ρε παιδια εχω παρατηρησει,ακομα και με φουλαρισμενο τεποζιτο, οταν κανω εμπρος-πισω για να παρκαρω ή οταν σταματαω στα φαναρια ακουγεται το γκλουκου απο το πτρελαιο στο τεποζιτο.
ειναι αναμενομενο αυτο? εμενα παντως δε με φαινεται φυσιολογικο.
εσεις τι λετε?
ηχος καυσιμου
Re: ηχος καυσιμου
Φυσιολογικο ειναι, μην ανυσηχεις.
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Εμενα δεν μου φαινεται και τοσο φυσιολογικο...εκτος αν ειμαι κουφος 
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
νομίζω ότι ο θόρυβος που ακούς και θυμίζει ροή υγρού προέρχεται από το σύστημα παροχής αέρα στον χώρο επιβατών. δοκίμασε με a/c,clima και αέρα κλειστό και ο θόρυβος θα σταματήσει.
v40 d2 momentum MY14
lefteris έγραψε:νομίζω ότι ο θόρυβος που ακούς και θυμίζει ροή υγρού προέρχεται από το σύστημα παροχής αέρα στον χώρο επιβατών. δοκίμασε με a/c,clima και αέρα κλειστό και ο θόρυβος θα σταματήσει.
συναδελφε δεν ακουγεται σαν ροη, δλδ σαν τρεχει κατι.
φαντασου σαν το βυτιο που παει πετρελαιο σε ενα σπιτι,το οποιο σταματαει σε φαναρια και λογω αδρανειας του υγρου στη δεξαμενη κανει το οχημα να κουνιεται.
εμενα δε κουνιεται το αυτοκινητο,αλλα το πετρελαιο στο τεποζιτο και παραγει ηχο σαν χτυπημα με τα τοιχωματα.
V40*D2*MT
...τότε δεν ακούγεται σαν κάτι φυσιολογικό, εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. όταν πήρα το αυτοκίνητο είχα την αίσθηση ότι ακούω κάτι ανεπαίσθητα, ιδιαίτερα αμέσως μετά την εκκίνηση, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν αυτό που περιγράφω παραπάνω.
v40 d2 momentum MY14
Σε Dacia Logan που έχω στην εταιρία, ακούγεται ακριβώς αυτός ο θόρυβος του καυσίμου όταν το γεμίζω. Περίεργο μου φάνηκε στην αρχή αλλά το συνήθισα.
Και το δικαιολόγησα σε ένα τίμιο αυτοκίνητο που κοστίζει 12.000e. Σε Volvo όμως των 25.000 θα έπρεπε να προσέξουν την ηχομόνωση καλύτερα.
Και το δικαιολόγησα σε ένα τίμιο αυτοκίνητο που κοστίζει 12.000e. Σε Volvo όμως των 25.000 θα έπρεπε να προσέξουν την ηχομόνωση καλύτερα.
Volvo S60 T3 MY2012
με κανει εντυπωση οτι οταν παρελαβα το αυτοκινητο και εφυγα απο την αντιπροσωπεια σε Jet...το φουλαρισα και δεν ακουσα τιποτα.
τα επομενα γεμισματα που εκανα σε πρατηριο Shell,απο τοτε και μετα το παρατηρησα. τι να πω δε ξερω

τα επομενα γεμισματα που εκανα σε πρατηριο Shell,απο τοτε και μετα το παρατηρησα. τι να πω δε ξερω
V40*D2*MT
Δεν έχει σχέση η εταιρία...
Μήπως ξέχασαν κανένα κομμάτι μονωτικού από το εργοστάσιο; Το Dacia, για λόγους κόστους, πίσω από τα μπροστινά καθίσματα δεν έχει καθόλου μόνωση, οπότε αναμενόμενο να ακούγονται θόρυβοι κύλισης, αναρτήσεων και το ενοχλητικό γκλου γκλου... Θυμίζει πετρελαιοπηγή...
Κάνε μια βόλτα από την αντιπροσωπία. Απαράδεκτο πάντως.
Μήπως ξέχασαν κανένα κομμάτι μονωτικού από το εργοστάσιο; Το Dacia, για λόγους κόστους, πίσω από τα μπροστινά καθίσματα δεν έχει καθόλου μόνωση, οπότε αναμενόμενο να ακούγονται θόρυβοι κύλισης, αναρτήσεων και το ενοχλητικό γκλου γκλου... Θυμίζει πετρελαιοπηγή...
Κάνε μια βόλτα από την αντιπροσωπία. Απαράδεκτο πάντως.
Volvo S60 T3 MY2012
Και εμενα μου κανει τον ιδιο θορυβο.Εχω κανει παρα πολλα χλμ απ'οταν το παρατηρησα και δεν εχει δημιουργηθει κανενα προβλημα.Οποτε το αφησα στην ησυχια του.
volvo s40-d2 1.6
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες