάλα μαζί με τα bixenon. Και θέλω να τις αλλάξω, για να μην κιτρινίζει η μεγάλη σκάλα. Για να φωτίζει κι αυτή άσπρη, όπως τα bixenon και να μη διαφέρει το χρώμα. Οι extreme vision, που λες, τι χρώμα ανάβουν;

Ειναι στα 3350k. Λιγο πιο λευκο απο τις απλες αλογονου. Λευκες ομως δεν τις λες. Απο την αλλη οι diamond ειναι στα 5000k. Αρκετα λευκες σε σχεση με τις αλλες. Σκεψου οτι οι εργοστασιακες xenon ειναι στα 6000k
V40 T2 Momentum

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 16 Οκτ 2014, 19:23

konstantinek έγραψε:
panos89 έγραψε:
konstantinek έγραψε:Ειναι στα 3350k. Λιγο πιο λευκο απο τις απλες αλογονου. Λευκες ομως δεν τις λες. Απο την αλλη οι diamond ειναι στα 5000k. Αρκετα λευκες σε σχεση με τις αλλες. Σκεψου οτι οι εργοστασιακες xenon ειναι στα 6000k

Πώς σου φαίνονται; Είσαι ευχαριστημένος; Εσύ ποιες θα μου συνιστούσες για τη χρήση, για την οποία τις θέλω; Επειδή το έχω ψάξει αρκετά, οι εργοστασιακές xenon D2S της Volvo είναι στα 4300 Kelvin, όχι στα 6000.

Άβαταρ μέλους
konstantinek
T2

Δημοσίευσηαπό konstantinek » 16 Οκτ 2014, 21:09

panos89 έγραψε:Πώς σου φαίνονται; Είσαι ευχαριστημένος; Εσύ ποιες θα μου συνιστούσες για τη χρήση, για την οποία τις θέλω; Επειδή το έχω ψάξει αρκετά, οι εργοστασιακές xenon D2S της Volvo είναι στα 4300 Kelvin, όχι στα 6000.

Οι xtreme white ειναι πολυ πιο δυνατες οσον αφορα τη φωτεινοτητα. Αισθητη η διαφορα με τις diamond vision που απλα ειναι πιο λευκες. Θεωρω πως για τη μεγαλη σκαλα καλυτερα οι xtreme
V40 T2 Momentum

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 16 Οκτ 2014, 22:33

konstantinek έγραψε:
panos89 έγραψε:Πώς σου φαίνονται; Είσαι ευχαριστημένος; Εσύ ποιες θα μου συνιστούσες για τη χρήση, για την οποία τις θέλω; Επειδή το έχω ψάξει αρκετά, οι εργοστασιακές xenon D2S της Volvo είναι στα 4300 Kelvin, όχι στα 6000.

Οι xtreme white ειναι πολυ πιο δυνατες οσον αφορα τη φωτεινοτητα. Αισθητη η διαφορα με τις diamond vision που απλα ειναι πιο λευκες. Θεωρω πως για τη μεγαλη σκαλα καλυτερα οι xtreme

Ή καλύτερα Piaa...

Άβαταρ μέλους
konstantinek
T2

Δημοσίευσηαπό konstantinek » 17 Οκτ 2014, 00:15

mco έγραψε:Ή καλύτερα Piaa...

Στη μεγαλη σκαλα σκοτωνουν!!!
V40 T2 Momentum

Άβαταρ μέλους
konstantinek
T2

Δημοσίευσηαπό konstantinek » 17 Οκτ 2014, 10:59

Βρήκα τη λύση για την αλλαγή σε xenon(;;;)

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις aftermarket μετατροπές σε xenon είναι πως για όσους φοράνε φώτα με reflectors (όπως το δικό μου), είναι πως υπάρχει μεγάλη διάχυση του φωτός με αποτέλεσμα να ενοχλούν τους άλλους οδηγούς. Μία λύση ακριβή αλλά αξιόπιστη θα ήταν η μετατροπή του reflector σε projector με ότι συνεπάγεται αυτό (να βρεις μάστορα με καρύδια να στο φτιάξει, να πληρώσεις αρκετά χρήματα κτλ).
Μετά από έρευνα στο web, βρήκα κάτι λάμπες xenon οι οποίες λένε πως μειώνουν σε τεράστιο βαθμό τη διάχυση του φωτός που προκαλούν τα φώτα με reflectors.
http://www.hids4u.co.uk/h7r-anti-glare- ... bulbs.html

Έχεις κάποιος άποψη για το θέμα;
V40 T2 Momentum

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 17 Οκτ 2014, 15:51

konstantinek έγραψε:Βρήκα τη λύση για την αλλαγή σε xenon(;;;)

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις aftermarket μετατροπές σε xenon είναι πως για όσους φοράνε φώτα με reflectors (όπως το δικό μου), είναι πως υπάρχει μεγάλη διάχυση του φωτός με αποτέλεσμα να ενοχλούν τους άλλους οδηγούς. Μία λύση ακριβή αλλά αξιόπιστη θα ήταν η μετατροπή του reflector σε projector με ότι συνεπάγεται αυτό (να βρεις μάστορα με καρύδια να στο φτιάξει, να πληρώσεις αρκετά χρήματα κτλ).
Μετά από έρευνα στο web, βρήκα κάτι λάμπες xenon οι οποίες λένε πως μειώνουν σε τεράστιο βαθμό τη διάχυση του φωτός που προκαλούν τα φώτα με reflectors.
http://www.hids4u.co.uk/h7r-anti-glare- ... bulbs.html

Έχεις κάποιος άποψη για το θέμα;

Μα εγώ το θέλω μόνο για τη μεγάλη σκάλα. Η μεγάλη σκάλα ενοχλεί όπως και να είναι, ό,τι λάμπα και να έχει. Δεν έχω σκοπό να την ανάβω, όταν έχω άλλον οδηγό μπροστά ή αντίθετα διερχόμενο.

Άβαταρ μέλους
konstantinek
T2

Δημοσίευσηαπό konstantinek » 17 Οκτ 2014, 16:17

panos89 έγραψε:Μα εγώ το θέλω μόνο για τη μεγάλη σκάλα. Η μεγάλη σκάλα ενοχλεί όπως και να είναι, ό,τι λάμπα και να έχει. Δεν έχω σκοπό να την ανάβω, όταν έχω άλλον οδηγό μπροστά ή αντίθετα διερχόμενο.

Πανο το εγραψα για προηγουμενο ποστ μου. Οσον αφορα αυτο που λες καλυτερα να βαλεις τις piaa που ειπε και ο mco. Λιγο ακριβες αλλα δυνατες
V40 T2 Momentum

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 17 Οκτ 2014, 16:47

konstantinek έγραψε:
panos89 έγραψε: Πανο το εγραψα για προηγουμενο ποστ μου. Οσον αφορα αυτο που λες καλυτερα να βαλεις τις piaa που ειπε και ο mco. Λιγο ακριβες αλλα δυνατες

Σε ευχαριστώ πολύ!

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 24 Οκτ 2014, 00:00

http://www.aliexpress.com/item/4pcs-Alu ... 18553.html
Μάρκο θα τα τσιμπήσεις?
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 25 Οκτ 2014, 10:52

vrestas έγραψε:http://www.aliexpress.com/item/4pcs-Aluminum-alloy-Car-Air-Conditioning-control-Switch-AC-knob-for-VOLVO-S60-V60-XC60-S60L/1941818553.html
Μάρκο θα τα τσιμπήσεις?

Σε ευχαριστώ αλλά προτιμώ μαύρα

Kristianstad
D2

Δημοσίευσηαπό Kristianstad » 02 Νοέμ 2014, 13:59

Καλησπέρα και καλως σας βρίσκω.
Με ενδιαφέρει η αγορά του V40 XC D2. To οδήγησα δύο φορές μέχρι στιγμής στον αντιπρόσωπο.
Μου άρεσε η έκδοση Livstyl, με έξτρα εξοπλισμό την ηλιοροφή, ρεζέρβα και το μεταλλικό χρώμα (αν και αμφιταλαντεύομαι μεταξύ ανθρακί και λευκό που δεν είναι μεταλλικό).
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παραγγείλω και το Powershift. Απλά δεν ξέρω τη γενικότερη συμπεριφορά αυτού του κιβωτίου. Θέλω λοιπόν την άποψη όσων το έχουν οδηγήσει.
Πόσο smooth είναι οι αλλαγές; Είναι γρήγορο; Μπερδεύεται στις χαμηλές ταχύτητες; Αξίζει τα 2100 που κοστίζει επιπλέον με δεδομένο ότι - αν κατάλαβα καλά χάνει την απαλλαγή από τα τέλη;

Επίσης τι άλλο εξοπλισμό έχετε μετανοιώσει που δεν βάλατε μετά την αγορά του;
Κόστος σέρβις διάβασα μερικά πράγματα στην αντίστοιχη ενότητα. Δεν το λες και φτηνό.
Περιμένω με ενδιαφέρον τις απόψεις σα;ς.

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 02 Νοέμ 2014, 16:21

Kristianstad έγραψε:Καλησπέρα και καλως σας βρίσκω.
Με ενδιαφέρει η αγορά του V40 XC D2. To οδήγησα δύο φορές μέχρι στιγμής στον αντιπρόσωπο.
Μου άρεσε η έκδοση Livstyl, με έξτρα εξοπλισμό την ηλιοροφή, ρεζέρβα και το μεταλλικό χρώμα (αν και αμφιταλαντεύομαι μεταξύ ανθρακί και λευκό που δεν είναι μεταλλικό).
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παραγγείλω και το Powershift. Απλά δεν ξέρω τη γενικότερη συμπεριφορά αυτού του κιβωτίου. Θέλω λοιπόν την άποψη όσων το έχουν οδηγήσει.
Πόσο smooth είναι οι αλλαγές; Είναι γρήγορο; Μπερδεύεται στις χαμηλές ταχύτητες; Αξίζει τα 2100 που κοστίζει επιπλέον με δεδομένο ότι - αν κατάλαβα καλά χάνει την απαλλαγή από τα τέλη;

Κόστος σέρβις διάβασα μερικά πράγματα στην αντίστοιχη ενότητα. Δεν το λες και φτηνό.

Καλώς ήρθες
Λογικά μηλάς για το CC και οχι για το XC ...
Λευκό είναι πολύ ωραίο και ΔΩΡΕΑΝ !
Απο αυτόματο δεν ξέρω και ούτε θα μάθω ποτέ :lol:
Για την ρεζέρβα να ξέρεις οτι θα χάσεις το 1/2 του πορτ μπαγκάζ , απο έξτρα δεν νομίζω να χρειαστείς κάτι άλλο αφου το Livstyl νομίζω οτι τα έχει σχεδόν όλα , εκτός απο μία 17" ή 18" ζαντούλα που θα έβαζα εγώ και φιμέ .
Γιατι θέλεις D2 ?

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 02 Νοέμ 2014, 17:57

Εγώ έχω το V40 Τ3, αλλά με χειροκίνητο κιβώτιο. Δεν το ξέρω το powershift, αλλά σίγουρα μειώνει τις επιδόσεις και αυξάνει την κατανάλωση. Επίσης και εγώ έχω ρεζέρβα, παρόλο που όντως μειώνει τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών. Τέλος, από εξοπλισμό (έχω έκδοση kinetik) έχω μετανιώσει που δεν έβαλα αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

OctaNios
T2

Δημοσίευσηαπό OctaNios » 02 Νοέμ 2014, 23:34

Καλησπέρα παιδιά, είμαι πολύ κοντά στο να κλείσω ένα Τ3 στην έκδοση livstyl + 17αρες σε λευκό χρώμα. Κατέληξα στο συγκεκριμένο μοντέλο μετά από αρκετό ψάξιμο και πιστεύω ότι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου σε μεγάλο βαθμό (πλην ίσως του χώρου αποσκευών). Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά και να γίνω μέλος της παρέας σας.
(Νίκος)
Downsizing . . . (V40 T3 polestar)

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 02 Νοέμ 2014, 23:39

OctaNios έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, είμαι πολύ κοντά στο να κλείσω ένα Τ3 στην έκδοση livstyl + 17αρες σε λευκό χρώμα. Κατέληξα στο συγκεκριμένο μοντέλο μετά από αρκετό ψάξιμο και πιστεύω ότι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου σε μεγάλο βαθμό (πλην ίσως του χώρου αποσκευών). Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά και να γίνω μέλος της παρέας σας.
(Νίκος)

Καλώς ήρθες και καλά ποσταρισματα!
Με το καλό να αποκτήσεις ένα 40αρι και εσύ!

Kristianstad
D2

Δημοσίευσηαπό Kristianstad » 03 Νοέμ 2014, 11:32

mco έγραψε:

Καλώς ήρθες
Λογικά μηλάς για το CC και οχι για το XC ...
Λευκό είναι πολύ ωραίο και ΔΩΡΕΑΝ !
Απο αυτόματο δεν ξέρω και ούτε θα μάθω ποτέ :lol:
Για την ρεζέρβα να ξέρεις οτι θα χάσεις το 1/2 του πορτ μπαγκάζ , απο έξτρα δεν νομίζω να χρειαστείς κάτι άλλο αφου το Livstyl νομίζω οτι τα έχει σχεδόν όλα , εκτός απο μία 17" ή 18" ζαντούλα που θα έβαζα εγώ και φιμέ .
Γιατι θέλεις D2 ?

Καλημέρα,
σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Για το XC μιλάω. To cc ποιό είναι; δεν το έχω δει.
Το αυτόματο μου αρέσει και το σκέφτομαι. Αλλά θέλω να οδηγήσω πρώτα να δω πως είναι σε σχέση με του VAG για παράδειγμα.
Θέλω D2 καθώς το αυτοκίνητο θα κάνει περίπου 20 χιλ. χλμ σε ετήσια βάση και θέλω να συγκρατήσω το κόστος χρήσης χαμηλά.
Τη ρεζέρβα σκέφτομαι να τη βάλω, καθώς πραγματικά αδυνατώ να σκεφτώ πως θα με βοηθήσει το κιτ σε περίπτωση σκισμένου ελαστικού σε ταξίδι...
Από χώρους καταλαβαίνω ότι είναι μικρό σε σχέση με την κατηγορία, αλλά δεν έχουμε τόσο μεγάλες απαιτήσεις σε χώρο προς το παρόν. Φαντάζομαι ένα καρότσι παιδικό, πτυσσόμενο, το χωράει σωστά;

Σήμερα είδα το Xc σε ανθρακί. Και αυτό μου άρεσε.

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 03 Νοέμ 2014, 11:46

V40 Cross Country, υπάρχει 40αρι Xc?

http://www.autotriti.gr/mobile/data/new ... _VOLVO.asp

Kristianstad
D2

Δημοσίευσηαπό Kristianstad » 03 Νοέμ 2014, 12:41

Το cross country, συμβολίζεται με XC. To ίδιο λέμε :-)

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 03 Νοέμ 2014, 17:00

Kristianstad έγραψε:Το cross country, συμβολίζεται με XC. To ίδιο λέμε :-)

Μακάρι να ήταν Χ (4κίνητο δηλ)...

UnHaCkAbLe
T2

Δημοσίευσηαπό UnHaCkAbLe » 04 Νοέμ 2014, 02:00

Μάρκο ... Cross = (και) σταυρός = Χ .... Θα το δεις να χρησιμοποιείται και σε πολλές άλλες περιπτώσεις

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 04 Νοέμ 2014, 09:52

http://www.protothema.gr/heimerines-apo ... endly-url/
Αποστολή στο Οστερσουντ: Τάκης Τρακουσέλλης
VOLVO V40 CrossCountry: Πολυτέλεια παντός εδάφους

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 04 Νοέμ 2014, 14:27

Ας βαλουμε μια ταξη...
Η ιστορια πισω απο το ονομα XC...

XC – What’s In a Name?

In 1997, we launched our V70 XC Cross Country, basically a wagon with attitude – between Clark Kent and Bruce Wayne. I had a chance to meet with Peter Horbury our chief of design in those days, at this year’s North American International Auto Show in Detroit. With XC60 about to launch, I wanted to pick Peter’s brain about where XC came from. It’s interesting that the idea of a wagon being bolder would end up creating a whole new product range. Ok, we have to give credit where it’s due: AMC Eagle Wagon (around 1981) was probably first with all-wheel drive. Think about it, the industry had sedans, wagons, sport utility vehicles, mini-vans and sports cars; XC was going to help create a whole new, as yet unnamed category of products – Crossover.

We started in 1992 with an 855 wagon that in 1997 became a V70 wagon. We changed vehicle designations from numbers only to letters and numbers: 8 (series) 5 (cylinder) 5 (door) to V for Versatility – clever Swedes. Around ’95 an idea was penned to take our up coming V70 AWD (All-Wheel-Drive) and create something different. Sure V70s were nice looking, sedate wagons, but what about our American Manifest Destiny to explore, to our scratch our traveling itch, to take a left turn onto an inviting dirt road and look for that off grid home site? Well that’s about where Peter started. Ever wonder why others haven’t tried to take a wagon and do something XC to it? Think about all the wagons out there would any in ’97 have any creditability in doing this kind of project? Volvo wagons just seem to be made for XC’ing.

In the ’70s, Volvo Trucks built a Swedish Army transport to replace their Laplander. The C303 series would somehow be named ‘CrossCountry’. This was one rugged beast. I remember around 1969, a mineral prospector who owned a Laplander and would drive it down to Baja Mexico in winter, come back in summer and we would rebuild it before he went down again. Sand was its nemeses, but it never broke. The top and sides would come off, so you’d end up with a big flat chassis pickup truck: Very Versatile.

Our first CrossCountry

Our first XC was a V70 wagon variant, hence the name: V70 XC. ‘Stroke of genius by someone, I can not remember who, when he coined Cross Country for XC,” states Peter. “Cross Country, it’s about traveling, not just to the store, but long distance, a ‘bring it on’ traveling.” Peter saw room in our product range to create something different, to create a new wagon without breaking the bank.

“Our 855 and V70 had a rear tailgate glass that was visually too high/tall. By adding a 3″ wide ‘Cross Country’ decal below the glass, it made the glass look smaller,” according to Peter. “The rear cargo area windows have an inner trim piece, kind of like a side ways ‘L.’ On V70 it laid on the bottom edge, while on XC it was from the upper edge. Again, it created, an illusion of something taller than standard vehicle. Our ground clearance was limited because of bumper height requirements, so we needed to visually suggest a greater ground clearance. Even though we added about 50 mm, we wanted it to appear taller than was legal.” For XC front bumper he created ‘lift’ by expanding the bumper cover up towards the grill, to create an illusion of mass without changing bumper heights.”

The interior was difficult to change and keep costs down. We introduced a very light colored real Swedish Birch veneer. The idea was to use Scandinavian light colored wood for trim – wonder why? Sweden is really dark during winter. Light colored wood is like a promise that the sun will return. T, hey like to brighten up their homes with light furniture. But most people didn’t like our light V70 XC wood. It ended up being a very short production run. Interesting to note that today, light woods are showing up more in cars, guess we were just ahead of our buyers. We also added a grab handle on the center console – kind of a ‘hold on Anne, we’re going over the hill’ bar.

Cross Country came to mean XC so few years back we just changed that vehicle range to XC. Today XC stands for our Crossover XC70 and SUV offerings. Our XC60 came from the idea of wagon versatility with an SUV stance. Some buyers want a higher seating position that we can not get out of XC70, but can with XC60 in a smaller package than XC90. Smaller for easier parking and just all around use, the XC60 is an alternative body and drive line system that extends travel possibilities to our buyers.

Πηγη: Dan Johnston, Volvo Cars NA
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 04 Νοέμ 2014, 20:33

:vow
Αυτό πάει να πει Volvofans!!!!

OctaNios
T2

Δημοσίευσηαπό OctaNios » 06 Νοέμ 2014, 12:22

Το παρήγγειλα τελικά: Ice white linstyl + 17αρες segomo + ρεζέρβα. Παράδοση μετά από τρεις μήνες :dizzy
Υπομονή πλέον.

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 06 Νοέμ 2014, 13:56

OctaNios έγραψε:Το παρήγγειλα τελικά: Ice white linstyl + 17αρες segomo + ρεζέρβα. Παράδοση μετά από τρεις μήνες :dizzy
Υπομονή πλέον.

Καλορίζικο!

Ελπίζω να κάνει μόνο 3 μήνες...

Άβαταρ μέλους
konstantinek
T2

Δημοσίευσηαπό konstantinek » 06 Νοέμ 2014, 17:56

SOS!!!

Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω το σωστό κωδικό σε σπρέυ για τις ζάντες 17 segomo grey; Δυστυχώς βρήκα λίγο στο πεζοδρόμιο σε ένα παρκάρισμα και θα ήθελα να το φτιάξω.
V40 T2 Momentum

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 06 Νοέμ 2014, 18:43

konstantinek έγραψε:SOS!!!

Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω το σωστό κωδικό σε σπρέυ για τις ζάντες 17 segomo grey; Δυστυχώς βρήκα λίγο στο πεζοδρόμιο σε ένα παρκάρισμα και θα ήθελα να το φτιάξω.

Τον κωδικό δεν τον ξέρω αλλά μπορείς να πας σε ένα χρωματοπωλειο αυτοκινήτων και να σου το βρεί .

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 06 Νοέμ 2014, 20:14

mco έγραψε:Τον κωδικό δεν τον ξέρω αλλά μπορείς να πας σε ένα χρωματοπωλειο αυτοκινήτων και να σου το βρεί .

Δεν παιζεσαι :vow :respect
Σε ολα μεσα εισε!!!
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα :cry:

Άβαταρ μέλους
konstantinek
T2

Δημοσίευσηαπό konstantinek » 07 Νοέμ 2014, 11:07

Το βρήκα. Ο κωδικός είναι 947 (light grey). Ελπίζω να υπάρχει το κατάλληλο touch up paint στην αντιπροσωπεία, γιατί στο internet δεν παίζει πουθενά.

http://accessories.volvocars.com/Access ... AU/V40(13-)/2014/T3/Manual/R.H.D/ShowDocument/VCC-471806
V40 T2 Momentum

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 07 Νοέμ 2014, 12:43

Και στο ιντερνετ παίζει αλλά είναι μικρή η διαφορά. Πήρα και εγώ πρόσφατα απο τον Φατούρο, σε 3-4 ημέρες μου το έφερε, κόστος 12 ευρώ περίπου αν θυμάμαι καλά.

Άβαταρ μέλους
myLivstyl
D2

Δημοσίευσηαπό myLivstyl » 07 Νοέμ 2014, 17:11

OctaNios έγραψε:Το παρήγγειλα τελικά: Ice white linstyl + 17αρες segomo + ρεζέρβα. Παράδοση μετά από τρεις μήνες :dizzy
Υπομονή πλέον.

Θα σου πρότεινα να βάλεις το BLIS, ειδικά αν ανεβοκατεβαίνεις π.χ. τον Κηφισσό καθημερινά, είναι πραγματικά σωτήριο και τα 600ε που κοστίζει δεν είναι τίποτα μπροστά σε ενδεχόμενη επαφή. Επίσης να ρωτήσεις αν θα έχει δυνατότητα απενεργοποίησης του αερόσακου του συνοδηγού, αν το χρειάζεσαι (χρεώνεται ξεχωριστά).
V40 D2 Livstyl

Άβαταρ μέλους
myLivstyl
D2

Δημοσίευσηαπό myLivstyl » 07 Νοέμ 2014, 17:14

Υπομονή πλέον.

Θα σου πρότεινα να βάλεις το BLIS, ειδικά αν ανεβοκατεβαίνεις π.χ. τον Κηφισσό καθημερινά, είναι πραγματικά σωτήριο και τα 600ε που κοστίζει δεν είναι τίποτα μπροστά σε ενδεχόμενη επαφή. Επίσης να ρωτήσεις αν θα έχει δυνατότητα απενεργοποίησης του αερόσακου του συνοδηγού, αν το χρειάζεσαι (χρεώνεται ξεχωριστά).
V40 D2 Livstyl

steliosparaschos
T2

Δημοσίευσηαπό steliosparaschos » 07 Νοέμ 2014, 19:22

Μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει αν μπαίνει σε V40 η κάμερα οπισθοποριας η οι μαμά αισθητήρες παρκαρίσματος μετα την παραλαβή του οχήματος απο την αντιπροσωπεία ; Αν ναι πόσο ειναι το κόστος για το καθένα;

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 07 Νοέμ 2014, 19:33

steliosparaschos έγραψε:Μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει αν μπαίνει σε V40 η κάμερα οπισθοποριας η οι μαμά αισθητήρες παρκαρίσματος μετα την παραλαβή του οχήματος απο την αντιπροσωπεία ; Αν ναι πόσο ειναι το κόστος για το καθένα;

Νομίζω, ότι και τα δύο μπορούν να τοποθετηθούν after market ως αξεσουάρ. Αλλά δε γνωρίζω τις τιμές.

steliosparaschos
T2

Δημοσίευσηαπό steliosparaschos » 07 Νοέμ 2014, 19:43

panos89 έγραψε:
steliosparaschos έγραψε:Μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει αν μπαίνει σε V40 η κάμερα οπισθοποριας η οι μαμά αισθητήρες παρκαρίσματος μετα την παραλαβή του οχήματος απο την αντιπροσωπεία ; Αν ναι πόσο ειναι το κόστος για το καθένα;

Νομίζω, ότι και τα δύο μπορούν να τοποθετηθούν after market ως αξεσουάρ. Αλλά δε γνωρίζω τις τιμές.

Σε ερώτηση που έκανα στην αντιπροσωπία που αγόρασα το αυτοκίνητο η απάντηση τους ήταν οτι δεν μπορούν να τοποθετηθούν παρά μόνο απο το εργοστάσιο και μου αντιπρότειναν αισθητήρες aftermarket.Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα θα με βοηθούσε. ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 07 Νοέμ 2014, 20:18

Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!

Άβαταρ μέλους
WER130
D2

Δημοσίευσηαπό WER130 » 07 Νοέμ 2014, 22:23

steliosparaschos έγραψε:
panos89 έγραψε:

Σε ερώτηση που έκανα στην αντιπροσωπία που αγόρασα το αυτοκίνητο η απάντηση τους ήταν οτι δεν μπορούν να τοποθετηθούν παρά μόνο απο το εργοστάσιο και μου αντιπρότειναν αισθητήρες aftermarket.Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα θα με βοηθούσε. ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Στο S60 μπαίνουν αισθητήρες μπροστά. Με παράλογο κόστος μεν (κάπου 900ε :doh ), αλλά μπαίνουν. Γιατί όχι και σε άλλα μοντέλα της εταιρίας;
Volvo S60 T3 MY2012

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 07 Νοέμ 2014, 23:13

Δες εδώ http://accessories.volvocars.com/Access ... VCC-471780
Βάλε το μοντέλο ,κινητηρα model year ,διαβασε και τις εξαιρέσεις που έχει.

steliosparaschos
T2

Δημοσίευσηαπό steliosparaschos » 08 Νοέμ 2014, 01:53

vrestas έγραψε:

Δες εδώ http://accessories.volvocars.com/Access ... VCC-471780
Βάλε το μοντέλο ,κινητηρα model year ,διαβασε και τις εξαιρέσεις που έχει.

Σε ευχαριστώ πολύ από ότι κατάλαβα υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν εκ των υστέρων και αν το κόστος δεν είναι απαγορευτικό που μεταξύ μας νομίζω πως θα είναι θα το προχωρήσω διαφορετικά πάμε για aftrmarket.

OctaNios
T2

Δημοσίευσηαπό OctaNios » 08 Νοέμ 2014, 09:59

myLivstyl έγραψε:
Υπομονή πλέον.

Η παραγγελία έχει ήδη "φύγει", οπότε δε νομίζω να μπορώ να προσθέσω κάτι επιπλέον. Για τον αερόσακο δεν το είχα σκεφτεί, αν και δεν το χρειάζομαι πλέον (τα παιδιά μου είναι μεγάλα). Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις.

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 08 Νοέμ 2014, 18:44

Αν το αμαξι δεν εχει μπει στην παραγωγη αλλαζουν τα παντα.
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!

Άβαταρ μέλους
WER130
D2

Δημοσίευσηαπό WER130 » 08 Νοέμ 2014, 21:17

Η δική μου παραγγελία είχε φύγει 30.12 και η κατασκευή του έγινε στις 18.01. Άρα αν κάνεις γρήγορα προλαβαίνεις...
Volvo S60 T3 MY2012

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 09 Νοέμ 2014, 23:44

steliosparaschos έγραψε:Σε ερώτηση που έκανα στην αντιπροσωπία που αγόρασα το αυτοκίνητο η απάντηση τους ήταν οτι δεν μπορούν να τοποθετηθούν παρά μόνο απο το εργοστάσιο και μου αντιπρότειναν αισθητήρες aftermarket.Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα θα με βοηθούσε. ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Nαι δυστυχώς η κάμερα δεν μπαίνει μετά ... εγώ που έχω Parking radar δεν μπορώ να βάλω κάμερα θέλει και οθόνη μεγάλη .
Βάλε after market και είσαι ΟΚ (4χρόνια τα είχα στο προηγούμενο)
πχ http://www.ebay.com/itm/BUZZER-CAR-PARK ... 1e8760dd81
Αυτά τα βάφεις και οτι χρώμα θέλεις ...

Επιστροφή σε “Μοντέλα Volvo”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες