(για την κοντρα)
(για την κοντρα)DIKASTIS-T5 έγραψε:SverigePower850T-5 έγραψε:Καλα και εμας μας το κρατησατε κρυφο εκει?![]()
![]()
(για την κοντρα)
Κιμωνα μου,τι να σου ελεγα?Ντροπη!Ηταν wanna be κοντρα!!!
, πως ήταν το 850Τ και τα C70R ?johnkyr έγραψε:5 σελίδες ... και κανείς μέχρι τώρα δεν έγραψε εντυπώσεις![]()
Σε σχέση με το Τ5 AWD που έχουμε οδηγήσει, πως ήταν το 850Τ και τα C70R ?
Jim_C30 έγραψε:johnkyr έγραψε:5 σελίδες ... και κανείς μέχρι τώρα δεν έγραψε εντυπώσεις![]()
Καλά κάνουν και δε σου λένε τα παιδιά!!! Βλέπω να πετάς το V50 σου άμεσα άμα μάθεις λεπτομέρειες....![]()
![]()
. johnkyr έγραψε:5 σελίδες ... και κανείς μέχρι τώρα δεν έγραψε εντυπώσεις![]()
johnkyr έγραψε:Jim_C30 έγραψε:johnkyr έγραψε:5 σελίδες ... και κανείς μέχρι τώρα δεν έγραψε εντυπώσεις![]()
Καλά κάνουν και δε σου λένε τα παιδιά!!! Βλέπω να πετάς το V50 σου άμεσα άμα μάθεις λεπτομέρειες....![]()
![]()
![]()
το V50, βασικά το οδηγεί η Δήμητρα .... τώρα που έχει αρχίσει και του βάζει βενζίνη, μπορεί να πάει ακλαφτό..
Μου περνάει αμυδρά η ιδέα να το αντικαταστήσω με ένα υβριδικό και να πάρω +1 στριφτερό να γουστάρω, γιατί την μετά Rallye εποχή δεν την παλεύω καθόλου .....

johnkyr έγραψε:όσο και να με καρεκλιάζεις ...... άλογα δεν έρχονται ....
DIKASTIS-T5 έγραψε:Jim_C30 έγραψε:johnkyr έγραψε:5 σελίδες ... και κανείς μέχρι τώρα δεν έγραψε εντυπώσεις![]()
![]()
Επη και τα 2!Δυστυχως δεν ακουσα το 850,αλλα το C70ειναι αλλου!
DIKASTIS-T5 έγραψε:johnkyr έγραψε:όσο και να με καρεκλιάζεις ...... άλογα δεν έρχονται ....
Αγορι μουΖεις και αναπνεεις για αλογα εσυ!Κριμα ειναι!Ξανακαρεκλιαζω!!!![]()
![]()
johnkyr έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:johnkyr έγραψε:όσο και να με καρεκλιάζεις ...... άλογα δεν έρχονται ....
![]()
έκανα τρελή μ@λ@κι@ που δεν πήρα το V50 Τ5, τώρα τα λάθη πληρώνονται. Όχι δεν ζω απαραίτητα για τον αριθμό των αλόγων, αλλά για την αναλογία Kg/Hp . Ένα τέτοιο http://en.wikipedia.org/wiki/Lotus_2-Eleven παρακαλώ να μου τυλίξετε.

DIKASTIS-T5 έγραψε:johnkyr έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:johnkyr έγραψε:όσο και να με καρεκλιάζεις ...... άλογα δεν έρχονται ....
![]()
έκανα τρελή μ@λ@κι@ που δεν πήρα το V50 Τ5, τώρα τα λάθη πληρώνονται. Όχι δεν ζω απαραίτητα για τον αριθμό των αλόγων, αλλά για την αναλογία Kg/Hp . Ένα τέτοιο http://en.wikipedia.org/wiki/Lotus_2-Eleven παρακαλώ να μου τυλίξετε.
GT-R θελεις εσυ!
johnkyr έγραψε:καγκούρικο αμάξι με 19αρα ... λαχανι ... με τόσα €€€€ και την κίνηση στον λάθος άξονα .... ΠΟΤΕ

... αλλά δεν μου αρέσει, καθόλου όμως ......johnkyr έγραψε:για δικαστικό καλό μπορεί να είναι... αλλά δεν μου αρέσει, καθόλου όμως ......

DIKASTIS-T5 έγραψε:Jim_C30 έγραψε:johnkyr έγραψε:καγκούρικο αμάξι με 19αρα ... λαχανι ... με τόσα €€€€ και την κίνηση στον λάθος άξονα .... ΠΟΤΕ
Σάτυρος....ΕΠΟΣ φίλε με κινητήρα VOLVO!!!!!!!!![]()
![]()
Το σατυρος ειναι για τον Γιαννακη???ΕΠΟΣ το RS!![]()
![]()
![]()
DIKASTIS-T5 έγραψε:johnkyr έγραψε:για δικαστικό καλό μπορεί να είναι... αλλά δεν μου αρέσει, καθόλου όμως ......
E NA!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

VolvoZeus έγραψε:Σε 1-2 χρονια ελπιζω να υπαρχουν αρκετα τροπετα γιατι αν τα οικονομικα δεν επιτρεπουν αλλαγη αυτοκινητου το βλεπω το μοτερ να φοριεται εκει που εξελιχθηκε![]()
Παντως Γιαννη τα Τ5 τωρα τα χαριζουνε(με) μτχ...
VolvoZeus έγραψε:Σε 1-2 χρονια ελπιζω να υπαρχουν αρκετα τροπετα γιατι αν τα οικονομικα δεν επιτρεπουν αλλαγη αυτοκινητου το βλεπω το μοτερ να φοριεται εκει που εξελιχθηκε![]()

Jim_C30 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Σε 1-2 χρονια ελπιζω να υπαρχουν αρκετα τροπετα γιατι αν τα οικονομικα δεν επιτρεπουν αλλαγη αυτοκινητου το βλεπω το μοτερ να φοριεται εκει που εξελιχθηκε![]()
Πουλάς το S40;![]()
![]()
johnkyr έγραψε:το διάβαζα σήμερα στο νετ... έλεγε για 250+Hp

VolvoZeus έγραψε:johnkyr έγραψε:το διάβαζα σήμερα στο νετ... έλεγε για 250+Hp
Ο 2.0Τ της νεας γενιας volvo μοτερ που θα δουμε το 2012 θα ειναι στα 272...

johnkyr έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Σε 1-2 χρονια ελπιζω να υπαρχουν αρκετα τροπετα γιατι αν τα οικονομικα δεν επιτρεπουν αλλαγη αυτοκινητου το βλεπω το μοτερ να φοριεται εκει που εξελιχθηκε![]()
να βγάλεις το Τ5 και να βάλεις τον 2.0Τ ???![]()
johnkyr έγραψε:μια χαρά είναι το Τ5. Δεν αξίζει νομίζω ... εκτός κι αν γουστάρεις να το κάνεις για ψυχολογικούς λόγους ....
VolvoZeus έγραψε:johnkyr έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Σε 1-2 χρονια ελπιζω να υπαρχουν αρκετα τροπετα γιατι αν τα οικονομικα δεν επιτρεπουν αλλαγη αυτοκινητου το βλεπω το μοτερ να φοριεται εκει που εξελιχθηκε![]()
να βγάλεις το Τ5 και να βάλεις τον 2.0Τ ???![]()
Να βαλω το μοτερ του τωρινου RS που ως γνωστον εξλιχθηκε εξολοκληρου απο την Volvo...
Ενα μοτερ ζαχαρωνω εγω, το Τ6...ελπιζω να φορεθει σωστα (Μ66 ή powershift και οχι Girltronic) και σε καποιο μοντελο!
VolvoZeus έγραψε:johnkyr έγραψε:μια χαρά είναι το Τ5. Δεν αξίζει νομίζω ... εκτός κι αν γουστάρεις να το κάνεις για ψυχολογικούς λόγους ....
Οντως...αλλιως λες 230 κι αλλιως 300+
johnkyr έγραψε:VolvoZeus έγραψε:johnkyr έγραψε:μια χαρά είναι το Τ5. Δεν αξίζει νομίζω ... εκτός κι αν γουστάρεις να το κάνεις για ψυχολογικούς λόγους ....
Οντως...αλλιως λες 230 κι αλλιως 300+
στόχος μου είναι να πάω σε κάτι με κάτω από 6kg/hp και κάτω από 1100kg όχημα. Εσύ που είσαι ναυπηγός, μάλλον γουστάρεις περισσότερο τα "πλοία" !!!!!!!![]()
![]()
Δεν ειμαι τοσο φαν του βαρους, αλλα απο την αλλη μου αρεσουν οι ηλεκτρικες ευκολιες σε συνδυασμο με τα γκαζια...κατι στα 1100 απλα δεν υφισταται στις μερες μας στην κατηγορια C-D...Επιστροφή σε “Εκδηλώσεις - Εκδρομές”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες