pallisi έγραψε:Χρόνια πολλά σε όλους,
Αυτή τη βδομάδα θα παραγγείλω το V40. Μετά από μια μακρά περίοδο καθυστερήσεων και αναβολών για άλλους λόγους βέβαια.
Το αυτοκίνητο το είχα δει και είχα πάρει προσφορά από την αντιπροσωπεία στην Πάτρα, τώρα έχει αλλάξει χέρια. Επειδή θα είμαι όμως Αθήνα αυτές τις μέρες θα πάω και μια βόλτα και εδώ. Θα ήθελα όμως να κάνω κάποιες ερωτήσεις για τις οποίες δεν έχω βρει ακόμη απαντήσεις.
1. Αρχικά είδα ότι υπάρχουν δύο επιλογές σχετικά με τους κινητήρες D2, μια παλιότερη 98gr και μια νεότερη 88gr. Τι διαφορές έχουν;
2. Από τα έξτρα πακέτα που υπάρχουν ποιά νομίζετε ότι είναι τα πιο απαραίτητα; Κάπου είχα ένα φυλλάδιο με τα πακέτα και τις τιμές τους, αλλά δε μπορώ να το βρω τώρα, υπάρχει κάπου διαθέσιμο; Για τις δικές μου ανάγκες το αμάξι θα πρέπει να έχει απαραίτητα xenon φώτα (το θεωρώ ένα από τα πιο απαραίτητα για τους ελληνικούς δρόμους), αισθητήρες παρκαρίσματος (θυμάμαι ότι με είχε παιδέψει πολύ στο test drive το παρκάρισμα), blutooth.
3. Προσανατολίζομαι στην αγορά του R-design γιατί το είδα στο ίντερνετ σε καλή τιμή. Πέραν από τα διακοσμητικά στοιχεία, μπορεί να το θεωρήσει κανείς ότι βρίσκεται μεταξύ summum και momentum; Γνωρίζει κάποιος αν στις τρέχουσες προσφορές τα πιο άδεια μοντέλα τα φορτώνουν με έξτρα οι αντιπροσωποίες;
4.Κάθε άλλη συμβουλή, ευπρόσδεκτη!
Ευχαριστώ πολύ για τις όποιες απαντήσεις. Βέβαια θα πάω, ξανά να κάνει το ψάξιμό μου στις αντιπροσωπείες γιατί μάλλον έχουν αλλάξει αρκετά σε σχέση με πριν από ένα χρόνο, σε επίπεδα τιμών.
pallisi καλησπέρα. Εγώ περιμένω σε 1-2 εβδομάδες ένα Τ4 R-design. Αν θες ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο thread που έχω ανοίξει και στο οποίο περιγράφω τα εξτρά πακέτα που διάλεξα. Θεωρώ ότι είναι λάθος να μην βάλεις τουλάχιστον το πακέτο Business Pack II (cruise control, χειριστήρια στο τιμόνι, πίσω αισθητήρες, High performance audio) και αδιανόητο να επιλέξεις τα αναλογικά όργανα και όχι την TFT.
Διαθέσιμο ελληνικό φυλλάδιο με τιμές δύσκολο να βρεις, αλλά εάν ψάξεις τον αντίστοιχο Πολωνικό, τα πακέτα (και οι περισσότεροι από τους κωδικούς τους) είναι ίδια με αυτά που προσφέρονται στην Ελλάδα οπότε μπορείς να πας για την παραγγελία προετοιμασμένος αν και για τις τιμές θα έχεις μόνο μια χοντρική εκτίμηση. Εγώ από εκεί έψαξα και είδα τι μπαίνει πάνω στο αμάξι και διάλεξα αυτά που ήθελα (αφού βέβαια έμαθα και τις τιμές εδώ).
Το R-Design ναι είναι ανάμεσα σε momentum και summum και για εμένα αξίζει τα λεφτά του (βέβαια από την άλλη θεωρώ ότι η εμφάνιση που του δίνει δεν "ταιριάζει" στο "ράθυμο" χαρακτήρα του D2 αλλά περί ορέξεως ...).
Δες εάν η προσφορά που έχουν για το αυτόματο κιβώτιο στην ίδια τιμή με το χειροκίνητο ισχύει και για το R-Design (και όχι μόνο για το cross country). Εάν ισχύει, στη θέση σου εάν έκανα τώρα την παραγγελία και το έπαιρνα ντιζελ θα έβαζα το αυτόματο οπωσδήποτε. Εαν ισχύει και δεν θες αυτόματο πρόσεξε το γιατί γράφουν ότι (τουλαχιστον για το cross country για το οποίο σίγουρα ισχύει αυτή η προσφορά) εάν κάποιος επιλέξει χειροκίνητο παίρνει τη διαφορά από το αυτόματο (κανα 2χίλιαρο) σε εξτρά εξοπλισμό!
Έχε επίσης υπόψη σου ότι εδώ και ένα μήνα έχουν μειώσει 400 ευρώ την προσφορά που κάνανε (την έκπτωση) αλλά δίνουν δώρο ένα iphone.
Για οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε, ρώτα ότι θες