johnkyr έγραψε:kkkostas έγραψε:Τ*********************************
Για τα 050A εχω ακουσει τα παντα. Απο πολυ σκληρα μεχρι μαλακά.
*****************************************************.
σκληρός σκελετός, μαλακή γόμα
+1
johnkyr έγραψε:kkkostas έγραψε:Τ*********************************
Για τα 050A εχω ακουσει τα παντα. Απο πολυ σκληρα μεχρι μαλακά.
*****************************************************.
σκληρός σκελετός, μαλακή γόμα
σε 37.000χλμ εχασαν το διπλασιο "υψος" απ'οτι εχασαν τα MICHELIN μετα απο 87.000χλμ

Thanosgr έγραψε:Μετα απο 1,5 χρονο και 37.000χλμ αλλαγη εμπρος πισω τα ΝΟΚΙΑΝ και φυσικα ζυγοσταθμιση.
Παρατηρησεις:
α) τα εμπρος επεσαν 3 mm, τα πισω 1 +
β) τα NOKIANσε 37.000χλμ εχασαν το διπλασιο "υψος" απ'οτι εχασαν τα MICHELIN μετα απο 87.000χλμ
![]()
γ) παρα τα 124.000χλμ δεν εγινε ακομα (και ουτε χρειαζεται) ευθυγραμμιση!!!
Thanosgr έγραψε:Aν εννοεις το tunning, Ιανουαριο, δες εδω viewtopic.php?f=23&t=229&start=405
Τελευταιο post.

Σας ευχαριστώ πολύ όλουςgiorgoss40 έγραψε:Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα κάτι σαν τα Energy Saver ούτε κάποιο οικολογικό. Για τα Dunlop πάω κι εγώ αλλά όλες οι γνώμες είναι καλοδεχούμενεςΌσον αφορά τα Bridgestone δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζουν με περίπου 6 χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο. Νομίζω πως ένα μαλακό λάστιχο που να ζεσταίνεται γρήγορα και να με κινεί με ασφάλεια, άνεση και σβελτάδα είναι ότι καλύτερο και μάλλον όλα συγκλίνουν προς Dunlop μεριά
Σας ευχαριστώ πολύ όλους
mco έγραψε:giorgoss40 έγραψε:Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα κάτι σαν τα Energy Saver ούτε κάποιο οικολογικό. Για τα Dunlop πάω κι εγώ αλλά όλες οι γνώμες είναι καλοδεχούμενεςΌσον αφορά τα Bridgestone δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζουν με περίπου 6 χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο. Νομίζω πως ένα μαλακό λάστιχο που να ζεσταίνεται γρήγορα και να με κινεί με ασφάλεια, άνεση και σβελτάδα είναι ότι καλύτερο και μάλλον όλα συγκλίνουν προς Dunlop μεριά
Σας ευχαριστώ πολύ όλους
Αφου κάνεις λίγα χλμ γιατί δεν κοιτάς και κάτι πιο οικονομικό πχ Petlas?
mco έγραψε:http://www.e-elastika.gr/search?q=195%2F65%2F15
εδω έχεις κοιτάξει;
kkkostas έγραψε:Στην ουσια, τα starmaxx ειναι τα Petlas.
Μαλιστα, για το pt741 που ειναι ΙΔΙΟ με το st760 starmaxx βρηκα τιμη 340 ευρω. Κλεψιμο καθαρο.
Πες μου για τα petlas, απο πού ακουσες και για τι αυτοκινητο? Με ενδιαφερει.
nikos138 έγραψε:Να κάνω εδώ την ερώτηση μιας και βλέπω πως το τοπικ έχει περισοτερη κίνηση!!έχει κάποιος που είναι κάτοχος 1,6 είτε σ40 είτε c30 είτε v50 αλλάξει από την μαμά διάσταση 205/55/16 σε 225/45/17 ?? Θα θελα να κάνω αυτή την αλλαγή και για αισθητικούς λόγους αλλά και για καλύτερο κράτημα μιας και δεν ειμαι ευχαριστημένος με το ς40..οι ανησυχίες μου για αυτή την αλλαγή είναι το αν θα βρίσκει μέσα στους θόλους στρίβοντας.επεισης αν το αμάξι θα κόψει πόλυ και αν θα καίει πολύ περισσότερο..ειναι κάποιος που έχει πράξη κάτι ανάλογο να δώσει τα φώτα του??ευχαριστω

WER130 έγραψε:Λογικά έστω και λίγο θα κόψει το αμάξι. Αν και η συνολική διάμετρος δεν αλλάζει, το 225 σημαίνει ότι θα χεις πάτημα 22,5 cm αντί για 20,5cm. Άρα μεγαλύτερη επιφάνεια=μεγαλύτερη αντίσταση κύλισης.
Συν το ότι τα 225 45 17 καλοκαιρινά βγαίνουν κατ ελάχιστο σε δείκτη ταχύτητας V (για τελική 240). Χρειάζεσαι όντως τέτοιο ελαστικό στο S40 σου?
Οπότε το 225 45 17 θα είναι πιο όμορφο, θα γεμίζει καλύτερα το αυτοκίνητο, θα χει και λίγο καλύτερο κράτημα αλλά μέχρι εκεί.
mayas έγραψε:http://www.panousakis.gr/elastika-goodyear/680-goodyear-205-55-16-efficientgrip-performance-91v.html
Δεν νομιζω να ειδα καποιον να γραφει για αυτα, βλεπω πολυ καλες προδιαγραφες.
Goodyear EfficientGrip Performance
205/55 R16 V (91) summer tyre - sunsummer tyre - rain
Tyre Label: Rolling ResistanceB Tyre Label: Wet GripA Tyre Label: Noise in DB68
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 21 επισκέπτες