ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣIΟ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ
-
yannistheod
- T2
ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣIΟ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ C30 ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ S60 TO R-DESIGN??? 

Re: ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣIΟ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ
Καλώς ήρθες! Αν γίνεται να γράφουμε με μικρά διότι είναι κανόνας του φόρουμ.
Στο ερώτημά σου τώρα, έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται αυτό που ζητάς για το C30. Το bodykit του R-Design για το C30 δεν περιλαμβάνει το πλαίσιο για τα παράθυρα...
Στο ερώτημά σου τώρα, έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται αυτό που ζητάς για το C30. Το bodykit του R-Design για το C30 δεν περιλαμβάνει το πλαίσιο για τα παράθυρα...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
-
yannistheod
- T2
sorry για τα κεφαλαια!ειπα μηπως υπαρχει καποια πατεντα...ευχαριστω παντως! 

Προσωπικά δε γνωρίζω να μπορείς να κάνεις κάτι με επίσημα αξεσουάρ από τη VOLVO. Η μόνη λύση στην οποία μπορείς να προσανατολιστείς είναι κάτι σε aftermarket... 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Καλησπέρα
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν για το v40 μαύρα πλαίσια για να αντικαταστήσω τα χρωμια;
Ευχαριστώ
Βλέπω να τα περνάω plastic dip...
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν για το v40 μαύρα πλαίσια για να αντικαταστήσω τα χρωμια;
Ευχαριστώ
Βλέπω να τα περνάω plastic dip...
παιδια δε νομιζω να βρειτε ευκολα aftermarket τις λεγομενες <γλυστρες>. που σκουπιζουν και τα τζαμια.
προτεινω να μην τα βγαλετε γτ καμια φορα παραμορφωνονται,δεν σκουπιζουν καλα,τριζουν με τον καιρο και το βασικοτερο ειναι πανακριβα!!!
mco, ολα συνηθεια ειναι. δε λεω οτι θα παω κοντρα στα γουστα κ τις επιθυμιες του καθενος,αλλα πιστεψε με θα το πεθυμησεις το χρωμιο ανα κανεις την αλλαγη που θες να κανεις.
προτεινω να μην τα βγαλετε γτ καμια φορα παραμορφωνονται,δεν σκουπιζουν καλα,τριζουν με τον καιρο και το βασικοτερο ειναι πανακριβα!!!
mco, ολα συνηθεια ειναι. δε λεω οτι θα παω κοντρα στα γουστα κ τις επιθυμιες του καθενος,αλλα πιστεψε με θα το πεθυμησεις το χρωμιο ανα κανεις την αλλαγη που θες να κανεις.
V40*D2*MT
Οποιο και αν είχα η πρώτη αλλαγή ήταν αυτή ευτυχώς που υπήρχε επιλογή στις άλλες μάρκες να είναι μαύρο γαυλιστερό.
Όσον αφορά το μεταλλικό πλαίσιο, επειδή το ρώτησα για το S60 μου, κοστίζει γύρω στα 700ε.
Πέρα όμως από το κόστος, το θέμα είναι ότι για να τοποθετηθεί ξηλώνεται μεγάλο μέρος από τις πόρτες σε βαθμό ...κακουργήματος. Ακόμα και από την εταιρία μου το επισήμαναν...
Αν θες όμως προχώρα
Πέρα όμως από το κόστος, το θέμα είναι ότι για να τοποθετηθεί ξηλώνεται μεγάλο μέρος από τις πόρτες σε βαθμό ...κακουργήματος. Ακόμα και από την εταιρία μου το επισήμαναν...
Αν θες όμως προχώρα

Volvo S60 T3 MY2012
Στο S60 βλεπω εχει 3 τυπους...χρωμιο, μαυρο και ματ χρωμιο στο R-Design..ισως παιζει κατι αναλογο και στο V40
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Στο V60 το πίσω αλλάζει με το τζάμι μαζί και ανεβάζει πολύ το κόστος. Υποθέτω το ίδιο ισχύει και στο V40.
V60 D3 summum auto
Με βλέπω να τα περνάω ένα χέρι plastik dip να δω πως θα είναι και μετά τα περνάω ένα μαύρο γυαλιστερό...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες