Tsakos έγραψε:οι φιλιπς έχουν τα διπλάσια χρήματα....OSRAM είναι μια χαρά άσε που Φιλιπς στον χρόνο πάνω κακαρώνουν
Δεν ξέρω εγώ τις έχω απο το 2010 έχουν μπεί σε 3 αυτοκίνητα και είναι οκ.
Tsakos έγραψε:οι φιλιπς έχουν τα διπλάσια χρήματα....OSRAM είναι μια χαρά άσε που Φιλιπς στον χρόνο πάνω κακαρώνουν

Jim_C30 έγραψε:Και ξαναρωτάω. Αφού ο κατασκευαστής προτείνει για μεγάλη σκάλα ΗΒ3 55W αν βάλω 60W δε θα έχω κάποιο πρόβλημα;
mco έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Και ξαναρωτάω. Αφού ο κατασκευαστής προτείνει για μεγάλη σκάλα ΗΒ3 55W αν βάλω 60W δε θα έχω κάποιο πρόβλημα;
..................Oχι δεν θα υπάρχει πρόβλημα εγω σε Η11 στα προβολάκια που είχα απο 55 είχα βάλει 100 W και δεν είχα πρόβλημα. .....
...................
gasgion έγραψε:Καλησπερα , εχω ενα volvo s40 το οποιο εχει το basic sound system . Απλο cd δηλαδη . Τι λυση υπαρχει για να βαλω bluetooth & mp3 ??? Ευχαριστω.
VolvoZeus έγραψε:gasgion έγραψε:Καλησπερα , εχω ενα volvo s40 το οποιο εχει το basic sound system . Απλο cd δηλαδη . Τι λυση υπαρχει για να βαλω bluetooth & mp3 ??? Ευχαριστω.
Αυτο...
mco έγραψε:VolvoZeus έγραψε:gasgion έγραψε:Καλησπερα , εχω ενα volvo s40 το οποιο εχει το basic sound system . Απλο cd δηλαδη . Τι λυση υπαρχει για να βαλω bluetooth & mp3 ??? Ευχαριστω.
Αυτο...
Αυτό πως το συνδεεις ;(χρειάζεται να εχεις είσοδο aux?)
Thanosgr έγραψε:Αν επιτρεπεται γιατι θα τον βγαλεις...???![]()
![]()
Λογικα ειναι ιδιο με το δικο μου και ειναι κατω απο το παρπριζ, κατω απο το καλυμμα τον υαλοκαθαριστηρων.
Προσοχη δεν χρειζεται να βγει το καλυμμα, βγαλε τα καπακια της μπαταριας και το λαστιχο που τα πιανει και παει απο θολο σε θολο απλα τραβοντας το.
Μετα τα πλαστικα κλιψακια που κρατουν το μαυρο πλαστικο καλυμα γυρο γυρο.
Τωρα αν σηκωσεις ελαφρα το καλυμα στην μεση θα δεις τον εγκεφαλο και τις φισες του.
Με την βοηθεια δευτερου ατομου να κρατα το καλυμμα σηκωμενο.
Δεξια αριστερα απο τον εγκεφαλο (την βασει του) εχει απο ενα παξιμαδι ασφαλειας (δεκαρακι), ανετα βαζεις χερι μεσα και τα ξεβιδωνεις.
Περιττο να πω οτι πριν βγαλεις τις φισες να εχεις βγαλει το κλειδι απο την "μιζα"!
Καλη επιτυχια!
mco έγραψε:Mήπως γνωρίζει κανείς πως βγαίνουν οι αεραγωγοί στο ταμπλό (S60ήV40 2013) ?
Και πιο είναι το καρέ μας 5Χ108?
σας ευχαριστώ
laios έγραψε:mco έγραψε:Mήπως γνωρίζει κανείς πως βγαίνουν οι αεραγωγοί στο ταμπλό (S60ήV40 2013) ?
σας ευχαριστώ
5x108
mco έγραψε:Mήπως γνωρίζει κανείς πως βγαίνουν οι αεραγωγοί στο ταμπλό (S60ήV40 2013) ?

VolvoZeus έγραψε:mco έγραψε:Mήπως γνωρίζει κανείς πως βγαίνουν οι αεραγωγοί στο ταμπλό (S60ήV40 2013) ?

vrestas έγραψε:volvozeus δεν βάζεις και για την δεξια πόρτα σε s60 μήπως και μπορέσουμε να δουμε τι παιζει να την φτιάξουμε?

vrestas έγραψε:Τι θα κάνεις?θα τα βάψεις? volvozeus δεν βάζεις και για την δεξια πόρτα σε s60 μήπως και μπορέσουμε να δουμε τι παιζει να την φτιάξουμε?
mco έγραψε:laios έγραψε:mco έγραψε:Mήπως γνωρίζει κανείς πως βγαίνουν οι αεραγωγοί στο ταμπλό (S60ήV40 2013) ?
σας ευχαριστώ
5x108
Σε ευχαριστώ , μήπως ξέρεις πως θα βρω και το offset σε μένα (φοράει 18)
mco έγραψε:vrestas έγραψε:Τι θα κάνεις?θα τα βάψεις? volvozeus δεν βάζεις και για την δεξια πόρτα σε s60 μήπως και μπορέσουμε να δουμε τι παιζει να την φτιάξουμε?
θα δείς...
Η ταπετσαρία τουλάχιστον στο 40αρι δεν έχει κλιπς είναι συρταρωτη προς τα πάνω όπως και το καπάκι του καθρέπτη.

VolvoZeus έγραψε:mco έγραψε:vrestas έγραψε:Τι θα κάνεις?θα τα βάψεις? volvozeus δεν βάζεις και για την δεξια πόρτα σε s60 μήπως και μπορέσουμε να δουμε τι παιζει να την φτιάξουμε?
θα δείς...
Η ταπετσαρία τουλάχιστον στο 40αρι δεν έχει κλιπς είναι συρταρωτη προς τα πάνω όπως και το καπάκι του καθρέπτη.
+2 βιδες
Δεν ξερω πιο ειναι πιο ευκολο παντως στην τοποθετηση...τα S40/V50/C30/C70 κουμπωτα τα εχουν τα πανελ..
mco έγραψε:Και αυτό https://m.youtube.com/watch?v=Ki2ItRP8dsU
Πιστεύω να σας βοηθήσει.
SAKIS24G έγραψε:mco έγραψε:Και αυτό https://m.youtube.com/watch?v=Ki2ItRP8dsU
Πιστεύω να σας βοηθήσει.
Ευχαριστώ.Έυκολο φαίνεται.
ATHANAS έγραψε:ηθελα να γνωριζω εαν το s40 1.8 2005 εχει fuel cut off.
Philosopher έγραψε:Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που κολλάμε το πίσω σήμα στο πορτ παγκάζ ?
Ξέρει μήπως κάποιος τρόπο να τα βάλω ίσια γιατί εδώ είναι λάθος και 40άρι

Philosopher έγραψε:Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που κολλάμε το πίσω σήμα στο πορτ παγκάζ ?
Ξέρει μήπως κάποιος τρόπο να τα βάλω ίσια γιατί εδώ είναι λάθος και 40άρι
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες