Ποδαρικό
Re: Ποδαρικό
οικονομικό --- βαρύ
οικονομικό --- σβέλτο
οικογενειακό --- 99γρ CO2 drive-e
πολυτελές / ποιοτικό --- λογική τιμή
πολύ καλή ποιότητα κύλισης / ήσυχο --- καλή οδική συμπεριφορά
ταξιδιάρικο --- μόνο 1.600κεκ
οικονομικό --- σβέλτο
οικογενειακό --- 99γρ CO2 drive-e
πολυτελές / ποιοτικό --- λογική τιμή
πολύ καλή ποιότητα κύλισης / ήσυχο --- καλή οδική συμπεριφορά
ταξιδιάρικο --- μόνο 1.600κεκ
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
- dkonstantinos
- T2
^^^ Συμφωνώ σε όλα!!!
Ελπίζω μόνο να βγάλω τόσα πολλά χιλιόμετρα όπως λένε για το diesel , χωρίς προβλήματα και το χέρι καθε λίγο στην τσέπη...
( 2 Εβδομάδες και έχω ήδη 2480χμ......)
Απο το πρώην TOYOTA μου είμαι ενθουσιασμένος, 352000 χμ σε 7 χρόνια, με 0 βλάβες, δεν μου 'βγαλε το παραμικρο !!!!
VOLVO s40 D2-2012
Ελπίζω μόνο να βγάλω τόσα πολλά χιλιόμετρα όπως λένε για το diesel , χωρίς προβλήματα και το χέρι καθε λίγο στην τσέπη...
( 2 Εβδομάδες και έχω ήδη 2480χμ......)
Απο το πρώην TOYOTA μου είμαι ενθουσιασμένος, 352000 χμ σε 7 χρόνια, με 0 βλάβες, δεν μου 'βγαλε το παραμικρο !!!!
VOLVO s40 D2-2012
VOLVO s40 D2-2012
καλά χλμ ....
στην οικογένεια, έχουμε & ένα corolla 1.4vvti μοντ 2002, μέχρι τώρα 104Κχλμ, δεν έχει βγάλει καμιά βλάβη, αλλά η κύλιση σε σχέση με το volvo δεν συγκρίνεται ....
αλήθεια το μοτέρ μετά από 352Κχλμ σε τι κατάσταση είναι ? καίει λάδια πχ ?
πως και πήρες την απόφαση να το αλλάξεις ? οκ πολλά χλμ, αλλά 7χρονων αμάξι.
στην οικογένεια, έχουμε & ένα corolla 1.4vvti μοντ 2002, μέχρι τώρα 104Κχλμ, δεν έχει βγάλει καμιά βλάβη, αλλά η κύλιση σε σχέση με το volvo δεν συγκρίνεται ....
αλήθεια το μοτέρ μετά από 352Κχλμ σε τι κατάσταση είναι ? καίει λάδια πχ ?
πως και πήρες την απόφαση να το αλλάξεις ? οκ πολλά χλμ, αλλά 7χρονων αμάξι.
- dkonstantinos
- T2
^^^ Δεν έκαψε καθόλου λάδια!!!
...αλλα τα τελευταια 110000 χμ (2 χρόνια)τα έκανε με υγραέριο...ώσπου μου έκαψε έναν κύλινδρο το κολογκάζι...το έφτιαξα και με πολύ πόνο το πούλησα, το λάτρευα το corollάκι!!!
Αλλά τώρα λατρεύω τη Σουηδέζα

...αλλα τα τελευταια 110000 χμ (2 χρόνια)τα έκανε με υγραέριο...ώσπου μου έκαψε έναν κύλινδρο το κολογκάζι...το έφτιαξα και με πολύ πόνο το πούλησα, το λάτρευα το corollάκι!!!
Αλλά τώρα λατρεύω τη Σουηδέζα

VOLVO s40 D2-2012
Καλά χιλιόμετρα να έχεις με το νέο σου αυτοκίνητο. Καλώς ήρθες και στο κλαμπ!!! 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα από Θεσσαλονίκη.
Έχω αγοράσει ένα s60r μαύρο χειροκίνητο και το περιμένω στα τέλη της εβδομάδας.
Έχετε να προτείνετε κάποιο συνεργείο για ένα πρώτο service με αλλαγή ιμάντα χρονισμού, λάδια, φίλτρα, μπουζί κτλ??
Χάρηκα που σας βρήκα.
Έχω αγοράσει ένα s60r μαύρο χειροκίνητο και το περιμένω στα τέλη της εβδομάδας.
Έχετε να προτείνετε κάποιο συνεργείο για ένα πρώτο service με αλλαγή ιμάντα χρονισμού, λάδια, φίλτρα, μπουζί κτλ??
Χάρηκα που σας βρήκα.
Τελευταία επεξεργασία από nikosenna σε 15 Ιούλ 2013, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλώς ήρθες και με το καλό το νέο αυτοκίνητο.
Για σέρβις δες εδώ: viewforum.php?f=17 όπου υπάρχουν σχόλια και απόψεις για τα συνεργεία που πηγαίνουν τα μέλη τα αυτοκίνητά τους.
Για να ρωτάς γι' αυτές τις εργασίες πρόκειται για μεταχειρισμένο, σωστά; Αν θες πες λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο και αν μπορείς πες μας και τιμή.
Για σέρβις δες εδώ: viewforum.php?f=17 όπου υπάρχουν σχόλια και απόψεις για τα συνεργεία που πηγαίνουν τα μέλη τα αυτοκίνητά τους.
Για να ρωτάς γι' αυτές τις εργασίες πρόκειται για μεταχειρισμένο, σωστά; Αν θες πες λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο και αν μπορείς πες μας και τιμή.
S40 1,8 Momentum MY08Re: Ποδαρικό
georgosk έγραψε:Καλώς ήρθες και με το καλό το νέο αυτοκίνητο.![]()
Το αυτοκίνητο είναι του 2006, έχει 93.000 χλμ. και αγοράστηκε σε αντικατάσταση μιας slk200 με 230hp του 2007, λόγω αύξηση των μελών της οικογένειας.
Βασικά το S60 καθόταν εδώ και δύο χρόνια περίπου και θέλω να έχω μια σειρά στα service. Στο πρόγραμμα αμέσως μετά είναι να φτάσει κοντά στα 370hp και κλείνω προς RICA.
Πριν από 3 χρόνια είχα και άλλο s60 2.0T του 2004, σαν τρίτο αυτοκίνητο -είχε αγοραστεί τότε για να κάνει το Θεσσαλονίκη-Αθήνα πέντε φορές τον μήνα-.
Επειδή το λάτρεψα τότε, αλλά το ήθελα σε πιο γρήγορο και τετρακίνητο έψαχνα για οικογενειακό ένα R. Τιμή αγοράς: 5.000€

Καλωσηρθες, ωράιο αυτοκινητο και τζάμπα η τιμή αγοράς.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
Καλημέρα σε όλους! Είμαι ο Βαγγέλης από Καραβόμυλο. Και εγώ μετά από 12 χρόνια Toyota Corolla 1,4 vvti σε Volvo S40 D2 εδώ εδώ και ενάμιση χρόνο.
Πολλά μέλη μετά από toyota πήραν VOLVO! Welcome φίλε Βαγγέλη, καλά χιλιόμετρα σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου! 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Σε ευχαριστώ Δημήτρη(ελπίζω να μην κάνω λάθος στο μικρό σου όνομα)!
Kαλησπέρα σε όλους !
Περιμένω και εγώ το Volvo μου για να σας πω εντυπώσεις ...
Σας διαβάζω εδω και καιρό και είπα να γραφτώ .
Καλώς σας βρήκα !!!
Περιμένω και εγώ το Volvo μου για να σας πω εντυπώσεις ...
Σας διαβάζω εδω και καιρό και είπα να γραφτώ .
Καλώς σας βρήκα !!!
Καλώς ήρθες στην παρέα. Αναμένουμε νεότερα σχετικά το μοντέλο που παρήγγειλες και τις εντυπώσεις σου από αυτό. 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Jim_C30 έγραψε:Καλώς ήρθες στην παρέα. Αναμένουμε νεότερα σχετικά το μοντέλο που παρήγγειλες και τις εντυπώσεις σου από αυτό.
Ευχαριστώ
Ενα V40 T3 R desing παρήγγειλα σε μαύρο , το μόνο πρόβλημα μου είναι οτι έμεινα χωρίς αμάξι λόγο ανταλλαγής ...
Καλως όρισες! Είναι γνωστό το πρόβλημα του να μένεις χωρίς όχημα, λόγω ανταλλαγής, μέχρι την παράδοση του νέου Volvo. Το πέρασα και εγώ...
-
Lefterisgt
- T2
Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι κάτοχος ενός Grande Punto Abarth.Όμως μιας και αναμένεται να μεγαλώσει η οικογενεια μεσα στον επόμενο χρόνο, σκεφτόμουν και ένα ασφαλές αυτοκίνητο. Εχω ερωτευτεί το v40 το οποίο ομως υστερεί λίγο σε χώρους. Όπως και να έχει , είμαι μεταξύ του D2 και του T4. Το D2 που οδήγησα δε με ενθουσίασε με την σπιρτάδα του.... Έχω δοκιμάσει και την καινουρια Octavia 1.6 TDI η οποία είναι λίγο πιο γρήγορη σε αίσθηση, έχει απίστευτους χώρους και στα ίδια σχεδον λεφτά έρχεται πλήρως εξοπλισμένη στην πλούσια έκδοσή της. Είμαι σε μεγάλο δίλλημα. Η Octavia μου προσφέρει περισσότερα στα ίδια λεφτά αλλά το V40 έχει φοβερό design και το έχω ερωτευτεί. Εσείς που είστε κάτοχοι Volvo τι προτείνετε; Τι θα λέγατε ότι συμφέρει; Από τεχνογνωσία στα service; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!!!!
Φιλικά,
Λευτέρης Π.
Φιλικά,
Λευτέρης Π.
V40 T4 Momentum-180hp!!
γεια χαρά .... Λευτέρη
μάλλον είναι λίγο-πολύ μπερδεμένος
το V40 ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΕΣ είναι (παθητική ασφάλεια), πολύ καλά υλικά, εξαιρετική ηχομόνωση, ποιότητα κύλισης κτλ κτλ...
αλλά ΔΕΝ το παίρνεις για τους χώρους που άλλωστε ΔΕΝ έχει
.
η σύγκριση V40 vs Octavia δεν "υπάρχει", απευθύνονται σε άλλο κοινό και με άλλες αντικειμενικές προτεραιότητες
επίσης το Τ4 (ειδικά το R-design), πάλι απευθύνεται σε κοινό με διαφορετικές προτεραιότητες από το D2.
το abarth θα το κρατήσεις ? ... προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου.
μάλλον είναι λίγο-πολύ μπερδεμένος
το V40 ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΕΣ είναι (παθητική ασφάλεια), πολύ καλά υλικά, εξαιρετική ηχομόνωση, ποιότητα κύλισης κτλ κτλ...
αλλά ΔΕΝ το παίρνεις για τους χώρους που άλλωστε ΔΕΝ έχει
η σύγκριση V40 vs Octavia δεν "υπάρχει", απευθύνονται σε άλλο κοινό και με άλλες αντικειμενικές προτεραιότητες
επίσης το Τ4 (ειδικά το R-design), πάλι απευθύνεται σε κοινό με διαφορετικές προτεραιότητες από το D2.
το abarth θα το κρατήσεις ? ... προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου.
-
Lefterisgt
- T2
Γιάννη έχεις απόλυτο δίκιο. Το Abarth θα το δώσω. Ναι ειναι διαφορετικά αυτοκίνητα.... Το ένα (octavia) ειναι πρακτικότητα και το άλλο (v40) ειναι θέμα έρωτα... Πρακτικά, το ένα εχει τον χώρο που θα χρειαστω αλλά το άλλο το έχω ερωτευτεί.... Γιαυτό είμαι τόσο μπερδεμενος....
Σε ευχαριστω πάντως!!!!

Σε ευχαριστω πάντως!!!!

V40 T4 Momentum-180hp!!
Το πρόβλημα έχει ως εξής:
αν πάρεις το V40 θα σιχτιρίζεις τους χώρους του οι οποίοι ειδικά με μωρό δεν σε καλύπτουν με τίποτα....
αν πάρεις το Octavia θα βλέπεις στο δρόμο το V40 θα κάνεις την σύγκριση και θα είσαι σαν Μεγάλη Παρασκευή....
Η λύση στο ανωτέρω πρόβλημα είναι το S60/V60, που και σαν χώρους είναι οκ και έχει την αισθητική, την ασφάλεια και όλα τα άλλα της Volvo.
αν πάρεις το V40 θα σιχτιρίζεις τους χώρους του οι οποίοι ειδικά με μωρό δεν σε καλύπτουν με τίποτα....
αν πάρεις το Octavia θα βλέπεις στο δρόμο το V40 θα κάνεις την σύγκριση και θα είσαι σαν Μεγάλη Παρασκευή....
Η λύση στο ανωτέρω πρόβλημα είναι το S60/V60, που και σαν χώρους είναι οκ και έχει την αισθητική, την ασφάλεια και όλα τα άλλα της Volvo.
S40 1,8 Momentum MY08Re: Ποδαρικό
Όντως φίλε Λευτέρη η λύση θα ήταν το S60 (το οποίο και αυτό δε φημίζεται για τους χώρους του) αλλά κοστίζει αρκετά περισσότερο από την Octavia (με την οποία δεν είναι άμεσοι ανταγωνιστές βέβαια.). Ωραία η Octavia δε λέω, αλλά το V40 δε θα το συναντάς και σε πιάτσες... ταξί!
Εδώ χρειαζόταν ένα S40...
Και πρόσεξε πώς θα αντιδράσεις με την αλλαγή από τουρμπάτη βενζίνη σε ντίζελ. Αν δε γράφεις πολλά χιλιόμετρα ετησίως, επίλεξε βενζίνη (έλεος με αυτή τη μόδα των ντίζελ
).
Όσο για τα σερβις, οι τιμές τους είναι λογικές (διάβασε και τα σχετικά νήματα) και θέματα αξιοπιστίας δεν αντιμετωπίζουμε.
ΥΓ Αφού το V40 είναι έρωτας, πάρε αυτό τότε. Φρόντισε μόνο για τη γκρίνια της γυναίκας σου.
Εδώ χρειαζόταν ένα S40...
Και πρόσεξε πώς θα αντιδράσεις με την αλλαγή από τουρμπάτη βενζίνη σε ντίζελ. Αν δε γράφεις πολλά χιλιόμετρα ετησίως, επίλεξε βενζίνη (έλεος με αυτή τη μόδα των ντίζελ
). Όσο για τα σερβις, οι τιμές τους είναι λογικές (διάβασε και τα σχετικά νήματα) και θέματα αξιοπιστίας δεν αντιμετωπίζουμε.
ΥΓ Αφού το V40 είναι έρωτας, πάρε αυτό τότε. Φρόντισε μόνο για τη γκρίνια της γυναίκας σου.
Volvo S60 T3 MY2012
Συνφωνω απολυτα με τον WER130!
Και ιδικα οσο αφορα το Diesel ή βενζινη.
Τα αυτοκινητα δεν συνγκρινονται, ουτε σαν κλαση αλλα ουτε στην τιμη...
Και ιδικα οσο αφορα το Diesel ή βενζινη.
Τα αυτοκινητα δεν συνγκρινονται, ουτε σαν κλαση αλλα ουτε στην τιμη...
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
-
Lefterisgt
- T2
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Η αλήθεια είναι ότι τα αυτοκίνητα δε συγκρίνονται και το ξέρω...Σκέφτομαι όμως ότι τελικά ένα καθημερινό αυτοκίνητο το επιλέγεις με βάση το πού σου αρέσει να περνάς ένα σημαντικό μέρος της ημέρας σου και όχι τελικά, αποκλειστικά για τους χώρους, που σίγουρα θα σου χρειάζονται, αλλά όχι κάθε μέρα. Και επειδή δεν θέλω να είμαι σαν Μεγάλη Παρασκευή όταν το βλέπω, μάλλον προσανατολίζομαι προς αυτό. Εύχομαι μόνο να συνεχίσει να ισχύει το μέτρο της απόσυρσης και το 2014 καθώς και η προσφορά που κάνουν στο αυτοκίνητο...Αλλιώς.... 

V40 T4 Momentum-180hp!!
συμφωνώ οτι το v60 έχει όλο το πακέτο, ασφάλεια, εμφάνιση, ποιότητα volvo και προσφέρει και τους χώρους που θα κάνουν άνετες τις οικογενειακές μετακινησεις. ομως γνωρίζω πολλούς που έχουν καταφέρει να βολέψουν την οικογένεια τους ακόμα και με δύο παιδιά σε αυτοκίνητα σαν το v40 σε χώρου (civic, golf, focus κλπ). φυσικά με τους ανάλογους συμβιβασμούς. το θέμα είναι τι συμβιβασμούς εισαι διατεθιμενος να δεχθείς και σε τι βαθμό μπορείς να τους αποφύγεις.
v40 d2 momentum MY14
Μην πάρεις πετρέλαιο θα απογοητευτείς μετά από το abarth και εγώ το ιδιο πρόβλημα είχα από tsi με πρόγραμμα δεν μπορείς να πας σε diesel ...
Εγώ θα σου πρότεινα v40 άσε το oktavia για αργότερα.
Εγώ θα σου πρότεινα v40 άσε το oktavia για αργότερα.
Καλημέρα και από μενα Λευτέρη. Εάν δεν κάνεις πολλά χλμ επέλεξε βενζίνη για πόλούς λόγους...
-
Lefterisgt
- T2
Κάνω περίπου 10.000χλμ το χρόνο τα περισσότερα όμως είναι στην πόλη. Με το Abarth χρειάζομαι περίπου 25-30 ευρώ τη βδομάδα....Μπορώ βέβαι να το μειώσω... Νομίζω ότι από θέμα κατανάλωσης θα είμαι περίπου στα ίδια....
V40 T4 Momentum-180hp!!
όταν θα πρέπει να πληρώσεις 20Κ+ για την αγορά ...
και υπολογίσεις ποιο θα είναι το % κάθε χρόνο για την
απόσβεση αυτού του ποσού ... τότε τα 20-40€ την εβδομμάδα
για καύσιμα είναι αστείο ποσό ...
V40 T3/T4 +polstar =200Hp
και υπολογίσεις ποιο θα είναι το % κάθε χρόνο για την
απόσβεση αυτού του ποσού ... τότε τα 20-40€ την εβδομμάδα
για καύσιμα είναι αστείο ποσό ...

johnkyr έγραψε:
?????
Μόνο μέχρι εκεί φτάνει?????
Καλησπερα κ απο μενα παιδια!!!Ειμαι ετοιμος για την αγορα ενος S40 momentum του 2008 χθες πηγα κ το κοζαρα κ το καψουρευτηκα.Εκανα κ το τεστ με το κλειδι στην θεση ΙΙ πατησα το reaκ μετα το πισω φως ομιχλης.Εβγαλε αρκετα SET!Εχω ψιλοξενερωσει τι να κανω?
Καλημερα παιδες!
Μολις γραφτηκα στο φορουμ.
Εχω απο το Μαιο του 2013 το V40 1.6 diesel και ειμαι πολυυυυυυυυυυυ ευχαριστημενος απο την ποιοτητα, τη συμπεριφορα και την καταναλωση.
Καλως σας βρηκα!!!
Εχω απο το Μαιο του 2013 το V40 1.6 diesel και ειμαι πολυυυυυυυυυυυ ευχαριστημενος απο την ποιοτητα, τη συμπεριφορα και την καταναλωση.
Καλως σας βρηκα!!!
Καλος ηλθες!
Καλοταξιδο!
Εδω θα βρεις πολλους τρελαμενους VOLVακιδες!
Οπως και εγω βεβαια...
Καλοταξιδο!
Εδω θα βρεις πολλους τρελαμενους VOLVακιδες!
Οπως και εγω βεβαια...
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Lambros21 έγραψε:Καλημερα παιδες!
Καλως σας βρηκα!!!
Καλώς Ηρθες!!!!
Καλά ποσταρίσματα!!! Καλοτάξιδο !!!!!
Έλα να αναθερμάνουμε το VOLVOCLUB σιγά σιγά! Καλώς ήρθες φίλε καλά χιλιόμετρα με τη Volvara σου, και καλά ποσταρίσματα στο φόρουμ! Άντε παιδιά σιγά σιγά να κανονίσουμε και καμία συνάντηση διότι έχουμε χαθεί εντελώς.
Θα φύγω λίγο
αλλά γενικά υπάρχει ένα παράπονο που πολλά από τα ιδρυτικά μέλη του κλαμπ μας έχει ξενερώσει. Σε όσες συναντήσεις κανονίζουμε (και δε μιλάμε για εκδρομές), μαζευόμαστε συνεχώς οι ίδιοι, δηλαδή εγώ, ο vrestas, ο volvozeus, ο johnkyr και κάποιες φορές και ο billgre. Θέλουμε να γνωρίσουμε και νέα μέλη έστω για ένα καφεδάκι. Το κλίμα στην παρέα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και περνάμε όμορφα. Λοιπόν, άντε κανονιστείτε θα ετοιμάσω συνάντηση για καφεδάκι το ΣΚ. 
Θα φύγω λίγο
αλλά γενικά υπάρχει ένα παράπονο που πολλά από τα ιδρυτικά μέλη του κλαμπ μας έχει ξενερώσει. Σε όσες συναντήσεις κανονίζουμε (και δε μιλάμε για εκδρομές), μαζευόμαστε συνεχώς οι ίδιοι, δηλαδή εγώ, ο vrestas, ο volvozeus, ο johnkyr και κάποιες φορές και ο billgre. Θέλουμε να γνωρίσουμε και νέα μέλη έστω για ένα καφεδάκι. Το κλίμα στην παρέα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και περνάμε όμορφα. Λοιπόν, άντε κανονιστείτε θα ετοιμάσω συνάντηση για καφεδάκι το ΣΚ. V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
jim, για εδώ τι λες ??
http://www.estiatoria.gr/estiatorio/974 ... E%B9%CE%B1
ή εδώ ....
https://foursquare.com/v/bierkeller/4e9 ... c857c90420
http://www.athinorama.gr/restaurants/pl ... d=10000092
ή κάπου σκανδιναβικά
http://www.gastronomos.gr/eidiseis/3064 ... %CE%B1&p=5
http://www.athinorama.gr/restaurants/pl ... d=10001423
https://www.facebook.com/safka.athens
ή και κάπου αλλού ..... γράψτε ....
http://www.estiatoria.gr/estiatorio/974 ... E%B9%CE%B1
ή εδώ ....
https://foursquare.com/v/bierkeller/4e9 ... c857c90420
http://www.athinorama.gr/restaurants/pl ... d=10000092
ή κάπου σκανδιναβικά
http://www.gastronomos.gr/eidiseis/3064 ... %CE%B1&p=5
http://www.athinorama.gr/restaurants/pl ... d=10001423
https://www.facebook.com/safka.athens
ή και κάπου αλλού ..... γράψτε ....
mco έγραψε:Συνήθως πια μέρα μαζεύεστε?
Συνήθως Σαβ/κο , το γράφουμε στο forum και οποιος έρθει. Εχουμε πολύ καιρό να κάνουμε βέβαια,πάνε μήνες.
εγω λέω να πάμε για καφεδάκι κυριακή πρωί κατα τις 12, όχι για φαγητό.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
-
konstantinos
- T2
Χαιρετώ το Volvoclub,
Σύντομα θα είμαι κάτοχος ενός Volvo και αποφάσισα να γραφτώ στο forum ώστε να ανταλλάξω μαζί σας γνώσεις και απόψεις.
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου το σενάριο αγοράς αυτοκινήτου Volvo - πάντα τα θεωρούσα άκομψα, τετραγωνισμένα, βαριά και αδιάφορα αυτοκίνητα αλλά έχοντας καλή γνώμη για την ασφάλεια που παρέχουν - κι όμως τα έφερε έτσι η τύχη και παρήγγειλα το V60 D2. Η σημαντικά αναβαθμισμένη εμφάνιση των Volvo τα τελευταία χρόνια, η καλαίσθητη, παρά τον τύπο αυτοκινήτου, σιλουέτα του station wagon, οι οικογενειακές ανάγκες που θα μεγαλώσουν και η, δυστυχώς, ελληνική πραγματικότητα . . . όλα μαζί οδήγησαν στη συγκεκριμένη επιλογή.
Ελπίζω σε μια ευχάριστη επικοινωνία και μόνο για καλό λόγο (όχι για προβλήματα και βλάβες)
Φιλικά,
Κωνσταντίνος
Σύντομα θα είμαι κάτοχος ενός Volvo και αποφάσισα να γραφτώ στο forum ώστε να ανταλλάξω μαζί σας γνώσεις και απόψεις.
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου το σενάριο αγοράς αυτοκινήτου Volvo - πάντα τα θεωρούσα άκομψα, τετραγωνισμένα, βαριά και αδιάφορα αυτοκίνητα αλλά έχοντας καλή γνώμη για την ασφάλεια που παρέχουν - κι όμως τα έφερε έτσι η τύχη και παρήγγειλα το V60 D2. Η σημαντικά αναβαθμισμένη εμφάνιση των Volvo τα τελευταία χρόνια, η καλαίσθητη, παρά τον τύπο αυτοκινήτου, σιλουέτα του station wagon, οι οικογενειακές ανάγκες που θα μεγαλώσουν και η, δυστυχώς, ελληνική πραγματικότητα . . . όλα μαζί οδήγησαν στη συγκεκριμένη επιλογή.
Ελπίζω σε μια ευχάριστη επικοινωνία και μόνο για καλό λόγο (όχι για προβλήματα και βλάβες)
Φιλικά,
Κωνσταντίνος
Επιστροφή σε “Διαδικτυακός χώρος www.volvoclub.gr”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες