mayas έγραψε:επανερχομαι κ τελικα παω ειτε για τα dunlop ειτε τα goodyear...
BLUERESPONSE DUNLOP
EfficientGrip Performance
Βάλε τα Goodyear!
mayas έγραψε:επανερχομαι κ τελικα παω ειτε για τα dunlop ειτε τα goodyear...
BLUERESPONSE DUNLOP

gsf650 έγραψε:BLUERESPONSE DUNLOP
γνωριζει καποιος φιλος τι δεικτη φθορας εχουν τα παραπανω ελαστικα
vrestas έγραψε:gsf650 έγραψε:BLUERESPONSE DUNLOP
γνωριζει καποιος φιλος τι δεικτη φθορας εχουν τα παραπανω ελαστικα
Τον νοεμβρη το s60 κλεινει 4ετια,τωρα εχω 54.000km με τα "μαμα" ελαστικα conti sportcontact3 .τα conti εχουν δεικτη φθοράς 280 και παρολα τα χρονια και τα 54.000km εχουν ακομα πολυ πελμα και καλη προσφυση. Θα τα αλλαξω λογικα ομως συντομα ,εχω να περασω και κτεο αλλωστε και να μην το ρισκαρω. Πριν μια βδομαδα πηγα στον λαστιχα επειδη ειχα πατησει μια προκα και τα λαστιχα του φαινοντουσαν καινουρια.....τελικα η προκα δεν ειχε κανει ζημια,οταν του ειπα ποσα χρονια εχουν και km με πιστεψε.
vrestas έγραψε:Απο τιμες τι παιζουν?θα τα αλλαξεις συντομα? Αν βγαινουν τα conti 3 και εχουν καλη τιμη γιατι οχι?εγω δεν εχω κανει ακομα ερευνα αγοράς
gsf650 έγραψε:δηλ.πας παλι για conti
ta Dunlop RT εχουν δεικτη 240
τα EfficientGrip Performance δεν γνωριζω ομως.
vrestas έγραψε:http://www.performance.michelin.gr/michelin-prosfores/
Αγοράστε τα ελαστικά της MICHELIN, εγγραφείτε εδώ και εγγυημένα θα πάρετε 20 ευρώ κουπόνι καυσίμων για αγορά ελαστικών με διάμετρο από 13'' έως 16'' ή 40 ευρώ για αγορά ελαστικών με διάμετρο από 17'' έως 23''.
Περίοδος προωθητικής ενέργειας: 1 Οκτωβρίου - 30 Νοεμβρίου

bill3gre έγραψε:Μόλις άλλαξα ελαστικά με 42.774χλμ.
Διάσταση 235/45/17
Από Conti sport contact 3 run flat (97W) σε Dunlop Sport maxx RT (94Y).
Κόστος 450€
Δεν έχω εντυπώσεις διότι το κλείδωσα και επιβάλλεται αλλαγή σινεμπλόκ στα ψαλίδια εμπρός.
(σε ανάλογο τοπικ για το θέμα της ανάρτησης).
Περισσότερα για τα ελαστικά, μετά την επισκευή.
deadp έγραψε:Παρηγγειλα χθες και περιμένω τα Dunlop sport blu response σε 195/65R15 91V.
Γενική έλλειψη σε 91V σε αυτή τη διάσταση, όλοι πρότειναν τα αντίστοιχα H που είχαν και σε απόθεμα.
Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή...
Τα Saver έχουν αντέξει 5+ χρόνια και 33000χλμ, τους τελευταίους μήνες ξαφνικά έδειξαν σημάδια φθοράς, ακόμη και το Σεπτέμβρη που είχα σκεφτεί να αλλάξω ελαστικά, μου είχαν πει να τα κρατήσω λίγο ακόμη. Βέβαια τότε είχα μόνο 28000km.
Jim_C30 έγραψε:Έτυχε και άλλαξα ταυτόχρονα με τον πεθερό μου λάστιχα αυτός στο Vectra 1,6 και εγώ στο Corsa 1,2. Αυτός επέλεξε τα dunlop κι εγώ τα Goodyear Efficientgrip. Μακράν καλύτερο λάστιχο το goodyear σε πολλούς τομείς και πραγματικά θα το βάλω και στο δικό μου αυτοκίνητο όταν χαλάσουν τα Michelin που έχω. Αν και φανατικός οπαδός της Michelin, πραγματικά το εν λόγω Goodyear είναι πολύ καλύτερο. Αν το έχει ο λαστιχάς σου στη διάσταση που φοράς να το προτιμήσεις σε σχέση με το Dunlop. Μακράν καλύτερο.

deadp έγραψε:Κάτσε, καλύτερα γιατί, θα ζεσταίνονται πιο γρηγορα;
Ότι θα ειναι φθηνότερα, συμφωνώ.
Θα γλύτωνα ενα δεκάευρο.
Οπότε είπα να μείνω σε αυτα που φορούσε, σημειωτέον έχω το 1.8 οχι το 1.6....
Αλλα μου πρότεινε και τα Vredestein sportrac 5 με δείκτη H στα... 210€! Λες;

deadp έγραψε:Αφού τα V φοράει απο τον κατασκευαστή το αυτοκίνητο, Θάνο.
Είχα μια αμφιβολία για τα Dunlop, εώς ότου έμαθα ότι στη διάσταση αυτή εχουν δείκτη φθοράς 340, όσο και τα Goodyear.
Τα Michelin φυσικά εχουν 400, γι αυτο σε εμένα ξεράθηκαν πριν καν φαγωθουν καλά καλά.
Τρίτη πρωί, να ζητήσω να μου φέρουν τα Η, να πάρω Goodyear, ή να χτυπήσω τα Vredestein στα 210€;;;;

Thanosgr έγραψε:Εγω ειμαι τις λογικης για την Ελλαδα "μαλακο" λαστιχο.
Ιδικα αν δεν πηγενεις με τα πλαινα παραθυρα![]()
Τα Vredestein δεν τα εχω δοκιμασει, αν και ξερω οτι ειναι καλο λαστιχο.
Οπως και να εχει ειναι λιγο λαχειο το πως θα "κατσει" στο καθε αμαξι το λαστιχο!
Jim_C30 έγραψε:Θάνο σχετικά με τα Goodyear ήμουν κι εγώ επιφυλακτικός στην αρχή όμως δεν το μετάνοιωσα καθόλου, σε καμία περίπτωση. Ανάλογη άποψη έχει και ο γείτονάς μου με MERC CLK 200 στην οποία φόρεσε και αυτός το εν λόγω λάστιχο. Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ τις γνώσεις σου σχετικά με τα ελαστικά, καθότι είσαι επαγγελματίας οδηγός, όμως στο συγκεκριμένο ελαστικό η Goodyear έχει κάνει μεγάλη πρόοδο.
Το Dunlop που το οδήγησα δεν έχει απλά καμία σχέση σε κρατήματα ούτε στο στεγνό, αλλά ούτε και στο βρεγμένο! Σε βρεγμένο οδόστρωμα μίας βδομάδας φορεμένο ελαστικό και γλιστρούσε σαν διάολος.
Προσωπικά μεταξύ αυτών που αναφέρθηκαν θα επέλεγα με κλειστά μάτια το Efficientgrip.
deadp έγραψε:Κάτσε, καλύτερα γιατί, θα ζεσταίνονται πιο γρηγορα;
Ότι θα ειναι φθηνότερα, συμφωνώ.
Θα γλύτωνα ενα δεκάευρο.
Οπότε είπα να μείνω σε αυτα που φορούσε, σημειωτέον έχω το 1.8 οχι το 1.6....
Αλλα μου πρότεινε και τα Vredestein sportrac 5 με δείκτη H στα... 210€! Λες;
Thanosgr έγραψε:Κατι τετοιο ισος?
http://accessories.volvocars.com/en-no/ ... 164-1/2013
mco έγραψε:Thanosgr έγραψε:Κατι τετοιο ισος?
http://accessories.volvocars.com/en-no/ ... 164-1/2013
Τι είναι αυτό Θάνο;
Γιατί το βάζουν;

mco έγραψε:Μια και κάνεις την αλλαγή βάλε 40-38 να βγούν και λίγο πιο έξω
SeraV60 έγραψε:Σήμερα έτρεξα για όλες τις δουλειές του V40. Mετά τα πλαϊνά body Kit, παραγγέλθηκαν και οι ζάντες : Dezent RN Polished Dark 17"
http://www.dezent-wheels.com/AlcarKonfi ... 49-17b.jpg
vrestas έγραψε:mco έγραψε:Μια και κάνεις την αλλαγή βάλε 40-38 να βγούν και λίγο πιο έξωSeraV60 έγραψε:Σήμερα έτρεξα για όλες τις δουλειές του V40. Mετά τα πλαϊνά body Kit, παραγγέλθηκαν και οι ζάντες : Dezent RN Polished Dark 17"
http://www.dezent-wheels.com/AlcarKonfi ... 49-17b.jpg
Mco αν θυμάσαι, ο SeraV60 έχει ήδη παραγγείλει τις ζάντες.
mco έγραψε:To γνωρίζω αλλα ολα γίνονται .

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες