Ποδαρικό
Re: Ποδαρικό
Καλωσήρθες στην παρέα μας φίλε Κωνσταντίνε! VOLVO = έρωτας και να το θυμάσαι καλά αυτό που σου λέω. Περιμένουμε να σε γνωρίσουμε και σε κάποια από τις συναντήσεις του κλαμπ. Να είσαι πάντα καλά και με το καλο η παραλαβή του αυτοκινήτου σου! 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Καλώς όρισες, Κωνσταντίνε! Και εγώ σχετικά πρόσφατος, εγγεγραμμένος περίπου δυο βδομάδες. Με το καλό να παραλάβεις το V60 σου!
V40 M.Y. 2014 T3 kinetic caspian blue
Ειμαι ο Παναγιωτης απο τα Γιαννενα.Την καλησπερα μου σε ολους.
Εχω το s40 diesel.Τα τελευταια 2,5 χρονια,καναμε παρεουλα 100,000 απροβληματιστα χιλιομετρα.
Εχω το s40 diesel.Τα τελευταια 2,5 χρονια,καναμε παρεουλα 100,000 απροβληματιστα χιλιομετρα.
volvo s40-d2 1.6
pan1114 έγραψε:Ειμαι ο Παναγιωτης απο τα Γιαννενα.Την καλησπερα μου σε ολους.
εκανες 100.000χλμ. σε 2,5 χρονια βρε θηριο; καλα που πας καθε μερα;
καταγομαι απο αρτα και καθε ενα με εναμιση περιπου μηνα πεταγομαι
S60 2.0T MY11 Polestar Summum
gsf650 έγραψε:pan1114 έγραψε:Ειμαι ο Παναγιωτης απο τα Γιαννενα.Την καλησπερα μου σε ολους.
Ασχολουμε με πωλησεις.Απο Αρτα και σε λενε?
Το gsf 650 ειναι μοντελο της Volvo?
volvo s40-d2 1.6
pan1114 έγραψε:gsf650 έγραψε:pan1114 έγραψε:Ειμαι ο Παναγιωτης απο τα Γιαννενα.Την καλησπερα μου σε ολους.
Ασχολουμε με πωλησεις.Απο Αρτα και σε λενε?
Το gsf 650 ειναι μοντελο της Volvo?
Γιωργος
το gsf 650 ηταν το μοντελο της αγαπημενης μου μηχανης suzuki
το αυτοκινητο μου ειναι s60 2.0t polestar my 2011
S60 2.0T MY11 Polestar Summum
gsf650 έγραψε:Γιωργος
το gsf 650 ηταν το μοντελο της αγαπημενης μου μηχανης suzuki
το αυτοκινητο μου ειναι s60 2.0t polestar my 2011
Ο Ληστης ,Γιωργο,ειναι η μεγαλη μου αγαπη.Κανω και με αυτον αρκετα χλμ.
volvo s40-d2 1.6
Γεια σας και απο μενα και το ολοκαινουργιο v40 d2 μου.στα περιπου 1800 χλμ αυτη τη στιγμη.ευχαριστω πολυ ια την αποδοχη
γ
γRe: Ποδαρικό
gabros13 έγραψε:Γεια σας και απο μενα και το ολοκαινουργιο v40 d2 μου.στα περιπου 1800 χλμ αυτη τη στιγμη.ευχαριστω πολυ ια την αποδοχηγ
Καλώς ήρθες!!!
Καλορίζικο το εργαλείο, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!!
Τι χρώμα το πήρες;;;
gabros13 έγραψε:Γεια σας και απο μενα και το ολοκαινουργιο v40 d2 μου.στα περιπου 1800 χλμ αυτη τη στιγμη.ευχαριστω πολυ ια την αποδοχηγ
Welcome στην παρέα! Καλά και ασφαλή, πάνω από όλα, χιλιόμετρα!

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Καλώς όρισες! Καλορίζικο, καλοτάξιδο και ατρακάριστο!
Καλως σας βρηκα. Με λενε Δημητρη και μενω Ντραφι-Πεντελη. Δεν ειμαι κατοχος volvo αλλα μιας αλλης σουηδικης μαρκας
και ειμαι στην αναζητηση ενος volvo xc60.
Volvo XC60 T5 Momentum MY2012
Καλως ηρθες!
Αντε με το καλο μην ειμαι (σχεδον...) μονος.
Οτι βοηθεια θες εδω ειμαστε.
Αντε με το καλο μην ειμαι (σχεδον...) μονος.
Οτι βοηθεια θες εδω ειμαστε.
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
dimpro έγραψε:Καλως σας βρηκα. Με λενε Δημητρη και μενω Ντραφι-Πεντελη. Δεν ειμαι κατοχος volvo αλλα μιας αλλης σουηδικης μαρκαςκαι ειμαι στην αναζητηση ενος volvo xc60.
Καλώς ήρθες με το καλό να βρείς ένα καλό και αν χρειαστείς βοήθεια εδω είμαστε.
Καλός και ο έτερος Σουηδός...ειδικά το Αero γ......
dimpro έγραψε:Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα. Το AERO εχω
9-3 ss και με Ηircth το 2003...
dimpro έγραψε:Οχι SS 2004 με BSR
για μένα λέω φίλε 
Jim_C30 έγραψε:gabros13 έγραψε:Γεια σας και απο μενα και το ολοκαινουργιο v40 d2 μου.στα περιπου 1800 χλμ αυτη τη στιγμη.ευχαριστω πολυ ια την αποδοχηγ
Welcome στην παρέα! Καλά και ασφαλή, πάνω από όλα, χιλιόμετρα!
ευχαριστω πολυ .να σαι καλα
mco έγραψε:gabros13 έγραψε:Γεια σας και απο μενα και το ολοκαινουργιο v40 d2 μου.στα περιπου 1800 χλμ αυτη τη στιγμη.ευχαριστω πολυ ια την αποδοχηγ
Καλώς ήρθες!!!
Τι χρώμα το πήρες;;;
ευχαριστω πολυ να σαι καλα.μαυρο μεταλλικο περλα.
gabros13 έγραψε:mco έγραψε:gabros13 έγραψε:Γεια σας και απο μενα και το ολοκαινουργιο v40 d2 μου.στα περιπου 1800 χλμ αυτη τη στιγμη.ευχαριστω πολυ ια την αποδοχηγ
Καλώς ήρθες!!!
Τι χρώμα το πήρες;;;
ευχαριστω πολυ να σαι καλα.μαυρο μεταλλικο περλα.
Πολύ καλή επιλογή!!! Και ας λένε μερικοί

Καλή σας ημέρα, ονομάζομαι Κων/νος και σήμερα γίνομαι ιδιοκτήτης ενός V50 diesel. Το αυτοκίνητο όπως καταλαβαίνεται είναι εισαγωγής με πολλά χιλιόμετρα αλλά αυτό δεν με φοβίζει. Είναι αρκετά καλό-συντηρημένο, βγήκε στον δρόμο τον 4ο του 2011 και εισήχθη στην Ελλάδα πρίν λίγους μήνες. Χαίρομαι πολύ που θα σας γνωρίσω έστω και διαδικτυακά και εύχομαι εαν μπορώ να σας φανώ χρήσιμος με τις εμπειρίες που είχα και εξακολουθώ να έχω στον δρόμο με αυτοκίνητα που έχω αλλάξει εως τώρα.
Εγω εαν ήθελα να θίξω ενα πρόβλημα που έχει το αυτοκίνητο μου είναι η γλώσσα στο μενού του αυτοκινήτου. θέλω απο γερμανικά να το γυρίσω Αγγλικά. Μπορεί κανένας να με κατατοπίσει, να με συμβουλέψει και να μου προτείνει κάποια λύση??
Εγω εαν ήθελα να θίξω ενα πρόβλημα που έχει το αυτοκίνητο μου είναι η γλώσσα στο μενού του αυτοκινήτου. θέλω απο γερμανικά να το γυρίσω Αγγλικά. Μπορεί κανένας να με κατατοπίσει, να με συμβουλέψει και να μου προτείνει κάποια λύση??
Μέσω VIDA πρέπει να γίνεται η αλλαγή γλώσσας.
Καλοταξιδος και καλώς ήρθες στο club.
Καλοταξιδος και καλώς ήρθες στο club.
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Σε ευχαριστώ πολύ ZEUS... το Vida το προμηθεύομαι και το περνάω στα windows μου και το διαχειρίζομαι? υπάρχει άνθρωπος που την κάνει αυτήν την δουλειά? γνωρίζεται μήπως κόστος κλπ.... 

CaptenV50 έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ ZEUS... το Vida το προμηθεύομαι και το περνάω στα windows μου και το διαχειρίζομαι? υπάρχει άνθρωπος που την κάνει αυτήν την δουλειά? γνωρίζεται μήπως κόστος κλπ....
Καλωσήρθες. Μπορείς να το κατεβάσεις από το ίντερνετ υπάρχει αντίστοιχο τόπικ στο φόρουμ μας με τίτλο VIDA. Μπορείς επίσης να πας στο Φατούρο στο Περιστέρι και να σου το κάνει αυτός. Εσύ και να κατεβάσεις το VIDA χρειάζεσαι καλώδιο OBD για να το συνδέσεις με το αυτοκίνητο που φαντάζομαι δεν έχεις...
Το κόστος για κάτι τέτοιο δε νομίζω να είναι μεγάλο, δηλαδή πάνω από 30 Ευρώ. Κάνε μία ερώτηση...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Jim σε ευχαριστώ πολύ, να σαι καλά και είναι και κοντά μου γιατί κι εγώ πετρούπολη είμαι SUPER

Jim μόλις πήρα στον Φατούρο, μίλησα με τα παιδιά (ευγενέστατοι άνθρωποι) αλλά μου ζητήσαν κοντά στα 200€. Πολλά δεν είναι??????
Επίσης για service αύριο μεθαύριο θα μπορώ να τους εμπιστευτώ???
Επίσης για service αύριο μεθαύριο θα μπορώ να τους εμπιστευτώ???
Για σέρβις ναι, με κλειστά μάτια... Πολλά όμως μου ακούγονται τα χρήματα για αυτό που θέλεις να κάνεις. Δεν ξέρω κιόλας, αλλά άμα πας για σέρβις κάνε πάλι μία ερώτηση μήπως κάτι δεν κατάλαβες ή δεν ήσουν κατανοητός στο τι θέλεις να κάνεις. Ξαναλέω, δεν ξέρω...
Πάντως για σέρβις ναι με 1000 ο Κώστας ο μηχανικός είναι πολύ καλός και ιδιαίτερα προσεκτικός μάστορας.
Πάντως για σέρβις ναι με 1000 ο Κώστας ο μηχανικός είναι πολύ καλός και ιδιαίτερα προσεκτικός μάστορας.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Jim σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου. Οκ θα τους έχω υπόψιν για Service κλπ. όσο για την αλλαγή της γλώσσας δεν κάνω λάθος, μίλησα με μια ευγενέστατη κοπέλα, με ρώτησε τι ακριβώς θέλω να κάνω, τις εξήγησα πως θέλω να κανω change language απο Γερμανικά σε Αγγλικά και μου είπε πως αυτό είναι σχετικά ακριβό και το κόστος του μπορεί να αγγίξει και τα 200€. Της άφησα της κοπέλας τηλέφωνο και είπε πως θα με καλέσει και θα μου πεί ακριβώς πόσο. 

παρε ρωτα και σε αλλη αντιπροσωπεια να σου δωσουν τιμη
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
Καλώς ήρθες! Καλορίζικο το V50!!!
Πως και το πήρες από Γερμανία , δεν υπάρχουν εδω μεταχειρισμένα;;;
Πως και το πήρες από Γερμανία , δεν υπάρχουν εδω μεταχειρισμένα;;;
Σας ευχαριστώ πολύ. Το αγορασα απο εταιρεία εισαγωγής αυτοκινήτων που είχε diesel μεταχειρισμένα. Μεταχειρισμένο diesel εδω Ελλάδα δεν βρίσκεις ακόμα...η αγορά των diesel, τώρα έχει ξεκινήσει και κινείται. Επίσης επειδή είχα απο Audi TT, BMW E46, Mercedes c200, VW scirocco, έψαχνα συγκεκριμένα Volvo και δεν είμαι υπέρ των καινούριων αυτοκινήτων. Αγοράζεις, βγαίνεις απο την αντιπροσωπεία και με το που θα βάλεις μπροστά το πουλάς 30% κάτω απο την τιμή του. Οπότε βρίσκεις ενα καλό μεταχειρισμένο, το παίρνεις και Τέλος.

Καλορίζικο, καλοτάξιδο και καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και από μένα!
Καλορίζικο και καλοτάξιδο
Σας ευχαριστώ όλους σας!!! Να είσαστε καλά

Καλημέρα σ' όλους!
Είμαι ο Γιάννης από Αθήνα, πρόσφατα κάτοχος ενός V40 D2.
Πολλά ευχαριστώ για την βοήθεια σας να λύσω αρκετές απορίες μου μέσω των ποστ.
Καλώς σας βρήκα...
Καλώς σας βρήκα...
Καλώς τον!!! Καλοτάξιδο και καλορίζικο. 

giannisp έγραψε:Καλημέρα σ' όλους!
Καλώς σας βρήκα...
Καλώς ήρθες !
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!
giannisp έγραψε:Καλημέρα σ' όλους!
Καλώς σας βρήκα...
Καλώς όρισες, καλορίζικο, καλοτάξιδο και καλό Πάσχα!
Γεια σας και απο εμένα..Είμαι ίδια περίπτωση με το VCaptain, V50 D2 ...
Καλο καλοκαίρι
Καλο καλοκαίρι
V50 D2
Καλος ηρθες!
Καλο καλοκαιρ!
Καλο καλοκαιρ!
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!