V40
-
UnHaCkAbLe
- T2
Re: V40
mco έγραψε:Thanosgr έγραψε:Οχι γιατι?
κάπου διάβασα για 30000 χλμ...
Αφού εγώ στο είπα ρε Μάρκο, γιατί δεν το γράφεις
johnkyr έγραψε:Το t3/t4 ,,, έχει overboost Για 15sec ; που τους δίνει +20hp ?
Έχει σίγουρα αλλά αν θυμάμαι καλά ανέφερε ότι ανεβάζει τη ροπή από 24 σε 27 (ή 29...) ... κάτι τέτοιο ...
UnHaCkAbLe έγραψε:mco έγραψε:Thanosgr έγραψε:Οχι γιατι?
κάπου διάβασα για 30000 χλμ...
Αφού εγώ στο είπα ρε Μάρκο, γιατί δεν το γράφεις? Για 30 μου είπανε για το Τ4, θα πάρω αύριο τηλέφωνο να ρωτήσω και θα αναφέρω. Άλλοι κάτοχοι εδώ ... τι σας έχουν πει?
johnkyr έγραψε:Το t3/t4 ,,, έχει overboost Για 15sec ; που τους δίνει +20hp ?
Έχει σίγουρα αλλά αν θυμάμαι καλά ανέφερε ότι ανεβάζει τη ροπή από 24 σε 27 (ή 29...) ... κάτι τέτοιο ...
Κρυβε λόγια...μην του λες πολλά
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
-
UnHaCkAbLe
- T2
Αφού τα έχει γράψει ήδη ο VolvoZeus στο 4tforum: "...το VIDA λεει ξεκαθαρα, καθε χρονο ή 30Κ αλλαγη λαδιων για Τ3/Τ4. ... Και για τυχον μελλοντικες ερωτησεις, μπουζι καθε 120Κ, ιμαντες 240Κ ή 10 χρονια" 
Πηγαινε στο Γερακα και δειξτους αυτο..

Και για να μην ψαχνεστε
B4204S3 -> Καποια μη τουρμπο εκδοχη του 2.0 που δεν εχει κυκλοφορησει τουλαχιστον Ευρωπη
B4164T -> Τ4
B4164T3 -> Τ3
B4204T6 -> 2.0Τ
B4204T7 -> Τ5
Ο B4164T2 που θελει καθε 15Κ, πρεπει να ειναι καποια ειδικη εκδοση, γιατι θελει και ρυθμιση βαλβιδων καθε 120Κ. Για την ιστορια και για να αποφευχθει καποια συγχυση, το Τ2 ειναι ο B4164T4...

Και για να μην ψαχνεστε
B4204S3 -> Καποια μη τουρμπο εκδοχη του 2.0 που δεν εχει κυκλοφορησει τουλαχιστον Ευρωπη
B4164T -> Τ4
B4164T3 -> Τ3
B4204T6 -> 2.0Τ
B4204T7 -> Τ5
Ο B4164T2 που θελει καθε 15Κ, πρεπει να ειναι καποια ειδικη εκδοση, γιατι θελει και ρυθμιση βαλβιδων καθε 120Κ. Για την ιστορια και για να αποφευχθει καποια συγχυση, το Τ2 ειναι ο B4164T4...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
-
UnHaCkAbLe
- T2
Μου μυρίζει κλασσική Ελληνική κουτοπονηριά 

μυρίζει ελληνική, ΜΗ ενημέρωση ......
Τώρα αν κάποιος κάνει πραγματικά τόσα χλμ σε λιγότερο από ένα χρόνο και θέλει όντως να κρατά τα λάδια για όσα χλμ, ειδικά αν πολλά χλμ γίνονται & στην πόλη, τότε καλύτερα ας κάνει και μια ανάλυση ΤΒΝ στα προς αλλαγή λάδια.
Η volvo αλήθεια, στα νέα τουλάχιστον μοντέλα, δεν έχει system adaptive service calculator όπως κάποιοι ανταγωνιστές της;
Τώρα αν κάποιος κάνει πραγματικά τόσα χλμ σε λιγότερο από ένα χρόνο και θέλει όντως να κρατά τα λάδια για όσα χλμ, ειδικά αν πολλά χλμ γίνονται & στην πόλη, τότε καλύτερα ας κάνει και μια ανάλυση ΤΒΝ στα προς αλλαγή λάδια.
Η volvo αλήθεια, στα νέα τουλάχιστον μοντέλα, δεν έχει system adaptive service calculator όπως κάποιοι ανταγωνιστές της;
VolvoZeus έγραψε:Πηγαινε στο Γερακα και δειξτους αυτο..
Και για να μην ψαχνεστε
B4164T -> Τ4
B4164T3 -> Τ3
B4204T6 -> 2.0Τ
B4204T7 -> Τ5
Μπορείς να μου πείς που θα βρω αυτόν τον πίνακα;
johnkyr έγραψε:Η volvo αλήθεια, στα νέα τουλάχιστον μοντέλα, δεν έχει system adaptive service calculator όπως κάποιοι ανταγωνιστές της;
Γιατι ειναι μια μαλακια και μιση...βεβαια καποια στιγμη μαλλον θα βγαλει κατι ακολουθοντας το trend
. Οι αισθητηρες αυτοι μετρανε τις ηλεκτρικες ιδιοτητες του λαδιου, και με ενα αλγοριθμο που περιλαμβανει διανυθεντα χιλιομετρα, κυκλους λειτουργιας κ.α. σου λενε ποτε να τα αλλαξεις...Πρακτικα ο μονος τροπος για να ξερεις τι κανει το λαδι σου ειναι να το στειλεις για αναλυση.-Στα πλοια καποια κιτ που χρησιμοποιουμε το μονο που δειχνουν ειναι την περιεκτικοτητα σε νερο...την συνολικη/πραγματικη κατασταση την βλεπουμε μονο στις αναλυσεις.
Μαρκο, ζητα να βαλουν το VIN σου στο VIDA, μπροστα σου, και να πανε, στο tab Information -> Repair και απο το drop down menu επιλογη Service Programmes. Μετα αριστερα στις επιλογες πας Standart Parts, Service and Maintenance Material -> Maintenance Service, κωδικος του κινητηρα σου -> Service Program, και να σου κανουν και μια εκτυπωση να το εχεις.
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
VolvoZeus έγραψε:
Μαρκο, ζητα να βαλουν το VIN σου στο VIDA, μπροστα σου, και να πανε, στο tab Information -> Repair και απο το drop down menu επιλογη Service Programmes. Μετα αριστερα στις επιλογες πας Standart Parts, Service and Maintenance Material -> Maintenance Service, κωδικος του κινητηρα σου -> Service Program, και να σου κανουν και μια εκτυπωση να το εχεις.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε ! αλλά αν τους τα πώ αυτά θα μου πουν
http://www.youtube.com/watch?v=pHf0z5RPu00
-
UnHaCkAbLe
- T2
mco έγραψε:UnHaCkAbLe έγραψε:Μου μυρίζει κλασσική Ελληνική κουτοπονηριά
Και εγώ έτσι πιστεύω αλλά άντε να βρείς άκρη...
Εσύ που είχες ρωτήσει;
Σφακιανάκη Κηφισίας ...
UnHaCkAbLe έγραψε:mco έγραψε:UnHaCkAbLe έγραψε:Μου μυρίζει κλασσική Ελληνική κουτοπονηριά
Και εγώ έτσι πιστεύω αλλά άντε να βρείς άκρη...
Εσύ που είχες ρωτήσει;
Σφακιανάκη Κηφισίας ...
Σε ευχαριστώ .
Θα τους πάρω απο περιέργεια την Δευτέρα ...
-
UnHaCkAbLe
- T2
Λογικά θα κλείσω χρόνο πολύ πριν φτάσω την 30άρα οπότε θα είμαι οκ. Για το πρόγραμμα δεν μου είπανε κάτι και σιγά το πρόγραμμα στην τελική δεν το πήγα και 400 άλογα να θέλει στοργή και προδερμ
On a completely different note, πήγα και έβαλα καλύμματα σήμερα (πολλή άμμος και πολύ αλάτι εν όψη). Ανάμικτα συναισθήματα προς το παρόν ... Η δουλειά που έκαναν είναι πολύ καλή, τα καθίσματα θα είναι σαν καινούργια όταν τα βγάλω, αλλά ενώ πλήρωσα R-Design, R-Design δεν θα βλέπω
. Είναι εύκολο σχετικά να βγουν αλλά δύσκολο να ξαναμπούν οπότε με βλέπω να τα αφήνω για πολύ καιρό επάνω ... Για όποιον ενδιαφέρεται για το που και το πόσο, pm me ...
On a completely different note, πήγα και έβαλα καλύμματα σήμερα (πολλή άμμος και πολύ αλάτι εν όψη). Ανάμικτα συναισθήματα προς το παρόν ... Η δουλειά που έκαναν είναι πολύ καλή, τα καθίσματα θα είναι σαν καινούργια όταν τα βγάλω, αλλά ενώ πλήρωσα R-Design, R-Design δεν θα βλέπω
pallisi έγραψε:Παρέλαβα και εγώ σήμερα, είμαι ενθουσιασμένος.
Λοιπόν γύρισα για να δω στα πόσα χιλίομετρα έλεγε ο υπολογιστής ταξιδίου ότι θέλει σέρβις. Έλεγε συγκεκριμένα: 20000χλμ ή ένας χρόνος. Έχω το D2.
Μήπως έχει αλλάξει κάτι;
Kαλορίζικο Καλοτάξιδο !!!
Καλά και ασφαλή χλμ να έχεις !!!
Πες μας χρώμα , έκδοση ?
καλοταξιδο και ασφαλη χιλιομετρα!!!!!!!!!!!!!!!
και εμεις με τις παλαιοτερες εκδοσεις V40 θα εχομε καμια εκπτωση για τα εξτρα που τυχον θελομε ή θα μας πονεσει η τσεπη παλι?
(το σχολειον ειναι καλοπροερετον και δε υποννοει κατι προς ςσενα φιλε μου).
και εμεις με τις παλαιοτερες εκδοσεις V40 θα εχομε καμια εκπτωση για τα εξτρα που τυχον θελομε ή θα μας πονεσει η τσεπη παλι?
(το σχολειον ειναι καλοπροερετον και δε υποννοει κατι προς ςσενα φιλε μου).
V40*D2*MT
-
UnHaCkAbLe
- T2
Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να ρυθμίσω τα xenon (είτε μόνος είτε όταν το πάω για service) έτσι ώστε να φωτίζουν ένα "κλικ" πιο ψηλά?
-
UnHaCkAbLe
- T2
Volvozeus ... μπορείς να δεις στο VIDA πως βγαίνει το πίσω κάθισμα? Προσπαθώ να το κατεβάσω και εγώ βασικά αλλά σε ένα link που είχα βρει (το είχα δείξει και στο Μάρκο) δεν δουλεύει κανένα από τα download links... Θέλω να βγάλω τα καλύματα από τα καθίσματα, κατάφερα και έβγαλα τα μπροστινά αλλά δεν ξέρω πως βγαίνει το πίσω κάθισμα (το οριζόντιο κομμάτι).
"Παίζει" πουθενά το VIDA πλέον? Η ξέρεις τουλάχιστον αν μπορούμε να βρούμε το service manual μόνο για το V40?
Σε ευχαριστώ!
"Παίζει" πουθενά το VIDA πλέον? Η ξέρεις τουλάχιστον αν μπορούμε να βρούμε το service manual μόνο για το V40?
Σε ευχαριστώ!
UnHaCkAbLe έγραψε:
"Παίζει" πουθενά το VIDA πλέον?
http://thepiratebay.se/search/vida%20volvo/0/99/0
εδώ αν έχεις όρεξη για διάβασμα ίσως βρεις πληροφορίες.
http://forums.swedespeed.com/forumdispl ... Management
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
UnHaCkAbLe έγραψε:Volvozeus ... μπορείς να δεις στο VIDA πως βγαίνει το πίσω κάθισμα? Προσπαθώ να το κατεβάσω και εγώ βασικά αλλά σε ένα link που είχα βρει (το είχα δείξει και στο Μάρκο) δεν δουλεύει κανένα από τα download links... Θέλω να βγάλω τα καλύματα από τα καθίσματα, κατάφερα και έβγαλα τα μπροστινά αλλά δεν ξέρω πως βγαίνει το πίσω κάθισμα (το οριζόντιο κομμάτι).
Σε ευχαριστώ!
Πανεύκολο ...
https://www.youtube.com/watch?v=KgR7sC8_WMs
σχεδον σε όλα είναι έτσι ...
σχεδον σε όλα είναι έτσι ...
Καλησπέρα κ απο μένα παιδια! Ευελπιστώ να γίνω κ εγώ νέο μέλος στην παρέα σας μέχρι το τέλος του χρόνου. Σκοπεύω να αγοράσω ένα v40 cross country d2 στην έκδοση livstyl. Θεωρώ ότι είναι μια πλήρης έκδοση του v40cc κ με την προσθήκη σταθερής ηλιοροφης θα γίνει σούπερ για ταξίδια κ όχι μόνο! Με 20000 km τον χρόνο νομίζω ότι η d2 είναι η έκδοση κινητήρα που με συμφέρει.
Έκανα test drive τον συγκεκριμένο κινητήρασε απλό v40 κ ενθουσιάστηκα. Ροπή από χαμηλα, καλή οδική συμπεριφορά στις στροφές, γενικότερα ένα δεμένο αυτοκίνητο για να μην μιλήσω για ποιότητα κύλισης κ αίσθηση ασφαλείας που σου παρέχει. Η μόνη ένσταση που έχω αφορά το αυτόματο κιβώτιο που υπολείπεται, νομίζω, σε σχέση με τα εξελιγμένα του vag. Δεν χαλιέμαι όμως! Θα το πάρω manual!
Η ερώτηση που έχω να κάνω στην παρέα είναι: με το χέρι στην καρδιά, αξίζει τα 26000+ που απαιτεί η αγορά;
Νομίζετε ότι αξίζει κάτι extra πέραν της livstyl κ της ηλιοροφης;
Πόσο είναι το μέσο κόστος συντήρησης το χρόνο;
Sorry αν σας κούρασα! Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα επανέλθω.
Κ πάλι θα χαρώ πολύ αν τελικά γίνω μέλος της παρέας σας!
Έκανα test drive τον συγκεκριμένο κινητήρασε απλό v40 κ ενθουσιάστηκα. Ροπή από χαμηλα, καλή οδική συμπεριφορά στις στροφές, γενικότερα ένα δεμένο αυτοκίνητο για να μην μιλήσω για ποιότητα κύλισης κ αίσθηση ασφαλείας που σου παρέχει. Η μόνη ένσταση που έχω αφορά το αυτόματο κιβώτιο που υπολείπεται, νομίζω, σε σχέση με τα εξελιγμένα του vag. Δεν χαλιέμαι όμως! Θα το πάρω manual!
Η ερώτηση που έχω να κάνω στην παρέα είναι: με το χέρι στην καρδιά, αξίζει τα 26000+ που απαιτεί η αγορά;
Νομίζετε ότι αξίζει κάτι extra πέραν της livstyl κ της ηλιοροφης;
Πόσο είναι το μέσο κόστος συντήρησης το χρόνο;
Sorry αν σας κούρασα! Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα επανέλθω.
Κ πάλι θα χαρώ πολύ αν τελικά γίνω μέλος της παρέας σας!
Καταρχήν Καλως Ηρθες !
Λοιπόν με το χέρι στην καρδιά που λες και εσύ σου λέω Ναι αξίζει το μόνο αρνητικό πιστεύω είναι η μεταπώληση του .
Σαν έξτρα δεν ξέρω τι έχει η έκδοση που λές αλλά θα σου έλεγα να μην ξεχάσεις τα Xenon και τον 2ζωνικό κλιματισμό .
Λοιπόν με το χέρι στην καρδιά που λες και εσύ σου λέω Ναι αξίζει το μόνο αρνητικό πιστεύω είναι η μεταπώληση του .
Σαν έξτρα δεν ξέρω τι έχει η έκδοση που λές αλλά θα σου έλεγα να μην ξεχάσεις τα Xenon και τον 2ζωνικό κλιματισμό .
mco έγραψε:Καταρχήν Καλως Ηρθες !
Για την μεταπώληση μάλλον έχεις άδικο mco , μια χαρά μπορεις να πουλήσεις μτχ volvo και σε καλή τιμή, αυτά ισχυαν παλιά...., ισα ίσα που πολλές φορές ενα volvo φεβγει πιο ευκολα απότι ενα bmw πχ που είχε βρωμίσει ο τόπος.
Το v40 είναι το Νο1 σε πωλήσεις στην κατηγορία του, ο εξοπλισμός της νεας έκδοσης είναι πλήρες, αν θες πες μας τι περιλαμβάνει όμως. Ρεζέρβα να παραγγείλεις, κάποιος μου είπε πως με +150 ευρω παιρνεις ρεζέρβα ενώ αν θες εκ τον υστέρων να την βάλεις θα σου κοστίσει πολύ περισσότερο.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
εκδοση livstyl: http://www.volvocars.com/gr/all-cars/vo ... ition.aspx
Αρκετά πλούσια έκδοση, απλά σκεφτομαι μην αφήσω κάτι "εκτός" για λιγα χρηματα κ το μετανιώσω μετά. Ας πούμε, η ρεζέρβα ήταν κάτι που δεν είχα σκεφτεί.
Αρκετά πλούσια έκδοση, απλά σκεφτομαι μην αφήσω κάτι "εκτός" για λιγα χρηματα κ το μετανιώσω μετά. Ας πούμε, η ρεζέρβα ήταν κάτι που δεν είχα σκεφτεί.
git έγραψε:εκδοση livstyl: http://www.volvocars.com/gr/all-cars/vo ... ition.aspx
Mια χαρά είναι εγω θα έβαζα μια ρεζέρβα ,2ζωνικό και LED μπροστά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 24 επισκέπτες