Οι αντίπαλλοι του είναι BMW 3, Audi A4, και MERC C. Με το καλό να προβείς στην αγορά... Καλή συνέχεια!

Για να το καταλάβουμε θα πρέπει να έχουμε από 3-4 μεταπτυχιακές σπουδές;;;;;;;;;
γεμάτο στα ηλεκτρονικά που έχασα δυστυχώς από την αρχή τον μπούσουλα!!!! Εσείς το "μάθατε" σχετικά εύκολα;;;;;

Όχι δεν υποτιμώ τον εαυτό του αλλά εδώ και λίγα χρόνια έχω σαν αρχή ότι την ζωή μας πρέπει να την απλουστεύουμε και όχι να την κάνουμε πιο δύσκολη!!!!!

1kost12 έγραψε:Γιατί ρε φίλε τόσο πολύ και με ελαφρύ πόδι;;;;;;το D2 έχεις;;; θέλω να το αγοράσω, με πρόλαβε η κρίση και το ανέβαλα για αργότερα….όμως αν καεί τόσο….τι αν πω;;;; ίσως να κοιτάξω και για κάτι άλλο πιο οικονομικό…….
1kost12 έγραψε:Πιστεύω ότι μετά την αλλαγή των λαδιών θα σου δείξει την κανονική του κατανάλωση… ίσως και μετά τις 5.000 χιλιόμετρα….
Πες μας μετά πόσο θα σου κάψει……
maikaris έγραψε:καλησπερα συνβολβίστες.
θα ηθελα να θέσω μια ερώτηση που αφορά την κατανάλωση (ως κάτοχος S60, diesel κινητήρας). εχω κάνει 4.800 χιλιόμετρα ( τα 3/5 αυτών εντός πολης) και βλέπω στον ηλεκτρονικό πινακα ένδειξης, ότι η μέση κατανάλωση είναι στα 7,1. σίγουρα δεν περιμένω τις εργοστασιακές τιμές, αλλα υπέθετα ότι η μέση καταναλωση θα ηταν γύρω στα 5,5. μήπως είναι νωρις ακομα και να περιμένω να στρώσει περισσότερο ο κινητήρας;;;; ( το αμάξι το έχω 8 μήνες). να τονίσω ότι δεν έχω βαρύ ποδι. συνεπώς ο λόγος δεν είναι η ταχύτητα.
μπορεί να με διαφωτίσει καποιος; στω εκ των πρό!
maikaris έγραψε:καλησπερα συνβολβίστες.
θα ηθελα να θέσω μια ερώτηση που αφορά την κατανάλωση (ως κάτοχος S60, diesel κινητήρας). εχω κάνει 4.800 χιλιόμετρα ( τα 3/5 αυτών εντός πολης) και βλέπω στον ηλεκτρονικό πινακα ένδειξης, ότι η μέση κατανάλωση είναι στα 7,1. σίγουρα δεν περιμένω τις εργοστασιακές τιμές, αλλα υπέθετα ότι η μέση καταναλωση θα ηταν γύρω στα 5,5. μήπως είναι νωρις ακομα και να περιμένω να στρώσει περισσότερο ο κινητήρας;;;; ( το αμάξι το έχω 8 μήνες). να τονίσω ότι δεν έχω βαρύ ποδι. συνεπώς ο λόγος δεν είναι η ταχύτητα.
μπορεί να με διαφωτίσει καποιος; στω εκ των πρό!
. Το όχημα αυτό προσωπικά, δεν1kost12 έγραψε:Επειδή με ενδιαφέρει αυτό το μοντέλο… τι εννοείς όταν λες «αν και παλι θα δεις οτι για εντος πολης εχει την μεγαλύτερη καταναλωση απο ολες...» για ποίες όλες αναφέρεσαι φίλε…..
Ενδιαφέρομαι για αυτό το μοντέλο, διστάζω για το περιορισμένο χώρο αποσκευών (που εγώ το ήθελα πιο μεγάλο…) και φυσικά με ενδιαφέρει να είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ στην κατανάλωση…… !!! Μπορείς σε παρακαλώ να αναφερθείς πιο αναλυτικά;;;;![]()
![]()

1kost12 έγραψε:Επειδή με ενδιαφέρει αυτό το μοντέλο… τι εννοείς όταν λες «αν και παλι θα δεις οτι για εντος πολης εχει την μεγαλύτερη καταναλωση απο ολες...» για ποίες όλες αναφέρεσαι φίλε…..
Ενδιαφέρομαι για αυτό το μοντέλο, διστάζω για το περιορισμένο χώρο αποσκευών (που εγώ το ήθελα πιο μεγάλο…) και φυσικά με ενδιαφέρει να είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ στην κατανάλωση…… !!! Μπορείς σε παρακαλώ να αναφερθείς πιο αναλυτικά;;;;![]()
![]()

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες