Αγανακτισμενοι Στο Συνταγμα
Wednesday, May 25 · 6:00pm - 11:30pm

gdoudou έγραψε:Είναι στιγμές που απορώ με τα γραφόμενα μερικών: Σε πιο site μπήκα; Στο volvoclub.gr ή στο pasok.gr; Προπαγάνδα. Ούτε ο ίδιος ο ΓΑΠ δεν θα τα έγραφε αυτά. Τι γίνεται ρε μάγκες, είστε αφελείς ή επιτήδειοι; Βγάλτε τα πράσινα γυαλιά επιτέλους. Ξεστραβωθείτε. Θα δείτε τον κόσμο με άλλο μάτι...

MadMaxS έγραψε:.... προσωπικά νιώθω μεγάααααλο κορόιδοόταν έχω φάει τα μάτια μου και το στομάχι μου να διαβάζω και να μαθαίνω παπαγαλία -γιατί κακά τα ψέμματα, οι πανελλήνιες θέλουν παπαγαλία και copy-paste κομμάτια των βιβλίων-, και θα έχω ίσως χειρότερη βαθμολογία στο απολυτήριό μου απ'οτι κάποιος, ο οποίος απεφάσισε να εξαταστεί μονάχα ενδοσχολικά, όπου οι καθηγητες βάζουν εύκολα θέματα -σε ελάχιστες περιπτώσεις τα θέματα δίνονται μέσες άκρες- και η βαθμολογία δε πεφτει κάτω απο το 14 εκτός και αν το επιδιώκεις να πεσει....
![]()
Ε, αυτό ειναι μεγάλη κοροιδία, ειδικά όταν μου το λένε δύο-τρείς βδομάδες πρίν τις εξετάσεις.![]()
Να το πείς από την αρχή του έτους να γνωρίζουμε, να πάμε σε ιδιωτικό κολλέγιο και με το καλό, να βγούμε και στο εξωτερικό σούμπιτις να γλιτώσουμε και τη μιζέρια.
Εννοείται πως εγώ έχω χάσει το "λάδι και τον κόπο μου", ενώ εκείνος ο -χ- μαθητής, ζούσε τη ζωή του, δεν έχει χαλάσει τη ζαχαρένια του, δεν έχει χάσει σημαντικό κεφάλαιο το οποίο έχω χάσει εγώ σα φαμίλια με φροντ/ιδιαιτερα/εξοδα μετακίνησης για το φροντ...
Και σα να μήν εφτανε όοοολο αυτό το σκηνικό, συνειδητοποιώ πως τα θέματα ήταν παλούκια ΑΑΑ ποιότητος και διείσδυτικότητος με πόνο εγγυημένο για όλες τις κατευθύνσεις.![]()
![]()
Επειτα, μαθαίνω στο καπάκι, πως το απολυτήριο των Επαλ, ειναι ισοδύναμο με του Γενικού και τα παιζω.![]()
Ο Επαλ-μαθητής, θα βγάλει καλυτερο απολυτήριο, θα τα πάει καλύτερα στις πανελλαδικές, και θα μου βγεί και με 2000 μόρια παραπάνω να μου κοζάρει σε όποια σχολή θέλει. Ε, νταξει, παραιτούμαι...
Ελληνική Εκπαιδευση ma ass
Και εννοείται πως τα βλέπω όλα κάστανα σταματημένα στο μέλλον....γιά το μέλλον.
Αντε να βγείς και εξωτερικό ναούμ... θα σε πάρουν με τις πέτρες αν τους πείς: Ηi, I'm Michael from Greece....
Κύριοι, ώς Ελληνες της νέας εποχής, έχω να πώ πως μαζί τα σκατώσαμε.
Και το μαζί, πηγαινει για το κακό που κάναμε κάθε φορά που ψηφίζαμε ω σαν τα βόδια πράσινους/μπλέ/κοκκινους/κιτρινους/περδικαλήδες/μουσταλευριες/ κλπ κλπ κλπ.....
Αλλά τώρα.... θα χορέψουμε, ελπίζοντας σε αλλαγή του έθους μας, αφού θα έχουμε νέες έξης...
αντε, γιατί και η υπομονή, έχει και τα lim της....

και μου είχε κάνει εντύπωση τότε ... 
vrestas έγραψε:Εννοείτε οτι θα τα πάρεις,οταν θα σου ερθουν ενημέρωσε μας να μας φυγει και η αγωνία. συνάδελφος απο την δουλεια τα εχει ηδη παρει, 800 ευρώ.
το MEGAlo κανάλι, λέει τώρα, ότι όσοι έχουν πάρει, επιστροφή φόρου φέτος, μεγαλύτερη από 300€, Επιστρέφουν τα επιπλέον €€€, ΠΙΣΩ

επί της αντικειμενικής αξίας (που λένε ότι θα διπλασιαστεί φέτος) του (δεν το πολύ κατάλαβα αυτό) ..... 

vrestas έγραψε:Είμαστε για βουλγάρικες πινακίδες....
λέω να το ψάξω λίγο καλύτερα για τις γερμανικές πινακίδες. 
VolvoZeus έγραψε:Πρέπει όλοι μαζί να σώσουμε τη χώρα με τις θυσίες που θα κάνουμε.....λέω να το ψάξω λίγο καλύτερα για τις γερμανικές πινακίδες.
johnkyr έγραψε:έχουμε και κάποιο status ..... όχι ότι να είναι .... :-/
ο zeus, λέει μάλλον Γερμανικές, γιατί έχει συγγενείς εκεί ....
Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 24 επισκέπτες