FAN έγραψε:Η απάντηση της εταιρείας ηταν η γνωστή. Το αυτοκίνητο δεν έχει τπτ για αυτους. Για μένα όμως κατι δεν πάει καλά είμαι σίγουρος. Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν μου είπαν ήταν να βάλουν σημείωση οτι έχω κανει το συγκεγκριμένο παράπονο για πρόβλημα στο κιβώτιο. Αυτό που εγώ σκέφτομαι αν και απο το αυτοκίνητο είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά είναι να το πωλήσω και ας χάσω αρκετά λεφτά παρά να πληρώσω μερικές χιλιάδες να διορθώσω ενα πρόβλημα μετά απο δύο χρόνια που θα είναι εκτός εγγύησης ελπίζοντας ότι δεν θα πάθω ότι και ο αδελφός του dadoudis.
Μπορεσες να αναπαραγεις το προβλημα μπροστα τους? Αν οχι και ολα δειχνουν φυσιολογικα τοτε δεν νομιζω να μπορουσαν να κανουν troubleshooting....ειδικα απο την στιγμη που δεν υπαρχει καποιο γνωστο θεμα με το κιβωτιο αυτο!
Θα ελεγα αρχικα και εφοσον το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει να πιεσεις τον τεχνικο διευθυντη του συνεργειου να περασει ενα γραμμα στην Volvo με την περιγραφη του προβληματος, και να απαιτησεις να δεις την απαντηση που θα στειλουν. Επιπλεον, να ζητησεις μια αλλαγη δισκων. Ειναι ευκολη διαδικασια και δεν χρειαζεται να κατεβει το κιβωτιο...
, κι αν δεν μπορεις να το αναπαραγεις ειναι δυσκολο να βρουν τι φταιει.