johnkyr έγραψε:Παναγιώτη, το V40 d4 manual
απλά, ξέρεις ότι το παντρεύτηκες ....
Αν το πάρεις με καλό εξοπλισμό σε καλή τιμή θα φύγει και ίσως πιο εύκολα απότι ένα v40 1.6 diesel kinetic.
Να ξέρεις ότι σε 5 χρόνια πχ αν θελήσεις να πουλήσεις ενα v40 σε 1,6 diesel θα υπάρχουν 40 μεταχειρισμένα (και παραπάνω) λόγω του ότι πουλάει σαν τρελό στην κατηγορία+οτι πουλάει και πολλά leasing(kinetic έκδοση), θα έχεις δηλαδή πολύ ανταγωνισμό από ιδιώτες και εταιρείες ενώ αν έχεις να πουλήσεις ένα 2λιτρο θα υπάρχουν μόνο 5 σε αγγελίες με αποτέλεσμα να μην έχει πέσει πολύ η τιμή λόγο μικρού ανταγωνισμού , θα φύγει ακόμα πιο εύκολα αν έχει και καλό εξοπλισμό και στις 2 περιπτώσεις.
Αγορά για τα 2λιτρα υπάρχει ακόμα, ειδικά για τα 2λιτρα diesel διότι ο φόρος πολυτελείας είναι χαμηλός και η απόσβεση λόγο καυσίμων έρχεται γρήγορα, ο φόρος πολυτελείας έχει καταστήσει σχεδόν αδύνατο να έχεις αμάξι πάνω από 2500 κυβικά διότι τότε ο φόρος υπολογίζεται επί 10% της αντικειμενικής δαπάνης του τεκμηρίου(5% υπολογίζεται μέχρι 2499 κυβικά).
johnkyr έγραψε:(αλήθεια πότε αναμένουμε το νέο V40;),
Αμα ψυρίζεις την μαϊμού δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις αμάξι, πάντα θα βγαίνει κάτι νέο, σαζμαν , μηχανή, εσωτερικό, δεν προλαβαίνεις να τα παρακολουθήσεις όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα την σημερινή εποχή. Σκοπός είναι να πάρεις κάτι που γουστάρεις , που να είναι οικονομικά, μουράτο, ασφαλές και να χαίρεσαι να το οδηγάς. Θυμήσου το post σου γιατί οδηγώ Volvo στο facebook…
Στην δικιά σου περίπτωση που όντως είναι βαριά όπως λές πρέπει να δείς τι ανάγκες έχεις και να τις καλύψεις, εσύ όσο πας μας μπερδεύεις...
Στην δουλεία θα πηγαίνετε με 2 αμάξια?
Πέρα από την πλάκα και το v40 1.6diesel και το 2λιτρο diesel θα σε καλύψουν. εμένα προσωπικά δεν μου κάνει κλικ κανένα golf, όταν η μισή ελλάδα αγόραζε golf εγώ αγόρασα volvo, τώρα που η volvo πουλάει θα κοιτάξω golf? Δεν με συγκινούν εξωτερικά - εσωτερικά.
Εγώ θα επέλεγα s60 η v40 σε r design ή momentum η livstyl, δηλαδή όχι kinetic έκδοση , δυστυχώς έχω καλομάθει σε summum και θέλω να είναι φορτωμένο το αυτοκίνητο. Αν έπρεπε να πάρω 2 αυτοκίνητα ίσως αγόραζα το πιο φθηνό diesel που παίζει στην αγορά για να κάνει την βρομοδουλειά και ένα καλό volvo για να πηγαίνω τις βόλτες και τα ταξιδάκια μου, έκδοση t3-t4 .
Fiest st , clio rs επίσης δεν θα αγόραζα λόγο μικρής καρότσας. Το cactus μου δείχνει επίσης καγκουριά, γούστα είναι αυτά.