2. Το Optimus 2Χ πως είναι σε σχέση π.χ. με το Galaxy S;
3. Η επόμενή μου συσκευή θα είναι το 4S μόνο αν εντυπωσιαστώ από το Siri. Διαφορετικά, καλά είμαι... Περιμένω και τη Belle για το C7.
2. Το 2χ είναι σαφώς πολύ γρήγορο . Ομως η 1η έκδοση του λογισμικού είχε προβλήματα . Για την ακρίβεια η 2η είχε τα περισσότερα . Από την 3η και πάνω το κινητό πετάει .
Η μεγάλη διαφορά είναι ότι μπορούν να τρέχουν ένα σωρό εφαρμογές παράλληλα και να μην κολλάει . Παρότι έχει 256Mb πράγμα που και εμένα με προβλημάτισε αρχικά .
Τελικά δεν με απασχόλησε ποτέ . Η διαχείριση των εφαρμογών από τον manager που έβαλα προφανώς μου έλυσε τα χέρια . Δεν ξέρω πως θα ήταν χωρίς . Αλλά δεν πιστεύω ότι θα είχε κάποιο πρόβλημα .
Ενεργοποιημένο το GPS και χρήση του Drive me , ταυτόχρονα με media player για MP3 μουσικούλα στο AUX του volvo , οι συγχρονισμοί των email ανοικτοί και οι εισερχόμενες κλήσεις πάνε και έρχονται μία χαρά χωρίς πρόβλημα . Το ίδιο και η εναλλαγή της οθόνης (για να βλέπεις ποιος σε καλεί ) και μάλιστα από default σε βάζει σε ανοικτή ακρόαση . Όταν είναι plugged ακούω από τα ηχεία του αυτοκινήτου.
Το video είναι εξαιρετικό για 1080p αν και για λόγους μεγέθους τραβάω στα 720p που τα θεωρώ υπεραρκετά και με καλύτερο Frame Rate.
Η φωτογραφία είναι αναλυτικότατη αλλά έχει ένα θέμα στα πολύ φωτεινά λευκά . Χρωματικά δεν είναι κακή . Αν θυμάμαι καλά από φωτογραφίες φίλου με to Galaxy S υστερεί στην ορθή απόδοση των χρωμάτων . Επίσης έχει πολύ εύχρηστο UI και πολύ γρήγορη προεπισκόπηση όταν της έχεις επιλέξει να είναι ανοικτή.
Βέβαια είναι σαφώς καλύτερη από το E900 και σε φώτο και σε video . Ειδικά σε βραδυνές το 2x κάνει πάρτι με τα άλλα 2 ( 3GS - E900 )
Το μεγάλο του ατού είναι η έξοδος HDMi . Μπορείς και παίζεις από ταινία με υπότιτλους μέχρι τα video σου στην TV απευθείας . Για εμένα αυτό είναι το σοβαρότερο χαρακτηριστικό που με έκανε να το επιλέξω. Ούτε δισκάκια , ούτε αντιγραφές , τίποτα . Συνδέεις βλέπεις
3. Περιμένω και εγώ να δω το Siri ή μάλλον να το ακούσω.
Θεωρώ ότι πρέπει να μας σεβαστούν και να μην κυκλοφορούν συσκευές χωρίς πλήρη υποστήριξη της γλώσσας .
Προσωπικά θεωρώ για τον μέσο χρήστη τα iphone πιο φιλικά και σταθερά , τα android πιο ευέλικτα και εξελίξιμα και τα WM7 σχετικά σταθερά αλλά ανελαστικά . . . ίσως σε επόμενες αναβαθμίσεις αλλάξω γνώμη . Μέχρι τότε Android .