S60 2010-
Re: S60 2010-
βεβαία για να δω εαν τα νούμερα είναι πραγματικά για 140 ηρ κ 329 ροπή πρέπει να κάνω δυναμομετρηση, εγώ την είδα αμέσως την διαφορά κ είμαι ευχαριστημένος με αυτήν.
Το εχεις "τσιτοσει" καθολου μεχρι τερμα σε καμια ανηφορα?
Στο λεω γιατι κατι τετοια που ηρθαν εδω Θεσσαλονικη (και μπηκαν σε Ναβαρα συνγκεκριμενα) οταν πηγεναν νορμαλ, ολα καλα.
Αλλα οταν τα πλακοναν σε καμια ανηφορα στις πολλες στροφες ντουμανιαζε ο τοπος απο πισω και ο κινητηρας ρεταριζε...
Δοκιμασαν και ιταλικα και γερμανικα
Στο λεω γιατι κατι τετοια που ηρθαν εδω Θεσσαλονικη (και μπηκαν σε Ναβαρα συνγκεκριμενα) οταν πηγεναν νορμαλ, ολα καλα.
Αλλα οταν τα πλακοναν σε καμια ανηφορα στις πολλες στροφες ντουμανιαζε ο τοπος απο πισω και ο κινητηρας ρεταριζε...

XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Thanosgr έγραψε:Το εχεις "τσιτοσει" καθολου μεχρι τερμα σε καμια ανηφορα?
Αλλα οταν τα πλακοναν σε καμια ανηφορα στις πολλες στροφες ντουμανιαζε ο τοπος απο πισω και ο κινητηρας ρεταριζε...![]()
όχι δεν μου ρεταριζε κ μάλιστα στην εγναντια το πάτησα τέρμα 205χιλ με μισώ γκάζι( πρέπει να είναι κλιδομενο ) ούτε καπνό στης ανηφόρες πρόσεξα, βεβαία θα ξανακάνω ένα τεστ κ θα σου πω ... από θεσσαλονικη είσαι?
να χαιρετίσω την παρέα κατ αρχήν .
Στα δικά μας τωρα , εδω και δύο μήνες έχω στα χέρια μου το s60 /t4/r-design
πρωτα σχόλια το μάξι ειναι τραίνο το τιμόνι ειναι μια χαρά ( αν και νομίζω ότι μόλις φάει λιγο τα λάστιχα θα ψαρεύει ) , τα φρένα είναι μια χαρά , ο κινητήρας διαμάντι και το σαλόνι μια χαρά , το κάθισμα ειναι πολύ καλό
για να γκρινίαξω η ποιότητα δεν ειναι επιπέδου mb ή bmw θα έλεγα κοντά σε Opel ειναι ή και λίγο καλύτερη
η κατανάλωση έχει πέσει στην αρχή ήταν τρελή τώρα ειναι απλά ενοχλητική
πρωτα σχόλια το μάξι ειναι τραίνο το τιμόνι ειναι μια χαρά ( αν και νομίζω ότι μόλις φάει λιγο τα λάστιχα θα ψαρεύει ) , τα φρένα είναι μια χαρά , ο κινητήρας διαμάντι και το σαλόνι μια χαρά , το κάθισμα ειναι πολύ καλό
για να γκρινίαξω η ποιότητα δεν ειναι επιπέδου mb ή bmw θα έλεγα κοντά σε Opel ειναι ή και λίγο καλύτερη
rrcorfu έγραψε: όχι δεν μου ρεταριζε κ μάλιστα στην εγναντια το πάτησα τέρμα 205χιλ με μισώ γκάζι( πρέπει να είναι κλιδομενο ) ούτε καπνό στης ανηφόρες πρόσεξα, βεβαία θα ξανακάνω ένα τεστ κ θα σου πω ... από θεσσαλονικη είσαι?
Ναι απο Θεσσαλονικη!
Και ναι εχει "κοφτη" σ'εμενα ειναι 210....
Να εχει 205HP στις 4000.σ.α.λ. και σταματα στις 3800-3850

Οσο για καπνο στα δικα μας δυσκολα γιατι ειναι το DPF καμια σχεση δηλαδη με το ναβαρα αλλα καλο ειναι να εχουμε το νου μας.
Ρωταω γιατι και εγω θα κανω κατι με προγραμμα αργοτερα (προς το παρων ασχολουμε με να κανο το κιτ υδρογονου να δουλεψει...) και επιδει εχω σχεσει με τον χωρο και εχω φιλους και γνωστους που ασχολουνται επαγγελματικα με βελτιωση σε υψηλο βαθμο μαλιστα (FERRARI, LAMBORGINI, PORCHE κτλ) και τους τα "πριζο" με οτι μου ερθει στο κεφαλη...
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
farouk1 έγραψε:να χαιρετίσω την παρέα κατ αρχήν .
Καλος τον "farouk1"
Καλοταξιδο!
Ε οχι και Opel...
Ενταξει δεν ειναι BMW αλλα απ'την αλλη εχουν και μια "Α" διαφορα τιμης (και Β και Γ...)
Βεβαια δεν ξερω αν ειδες σε αλλο post τα νεα crash test!!!
Κλαψαν πολλοι με τα αποτελεσματα (και για τα λεφτα τους)
Καλα ασφαλει και απολαυστικα ταξιδια!
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
δεν λέω τίποτα κακό θα ήμουν άδικος , για να γινω ποιο σαφής , πριν απο το s60 είχα μια 316 τι να πω μια χαρα αλλά απο μηχανή αστα να πάνε (βαστα τουρκο να γεμισω) , εδω το moteur ειναι χάρμα
σε συνεχεια στην οικογενεια υπάρχει και μια c180 ωράιο αμάξι ποιοτικό και ταξιδιάρικο , αλλά το volvo τα έχει όλα αυτά και ειναι και sprotiviko .
Η αναφορά μου ειναι στα πλαστικά στις πόρτεσ που ειναι λίγο ψεύτικα και σε τίποτα άλλο προς το παρών τουλάχιστον
Τελος μεταξύ c180 , s60 kai skoda octavia scout σαφώς και το καλύτερο ειναι το S60 και με διαφορά ελπίζω να είμαι σαφής
σε συνεχεια στην οικογενεια υπάρχει και μια c180 ωράιο αμάξι ποιοτικό και ταξιδιάρικο , αλλά το volvo τα έχει όλα αυτά και ειναι και sprotiviko .
Η αναφορά μου ειναι στα πλαστικά στις πόρτεσ που ειναι λίγο ψεύτικα και σε τίποτα άλλο προς το παρών τουλάχιστον
Τελος μεταξύ c180 , s60 kai skoda octavia scout σαφώς και το καλύτερο ειναι το S60 και με διαφορά ελπίζω να είμαι σαφής
Thanosgr έγραψε:rrcorfu έγραψε: όχι δεν μου ρεταριζε κ μάλιστα στην εγναντια το πάτησα τέρμα 205χιλ με μισώ γκάζι( πρέπει να είναι κλιδομενο ) ούτε καπνό στης ανηφόρες πρόσεξα, βεβαία θα ξανακάνω ένα τεστ κ θα σου πω ... από θεσσαλονικη είσαι?
Ναι απο Θεσσαλονικη!
Και ναι εχει "κοφτη" σ'εμενα ειναι 210....![]()
Να εχει 205HP στις 4000.σ.α.λ. και σταματα στις 3800-3850
Οσο για καπνο στα δικα μας δυσκολα γιατι ειναι το DPF καμια σχεση δηλαδη με το ναβαρα αλλα καλο ειναι να εχουμε το νου μας.
Ρωταω γιατι και εγω θα κανω κατι με προγραμμα αργοτερα (προς το παρων ασχολουμε με να κανο το κιτ υδρογονου να δουλεψει...) και επιδει εχω σχεσει με τον χωρο και εχω φιλους και γνωστους που ασχολουνται επαγγελματικα με βελτιωση σε υψηλο βαθμο μαλιστα (FERRARI, LAMBORGINI, PORCHE κτλ) και τους τα "πριζο" με οτι μου ερθει στο κεφαλη...
το κιτ υδρογόνου είναι καλώ με ενδιαφέρει αλλά ακόμα θέλει βελτίωση ,έρχομαι τακτικά θεσσαλονικη
Για το υδρογονο δεν μπορω να πω κατι ακομα...
Βαδιζουμε σε "αχαρτογραφιτες" περιοχες...
Εδωσε αλλο αερα στο αμαξι αλλα δεν ειδα μειωση στην καταναλωση ακομα
Αντε πες μας ποτε θα ερθεις (Θεσσαλονικη) να κανονισουμε και με τους αλλους του club που χαθεικαμε...
Τι θα γινει κυριε προεδρε (gdoudou και οι λοιποι) κανενα καφε εστω?
Μας εφαγε η κριση?
Καταραμενη μερκελ

Βαδιζουμε σε "αχαρτογραφιτες" περιοχες...
Εδωσε αλλο αερα στο αμαξι αλλα δεν ειδα μειωση στην καταναλωση ακομα
Αντε πες μας ποτε θα ερθεις (Θεσσαλονικη) να κανονισουμε και με τους αλλους του club που χαθεικαμε...
Τι θα γινει κυριε προεδρε (gdoudou και οι λοιποι) κανενα καφε εστω?
Μας εφαγε η κριση?
Καταραμενη μερκελ

Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Δεν ξέρω για ποιό εξοπλισμό μιλάτε αλλά η σύγκριση του δικού μου s60 με 320d, 520d στην οικογένεια είναι σαφώς υπέρ του βόλβο. Πολύ καλύτερης ποιότητας δέρμα από τη δερματίνη (320) και το δερμα (520), το κλιματιστικό σκάλες ανώτερο, το ηχοσύστημα επίσης (τα bmw έχουν το pro with navigation). Αισθητικά το 520 είναι πολύ κακό με τις καρυδιές παντού ενώ το 320 επίσης κακό αλλά με πολύ αλουμίνιο. Τα πλαστικά μέρη δεν μπορώ να τα κρίνω τώρα. Με ξενίζει ότι είναι πολύ μαλακά και γδέρνονται ακόμα και με το νύχι αλλά πιθανό να αντέξουν περισσότερο απο τα σκληρά στα bmw. Το 320 υπερέχει στην σπορ οδήγηση ενώ το 520 στο cruising φτάνει να μην έχει πολλές στροφές ο δρόμος διότι κουράζει και αν προσπαθήσεις να πας γρήγορα θα σε πετάξει εκτός δρόμου. Εδώ το s60 είναι στη μέση. Το μόνο που θα ήθελα είναι να ειχα αγοράσει την δίλητρη diesel (το Τ4 είναι το πρώτο μου αμάξι βενζίνης, άλλη η χαρά των diesel) αλλα στην κύπρο η φορολογία θα το ανέβαζε 8000-9000 ευρώ πάνω.
Παιδιά καλημέρα.
Γνωρίζει κανείς αν έχουν φέρει στην Ελλάδα τσιπάκι για βελτίωση σε S60 ωτίζελ, MY 2012? Από έξω τα βρίσκω περίπου στα 200-250 Ε και λένε για εύκολη τοποθέτηση. Έχει βάλει κανείς?
Γνωρίζει κανείς αν έχουν φέρει στην Ελλάδα τσιπάκι για βελτίωση σε S60 ωτίζελ, MY 2012? Από έξω τα βρίσκω περίπου στα 200-250 Ε και λένε για εύκολη τοποθέτηση. Έχει βάλει κανείς?
Drive Fast & Safe!
Live Long & Prosper!
Live Long & Prosper!
nilaz έγραψε:Καλημερα σας
Μετ απο 12.000 χλμ θεωρω οτι εχω μια ολοκληρωμενη εικονα για το s60 T4 rdesign που εχω στην κατοχη μου.
Οπως ειχα γραψει το αμαξι μου δεινει μια ασταθεια σε ταχυτητες ανω των 140 κ ενω πηγε στην Βολβο δεν βρηκαν κατι. Βεβαια ακουω κατι γκαπ σε στριψιμο τομονιου κ θα το ξαναπαω.
Συμπερασματικα καλο αμαξι τιμιο αλλα θελει ακομα δρομο για να φτασει το bmw 320 των 172 ιππων που ειχα πριν. Θεωρω οτι η αισθηση της μπεμπας να ανεβαζει ολη την αισθηση του δρομου στον οδηγο μοναδικη.
Δεν θα μικησω για το type r fn2 μιας κ ειναι αλλο αυτοκινητο
Θα περιμενα το rdesign ποιο στιβαρο στριφτερο πολεμικο. Αλλα απο οτι φενεται ειναι βολβο οποτε πρεπει να ειναι ανετο.
Διαφωνω καθετα με αυτη την αποψη...Si που εχω οδηγησει μου ειχε φανει απιστευτα μαλακη και μαλιστα επαιρνε μεγαλυτερες κλισεις απο το δικο μου S40 (ie μικροτερης κατηγοριας αυτοκινητο). H δε ευθυβολεια στις υψηλες ταχυτητες δεν συγκρινετε, αλλωστε προκειται και για εγγενες προβλημα των πισωκινητων..
Στα πιο σημαντικα, πηγαινε στο συνεργειο και πες τους να δουν την παρακατω οδηγια..
Adjusting pre-tensioning piston
Pre-tensioning piston
General
Note! This adjustment must only be performed once.
Therefore, carefully check when an adjustment should be performed if the adjustment screw/house is marked yellow. If there is a yellow mark this indicates that the adjustment has already been done.
Description of noise that can be remedied with an adjustment of the pre-tensioning piston
Metallic clunking noise (knocking): Occurs when driving on uneven road surfaces or over other substantial road irregularities. For a left-hand drive vehicle the symptom increases when turning right. For a right-hand drive vehicle the symptom increases when turning left.
Metallic knocking or clicking noise: Occurs when stationary when the steering wheel is turned quickly back and forth or when driving slowly while turning the steering wheel. Harsh steering movements when turning back and forth enhances the noise further. This noise occurs even with the engine off. The noise can also be caused if you take hold of the track rod outside the boot and with vertical and horizontal movements pull/push the rod on the valve side (the side where the steering shaft connects to the steering gear)
Hydraulic clunking noise (thump): Occurs when stationary and when the steering wheel is moved quickly with the engine running. Loud hydraulic noise. The thumps can also be felt through the steering wheel.
...ειναι στο VIDA στα Product fix bulletins.
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
rrcorfu έγραψε:καλησπέρα έκανα 2200 Χιλ κ είδα ένα πολύ πιο νευρικό αυτοκίνητο πολύ πιο άνετες προσπέρασης κ ιδικά πιο άνετα τραβήγματα στην ανηφόρα η κατανάλωση 5,4 μικτή κ χωρείς το μηχάνημα 5,8. ιδικά όταν το έβγαλα από πανό, για να κανό το σέρβις το πρώτο στο αυτοκίνητο μου .(ΑΝ Κ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ) Είδα την διαφορά αμέσως θα το συνιστούσα σε όσους έχουν δ2 να βάλουν παραλλήλω εγκέφαλο είναι οικονομική λύση κ με καλά αποτελέσματα....η μύωση βασικά στο πετρελαίου έρχεται με την μεγαλύτερη ροπή κ ιπποδυναμει του αυτοκινήτου γιατί είναι σε χαμηλότερες στροφές στην ταχύτητα που θέλουμε εμείς από πριν..
Φίλε rrcorfu, μόλις απόκτησα το ίδο αυτοκίνητο με εσένα και ψήνομαι τρελά να βάλω το τσιπάκι. Την εγκατάσταση την έκανες μόνος? Είναι όσο απλή λένε?
Και αν και το έχεις ήδη περιγράψει, η διαφορά στις ρεπρίζ και στην τελική είναι τόσο μεγάλη?
Ευχαριστώ,
Πάνος
Drive Fast & Safe!
Live Long & Prosper!
Live Long & Prosper!
farouk1 έγραψε:Η αναφορά μου ειναι στα πλαστικά στις πόρτεσ που ειναι λίγο ψεύτικα και σε τίποτα άλλο προς το παρών τουλάχιστον
Το να δεις μια μονο πτυχη του σχεδιασμου ειναι λαθος για το συνολικο συμπερασμα..Σαφως απο την Ford εποχη και μετα, το κατω τμημα των επενδυσεων στις πορτες εχει φτωχυνει, και πολυ μαλιστα αν δει κανεις πως ηταν σε ενα 850, αλλα η συνολικη ποιοτητα σε σχεση με τους Γερμανους ειναι τουλαχιστον αντιστοιχη αν οχι καλυτερη ειδικα σε μερικα σημεια που δυστυχως δεν τα βλεπει το ματι (κασετες θυρων, πονταρισιες κτλ).
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
IcarosGR έγραψε:rrcorfu έγραψε:καλησπέρα έκανα 2200 Χιλ κ είδα ένα πολύ πιο νευρικό αυτοκίνητο πολύ πιο άνετες προσπέρασης κ ιδικά πιο άνετα τραβήγματα στην ανηφόρα η κατανάλωση 5,4 μικτή κ χωρείς το μηχάνημα 5,8. ιδικά όταν το έβγαλα από πανό, για να κανό το σέρβις το πρώτο στο αυτοκίνητο μου .(ΑΝ Κ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ) Είδα την διαφορά αμέσως θα το συνιστούσα σε όσους έχουν δ2 να βάλουν παραλλήλω εγκέφαλο είναι οικονομική λύση κ με καλά αποτελέσματα....η μύωση βασικά στο πετρελαίου έρχεται με την μεγαλύτερη ροπή κ ιπποδυναμει του αυτοκινήτου γιατί είναι σε χαμηλότερες στροφές στην ταχύτητα που θέλουμε εμείς από πριν..
Φίλε rrcorfu, μόλις απόκτησα το ίδο αυτοκίνητο με εσένα και ψήνομαι τρελά να βάλω το τσιπάκι. Την εγκατάσταση την έκανες μόνος? Είναι όσο απλή λένε?
Και αν και το έχεις ήδη περιγράψει, η διαφορά στις ρεπρίζ και στην τελική είναι τόσο μεγάλη?
Ευχαριστώ,
Πάνος
καλορίζικο και καλοτάξιδο
.ναι είναι απλή η εγκατάσταση του εάν πάρεις θα σου δείξω πώς. τελική σε χιλιόμετρα δεν έχει είναι κλειδωμένο από την βολβο αλά έχει πολύ καλύτερο ρεπριζ και τράβηγμα όπια πληροφορία θέλεις μπορώ να σου δώσω τηλRe: S60 2010-
AudiA4

bmw3

mercedes c-class

vwpassatCC

VolvoS60

bmw3
mercedes c-class
vwpassatCC
VolvoS60
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
απογοητευτικό για μένα, ήταν το αποτέλεσμα του Α4
για το S60 αναμενόμενο
για το S60 αναμενόμενο
Τωρα τι θα πουν οι BMWδακιδες- AUDακιδες- MERCEDEδακιδες...???
Οτι ειναι δακτιλος τον αμερικανον?
Ελπιζω οτι ισχυουν και για τα XC60 αυτα.
Ανατριχιαστικο παντος ε?
Οτι ειναι δακτιλος τον αμερικανον?
Ελπιζω οτι ισχυουν και για τα XC60 αυτα.
Ανατριχιαστικο παντος ε?
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
City safety activation σημερα. Αφηρημενος ξεκινησα ενω ο μπροστινος δεν ειχε ξεκινησει. Το αμαξι φρεναρε - κοκαλωσε μονο του. Μου πηρε καποια δευτερολεπτα να καταλαβω τι εγινε. Ουτε γατα ουτε ζημια. Respect.
-
paplomatothiki
- T2
Ερώτηση κρίσεως :
Γιατί κάποια αυτοκίνητα (ιδίως τα γερμανικά) γυρίζουν τελείως κάθετα μετά την πρόσκρουση,ενώ τα υπόλοιπα "συνεχίζουν" την ευθεία πορεία ? Έχει να κάνει με την κατανομή του βάρους ή τις ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης ?
Γιατί κάποια αυτοκίνητα (ιδίως τα γερμανικά) γυρίζουν τελείως κάθετα μετά την πρόσκρουση,ενώ τα υπόλοιπα "συνεχίζουν" την ευθεία πορεία ? Έχει να κάνει με την κατανομή του βάρους ή τις ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης ?
με 6000 χλμ πλεον το s60 ειναι χάρμα ο κινητήρασ ειναι στα καλύτερα του η κατανάλωση έχει πέσει αισθητά αν και του τα χώνω όταν βρω ευκαιρία
σε συγκριση με το c180 - w204 μπορώ να πω ότι είναι σαφώς καλύτερο ( και δεν ειμαι προβοκάτορας) , δεν ξέεω πωσ θα ειναι σε 4 χρόνια (που έχει στην πλάτη του το ΜΒ ) αλλά σήμερα το s60 είναι αυτό που
θέλω για βόλτα και για ταξίδι .
μια παρατήρησή έχω μόνο ενώ μέχρι το 170 το volvo ειναι σφεντόνα μετά το mb είναι ποιο ζωντανό δεν ξέρω τον λόγο μπορεί απο την διαφορά λειτουργίας turbo και comp
σε συγκριση με το c180 - w204 μπορώ να πω ότι είναι σαφώς καλύτερο ( και δεν ειμαι προβοκάτορας) , δεν ξέεω πωσ θα ειναι σε 4 χρόνια (που έχει στην πλάτη του το ΜΒ ) αλλά σήμερα το s60 είναι αυτό που
θέλω για βόλτα και για ταξίδι .
μια παρατήρησή έχω μόνο ενώ μέχρι το 170 το volvo ειναι σφεντόνα μετά το mb είναι ποιο ζωντανό δεν ξέρω τον λόγο μπορεί απο την διαφορά λειτουργίας turbo και comp
Να υποθεσω οτι η C180 ειναι βενζινη...
Αυτο εξηγειται γιατι εκει που τελειονει ο πετρελαιο κινηρας (4 αντε 4500σ.α.λ) ξεκινα να δουλευει ο βενζινοκινητηρας...
Αν και ο compressor ξεκινα απο χαμηλα.
Αυτο εξηγειται γιατι εκει που τελειονει ο πετρελαιο κινηρας (4 αντε 4500σ.α.λ) ξεκινα να δουλευει ο βενζινοκινητηρας...
Αν και ο compressor ξεκινα απο χαμηλα.
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Πριν από καιρό παραπονέθηκα για τον αεροδυναμικό θόρυβο από τους καθρέφτες σε σχέση με την εμπειρία που είχα από άλλα αυτοκίνητα και συγκεκριμένα με BMW.
Τα νεώτερα σε σχέση με το ίδιο θέμα..
Το καινούριο 520 το οποίο έχει αλλάξει σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, έχει θόρυβο. Κάπως χαμηλότερο από το Volvo αλλά πολύ περισσότερο από την προηγούμενη σειρά 5. Η μεγάλη απογοήτευση όμως ήταν στην σειρά 7 (730D) όπου η μετωπική επιφάνεια του αυτοκινήτου είναι τεράστια και όλος ο αέρας που εκτοπίζεται διοχετεύεται στα καθρεφτάκια. Το αποτέλεσμα είναι να έχεις ένα αυτοκίνητο 2 τόννων το οποίο είναι ΑΘΟΡΥΒΟ σε όλα (κινητήρας, τροχοί, έξω θόρυβος) αλλά από τα 100 και πάνω να ακούγονται οι καθρέφτες και στα 140 να νομίζεις ότι έχεις παράθυρο ανοιχτό.
Το συμπέρασμα είναι ότι οι κατασκευαστές (είναι αδύνατο να μην γνωρίζουν το πρόβλημα) θυσιάζουν ορισμένα πράγματα για χάρη κάποιων άλλων. Επι του προκείμενου, τα looks σε βάρος της ηχομόνωσης..
Φίλιππος
Τα νεώτερα σε σχέση με το ίδιο θέμα..
Το καινούριο 520 το οποίο έχει αλλάξει σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, έχει θόρυβο. Κάπως χαμηλότερο από το Volvo αλλά πολύ περισσότερο από την προηγούμενη σειρά 5. Η μεγάλη απογοήτευση όμως ήταν στην σειρά 7 (730D) όπου η μετωπική επιφάνεια του αυτοκινήτου είναι τεράστια και όλος ο αέρας που εκτοπίζεται διοχετεύεται στα καθρεφτάκια. Το αποτέλεσμα είναι να έχεις ένα αυτοκίνητο 2 τόννων το οποίο είναι ΑΘΟΡΥΒΟ σε όλα (κινητήρας, τροχοί, έξω θόρυβος) αλλά από τα 100 και πάνω να ακούγονται οι καθρέφτες και στα 140 να νομίζεις ότι έχεις παράθυρο ανοιχτό.
Το συμπέρασμα είναι ότι οι κατασκευαστές (είναι αδύνατο να μην γνωρίζουν το πρόβλημα) θυσιάζουν ορισμένα πράγματα για χάρη κάποιων άλλων. Επι του προκείμενου, τα looks σε βάρος της ηχομόνωσης..
Φίλιππος
νομίζω ότι υπάρχει οδηγία (θέμα ασφαλείας ορατότητας) με το μέγεθος των καθρεπτών από κάποια χρονιά και μετά ...
για παράδειγμα το δικό μου V50 MY08 έχει σίγουρα πιο μικρούς καθρέπτες από τα S40/V50 MY09-10
για παράδειγμα το δικό μου V50 MY08 έχει σίγουρα πιο μικρούς καθρέπτες από τα S40/V50 MY09-10
Πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό που λες διότι η προηγούμενη γενιά σειράς 5 είχε πολύ μικρά καθρεφτάκια. Νομίζω όμως ότι ο κύριος λόγος αύξησης του θορύβου είναι η καινούρια αεροδυναμική...
Ειμαι κατοχος του S60 d3 . Θα ηθελα να ρωτησω μηπως γνωριζεται πως μπορω να βρω το maintenance service του εν λογω αυτοκινητου.
Ευχαριστω εκ των προτερων .
leftkan έγραψε:Ειμαι κατοχος του S60 d3 . Θα ηθελα να ρωτησω μηπως γνωριζεται πως μπορω να βρω το maintenance service του εν λογω αυτοκινητου.
Αυτό που ζητάς μπορείς να το βρεις μέσω VIDA. Γενικά δεν κυκλοφορεί το Service Maintenance στο ίντερνετ για τα VOLVO, ωστόσο μπορεί κάποιος να το βρει μέσω του VIDA, του επίσημου διαγνωστικού της VOLVO δηλαδή.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Please refer to your 2013 Warranty and Maintenance Records Information booklet, 2012 Warranty and Maintenance Records Information booklet or 2011 Warranty and Maintenance Records Information booklet for complete service maintenance information including service interval details. Contact your local Volvo retailer for additional information.
Αν εννοείς αυτό πάτα τα link ανάλογα με το model year του s60 και δες, γράφει για το προγραμμα service και εγγυηση.
http://www.volvocars.com/us/sales-servi ... fault.aspx
http://esd.volvocars.com/local/us/2013- ... Manual.pdf
Αν εννοείς αυτό πάτα τα link ανάλογα με το model year του s60 και δες, γράφει για το προγραμμα service και εγγυηση.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
vrestas έγραψε:Please refer to your 2013 Warranty and Maintenance Records Information booklet, 2012 Warranty and Maintenance Records Information booklet or 2011 Warranty and Maintenance Records Information booklet for complete service maintenance information including service interval details. Contact your local Volvo retailer for additional information.
Αυτο θα ηθελα , αλλα δυστυχως περιγραφει ΜΟΝΟ τους βενζινοκινητηρες, και καθολου για πετρελαιοκινητηρες , οπου εκτιμω οτι το service θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τους βενζινοκινητηρες.
leftkan έγραψε:Αυτο θα ηθελα , αλλα δυστυχως περιγραφει ΜΟΝΟ τους βενζινοκινητηρες, και καθολου για πετρελαιοκινητηρες , οπου εκτιμω οτι το service θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τους βενζινοκινητηρες.
Σωστά εκτιμάς, το σέρβις των πετρελαιοκινητήρων είναι διαφορετικό από αυτό των βενζινοκινητήρων.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Κατά αρχήν καλωσορίζω την όλη παρέα!!!!
Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες του S60 και επειδή θέλω να προβώ στην αγορά του πιθανών ακριβώς μετά τις γιορτές θέλω να ρωτήσω κάποια βασικά πραγματάκια.
Θέλω να πάρω το D2 (βλέπετε η εφορία τα τέλη, ασφάλιστρα και γενικά όλα τα μετά έξοδα εκτοξεύουν την τιμή συντηρήσεως κατά πολύ…..) θέλω όμως το αυτόματο σασμάν!!!
Μέχρι τώρα είχα και έχω ένα αρκετά παλιό αμάξι (επαγγελματικό φορτηγάκι που τα έχει φάει τα ψωμιά του) και θα μπω σε αυτήν την κατηγορία και φυσικά θα ρίχνω τα καθίσματα όταν θα θέλω να φορτώσω….
Το ερώτημα μου είναι ότι σχετικά με το σύστημα μεταδόσεως στο αυτόματο κατά πόσο αξιόλογο είναι. Διαβάζοντας μέσα στο ιντερνετ από κάποια γνωστή γερμανική εταιρία (να μην λέμε και ονόματα…….)
ότι είχαν πάρα πολλά προβλήματα και συγκεκριμένα με το «κροτάλισμα»!!!!
μιλάμε για το σύστημα dsg7 αφού πλέων αυτό επικρατεί το σχεδόν ξηρού τύπου σε σχέση με το προηγούμενο το 6αρι…..
Εσείς πόσα χιλιόμετρα έχετε κάνει με αυτό το αυτόματο συμπλέκτη;;;; έχετε δει προβλήματα;;;; η κατανάλωση του σε νορμάλ συνθήκες πόσο ήταν;;; δεν έχω απατήσεις ούτε θα το παταω, κυρίως συντηρητική οδήγηση κάνω….. τι μελανά σημεία έχετε δει;;;;;
Σας παρακαλώ πολύ απαντήσετε μου χωρίς ενδοιασμούς γιατί είμαι κατά 80% να το αγοράσω στην αμέσως την άλλη μετά την βασική του έκδοση…..
Το οδήγησα για λίγο όμως σε ένα τεστ τράιβ και έμεινα ευχαριστημένος με λίγο αρνητικό το σχετικά μικρό χώρο αποσκευών του…..
Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα μου….
Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες του S60 και επειδή θέλω να προβώ στην αγορά του πιθανών ακριβώς μετά τις γιορτές θέλω να ρωτήσω κάποια βασικά πραγματάκια.Θέλω να πάρω το D2 (βλέπετε η εφορία τα τέλη, ασφάλιστρα και γενικά όλα τα μετά έξοδα εκτοξεύουν την τιμή συντηρήσεως κατά πολύ…..) θέλω όμως το αυτόματο σασμάν!!!
Μέχρι τώρα είχα και έχω ένα αρκετά παλιό αμάξι (επαγγελματικό φορτηγάκι που τα έχει φάει τα ψωμιά του) και θα μπω σε αυτήν την κατηγορία και φυσικά θα ρίχνω τα καθίσματα όταν θα θέλω να φορτώσω….
Το ερώτημα μου είναι ότι σχετικά με το σύστημα μεταδόσεως στο αυτόματο κατά πόσο αξιόλογο είναι. Διαβάζοντας μέσα στο ιντερνετ από κάποια γνωστή γερμανική εταιρία (να μην λέμε και ονόματα…….)
ότι είχαν πάρα πολλά προβλήματα και συγκεκριμένα με το «κροτάλισμα»!!!!
μιλάμε για το σύστημα dsg7 αφού πλέων αυτό επικρατεί το σχεδόν ξηρού τύπου σε σχέση με το προηγούμενο το 6αρι…..Εσείς πόσα χιλιόμετρα έχετε κάνει με αυτό το αυτόματο συμπλέκτη;;;; έχετε δει προβλήματα;;;; η κατανάλωση του σε νορμάλ συνθήκες πόσο ήταν;;; δεν έχω απατήσεις ούτε θα το παταω, κυρίως συντηρητική οδήγηση κάνω….. τι μελανά σημεία έχετε δει;;;;;
Σας παρακαλώ πολύ απαντήσετε μου χωρίς ενδοιασμούς γιατί είμαι κατά 80% να το αγοράσω στην αμέσως την άλλη μετά την βασική του έκδοση…..
Το οδήγησα για λίγο όμως σε ένα τεστ τράιβ και έμεινα ευχαριστημένος με λίγο αρνητικό το σχετικά μικρό χώρο αποσκευών του…..
Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα μου….

το αυτόματο διπλού συμπλέκτη powershift δεν είναι το ίδιο με το DSG (VW) (που ίσως να έχεις ακούσει βλάβες).
το powershift δεν είναι ξυρού τύπου http://www.pentosin.de/flexxtrader/data ... L-4_GB.pdf
μιας και θες χώρους για φόρτωση, γιατί δεν κοιτάς το V60
το powershift δεν είναι ξυρού τύπου http://www.pentosin.de/flexxtrader/data ... L-4_GB.pdf
μιας και θες χώρους για φόρτωση, γιατί δεν κοιτάς το V60

Όπως πολύ σωστά προείπε ο φίλος Γιάννης, ουδεμία σχέση έχει το αυτόματο κιβώτιο της VOLVO με την κωδική ονομασία POWERSHIFT με το κιβώτιο DSG το οποίο χρησιμοποιεί το group VAG στα αυτοκίνητά του. Μη συγχέουμε δύο πράγματα, τα οποία μεταξύ τους δεν έχουν καμία απολύτως σχέση. Το S60 είναι ένα πολύ ωραίο και κομψό αυτοκίνητο το οποίο υστερεί κάπως σε χώρο αποσκευών. Η ποιότητα συναρμογής του αυτοκινήτου καθώς και η γενική αξιοπιστία των λειτουργικών και μηχανικών μερών είναι κάτι το οποίο θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Επίσης, η ποιότητα κύλησης είναι στα πολύ δυνατά ατού του εν λόγω αυτοκινήτου. Ξεχνάς αεροδυναμικούς θορύβους και γενικά απολαμβάνεις ταξίδι.
Όσον αφορά το αυτόματο κιβώτιο powershift έχουν ακουστεί καλά πράγματα από φίλους. Δεν έχει έως τώρα αναφερθεί βλάβη του στο φόρουμ μας. Ίσως κάποιους δεν τους έχει ικανοποιήσει η απόκριση, Kickdown, όπου κάποιοι φίλοι ανέφεραν ότι καθυστερεί ελάχιστα...
Όσον αφορά το αυτόματο κιβώτιο powershift έχουν ακουστεί καλά πράγματα από φίλους. Δεν έχει έως τώρα αναφερθεί βλάβη του στο φόρουμ μας. Ίσως κάποιους δεν τους έχει ικανοποιήσει η απόκριση, Kickdown, όπου κάποιοι φίλοι ανέφεραν ότι καθυστερεί ελάχιστα...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας…..
Το V60 δεν μου πολύ αρέσει γιατί είναι στεισον….άλλωστε μπορώ να συμβιβαστώ άνετα και σε ένα μεγάλο χώρο αποσκευών…. Τώρα για το S60….. όταν θα έχω πολλά για φόρτωση θα ρίχνω τα καθίσματα…
απλά κολλούσα στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων γιατί…..σε γνωστή γερμανική εταιρία έχω διαβάσει για ΠΑΡΑ πολλά προβλήματα….ίσως επειδή είναι ακόμη στην αρχή σχετικά λειτουργίας το dsg7 και δεν το έχουν βαλτώσει…. Τι να πω; δεν ξέρω!
Πάντως καθησύχασα τώρα που διαφέρει. Από κατανάλωση πως τα πάει;;;;;;;; μιλάμε για το d2 !!!!!
Εσείς έχετε «βαρύ» πόδι;;;;;; τίποτα αλλά προβλήματα έχετε παρατηρήσει;;;;;
Το V60 δεν μου πολύ αρέσει γιατί είναι στεισον….άλλωστε μπορώ να συμβιβαστώ άνετα και σε ένα μεγάλο χώρο αποσκευών…. Τώρα για το S60….. όταν θα έχω πολλά για φόρτωση θα ρίχνω τα καθίσματα…
Πάντως καθησύχασα τώρα που διαφέρει. Από κατανάλωση πως τα πάει;;;;;;;; μιλάμε για το d2 !!!!!
Εσείς έχετε «βαρύ» πόδι;;;;;; τίποτα αλλά προβλήματα έχετε παρατηρήσει;;;;;
1kost12 έγραψε:....... Από κατανάλωση πως τα πάει;;;;;;;; μιλάμε για το d2 !!!!!
Ε......
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... owerunit=2 (4 οχήματα)
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... owerunit=2 (19 οχήματα)
Συνδυάζοντας τα 1488 κιλά του οχήματος με τους 115 ίππους της μηχανής του, οι τιμές της κατανάλωσης είναι υπερ-ικανοποιητικές. Βέβαια μην περιμένεις σε καμία περίπτωση να δεις το 4,3 του κατασκευαστή. Έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές ότι τα νούμερα των κατασκευαστών δεν επιτυγχάνονται επ'ουδενί για διάφορους λόγους. Υπολόγισέ το γύρω στο 5,6-6,1 περίπου ανα 100 χιλιόμετρα. Και υπενθυμίζω, ουδεμία σχέση με Dsg... Ξέχασέ το! 
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Καταρχήν φίλε θα κάνεις πραγματικά πολύ καλή κίνηση με το S60. Θα διάβασες τα θετικότατα σχόλιά μας σχετικά με το αυτοκίνητο, που συμπίπτουν με αυτά του ειδικού τύπου αν τα έχεις διαβάσει, οπότε να μην επεκταθώ ξανά στα συν του...
Σχετικά με το αυτόματο powershift νομίζω οι συνφρουμίτες να σε κάλυψαν. Το κιβώτιο αν δεν κάνω λάθος είναι και αυτό της Ford, άρα έχει πολλές πιθανότητες να έχει και αντοχή στο χρόνο. Πάντως 1,5 τόνος με 115 άλογα (έστω και με 270 Nm ροπής) και με αυτόματο κιβώτιο δεν ξέρω πόσο ικανόποιητικές επιδόσεις θα έχει. Αν και εξαρτάται από το τί ζητάς.
Ο χώρος αποσκευών είναι πράγματι μικρός και απορώ ακόμα για ποιό λόγο όταν πέφτουν τα πίσω καθίσματα, υπάρχει ενα σταθερό προστατευτικό (;) κομμάτι που δημιουργεί ένα τούνελ και δυσκολεύει την πρόσβαση στο χώρο των πίσω επιβατών
με αποτέλεσμα ογκώδη αντικείμενα να μην χωράνε να περάσουν από μέσα. Ελπίζω να το παρατήρησες...
Πέρα από αυτό, το όχημα είναι κορυφαίο, όπως κορυφαία είναι και η τιμή κτήσης του (σε σχέση με τους ανταγωνιστές του πάντα). Καλή αγορά
Σχετικά με το αυτόματο powershift νομίζω οι συνφρουμίτες να σε κάλυψαν. Το κιβώτιο αν δεν κάνω λάθος είναι και αυτό της Ford, άρα έχει πολλές πιθανότητες να έχει και αντοχή στο χρόνο. Πάντως 1,5 τόνος με 115 άλογα (έστω και με 270 Nm ροπής) και με αυτόματο κιβώτιο δεν ξέρω πόσο ικανόποιητικές επιδόσεις θα έχει. Αν και εξαρτάται από το τί ζητάς.
Ο χώρος αποσκευών είναι πράγματι μικρός και απορώ ακόμα για ποιό λόγο όταν πέφτουν τα πίσω καθίσματα, υπάρχει ενα σταθερό προστατευτικό (;) κομμάτι που δημιουργεί ένα τούνελ και δυσκολεύει την πρόσβαση στο χώρο των πίσω επιβατών
με αποτέλεσμα ογκώδη αντικείμενα να μην χωράνε να περάσουν από μέσα. Ελπίζω να το παρατήρησες...Πέρα από αυτό, το όχημα είναι κορυφαίο, όπως κορυφαία είναι και η τιμή κτήσης του (σε σχέση με τους ανταγωνιστές του πάντα). Καλή αγορά

Volvo S60 T3 MY2012
Το Powershift έχει εξελιχθεί από κοινού από Ford, VOLVO και Getrag and Luk, και για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται στα μοντέλα και των δύο εταιρειών. 
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας… Δε έχω απαιτήσεις σε σχέση με την ταχύτητα και τρομερές επιταχύνσεις. Συντηρητικά οδηγώ όμως αυτό που λέτε όταν πέφτουν τα πίσω καθίσματα και έχει ένα στενό προστατευτικό με αποτέλεσμα να μην χωρούν τα ογκώδη αντικείμενα….. δεν το πρόσεξα!!!!
Αυτό με έβαλε σε πολλές αρνητικές σκέψεις…..
Δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να το ξαναδώ και να μελετήσω προσεκτικά.
Παίρνω πετρέλαιο 1600 κυβικά για τους γνωστότατους λόγους που έχει ο μέσος έλληνας!!!! Δεν είναι και τόσο οικονομικό στην οδήγηση;;;; δεν μιλάμε για τα νούμερα που δίνει ο κατασκευαστής αλλά αυτό το 4.3…..είναι πάνω από 5.00;;;;;;;και μάλιστα αρκετά;;;; «Βαρύ» πόδι έχετε;;; ή …..τόσο καταναλώνει με σχετική νορμάλ (συντηρητή) ταχύτητα;;;;;;;;
Το απόγευμα θα καθίσω να ψάξω μέσα στο ιντερνετ σχετικά με τυχών προβλήματα για Powershift
Υπολογίζω (πρώτα ο θεός) κατά τον Φλεβαρη με Μόρτη να μπω στην αγορά του……. Μου αρέσει πολύ και σαν εμφάνιση, και σαν αξιοπιστία και λίγα υπάρχουν 1600 κυβικά, πετρέλαιο με τέτοια χαρακτηριστικά και με αυτόματο σασμάν…..!!!
Δεν ξέρω με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να το ξαναδώ και να μελετήσω προσεκτικά.Παίρνω πετρέλαιο 1600 κυβικά για τους γνωστότατους λόγους που έχει ο μέσος έλληνας!!!! Δεν είναι και τόσο οικονομικό στην οδήγηση;;;; δεν μιλάμε για τα νούμερα που δίνει ο κατασκευαστής αλλά αυτό το 4.3…..είναι πάνω από 5.00;;;;;;;και μάλιστα αρκετά;;;; «Βαρύ» πόδι έχετε;;; ή …..τόσο καταναλώνει με σχετική νορμάλ (συντηρητή) ταχύτητα;;;;;;;;
Το απόγευμα θα καθίσω να ψάξω μέσα στο ιντερνετ σχετικά με τυχών προβλήματα για Powershift
Υπολογίζω (πρώτα ο θεός) κατά τον Φλεβαρη με Μόρτη να μπω στην αγορά του……. Μου αρέσει πολύ και σαν εμφάνιση, και σαν αξιοπιστία και λίγα υπάρχουν 1600 κυβικά, πετρέλαιο με τέτοια χαρακτηριστικά και με αυτόματο σασμάν…..!!!
Οι καταναλώσεις που εμφανίζονται σε όλους τους κατασκευαστές γίνονται σε εργαστηριακές συνθήκες, με συγκεκριμένη τυποποίηση (εσωτερικοί χώροι δοκιμών, διατήρηση σταθερής ταχύτητας, αλλαγή ταχυτήτων σε προκαθορισμένο αριθμό στροφών, πολύ μαλακή επιβράδυνση-επιτάχυνση κλπ.) που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 4,3 δεν θα πιάσεις ποτέ στην καθημερινή οδήγηση... Κατανάλωση στα 5,5-6 lt/ 100km είναι μια τιμή ρεαλιστική που είπε και o Jim_C30, που σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 67,5lt θα δίνει αυτονομία 1200-1300 χλμ. Καθόλου άσχημα ε;
Για παράδειγμα, το δικό μου T3 δίνει επίσημη κατανάλωση 6,6 lt/100km, στην πραγματικότητα η κατανάλωση είναι στα 7-7,5 με μαλακή οδήγηση. Με βαρύ πόδι μπορεί να φτάσει και τα 10lt... Και το diesel έχει turbo, και το turbo τιμωρεί στο πάτημα...
To κάλυμμα ίσως και να αφαιρείται με κάποιο τρόπο αφού δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό (μπορεί να βοηθάει στην ηχομόνωση;
).
Δες και εδώ http://www.volvoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=23&t=169&start=375
Για παράδειγμα, το δικό μου T3 δίνει επίσημη κατανάλωση 6,6 lt/100km, στην πραγματικότητα η κατανάλωση είναι στα 7-7,5 με μαλακή οδήγηση. Με βαρύ πόδι μπορεί να φτάσει και τα 10lt... Και το diesel έχει turbo, και το turbo τιμωρεί στο πάτημα...
To κάλυμμα ίσως και να αφαιρείται με κάποιο τρόπο αφού δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό (μπορεί να βοηθάει στην ηχομόνωση;
).Δες και εδώ http://www.volvoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=23&t=169&start=375
Volvo S60 T3 MY2012
Σωστός ο φίλος WER130 έτσι είναι τα πράγματα με την κατανάλωση. Σαν παράδειγμα και με το δικό μου C30 1,6 όπου ο κατασκευαστής δίνει μεικτή κατανάλωση 7 λίτρα, στην πραγματικότητα είμαι γύρω στο 8,3 κατά μέσο όρο και εάν το πατήσω αλύπητα που λένε αγγίζω τα 9+. Συνεπώς, δεν καταλαβαίνω τι τιμές περίμενες να πάρεις από το d2, όμως στην πραγματικότητα οι τιμές είναι πάντα μεγαλύτερες από του κατασκευαστή. Να υπολογίζεις την κατανάλωση εκεί που σου είπαμε, δηλαδή 5,5-6,2...
Στο λινκ που σου δίνει στο από πάνω ποστ ο φίλος WER δες τα ποστ των φίλων Antonis και nikkal.
Στο λινκ που σου δίνει στο από πάνω ποστ ο φίλος WER δες τα ποστ των φίλων Antonis και nikkal.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Ευχαριστώ ΘΕΡΜΑ για τις απαντήσεις σας…..
Να πούμε και του στραβού το δίκαιο υπολογίσω κατά μια μονάδα πάνω στην κατανάλωση από αυτή που δίνουν όλοι οι κατασκευαστές….. δηλαδή κάπου στο 5.7! αυτό τώρα με το κάθισμα το διαχωριστικό με ξενέρωσε!!!!
Φυσικά δεν ξέρω αν βγαίνει. Αυτό θα ψάξω να μάθω μιας και σε όλα περίπου με υπέρ καλύπτει το αμάξι.
(να ήταν λίγος πιο μεγάλος ο χώρος αποσκευών σε σχέση με το αντίπαλο του το pasat……) αλλά είπαμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα……!!!!
Να πούμε και του στραβού το δίκαιο υπολογίσω κατά μια μονάδα πάνω στην κατανάλωση από αυτή που δίνουν όλοι οι κατασκευαστές….. δηλαδή κάπου στο 5.7! αυτό τώρα με το κάθισμα το διαχωριστικό με ξενέρωσε!!!!
Φυσικά δεν ξέρω αν βγαίνει. Αυτό θα ψάξω να μάθω μιας και σε όλα περίπου με υπέρ καλύπτει το αμάξι.
(να ήταν λίγος πιο μεγάλος ο χώρος αποσκευών σε σχέση με το αντίπαλο του το pasat……) αλλά είπαμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα……!!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες