V40
Re: V40
http://www.newsauto.gr/2012/12/19/%CE%B ... s-country/
....."Σε κάποιες αγορές ανάμεσα στις οποίες ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί αν θα είναι και η Ελλάδα, υπάρχει και η επιλογή ενός 5κύλινδρου κινητήρα 2.0 λίτρων, που βγάζει 180 ίππους με 300 Nm ροπής.".....
....."Σε κάποιες αγορές ανάμεσα στις οποίες ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί αν θα είναι και η Ελλάδα, υπάρχει και η επιλογή ενός 5κύλινδρου κινητήρα 2.0 λίτρων, που βγάζει 180 ίππους με 300 Nm ροπής.".....
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=4&art_id=15170
Νέος κινητήρας για το V40 στα 1.6; Μάλλον υποβάθμιση του γνωστού Ecoboost θα είναι.
Νέος κινητήρας για το V40 στα 1.6; Μάλλον υποβάθμιση του γνωστού Ecoboost θα είναι.

Volvo S60 T3 MY2012
Χτες ειδα και το πρωτο Polestar!
Αν και οχι απο κοντα (εστριψε 3 -4 αυτοκινητα μπροστα μου).
Πολυ ποιο εντονο - φωτεινο το μπλε
Ωραιο!
Αν και οχι απο κοντα (εστριψε 3 -4 αυτοκινητα μπροστα μου).
Πολυ ποιο εντονο - φωτεινο το μπλε
Ωραιο!
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Να είχε πάνω και το μηχανικό σύνολο της polestar όπως αυτό παρουσιάστηκε στο C30 Polestrar Consept θα ήταν όντως φανταστικό αυτοκίνητο. Αλλά δυστυχώς αυτή τη μηχανή η VOLVO δεν την έβγαλε ποτέ στην παραγωγή
...
Πάντως έχω δει κι εγώ ένα εδώ στην Αττική V40 στο κλασσικό χρώμα της Polestar και όντως δεν περνούσε απαρατήρητο!
Πάντως έχω δει κι εγώ ένα εδώ στην Αττική V40 στο κλασσικό χρώμα της Polestar και όντως δεν περνούσε απαρατήρητο!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
καλησπέρα παίδες
περνώντας σήμερα απο λάρισα έκανα μια στάση στην volvo και οδήγησα το v40 d2 (momentum).
μπαίνοντας έμεινα ευχαριστημένος απο την συνολική εικόνα της σαλονοτραπεζαρίας.
στην οδήγηση εξίσου τα ίδια εκτός απο κανα 2 σημεία που πέρασα σαμαρακια με 120-130 χλμ και αισθάνθηκα σαν να έχασε λίγο επαφή το αυτοκίνητο(σαν να πήδηξε λιγο).
θα έλεγα γρήγορο φορτωμα του μοτερ αφου δε κατάλαβα πότε έπιασα 170 και η 6η να δίνει αισθητα θα έλεγα.
εν τέλει παρκαρω,
οντως το καρο υστερει σε ταβανι σε άτομα 1,80 και πάνω(εγω παντως 1,75 δεν ένιωσα και τοσο κλειστοφοβικά όπως έχει υπωθεί).
ανοίγω πορτ μπαγκάζ. αρχικα ξενέρωσα λιγο αλλά πιστεύω ότι δεν ειναι και τόσο τραγικά τα πράγματα (πιστέυω οτι για 3 ενήλικες θα χωρέσουν αποσκευές/βαλίτσες με ρουχα για μια εκδρομη 5μερη), εκτός αν έχεις σαν βασικό πάτο τον δεύτερο που ειναι πιό πανω.
σηκώνω τον βασικό πάτο που είναι πιο χαμηλά και βλέπω το κιτ ελαστικών που σε πολλά γερμανικά αμάξια δεν υπάρχει ακόμα και σε πολυ ακριβές εκδόσεις.
εκεί όμως στο κιτ ελαστικών βλέπεις ότι υπάρχει χώρος ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΡΕΖΕΡΒΑ <ΛΕΠΤΟΎ > ΤΥΠΟΥ,ΑΝ βέβαια μετακομίσεις το κιτ ελαστικών απο πάνω ή κάτω απο κανα κάθισμα.
και ενώ ψήνομαι για το S60 , που δε υπηρχε διαθέσιμο για τεστ, σηκώνω το πορτ μπαγκάζ και χώρος όπως το v40 για καμια ψιλορεζέρβα ΔΕΝ υπήρχε αφού το τελικο της εξάτμισης ειναι μεγαλύτερο και απο μπουκάλα υγραερίου.
περνώντας σήμερα απο λάρισα έκανα μια στάση στην volvo και οδήγησα το v40 d2 (momentum).
μπαίνοντας έμεινα ευχαριστημένος απο την συνολική εικόνα της σαλονοτραπεζαρίας.
στην οδήγηση εξίσου τα ίδια εκτός απο κανα 2 σημεία που πέρασα σαμαρακια με 120-130 χλμ και αισθάνθηκα σαν να έχασε λίγο επαφή το αυτοκίνητο(σαν να πήδηξε λιγο).
θα έλεγα γρήγορο φορτωμα του μοτερ αφου δε κατάλαβα πότε έπιασα 170 και η 6η να δίνει αισθητα θα έλεγα.
εν τέλει παρκαρω,
οντως το καρο υστερει σε ταβανι σε άτομα 1,80 και πάνω(εγω παντως 1,75 δεν ένιωσα και τοσο κλειστοφοβικά όπως έχει υπωθεί).
ανοίγω πορτ μπαγκάζ. αρχικα ξενέρωσα λιγο αλλά πιστεύω ότι δεν ειναι και τόσο τραγικά τα πράγματα (πιστέυω οτι για 3 ενήλικες θα χωρέσουν αποσκευές/βαλίτσες με ρουχα για μια εκδρομη 5μερη), εκτός αν έχεις σαν βασικό πάτο τον δεύτερο που ειναι πιό πανω.
σηκώνω τον βασικό πάτο που είναι πιο χαμηλά και βλέπω το κιτ ελαστικών που σε πολλά γερμανικά αμάξια δεν υπάρχει ακόμα και σε πολυ ακριβές εκδόσεις.
εκεί όμως στο κιτ ελαστικών βλέπεις ότι υπάρχει χώρος ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΡΕΖΕΡΒΑ <ΛΕΠΤΟΎ > ΤΥΠΟΥ,ΑΝ βέβαια μετακομίσεις το κιτ ελαστικών απο πάνω ή κάτω απο κανα κάθισμα.
και ενώ ψήνομαι για το S60 , που δε υπηρχε διαθέσιμο για τεστ, σηκώνω το πορτ μπαγκάζ και χώρος όπως το v40 για καμια ψιλορεζέρβα ΔΕΝ υπήρχε αφού το τελικο της εξάτμισης ειναι μεγαλύτερο και απο μπουκάλα υγραερίου.
v40 D2 MOMENTUM
Καλησπέρα κι από μένα παιδιά.
Θα ήθελα να πω ότι είμαι κάτοχος ενός V40 αλλά δυστυχώς ακόμα στο περίμενε...
Μπήκα να ρωτήσω ουσιαστικά αν έχει/είχε κανείς πρόβλημα με τις παραδόσεις της ΒΕΛΜΑΡ.
Έχω παραγγείλει από τις 13/06 ένα D2 (αυτόματο) Momentum με διάφορα extra από δω κι από κει (πρόκειται για custom έκδοση ουσιαστικά) και ακόμα δεν έχει έρθει καν το αυτοκίνητο στην Ελλάδα απ'ότι μου λένε. Μου είπαν ότι από τη στιγμή που θα έρθει Ελλάδα θέλουν άλλες 15(!) εργάσιμες για τον εκτελονισμό. Από πότε 15 εργάσιμες για εκτελονισμό ρε παιδιά? Τόσο πολύ δεν ήθελαν όταν τα αυτοκίνητα έρχονταν κατά χιλιάδες στην Ελλάδα...
Αυτό που ουσιαστικά με ενοχλεί είναι ότι όταν είχα ρωτήσει πότε θα παραλάβω το αυτοκίνητο μου είχαν πει 2-2,5 μήνες. Όταν ξαναρώτησα μου είπαν "ναι εννοούσαμε 2-2,5 μήνες για άφιξη από το εργοστάσιο και ότι μετά από αυτό θέλουμε εκτελονισμό". Λες και με νοιάζει εμένα σαν πελάτη πότε θα πάει τελωνείο. Είχα ρωτήσει ξεκάθαρα πότε θα το έχω στα χέρια μου. Παιδιαρίσματα και έλλειψη επαγγελματισμού κατά τη γνώμη μου. Ας πούνε από την αρχή θέλουμε 3,5-4 μήνες να ξέρει και ο πελάτης και να μπορεί να προγραμματίσει πότε π.χ. θα χρειαστεί ρευστό (ένα απλό παράδειγμα).
Κερασάκι στην τούρτα όταν άρχισα να διαμαρτύρομαι ήταν η εξής ατάκα. "Είστε και τυχερός! Η αναμονή τώρα έχει πάει στους 5 μήνες..."
Θα ήθελα να πω ότι είμαι κάτοχος ενός V40 αλλά δυστυχώς ακόμα στο περίμενε...
Μπήκα να ρωτήσω ουσιαστικά αν έχει/είχε κανείς πρόβλημα με τις παραδόσεις της ΒΕΛΜΑΡ.
Έχω παραγγείλει από τις 13/06 ένα D2 (αυτόματο) Momentum με διάφορα extra από δω κι από κει (πρόκειται για custom έκδοση ουσιαστικά) και ακόμα δεν έχει έρθει καν το αυτοκίνητο στην Ελλάδα απ'ότι μου λένε. Μου είπαν ότι από τη στιγμή που θα έρθει Ελλάδα θέλουν άλλες 15(!) εργάσιμες για τον εκτελονισμό. Από πότε 15 εργάσιμες για εκτελονισμό ρε παιδιά? Τόσο πολύ δεν ήθελαν όταν τα αυτοκίνητα έρχονταν κατά χιλιάδες στην Ελλάδα...
Αυτό που ουσιαστικά με ενοχλεί είναι ότι όταν είχα ρωτήσει πότε θα παραλάβω το αυτοκίνητο μου είχαν πει 2-2,5 μήνες. Όταν ξαναρώτησα μου είπαν "ναι εννοούσαμε 2-2,5 μήνες για άφιξη από το εργοστάσιο και ότι μετά από αυτό θέλουμε εκτελονισμό". Λες και με νοιάζει εμένα σαν πελάτη πότε θα πάει τελωνείο. Είχα ρωτήσει ξεκάθαρα πότε θα το έχω στα χέρια μου. Παιδιαρίσματα και έλλειψη επαγγελματισμού κατά τη γνώμη μου. Ας πούνε από την αρχή θέλουμε 3,5-4 μήνες να ξέρει και ο πελάτης και να μπορεί να προγραμματίσει πότε π.χ. θα χρειαστεί ρευστό (ένα απλό παράδειγμα).
Κερασάκι στην τούρτα όταν άρχισα να διαμαρτύρομαι ήταν η εξής ατάκα. "Είστε και τυχερός! Η αναμονή τώρα έχει πάει στους 5 μήνες..."
V40 D2 MY14 Powershift
φιλε ploukakis εγώ που το παρήγγηλα αρχάς Αυγούστου (από άλλο όμως αντιπρόσωπο) μετά απο μέρες που μίλησα ξανά με αντιπρόσωπο με δώσαν ημερομηνία παράδοσης 09/10,αλλά με είπαν ν ειμαι τυχερός μπορεί και πιο νωρίς 3-4 μερες.
γνώμη μου είναι να μη χαλιέσαι άλλο,ότι έγινε έγινε και με το καλό να έρθουν τα αυτοκινητάκια μας να τα χαρούμαι.
γνώμη μου είναι να μη χαλιέσαι άλλο,ότι έγινε έγινε και με το καλό να έρθουν τα αυτοκινητάκια μας να τα χαρούμαι.
v40 D2 MOMENTUM
εγώ τοποθέτησα παραγγελία τέλη μαρτίου και παρέλαβα το αυτοκίνητο το δεύτερο δεκαήμερο του ιουλίου (περίπου δέκα ημέρες από την άφιξή του αυτοκινήτου στην ελλάδα). είχε μεσολαβήσει αλλαγή του μοντέλου από my13 σε my14 και κλείσιμο της αντιπροσωπείας στην πόλη μου (πατρα). παντώς περίπου ένα μήνα μετα την παραγγελία μου έδωσαν ημερομηνία που θα το είχαν στην αντιπροσωπεια (σφακιανάκης -κηφισίας) και ήταν ακριβής.
v40 d2 momentum MY14
Tο Volvo V40, παραμένει το ασφαλέστερο αυτοκίνητο που έχει παραχθεί!!!
http://www.newsauto.gr/2013/09/26/euron ... aytokinit/

http://www.newsauto.gr/2013/09/26/euron ... aytokinit/

Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
georgosk έγραψε:Δίκιο έχεις, αλλά από την άλλη πόσο πιθανό είναι να το πάρει κάποιος με παιδιά. Ο χώρος αποσκευών είναι τραγικά μικρός για να αποτελέσει το V40 οικογενειακό αυτοκίνητο.
κοιτα να δεις, πριν προβεις σε μια αγορα αυτοκινητου κοιτας τι σε εξυπηρετει βαση των αναγκων. δε θα το αγορασεις αν εχεις δυο παιδια. θα πας σε s60 ας πουμε. το v40 θα το παρεις,παντα κατα την ταπεινη μου γνωμη, με ενα παιδι το πολυ μεχρι γυμνασιο.μετα πας σε αλλη κατηγορια.
βεβαια αν εχεις <απαιτητικη> γυναικα και χωρις παιδια πας παλι σε ευρυχωρη κατηγορια ή σε κατι που εχει ΠΟΛΥ φινετσα και ας ειναι μικρο = γυναικες.
v40 D2 MOMENTUM
Ούτε αν έχεις μωρό βολεύει. Ένα καρότσι να βάλεις (και αυτό με περιορισμούς) και τέλος.
Γενικά δεν ξέρω τι όνειρο έχουν δει εκεί στην Volvo και στα καινούργια μοντέλα φτιάχνουν τόσο μικρούς χώρους αποσκευών.
Γενικά δεν ξέρω τι όνειρο έχουν δει εκεί στην Volvo και στα καινούργια μοντέλα φτιάχνουν τόσο μικρούς χώρους αποσκευών.
S40 1,8 Momentum MY08Re: V40
georgosk έγραψε:Ούτε αν έχεις μωρό βολεύει. Ένα καρότσι να βάλεις (και αυτό με περιορισμούς) και τέλος.
...μπορεί να τους έχει μείνει μεγάλο στοκ από μπαγκαζιέρες οροφής και να θέλουν απεγνωσμένα να το σπρώξουν.
v40 d2 momentum MY14
επιτέλους το παρέλαβα το volvaki
ευχαριστημένος μέχρι στιγμής (αν και μόνο 4 ημέρες)
ακόμα να μάθω βέβαια το μενού στην οθόνη που έχει και σουόμι και τούρκικα αλλά όχι ελληνικά
.
που θα πάει θα το καταφέρω και αυτό.
ακόμα να μάθω βέβαια το μενού στην οθόνη που έχει και σουόμι και τούρκικα αλλά όχι ελληνικά
.που θα πάει θα το καταφέρω και αυτό.
v40 D2 MOMENTUM
laios777 έγραψε:επιτέλους το παρέλαβα το volvaki
καλά και ασφαλή χλμ. Καλορίζικο και καλοτάξιδο.laios777 έγραψε:ευχαριστημένος μέχρι στιγμής (αν και μόνο 4 ημέρες)
Και θα παραμείνεις. Τα Volvo έχουν τον τρόπο τους να σου διατηρούν αυτόν τον αρχικό ενθουσιασμό ακόμα και αν έχουν περάσει χρόνια.
S40 1,8 Momentum MY08Re: V40
ακόμα να μάθω βέβαια το μενού στην οθόνη που έχει και σουόμι και τούρκικα αλλά όχι ελληνικά![]()
.
καλοτάξιδο εύχομαι, πολλά και ασφαλή χλμ. σε οτι αφορά το μενού, όταν καταλάβεις την λογική που ακολουθεί θα το παίζεις στα δάκτυλα σου.
v40 d2 momentum MY14
laios777 έγραψε:ακόμα να μάθω βέβαια το μενού στην οθόνη που έχει και σουόμι και τούρκικα αλλά όχι ελληνικά![]()
.
Καλοταξιδο!
Παντος στο Σφακιανακη σημερα που χαζεβα το test drive XC60 ειχε Ελληνικα στα οργανα-ταχυμετρο, την 7" στην κονσολα δεν την ανοιξα.
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Thanosgr έγραψε:laios777 έγραψε:ακόμα να μάθω βέβαια το μενού στην οθόνη που έχει και σουόμι και τούρκικα αλλά όχι ελληνικά![]()
.
Καλοταξιδο!
Παντος στο Σφακιανακη σημερα που χαζεβα το test drive XC60 ειχε Ελληνικα στα οργανα-ταχυμετρο, την 7" στην κονσολα δεν την ανοιξα.
εχεις δικιο φιλε μου δε το διευκρινισα, το κοντερ Ελληνικα αλλα τα υπολοιπα στην κεντρικη οθονη Αγγλικα προρυθμιζμενο
ευχαριστω για την Ευχη./
v40 D2 MOMENTUM
ακόμα να μάθω βέβαια το μενού στην οθόνη που έχει και σουόμι και τούρκικα αλλά όχι ελληνικά![]()
.
Καλορ'ιζικο!!!!!!!
Τι χρώμα είναι ?????
Καλοτάξιδο!!!!

Παντος το V40 σκιζει!
Ενα κλικ κατω απο απο την τρεις φορες ακριβοτερη E Class...
http://www.zougla.gr/automoto/article/p ... narismatos
Ενα κλικ κατω απο απο την τρεις φορες ακριβοτερη E Class...
http://www.zougla.gr/automoto/article/p ... narismatos
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Μια μαύρη ζαντα θέλει και φιμέ...[/quote]
αδερφε εχω σκοπο να ριξω φιμε τζαμακι στο αμαξακι μου. για ζαντα δε ψινομαι ακομα,αλλα και μελλοντικα θα το σκεφτω παλι.
αυτο που με καιει περισσοτερο ειναι οτι δε βρισκω πουθενα θερμοκρασια κινητηρα ή κατι που να αναφερει ποσα λεπτα θελει προθερμανση η μηχανη. και καλα τωρα που ο καιρος ειναι καλος,αργοτερα?
επισης δε μπορω να καταλαβω γτ δε με χτυπαει ο ήχος για το park assist στην οπισθεν..
αλλα οταν ροπιαζει το μοτερακι της peugot τα ξεχναω ολα........
αδερφε εχω σκοπο να ριξω φιμε τζαμακι στο αμαξακι μου. για ζαντα δε ψινομαι ακομα,αλλα και μελλοντικα θα το σκεφτω παλι.
αυτο που με καιει περισσοτερο ειναι οτι δε βρισκω πουθενα θερμοκρασια κινητηρα ή κατι που να αναφερει ποσα λεπτα θελει προθερμανση η μηχανη. και καλα τωρα που ο καιρος ειναι καλος,αργοτερα?
επισης δε μπορω να καταλαβω γτ δε με χτυπαει ο ήχος για το park assist στην οπισθεν..
αλλα οταν ροπιαζει το μοτερακι της peugot τα ξεχναω ολα........
v40 D2 MOMENTUM
vrestas έγραψε:Μήπως το έχεις σβήσει κατα λάθος? το κουμπί κάτω δεξιά που είναι στην κοσνόλα? και εγώ αυτα σκευτηκα, την απενεργοποίηση η την ένταση του ήχου.
κοιτα να δεις. το PARK ASSIST ενεργοποιειται αυτοματα οταν ο κινητηρας τιθεται σε λειτουργια-αναβει και η λυχνια.
αφου ξεκινησω μετα σβηνει μονο του,δε εχω και λογω να το απενεργοποιησω.
μετα μπαινει σε λειτουργια αυτοματα οτα;ν μπει η οπισθεν.
εχω δοκιμασει και τις "ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ" μηπως πετυχω κατι αλλα παλι τα ιδια. ειτε το κλειδι το εχω στο"0" ειτε στο "1" δε βλεπω διαφορα.
δε εχω κατι αλλο να δοκιμασω.
v40 D2 MOMENTUM
αν δεν έχει μαζευτεί βρωμιά στους σένσορες και εχεις το σύστημα ενεργοποιημένο και δεν ακούγεται τίποτα όταν πλησιάζεις εμπόδιο με την όπισθεν
(πἐρι το ένα μέτρο) μάλλον θα πρέπει να πας σε συνεργείο να το δούν.
επίσης το σύστημα χρησιμοποιεί ένα από τα πίσω ηχεία του ηχοσυστήματος, αυτά δουλεύεουν?
επίσης το σύστημα χρησιμοποιεί ένα από τα πίσω ηχεία του ηχοσυστήματος, αυτά δουλεύεουν?
v40 d2 momentum MY14
lefteris έγραψε:αν δεν έχει μαζευτεί βρωμιά στους σένσορες και εχεις το σύστημα ενεργοποιημένο και δεν ακούγεται τίποτα όταν πλησιάζεις εμπόδιο με την όπισθεν
αδερφε μάλλον θελει αντιπροσωπο το καρο μου,
1.αισθητηρες πεντακαθαροι,εχτε ξαναπλυθηκε το καρο μου
2.οταν κανω τεστ τον ηχο, για τους αισθητηρες, χτυπανε τα ηχεια.
v40 D2 MOMENTUM
-
Chrisnikos
- T2
Παιδιά καλησπέρα. Είμαι ο Νίκος και από βδομάδα περιμένω το v40 μου. Η παραγγελία έγινε 10 Οκτώβρη ,μου είπαν περίπου 2 μήνες και πριν δυο μέρες που πήγα αντιπροσωπεία είπαν πως το καράβι φτάνει Ελλάδα σήμερα,αύριο. !!
Λεπτομέρειες εξοπλισμού: χρωμα ice white,1600 d2, 17" mannan,momentum, και xenon,ρεζερβα,θήκη γυαλιων,ψηφιακο πίνακα οργάνων,7" οθόνη,με Bluetooth αναβαθμισμένο ηχοσύστημα,shimmer graphite επενδύσεις,interior lighting,led εξωτερικά και εσωτερικά,φωτιζομενος μοχλός ταχυτήτων ,charcoal/charcoal εσωτερικό .
Δώρο συναγερμός,πατακια,σπορ πετάλια.
Μόλις έρθει θα ποσταρω φωτογραφίες.
Ευχαριστώ το μελος lefteris για τις συμβουλές.
Πρέπει να προσέξω κάτι στην παραλαβή; Ευχαριστώ.
Λεπτομέρειες εξοπλισμού: χρωμα ice white,1600 d2, 17" mannan,momentum, και xenon,ρεζερβα,θήκη γυαλιων,ψηφιακο πίνακα οργάνων,7" οθόνη,με Bluetooth αναβαθμισμένο ηχοσύστημα,shimmer graphite επενδύσεις,interior lighting,led εξωτερικά και εσωτερικά,φωτιζομενος μοχλός ταχυτήτων ,charcoal/charcoal εσωτερικό .
με το καλο να παραλαβεις το νεο αυτοκινητο. αν μπορω να συμβουλεψω σε κατι για την παραλαβη αυτο ειναι να μην αφησεις τον ευλογο ενθουσιασμό να σε παρασύρει. να ελέγξεις οτι το αυτοκίνητο εχει αυτα που ζήτησες. να κανεις μια καλη επιθεώρηση μεσα και εξω για τυχών ελαττώματα. παντως επειδή ειδα το δικο μου οταν ηρθε πριν καν το προετοιμασουν μπορω να σου πω να μην ανησυχείς. τα αμπαλαρισμα που κανει η εταιρεία ειναι πολυ καλο.
v40 d2 momentum MY14
Chrisnikos έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Είμαι ο Νίκος και από βδομάδα περιμένω το v40 μου. Η παραγγελία έγινε 10 Οκτώβρη ,μου είπαν περίπου 2 μήνες και πριν δυο μέρες που πήγα αντιπροσωπεία είπαν πως το καράβι φτάνει Ελλάδα σήμερα,αύριο. !!
φιλαρακο καλως να ορισει το αυτοκινητακι σου και πολλα ανεμελα χιλιομετρα!!!!
θα δεις οτι στην αρχη θα τα <χασεις λιγο> απ τα πολλα μενου και τις ρυθμισεις αλλααααααααααααα
θα το αγαπησεις πραγματικα και δε θα το χορταινεις να το κανεις βολτες,θα περναει ο χρονος σου ευχαριστα οσο το ανακαλυπτεις οδηγικα,ειδικα στις ροπες του. δε θα καταλαβαινεις ποτε θα πιανεις καποια χιλιομετρα στο κοντερ

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες