TUNING - Βελτιώσεις
Re: TUNING - Βελτιώσεις
Τα περισσότερα είναι κονσέρβα, εκτός από 2που το φτιάχνουν πάνω στο δυναμόμετρο...εγω νομίζω ότι είναι σχεδόν ίδια όλα, να προτιμήσεις αυτών που θα σου το μετρήσει κιόλας πριν και μετά...
Lefterisgt έγραψε:Αγαπητοί φίλοι καλημέρα! Διαβάζω το thread αυτό και θα ήθελα τα φώτα σας σε μια ερώτηση που μπορεί και να την έχετε απαντήσει. Γιατι να προτιμησω προγραμμα απο μια οποιαδήποτε εταιρεία βελτιώσεων (chiptronic κλπ) και όχι της Polestar που υποτίθεται πως ειναι πιο safe? το ερώτημα μου ειναι άσχετο απο το οικονομικό.
Εκτος απο το οικονομικο κομματι εαν δεν σε ενδιαφερει το επομενο που θα πρεπει να δεις ειναι η υποστηριξη, το οτι θα εχεις τον βελτιωτη σου διπλα σου, να μπορεις να παρεις ενα τηλ να τον βρεις να των ρωτησεις αμεσα και οχι να περιμενεις με τις μερες να ερθει καποιο μαιλ, ποιος λεει οτι μονο η polestar εχει safe προγραμματα (?) εχουμε πολλες εταιριες στην ελλαδα με πολυ καλες δουλειες και αξιοπιστες, το θεμα ειναι ποια ειναι τα στανταρ που βαζεις εσυ.
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
mco έγραψε:Τα περισσότερα είναι κονσέρβα, εκτός από 2που το φτιάχνουν πάνω στο δυναμόμετρο...εγω νομίζω ότι είναι σχεδόν ίδια όλα, να προτιμήσεις αυτών που θα σου το μετρήσει κιόλας πριν και μετά...
Συμφωνω αλλα το δυναμομετρο πριν - μετα ή μονο μετα το πληρωνει ο πελατης.
Αν παρεις απο εξω (Polestar, Heico, BRC κ.τ.λ.) νομιζεις οτι θα δεις τα νουμερα που υποσχονται?
Και αν δεν τα δεις τα νουμερα τι θα κανεις?
Σου λεω εξ'αρχης οτι μετα θα σου πουν οτι τα νουμερα απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο "παιζουν", οτι το δυναμομετρο δεν ειναι ρυθμισμενο σωστα ή ειναι παλιο, οι ατμοσφαιρικες συνθηκες δεν ειναι σωστες...
Τι κανεις μετα?
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Δυο ιδια αυτοκινητα θα βγαλουν διαφορετικα νουμερα.
Γι'αυτο οι περισσοτεροι δεν λενε οτι θα εχεις συνολο "τοσα" αλογα, αλλα + τοσα.
Το δικο μου δεν το εβαλα δυναμομετρο, το ιδιο αμαξι εβγαλε αυτα τα νουμερα επανω σε δυναμομετρο στην Αγγλια.
Γι'αυτο οι περισσοτεροι δεν λενε οτι θα εχεις συνολο "τοσα" αλογα, αλλα + τοσα.
Το δικο μου δεν το εβαλα δυναμομετρο, το ιδιο αμαξι εβγαλε αυτα τα νουμερα επανω σε δυναμομετρο στην Αγγλια.
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
-
Lefterisgt
- T2
Το θέμα safe το υποθέτω εγω απο την εμπειρία μου με την Abarth. Το οικονομικό σίγουρα ειναι θέμα αλλά με ενδιαφέρει να ειναι κάτι που δεν θα με πηγαινοφερνει στα συνεργεία, θα εχει κάποια εγγύηση και θα ειναι ευγενικό με το μοτέρ μου!! Πάντως σε ευχαριστω γιατι μου ξεκαθαριζεις κάποια πράγματα!
V40 T4 Momentum-180hp!!
Προσωπικά, επειδή είμαι κατά των βελτιώσεων γενικά, για το δικό μου σκέπτομαι - μελλοντικά - μόνο την Polestar, επειδή υποτίθεται ότι είναι ο αποκλειστικός - επίσημος βελτιωτής για Volvo, που σημαίνει, ότι η μετατροπή γίνεται μέσα στην αντιπροσωπεία και ότι λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά, τις προδιαγραφές και τις παραμέτρους λειτουργίας ενός VOlvo. Την αντιλαμβάνομαι σαν να μην είναι παρέμβαση, "ξένο σώμα". Αυτό που προσωπικά θα με απασχολούσε είναι το κόστος και αν βελτιώνουν τον Τ3.
V40 M.Y. 2014 T3 kinetic caspian blue
-
Lefterisgt
- T2
panos89 έγραψε:Προσωπικά, επειδή είμαι κατά των βελτιώσεων γενικά, για το δικό μου σκέπτομαι - μελλοντικά - μόνο την Polestar, επειδή υποτίθεται ότι είναι ο αποκλειστικός - επίσημος βελτιωτής για Volvo, που σημαίνει, ότι η μετατροπή γίνεται μέσα στην αντιπροσωπεία και ότι λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά, τις προδιαγραφές και τις παραμέτρους λειτουργίας ενός VOlvo. Την αντιλαμβάνομαι σαν να μην είναι παρέμβαση, "ξένο σώμα". Αυτό που προσωπικά θα με απασχολούσε είναι το κόστος και αν βελτιώνουν τον Τ3.
Κάπως έτσι το έχω και εγω στο μυαλό μου!!!!
V40 T4 Momentum-180hp!!
Thanosgr έγραψε:mco έγραψε:Τα περισσότερα είναι κονσέρβα, εκτός από 2που το φτιάχνουν πάνω στο δυναμόμετρο...εγω νομίζω ότι είναι σχεδόν ίδια όλα, να προτιμήσεις αυτών που θα σου το μετρήσει κιόλας πριν και μετά...
Συμφωνω αλλα το δυναμομετρο πριν - μετα ή μονο μετα το πληρωνει ο πελατης.
Αν παρεις απο εξω (Polestar, Heico, BRC κ.τ.λ.) νομιζεις οτι θα δεις τα νουμερα που υποσχονται?
Και αν δεν τα δεις τα νουμερα τι θα κανεις?
Σου λεω εξ'αρχης οτι μετα θα σου πουν οτι τα νουμερα απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο "παιζουν", οτι το δυναμομετρο δεν ειναι ρυθμισμενο σωστα ή ειναι παλιο, οι ατμοσφαιρικες συνθηκες δεν ειναι σωστες...
Τι κανεις μετα?
Εγω όσα έχω ¨φτιάξει" μου τα μέτρησαν πρίν και μετά .
Μου είχαν πεί οτι αν δεν σου αρέσει φέρτο πίσω να ξαναγίνει μαμά .
Φυσικά είχαν δικό τους δυναμόμετρο , δεν πλήρωσα κάτι έξτρα .
Thanosgr έγραψε:η υποστηριξη, το οτι θα εχεις τον βελτιωτη σου διπλα σου, να μπορεις να παρεις ενα τηλ να τον βρεις να των ρωτησεις αμεσα και οχι να περιμενεις με τις μερες να ερθει καποιο μαιλ, .
Σε αυτό συμφωνώ και εγώ αν και μετά απο 3 χρόνια ποτέ δεν τους χρειάστηκα .
Ειναι και κάποιοι που η μύτη είναι πολύ ψηλά και δεν τους βρίσκεις ούτε με ραντεβού ... μην πω ούτε στο τηλ....
Τελευταία επεξεργασία από mco σε 14 Απρ 2014, 16:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
panos89 έγραψε:Προσωπικά, επειδή είμαι κατά των βελτιώσεων γενικά, για το δικό μου σκέπτομαι - μελλοντικά - μόνο την Polestar, επειδή υποτίθεται ότι είναι ο αποκλειστικός - επίσημος βελτιωτής για Volvo, που σημαίνει, ότι η μετατροπή γίνεται μέσα στην αντιπροσωπεία και ότι λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά, τις προδιαγραφές και τις παραμέτρους λειτουργίας ενός VOlvo. Την αντιλαμβάνομαι σαν να μην είναι παρέμβαση, "ξένο σώμα". Αυτό που προσωπικά θα με απασχολούσε είναι το κόστος και αν βελτιώνουν τον Τ3.
Η Polestar είναι σσν την Revo που όλοι η αντιπρόσωποι αυτό βάζουν , για ρώτα όμως όταν γίνει η στραβή τι κάνουν???
Ναι σαν την Revo που πας να σου βαλουν το προγραμμα για demo για καποιο διαστημα (απενργοποιειτε μονο του) και αν πας σε αλλον για προγραμμα και κανεις το λαθος να μην του πεις οτι εχει επανω το demo της Revo τραβαει τις κ@λ@τριχες του να καταλαβεις γιατι δεν δουλευει τιποτα και μπλοκαρει το συμπαν!mco έγραψε:Η Polestar είναι σσν την Revo που όλοι η αντιπρόσωποι αυτό βάζουν , για ρώτα όμως όταν γίνει η στραβή τι κάνουν???
Τι ειναι η "σταβει"?
ΜΠΟΥΜ, ΚΡΑΚ, ΜΠΑΜ...
Οποιος εχει ακουσει το "σαραντατριο" στο youtube καταλαβενει
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Thanosgr, δηλαδή λόγω του revo δε συνιστάς ούτε την Polestar;
V40 M.Y. 2014 T3 kinetic caspian blue
Thanosgr έγραψε:Οποιος εχει ακουσει το "σαραντατριο" στο youtube καταλαβενει
ααααααααααααααααααααχααχαχαχαχααχα
https://www.youtube.com/watch?v=k71OcnN05qI
V40*D2*MT
Thanosgr έγραψε:Ναι σαν την Revo που πας να σου βαλουν το προγραμμα για demo για καποιο διαστημα (απενργοποιειτε μονο του) και αν πας σε αλλον για προγραμμα και κανεις το λαθος να μην του πεις οτι εχει επανω το demo της Revo τραβαει τις κ@λ@τριχες του να καταλαβεις γιατι δεν δουλευει τιποτα και μπλοκαρει το συμπαν!mco έγραψε:Η Polestar είναι σσν την Revo που όλοι η αντιπρόσωποι αυτό βάζουν , για ρώτα όμως όταν γίνει η στραβή τι κάνουν???
Τι ειναι η "σταβει"?
ΜΠΟΥΜ, ΚΡΑΚ, ΜΠΑΜ...![]()
Οποιος εχει ακουσει το "σαραντατριο" στο youtube καταλαβενει
Καλό !!!!!!
Ξέχασες να πείς οτι αν θέλεις να το γυρίσεις μαμά (απο Revo) δεν γυρνάει απλά σου περνάνε άλλο πρόγραμμα με λιγότερα άλογα ...
ρε παιδια δε μπορω να καταλαβω το εξης.
πως γινεται η volvo να εχεις ως επισημο βελτιωτη την polestar με εγγυηση σε ολες τις χωρες, αλλα στην γερμανια να εχουν KAI την heico,εντος εγγυησης.
πως γινεται η volvo να εχεις ως επισημο βελτιωτη την polestar με εγγυηση σε ολες τις χωρες, αλλα στην γερμανια να εχουν KAI την heico,εντος εγγυησης.

V40*D2*MT
panos89 έγραψε:Thanosgr, δηλαδή λόγω του revo δε συνιστάς ούτε την Polestar;
Σε καμια περιπτωση, η Polestar ειναι στην ουσια Volvo.
Απλα ειναι θεμα κοστους.
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
laios έγραψε:ρε παιδια δε μπορω να καταλαβω το εξης.
Ειναι μαλλον θεμα συνεργασιας εισαγωγεα και HEICO.
Και εδω το κανουν καποιες εταιριες.
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
laios έγραψε:Thanosgr έγραψε:Οποιος εχει ακουσει το "σαραντατριο" στο youtube καταλαβενει
Ακριβος!
Χωρις παρεξηγηση ομως ποσοι καταλαβαινουν απο την αρχη τι λεει?
Αν δεν εχεις σχεσει με "βαρια τιμονια" ...
https://www.youtube.com/watch?v=RZ9KcX0HKS4
Αυτο ειναι για πιο προχωρημενους
Αλλα το τελευταιο μπανερακι στο βιντεο τα λεει ολα.
Μονο που ισχυουν ακομα και σημερα αλλα με αλλα νουμερα (εξηντατεσσερο, κινεζο κ.τ.λ.
Ξερει κανεις τι ειναι το σαραντατριο???
Το μισαδιο???
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
https://www.google.gr/search?q=143+scan ... 8geV3IGgBQ
https://www.google.gr/search?q=144+scan ... 8geV3IGgBQ
https://www.google.gr/search?q=144+scan ... 8geV3IGgBQ
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
Μην κλεβεις!!!
Ο "κινεζος"?
Το "μισαδιο"?
Απ'οτι καταλαβα μονο ο dikastis ηξερε...
Ο "κινεζος"?
Το "μισαδιο"?
Απ'οτι καταλαβα μονο ο dikastis ηξερε...
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
το μισαδυο, πρέπει να είναι σχέση στο κιβώτιο ...
το "κινέζος" που το λέει ;
το "κινέζος" που το λέει ;
Πολυ καλα καταλαβες!
Το μισαδιο ειναι οι ενδιαμεσες (μισες) ταχυτητες ή over στην αργκο των φορτηγατζηδων.
Κινεζος ειναι το νεο VOLVO FH λογο των φαναριων του, σχιστα αν και καθετα...
Το μισαδιο ειναι οι ενδιαμεσες (μισες) ταχυτητες ή over στην αργκο των φορτηγατζηδων.
Κινεζος ειναι το νεο VOLVO FH λογο των φαναριων του, σχιστα αν και καθετα...

Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
laios έγραψε:Thanosgr έγραψε:Οποιος εχει ακουσει το "σαραντατριο" στο youtube καταλαβενει
Να κανουμε λιγα εντατικα μαθηματα στην φορτιγατζηδικη αργο?
Κατ'αρχα το συγκεκριμενο αφορα λοχαναγοριτες, ειναι τρελοι για δεσιμο, Αθηνα Θεσ/νικη 4,5 ωρες.
Η δυο, η τεσσερα, η εξη, η οκτω ειναι ταχυτητες, ευκολο.
Του εχει επανω 60 τονοι φωρτιο...
+ 17 τονοι το αποβαρο = 77 τονοι συνολο οταν το ανωτατο οριο ειναι 40 τονοι μικτο
85χλμ στις 2.350 σαλ ειναι σαν να πηγαινεις ενα βενζινοκινητηρα στις 8.000 σαλ με κοφτη στις 7.500 σαλ ...
Τουφα το ντουμανι σημαινει οτι πεταει "παπαδες" η εξατμιση, ολα ακαυστα, δεν προλαβαινει να το καψει, ταισμα οσο δεν περνει (εξου και το αποτελεσμα) νυχτα μπορει να φαινεται και φλογα, σιγουρα φαινεται το κοκκινισμα στην εξατμιση!
Στο επομενο ο τσαμπουκας γινεται γιατι το παλιο (σαραντατριο) περνα το νεο (σαρατεσσερο) πραγμα απαραδεκτο οπως καταλαβαινετε.
Ο Φωτης ο "βουλγαρος" ειναι φιλος και ισως ο καλυτερος βελτιωτης στην Ευρωπη στα βαρια τιμονια

Εχω δει προσφατα VOLVO FH 660 (αλογα) λιγων μηνων να μπαινει μεσα και να του λεει δωστου οτι περνει (απο αλογα).
"Μα (του λεει) ειναι καινουργιο, ειναι στην εγγυηση"
"Γ@μησ@ εγγυηση αν με περνα το SCANIA R620"
Το SCANIA εξισου καινουργιο και πειραγμενο απο τον ιδιο βεβαια...
Αποριες?
Υ.Γ. Η VOLVO ανακοινωσε FH 840

Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
mco έγραψε:Μήπως έχει αλλάξει κανείς εξάτμιση με dp σε S60 T3-4 για να ακουσω ποσο θόρυβο βγάζει;;;
:
Κανείς;;;
Μην παω Ποπαυ και μετά

Δεν βρίκα κάτι οπότε το ερωτώ εδώ. Το v60/s60 MY2011 2.0T ποια τουρμπίνα έχει? κ03 ή κ03s ή κάτι άλλο?
Borg Warner K03...
BG9E6K682AF
Borg Warner K03 low inertia integrated turbo system
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_EcoBoost_engine
BG9E6K682AF
Borg Warner K03 low inertia integrated turbo system
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_EcoBoost_engine
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
eliasgeo έγραψε:Δεν βρίκα κάτι οπότε το ερωτώ εδώ. Το v60/s60 MY2011 2.0T ποια τουρμπίνα έχει? κ03 ή κ03s ή κάτι άλλο?
Νέος κινητήρας GTDi της Volvo
http://robotpig.net/automotive-news-e/n ... olvo-_1671
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
ευχαριστώ για τις πληροφορίες
Καλησπέρα στη παρέα.ακουω πρόταση για αναβαθμιση d2 s60 2011.θεσσαλονικη αν ειναι δυνατό.ευχαριστώ.
S60 1.6
Πανε εκει που το εκανα και εγω, Διαβατα.
Παρε ενα τηλ. τον Δημητρη 6973801666 και πες του οτι εισε απο το VolvoClub.
http://anases.wix.com/pschiptuning#!
http://www.pschiptuning.com/
Aποτελεσματα εγγυημενα χωρις προβληματα!
Τιμη πουθενα χαμηλωτερη!
Πολλα club "πινουν νερο" στο ονομα του...
Googlαρισαι και θα καταλαβεις τι εννοω!!!
Παρε ενα τηλ. τον Δημητρη 6973801666 και πες του οτι εισε απο το VolvoClub.
http://anases.wix.com/pschiptuning#!
http://www.pschiptuning.com/
Aποτελεσματα εγγυημενα χωρις προβληματα!
Τιμη πουθενα χαμηλωτερη!
Πολλα club "πινουν νερο" στο ονομα του...
Googlαρισαι και θα καταλαβεις τι εννοω!!!
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
stroubi έγραψε:Καλησπέρα στη παρέα.ακουω πρόταση για αναβαθμιση d2 s60 2011.θεσσαλονικη αν ειναι δυνατό.ευχαριστώ.
Για τον Ταξόπουλο σε κόβω στον Ευοσμο...
O ένας βγάζει εγκέφαλο ο άλλος όχι.αλλος προγραμματιζει τον υπαρχον αλλος βαζει παραλληλο.γενικα ομως κουμπωνουν φυσσα,προγραμματίζουν και σε 2ωρες είσαι έτοιμος.Ή παγίδα που είναι;βλάβες, λαμπάκια στο ταμπλο,ΚΤΕΟ,καυσαέρια. είναι δυνατόν με 5-6 κατοσταρικα να ανεβσινεις άλογα,να μειώνει κατανάλωση και όλα καλά;γιατί δεν το κανουν όλοι τοτε;;;;#Απορια από κάποιον μη γνωστη.μη γιουχαρετε!
S60 1.6
Οσοι ασχολούνται βάζουν συνήθως κονσέρβα (δηλ το πρόγραμμα είναι έτοιμο κάποιες μικρές τροποποιήσεις γίνονται για το δικό σου)
Δεν ανάβουν ούτε λαμπάκια ούτε τπτ.
Ειχα μάθει οτι απο την ίδια την εταιρεία βγαίνουν οι πιο επιθετικοί χάρτες ...
Δεν ανάβουν ούτε λαμπάκια ούτε τπτ.
Ειχα μάθει οτι απο την ίδια την εταιρεία βγαίνουν οι πιο επιθετικοί χάρτες ...
stroubi έγραψε:O ένας βγάζει εγκέφαλο ο άλλος όχι.αλλος προγραμματιζει τον υπαρχον αλλος βαζει παραλληλο.γενικα ομως κουμπωνουν φυσσα,προγραμματίζουν και σε 2ωρες είσαι έτοιμος.Ή παγίδα που είναι;βλάβες, λαμπάκια στο ταμπλο,ΚΤΕΟ,καυσαέρια. είναι δυνατόν με 5-6 κατοσταρικα να ανεβσινεις άλογα,να μειώνει κατανάλωση και όλα καλά;γιατί δεν το κανουν όλοι τοτε;;;;#Απορια από κάποιον μη γνωστη.μη γιουχαρετε!
Αναλογα με τον βελτιοτη.
Το παραλληλο απορριπτεται κατηγορηματικα!
Οταν βγαινει ο εγκεφαλος για προγραμματισμο εξω (οπως το δικο μου) σημαινει το αμαξι δεν ειναι πολυ διαδεδομενο (πχ VOLVO) ή ειναι πολυ καινουργιο στην αγορα.
Ο σωστος "προγραμματισμος" δεν βγαζει βλαβες ή λαμπακια.
Ο σωστος "προγραμματισμος" γινεται επανω στο μαμα προγραμμα αφου πρωτα διαβαστει και προσαρμοστει επανω στο δικο μας αμαξι.
Σε δευτερο ιδιο αμαξι δεν μπαινει το ιδιο προγραμμα!
Οποτε τα κονσερβα plug & play απορυπτονται.
Αν αρχησει με προβλημματα τοτε αστο καλυτερα πανε πες να στο βγαλουν και παρε τα λεφτα σου πισω...
Με το ΚΤΕΟ δεν εχεις προβλημα... εκτος και αν κανεις "καγκουριες" επανω στο αμαξι.
Αν βγαλεις καταλυτη και DPF (diesel) τοτε απλα θελεις εναν που να "βγαζει" καρτες και φυσικα θα συνεργαζεται με τον βελτιωτη σου.
5-6 κατοσταρικα ειναι πολλα για ενα απλο προγραμματισμο, απο 3 εως 4,5 (οπως εχω γραψει και στο παρελθον) προσφορα για το Club και με εγγυηση επιστροφης χρηματων.
Ναι και σε αλογα ανεβαινεις και την καταναλωση ριχνεις οταν πηγαινεις νορμαλ!
Αν θες ολα αυτα τα αλογα (παλια + νεα) ομως να τρεχουν... εεεε τοτε πρεπει να φανε το κατιτις τους...
Παραλληλα ομως πρεπει να κανεις και καποια αλλα πραγματα επανω στο αμαξι κατα την γνωμη μου.
1ο) Αλλαδη φιτρο αερα με ελευθερας ροης ή ακομα καλυτε με χωανη ή μανιταρι (κατα 90% ομως θα βγαλει φορυβο).
2ο) Εξω η αναθυμιασεις!
3ο) Απομονωση της EGR ΙΔΙΚΑ στα Diesel!!!
4ο) Εξατμιση (αλλα θα βγαλει θορυβο).
Αυτα για αρχη και πριν γινει το προγραμμα (οχι οτι ειναι απαραιτητο να γινουν, απλα ειναι καλυτερα για τον κινητηρα)
Απο τα παραπανω δεν εχω κανει μονο το 4, δεν θελω φασαρια!
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Οπως τα λέει ο θάνος είναι αλλά σε όλα τα αυτοκίνητα απο 2010 και μετά πρέπει να βγει έξω ο εγκέφαλος γιατί είναι κλειδωμένος ... σε μερικά δεν μπορείς ούτε έξω να κάνεις δουλειά πια πχ BMW 2013-14... και πας υποχρεωτικά στον παράλληλο .
Αν πας stage2 θα χρειαστείς οπωσδήποτε intercooler , down pipe με ελεύθερο 200αρι κατα προτίμηση καταλύτη για να βγάζεις και κάρτα . Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξεις ολόκληρη εξάτμιση (το έχω δει στον Ποπάυ και είχε δίκιο...) και έτσι γλυτώνεις και λίγο θόρυβο ...
Πιστεύω πως μόνο με το reflash θα χάσεις το φως σου ...
Αν πας stage2 θα χρειαστείς οπωσδήποτε intercooler , down pipe με ελεύθερο 200αρι κατα προτίμηση καταλύτη για να βγάζεις και κάρτα . Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξεις ολόκληρη εξάτμιση (το έχω δει στον Ποπάυ και είχε δίκιο...) και έτσι γλυτώνεις και λίγο θόρυβο ...
Πιστεύω πως μόνο με το reflash θα χάσεις το φως σου ...
Ευχαριστώ ειλικρινά για τις εξηγήσεις. καινούργιος χωρος για μένα αλλά που θα παει κάτι θα μάθω.θα σας ενημερωσω για το stage1.πειστηκα!!
S60 1.6
stroubi έγραψε:Ευχαριστώ ειλικρινά για τις εξηγήσεις. καινούργιος χωρος για μένα αλλά που θα παει κάτι θα μάθω.θα σας ενημερωσω για το stage1.πειστηκα!!
Καλή επιτυχία!
Περιμένουμε εντυπώσεις...
done!.θετικότατες εντυπώσεις... η κατανάλωση οντως έπεσε αισθητά.ροπη και ιπποδύναμη πανω.τι να πω...μπράβο.
S60 1.6
stroubi έγραψε:done!.θετικότατες εντυπώσεις... η κατανάλωση οντως έπεσε αισθητά.ροπη και ιπποδύναμη πανω.τι να πω...μπράβο.
Το έφτιαξες τελικά ε;
Ποσά άλογα έγινε;;;ροπή;;;
Καλές βόλτες!!!
Ε ναι πες μας λεπτομερειες!
Που, ποσο, ποσα αλογα κ.τ.λ.
Που, ποσο, ποσα αλογα κ.τ.λ.
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
απο 115hp και 27kgr ροπη με προγραμμα μονο το εφτασε 142 και 33.5 kgr.με προσθήκη φίλτρου το μέτρησε στα 146hp.τραβάει από χαμηλά.2η 3η 4η τραβσνε απο 1800 στροφες.η καταναλωση ήταν σε ταξιδι στο 5.1 περίπου και τώρα 4.8.για ταξιδι μιλαω μονο αυτο τσεκαρα αν και ακόμα το ελέγχω.κάνει να γραψω επωνυμία;
S60 1.6
Πολυ καλα νουμερα!Το βαλατε δυναμομετρο?
Γραψε και αλλες λεπτομερειες, τιμη, που το εκανες, πως (παραλληλο, σειριακα, εγκεφαλο εξω)...
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες