V40
Re: V40
Η ηλιοροφη ειναι φοβερη .. Αλλα δυστυχως την απολαμβανουν κυριως οι πισω! Στα extra θα σου προτεινα εργοςταςιακους αισθητηρες και καμερα αν δεν προβλεπονται στην εκδοση. Δοκιμασε το σε ενα test drive.
Volvo V40 CC T4 Auto Polestar MY13 Driver Support Pack (ACC-CWA-BLIS-DAC-AHB-CTA)
δες ποσο χρεωνουν αναβαθμιση ηχοσυστηματος με 7αρα οθονη και ιντερνετ,ενας γνωστος μου το πηρε ετσι με +500€ περιπου,ηταν εκτελωνισμενο με την ιδια εκδοση + μερικα extra. το sensus connected touch θα αξιζει λογικα.αν θες ελα παρασκευη για καφε,φερε τα χαρτια με τον extra εξοπλισμο και θα το συζητησουμε. θα δεις και αυτοκινητα με εξοπλισμο και θα αποφασησεις καλυτερα.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
7 μηνες και 7000km μετα το ετησιο service μου εβγαλε ενδειξη χαμηλης σταθμης λαδιου. Κρινεται φυσιολογικο; τo manual αναφερει castrol synthetic χωρις λεπτομερειες 10-40 η 15-50 etc. Μηπως εχει κάποιος καμια προταση;
Volvo V40 CC T4 Auto Polestar MY13 Driver Support Pack (ACC-CWA-BLIS-DAC-AHB-CTA)
-
UnHaCkAbLe
- T2
git έγραψε:Καλησπέρα κ απο μένα παιδια! Ευελπιστώ να γίνω κ εγώ νέο μέλος στην παρέα σας μέχρι το τέλος του χρόνου. Σκοπεύω να αγοράσω ένα v40 cross country d2 στην έκδοση livstyl. Θεωρώ ότι είναι μια πλήρης έκδοση του v40cc κ με την προσθήκη σταθερής ηλιοροφης θα γίνει σούπερ για ταξίδια κ όχι μόνο! Με 20000 km τον χρόνο νομίζω ότι η d2 είναι η έκδοση κινητήρα που με συμφέρει.
Έκανα test drive τον συγκεκριμένο κινητήρασε απλό v40 κ ενθουσιάστηκα. Ροπή από χαμηλα, καλή οδική συμπεριφορά στις στροφές, γενικότερα ένα δεμένο αυτοκίνητο για να μην μιλήσω για ποιότητα κύλισης κ αίσθηση ασφαλείας που σου παρέχει. Η μόνη ένσταση που έχω αφορά το αυτόματο κιβώτιο που υπολείπεται, νομίζω, σε σχέση με τα εξελιγμένα του vag. Δεν χαλιέμαι όμως! Θα το πάρω manual!![]()
Η ερώτηση που έχω να κάνω στην παρέα είναι: με το χέρι στην καρδιά, αξίζει τα 26000+ που απαιτεί η αγορά;
Νομίζετε ότι αξίζει κάτι extra πέραν της livstyl κ της ηλιοροφης;
Πόσο είναι το μέσο κόστος συντήρησης το χρόνο;
Sorry αν σας κούρασα! Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα επανέλθω.
Κ πάλι θα χαρώ πολύ αν τελικά γίνω μέλος της παρέας σας!
26000+ για αμάξι με 115 άλογα, προσωπικά τα θεωρώ ΠΑΡΑ πολλά. Βέβαια περί ορέξεως ... Επίσης, τη ροπή από χαμηλά που την είδες? Εγώ την έψαχνα όταν το έκανα test drive ...
Από εξτρα (δεν ξέρω τι έχει η συγκεκριμένη έκδοση οπότε κάποια από αυτά που θα γράψω μπορεί να τα έχει ήδη) θα βάλεις οπωσδήποτε αισθητήρες πίσω, την TFT και το high performance ηχοσύστημα με την 7αρα οθόνη. Ηλιοροφή, επιβεβαιώνω ότι είναι 99% για τους πίσω, όχι ότι και σαν οδηγός δεν την ευχαριστιέσαι αφού δίνει πολύ φως στο αμάξι. Ξεκινά ωστόσο από αρκετά πίσω οπότε δεν την βλέπεις και την "ξεχνάς". Τα xenon επίσης είναι εξαιρετικά αλλά θα τα χρειαστείς περισσότερο, αν κάνεις διαδρομές σε επαρχιακούς δρόμους βράδυ.
Έαν βάλεις την οροφή, επειδή δεν κόβει το ίδιο τη θερμότητα όσο αν υπήρχε κανονική οροφή, προτίμησε ανοιχτό χρώμα για να μη λιώνεις το καλοκαίρι ...
UnHaCkAbLe έγραψε:git έγραψε:Καλησπέρα κ απο μένα παιδια! Ευελπιστώ να γίνω κ εγώ νέο μέλος στην παρέα σας μέχρι το τέλος του χρόνου. Σκοπεύω να αγοράσω ένα v40 cross country d2 στην έκδοση livstyl. Θεωρώ ότι είναι μια πλήρης έκδοση του v40cc κ με την προσθήκη σταθερής ηλιοροφης θα γίνει σούπερ για ταξίδια κ όχι μόνο! Με 20000 km τον χρόνο νομίζω ότι η d2 είναι η έκδοση κινητήρα που με συμφέρει.
Έκανα test drive τον συγκεκριμένο κινητήρασε απλό v40 κ ενθουσιάστηκα. Ροπή από χαμηλα, καλή οδική συμπεριφορά στις στροφές, γενικότερα ένα δεμένο αυτοκίνητο για να μην μιλήσω για ποιότητα κύλισης κ αίσθηση ασφαλείας που σου παρέχει. Η μόνη ένσταση που έχω αφορά το αυτόματο κιβώτιο που υπολείπεται, νομίζω, σε σχέση με τα εξελιγμένα του vag. Δεν χαλιέμαι όμως! Θα το πάρω manual!![]()
Η ερώτηση που έχω να κάνω στην παρέα είναι: με το χέρι στην καρδιά, αξίζει τα 26000+ που απαιτεί η αγορά;
Νομίζετε ότι αξίζει κάτι extra πέραν της livstyl κ της ηλιοροφης;
Πόσο είναι το μέσο κόστος συντήρησης το χρόνο;
Sorry αν σας κούρασα! Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα επανέλθω.
Κ πάλι θα χαρώ πολύ αν τελικά γίνω μέλος της παρέας σας!
26000+ για αμάξι με 115 άλογα, προσωπικά τα θεωρώ ΠΑΡΑ πολλά. Βέβαια περί ορέξεως ... Επίσης, τη ροπή από χαμηλά που την είδες? Εγώ την έψαχνα όταν το έκανα test drive ...
Από εξτρα (δεν ξέρω τι έχει η συγκεκριμένη έκδοση οπότε κάποια από αυτά που θα γράψω μπορεί να τα έχει ήδη) θα βάλεις οπωσδήποτε αισθητήρες πίσω, την TFT και το high performance ηχοσύστημα με την 7αρα οθόνη. Ηλιοροφή, επιβεβαιώνω ότι είναι 99% για τους πίσω, όχι ότι και σαν οδηγός δεν την ευχαριστιέσαι αφού δίνει πολύ φως στο αμάξι. Ξεκινά ωστόσο από αρκετά πίσω οπότε δεν την βλέπεις και την "ξεχνάς". Τα xenon επίσης είναι εξαιρετικά αλλά θα τα χρειαστείς περισσότερο, αν κάνεις διαδρομές σε επαρχιακούς δρόμους βράδυ.
Έαν βάλεις την οροφή, επειδή δεν κόβει το ίδιο τη θερμότητα όσο αν υπήρχε κανονική οροφή, προτίμησε ανοιχτό χρώμα για να μη λιώνεις το καλοκαίρι ...
26k για το συγκεκριμενο δεν ξερω αν ειναι πολλα, αλλα οπως ειπες περι ορεξεως...
Για την ροπη που λες, τι να σου πω.. Ισως το μετρο συγκρισης που εχω να με εκανε να το δω ετσι, αν σκεφτεις οτι τωρα οδηγω ενα ibiza 1,4.
Στα εξτρα περιλαμβανονται αισθητηρες πισω κ tft, καθως κ h.p. ηχοσυστημα αλλα με 5" οθονη.Η ηλιοροφη ειδα οτι ειναι δωρο για τους "πισω" αλλα δεν πειραζει. Το αξιζουν για τις χαρες που μου δινουν
Tα κατευθυντικα xenon θα μου χρησιμεύσουν αφου παιζει ταξιδι τουλαχιστον μια φορα τον μηνα.
Για δωρακι απο την αντιπροσωπια τι λετε να ζητησω? Συναγερμο ή κατι άλλο?
vrestas έγραψε:δες ποσο χρεωνουν αναβαθμιση ηχοσυστηματος με 7αρα οθονη και ιντερνετ,ενας γνωστος μου το πηρε ετσι με +500€ περιπου,ηταν εκτελωνισμενο με την ιδια εκδοση + μερικα extra. το sensus connected touch θα αξιζει λογικα.αν θες ελα παρασκευη για καφε,φερε τα χαρτια με τον extra εξοπλισμο και θα το συζητησουμε. θα δεις και αυτοκινητα με εξοπλισμο και θα αποφασησεις καλυτερα.
Θα κοιταξω να περασω την παρασκευη. Θα τσεκαρω ωρα κ μερoς στο σχετικο topic. Θα κραταω ενα κοκκινο γαρυφαλλο για να με αναγνωρισετε
Πρόσφατα παρέλαβα και εγώ το αυτοκίνητο. Τα φώτα xenon είναι απαραίτητα, να τα βάλεις οπωσδήποτε (ειδικά αν κάνεις το Πάτρα-Αθήνα, όπως εγώ). Εγώ έβαλα την 7' οθόνη και μπορώ να πω ότι έχει πολλά καλούδια η νέα έκδοση του sensus connect (όχι το touch). Αν και δε τα θεωρώ απαραίτητα. Από όλα τα έξτρα που του φόρτωσα το πιο χρήσιμο είναι ο διζωνικός κλιματισμός. Στην αρχή τον κοροίδευα αλλά τελικά είναι ωραίο έξτραδακι, ειδικά αν ο διπλανός κρυώνει πιο πολύ από εσένα επειδή δεν οδηγά.
Τώρα για τους αισθητήρες παρκαρίσματος: εγώ έβαλα τους εργοστασιακούς. Θα σε συμβούλευα όμως να βάλεις την κάμερα παρακαρίσματος. Αν και οι αισθητήρες είναι μια χαρά, επειδή οδήγησα με κάμερα είναι πιο καλό σύστημα. Γενικά δεν χρειάζονται την ημέρα οι αισθήτηρες, το βράδυ γίνονται απαραίτητοι.
Επειδή και εγώ οδηγούσα παλιό βενζινοκίνητο αμάξι στην αρχή, που φάνηκε "κάπως" το πετρέλαιο. Θέλει λίγο γκαζάκι στην αρχή. Όταν περάσει τις 1500 στροφές ο κινητήρας είναι απολαυστικός.
Τώρα για τους αισθητήρες παρκαρίσματος: εγώ έβαλα τους εργοστασιακούς. Θα σε συμβούλευα όμως να βάλεις την κάμερα παρακαρίσματος. Αν και οι αισθητήρες είναι μια χαρά, επειδή οδήγησα με κάμερα είναι πιο καλό σύστημα. Γενικά δεν χρειάζονται την ημέρα οι αισθήτηρες, το βράδυ γίνονται απαραίτητοι.
Επειδή και εγώ οδηγούσα παλιό βενζινοκίνητο αμάξι στην αρχή, που φάνηκε "κάπως" το πετρέλαιο. Θέλει λίγο γκαζάκι στην αρχή. Όταν περάσει τις 1500 στροφές ο κινητήρας είναι απολαυστικός.
V 40 D2 Momentum
-
UnHaCkAbLe
- T2
git έγραψε:Για την ροπη που λες, τι να σου πω.. Ισως το μετρο συγκρισης που εχω να με εκανε να το δω ετσι, αν σκεφτεις οτι τωρα οδηγω ενα ibiza 1,4.?
Εντάξει και εγώ ενα ibiza 1,4 οδηγούσα, ότι και να οδηγήσεις μετά σου φαίνεται πύραυλος
UnHaCkAbLe έγραψε:Volvozeus ... μπορείς να δεις στο VIDA πως βγαίνει το πίσω κάθισμα? Προσπαθώ να το κατεβάσω και εγώ βασικά αλλά σε ένα link που είχα βρει (το είχα δείξει και στο Μάρκο) δεν δουλεύει κανένα από τα download links... Θέλω να βγάλω τα καλύματα από τα καθίσματα, κατάφερα και έβγαλα τα μπροστινά αλλά δεν ξέρω πως βγαίνει το πίσω κάθισμα (το οριζόντιο κομμάτι).
"Παίζει" πουθενά το VIDA πλέον? Η ξέρεις τουλάχιστον αν μπορούμε να βρούμε το service manual μόνο για το V40?
Σε ευχαριστώ!
Καλα...τωρα το ειδα...sorry!

STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
VolvoZeus έγραψε:Και μια που πηρα φορα...ο Πανος που αναρωτιοταν πως ρυθμιζονται τα φωτα...
Ο Πάνος έχει ρυθμίσει τα φώτα του από μετά το Πάσχα. Χαχαχα! Ευχαριστώ πολύ πάντως.
V40 M.Y. 2014 T3 kinetic caspian blue
-
UnHaCkAbLe
- T2
Είχα ρωτήσει και εγώ για το πως ρυθμίζονται τα φώτα. Θεωρώ ότι η μεσαία σκάλα δείχνει πολύ κοντά. Πριν λίγο που προσπάθησα να τα ανεβάσω λίγο, γυρνώντας τον περιστροφικό διακόπτη που φαίνεται στη φωτογραφία, δεν έγινε απολύτως τίποτα. Τι κάνω λάθος? Πάνο μπορείς να μου πεις πως ακριβώς τα ρύθμισες?
Επίσης τώρα πρόσεξα ότι έχει και λαμπτήρα αλογόνου για τη μεγάλη σκάλα και μετά ήρθα και διάβασα το thread που είχε ανοίξει ο Πάνος για τα xenon. Τελικά είναι Bi-Xenon ή πληρώσαμε 1200 ευρώ για να έχουμε xenon μόνο στη μεσαία
???
Επίσης τώρα πρόσεξα ότι έχει και λαμπτήρα αλογόνου για τη μεγάλη σκάλα και μετά ήρθα και διάβασα το thread που είχε ανοίξει ο Πάνος για τα xenon. Τελικά είναι Bi-Xenon ή πληρώσαμε 1200 ευρώ για να έχουμε xenon μόνο στη μεσαία
???Re: V40
UnHaCkAbLe έγραψε:Είχα ρωτήσει και εγώ για το πως ρυθμίζονται τα φώτα. Θεωρώ ότι η μεσαία σκάλα δείχνει πολύ κοντά. Πριν λίγο που προσπάθησα να τα ανεβάσω λίγο, γυρνώντας τον περιστροφικό διακόπτη που φαίνεται στη φωτογραφία, δεν έγινε απολύτως τίποτα. Τι κάνω λάθος? Πάνο μπορείς να μου πεις πως ακριβώς τα ρύθμισες?
Επίσης τώρα πρόσεξα ότι έχει και λαμπτήρα αλογόνου για τη μεγάλη σκάλα και μετά ήρθα και διάβασα το thread που είχε ανοίξει ο Πάνος για τα xenon. Τελικά είναι Bi-Xenon ή πληρώσαμε 1200 ευρώ για να έχουμε xenon μόνο στη μεσαία???
Unhackable, ακριβώς πάνω στο φανάρι έχει δύο μικρά κυκλικά χειριστήρια (οδηγούς ή ρεγουλαδόρους ή όπως άλλως θέλεις). Το ένα από τα δύο δείχνει δύο βελάκια, εκ των οποίων το ένα γράφει "up" και το άλλο "down". Τότε, γυρνάς το κυκλικό χειριστήριο προς την κατεύθυνση του βέλους "up". Και έτσι το ύψος του προβολέα ανεβαίνει και το μήκος, όπου φωτίζει, αυξάνεται... Από κει και πέρα, αν έχω καταλάβει καλά, ο προβολέας xenon προβάλλει και τις δύο σκάλες - δηλαδή είναι bi-xenon, ενώ στη μεγάλη σκάλα, εκτός από το bi-xenon, ανάβει επιπλέον ΚΑΙ ο δεύτερος λαμπτήρας , ο αλογόνου, που είναι του σινιάλου.
-
UnHaCkAbLe
- T2
To έκανα ακριβώς έτσι όπως το γράφεις και δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Το δοκίμασα και στο γκαραζ που έχει τοίχο ακριβώς απέναντι και δεν ανέβαινε το σημείο που έπεφτε το φως ούτε στο ελάχιστο ... Τέλος πάντων θα το δούμε στον επόμενο καφέ
. Αυτό που λες για τον λαμπτήρα αλογόνου μου έλυσε και την απορία που είχα, πως ανάβει το σινιάλο αμέσως (νόμιζα ότι χρησιμοποιεί τα xenon που έχουν μια μικρή καθυστέρηση να ανάψουν
)
)Re: V40
mco έγραψε:Να συμπληρώσω ότι αν αλλάξεις την Η 7 με μια crystal vision πχ θα έχεις λευκό φώς και στα μεγάλα
Mco, εγώ σκέπτομαι να την αλλάξω.
mco έγραψε:panos89 έγραψε:mco έγραψε:Να συμπληρώσω ότι αν αλλάξεις την Η 7 με μια crystal vision πχ θα έχεις λευκό φώς και στα μεγάλα
Mco, εγώ σκέπτομαι να την αλλάξω.
Ακόμα το σκέφτεσαι ???
Απο την 1η μέρα την πέταξα την απλή ...
Μάρκο, από πού ακριβώς την αγόρασες; Τι μάρκα είναι και πόσο πήγε το μαλλί;
panos89 έγραψε:Μάρκο, από πού ακριβώς την αγόρασες; Τι μάρκα είναι και πόσο πήγε το μαλλί;
Δεν θυμάμαι απο ποιον πωλητή του ebay την είχα πάρει
Δες πόσο κάνουν και εδώ
http://www.ebay.com/itm/PHILIPS-X-TREME ... 4ad5fabea3
Αν όμως αγόραζα τώρα θα έπαιρνα αυτές : http://www.ebay.com/itm/PIAA-XTREME-WHI ... 20&vxp=mtr
Δεν θυμάμαι απο ποιον πωλητή του ebay την είχα πάρει
Δες πόσο κάνουν και εδώ
Αν όμως αγόραζα τώρα θα έπαιρνα αυτές : http://www.ebay.com/itm/PIAA-XTREME-WHI ... 20&vxp=mtr[/quote]ay
E bay? Ωχ! Δεν έχω πιστωτική.
Δες πόσο κάνουν και εδώ
Αν όμως αγόραζα τώρα θα έπαιρνα αυτές : http://www.ebay.com/itm/PIAA-XTREME-WHI ... 20&vxp=mtr[/quote]ay
E bay? Ωχ! Δεν έχω πιστωτική.
Εγω εχω τις osram night breaker unlimited!!!
Γα@@νε!!!
Τις πηρα απο μαγαζι 27,5€ το ζευγαρι, 2,5€ ακριβωτερα απ'οτι στο ebay!
Γα@@νε!!!
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Thanosgr έγραψε:Εγω εχω τις osram night breaker unlimited!!!![]()
Γα@@νε!!!
Τωρα πια έχουν σχεδόν την ίδια τιμή...οταν τις είχα πάρει εγώ (πριν 4 χρόνια!) είχαν διαφορά , όπως έχουν οι Piaa...
Thanosgr έγραψε:Εγω εχω τις osram night breaker unlimited!!!![]()
Γα@@νε!!!
Τις πηρα απο μαγαζι 27,5€ το ζευγαρι, 2,5€ ακριβωτερα απ
'οτι στο ebay!
Thanosgr, από ποιο μαγαζί;
panos89 έγραψε:Thanosgr έγραψε:Εγω εχω τις osram night breaker unlimited!!!![]()
Γα@@νε!!!
Τις πηρα απο μαγαζι 27,5€ το ζευγαρι, 2,5€ ακριβωτερα απ
'οτι στο ebay!
Thanosgr, από ποιο μαγαζί;
Νομίζω και το Praktiker έχει.
Αλλιώς κοίταξε και στο e-antalaktika.gr , δεν έχω υπολογιστή για να σου τις βρω .
Νομίζω και το Praktiker έχει.
Αλλιώς κοίταξε και στο e-antalaktika.gr , δεν έχω υπολογιστή για να σου τις βρω .[/quote]
Μάρκο, ποιες από όλες έχει το Praktiker? Philips, Osram ή Piaa;
Αλλιώς κοίταξε και στο e-antalaktika.gr , δεν έχω υπολογιστή για να σου τις βρω .[/quote]
Μάρκο, ποιες από όλες έχει το Praktiker? Philips, Osram ή Piaa;
mco έγραψε:http://gmauto.gr/index.php/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/philips.html
Ευχαριστώ πολύ!
panos89 έγραψε:Thanosgr, από ποιο μαγαζί;
Απο εδω
http://www.autospark.gr/shop/%CE%BB%CE% ... 9%CE%BD-2/
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Και τώρα ερωτώ: Ποιες από τα δύο να προτιμήσω; Philips ή Osram;
mco έγραψε:panos89 έγραψε:Και τώρα ερωτώ: Ποιες από τα δύο να προτιμήσω; Philips ή Osram;
Και σου απαντώ: 2Λαμπιτσες είναι ...πάρε όποια θέλεις...
Ωραία. Στο ένα φανάρι θα βάλω Philips και στο άλλο Osram! :p
Jim_C30 έγραψε:mco έγραψε:Να συμπληρώσω ότι αν αλλάξεις την Η 7 με μια crystal vision πχ θα έχεις λευκό φώς και στα μεγάλα
Είχαμε τον Λάδια, τώρα έχουμε και τον Λάμπα!!!![]()
![]()
χαχαχαχαχα κλαίω! Ωραίος!
Ερώτηση για τους κατόχους MY15: λειτουργεί σε κανέναν το online maps - δικτυακός χάρτης? Συνδέω το κινητό, μοιράζω και ίντερνετ αλλά όταν πατάω το NAV μου λέει ότι πρέπει να αγοράσω το σύστημα τους. Στο manual λέει άλλα. Επίσης μπορεί κάποιους να μου ποιές εφαρμογές έχετε στα apps;
V 40 D2 Momentum
- konstantinek
- T2
Καλημέρα και από εμένα. Από μέρα σε μέρα περιμένω κι εγώ το δικό μου V40.
T2 momentum σε χρώμα ice white.
Θέλω να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα φώτα. Επειδή την πάτησα με τα Xenon (μου είπαν από την αντιπροσωπεία πως δεν συνδιάζονται με τα led στον προφυλακτήρα), δεν τα έβαλα. Και τώρα ψάχνω να βρω τρόπο να έχω τύπου xenon φώτα.
Να φανταστώ από αυτά που διάβασα από προηγούμενους πως για να αλλάξω τα φώτα πορείας, θα αλλάξω τις λάμπες με τις phillips ή τις osram;
Πρέπει να είναι τύπου H7;
Αν θέλω να αλλάξω και τη μεγάλη σκάλα, τι βάζω;
Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!
Θέλω να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα φώτα. Επειδή την πάτησα με τα Xenon (μου είπαν από την αντιπροσωπεία πως δεν συνδιάζονται με τα led στον προφυλακτήρα), δεν τα έβαλα. Και τώρα ψάχνω να βρω τρόπο να έχω τύπου xenon φώτα.
Να φανταστώ από αυτά που διάβασα από προηγούμενους πως για να αλλάξω τα φώτα πορείας, θα αλλάξω τις λάμπες με τις phillips ή τις osram;
V40 T2 Momentum
konstantinek έγραψε:Καλημέρα και από εμένα. Από μέρα σε μέρα περιμένω κι εγώ το δικό μου V40.
Καλώς Ήρθες!
Καλορίζικο το V40 με το καλό να το παραλαβεις!
Για τα φώτα θα σου έλεγα καλύτερα να βάλεις ένα κιτ xenon στα μεσαία και τις Philips (H7) στα μεγάλα.
Για τα μεσαία λογικά θα χρειαστείς Η7.
konstantinek έγραψε:Καλημέρα και από εμένα. Από μέρα σε μέρα περιμένω κι εγώ το δικό μου V40.
Καλώς όρισες και από μένα! Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Συμφωνώ με τον mco. Στη μεσαία σκάλα, after merket kit xenon. Απλά, να ρυθμίσεις το ύψος των κατόπτρων της μεσαίας μόνο, έτσι ώστε να μη στραβώνεις τους απέναντι και μπροστινούς, χωρίς να αλλάξεις τα κάτοπτρα της μεγάλης. Και στη μεγάλη, όπως έχει ήδη αναφερθεί, λαμπτήρες Philips ή Osram ή Piaa. Απλά, εγώ δεν ξέρω τι τύπο λαμπτήρα παίρνει το V40, αν παίρνει Η7 ή όχι.
Εδω είσαι
http://www.ebay.com/itm/CANBUS-Pro-Car- ... 5d5051f5d9
- konstantinek
- T2
V40 T2 Momentum
- konstantinek
- T2
Σχετικά με τις λάμπες PIAA έχετε κάποια άποψη;
Και κάτι ακόμα. Η μεσαία σκάλα είναι το Main Beam H4 που γράφει στο manual του αυτοκινήτου;
Και κάτι ακόμα. Η μεσαία σκάλα είναι το Main Beam H4 που γράφει στο manual του αυτοκινήτου;
V40 T2 Momentum
konstantinek έγραψε:Σχετικά με τις λάμπες PIAA έχετε κάποια άποψη;
Η Piaa είναι μια λύση αν δεν θέλεις να μπλέξεις με xenon .
Στην σελίδα 387 γράφει Η7LL μεσαία και Η9 μεγάλη σωστά?
Για πιο σίγουρα όταν το πάρεις βγάλε το φανάρι και κοίτα (βγαίνει πανεύκολα μην τρομάζεις).
Αυτα τα xenon τα έχω οχι Cb 1 χρόνο σχεδον , αψογα .
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες