1.Διαδρομή:Χολομώντας ( δηλαδή ως επί το πλείστον άντρες
2.Καφέ στην Απολυμένη Πέτρα
3.Φαγητό στον Αγιο Πρόδρομο (Αγιο Σουβλάκιο δηλαδή) με finish γιαουρτόμελο!!!!
Ακούω αντιπροτάσεις και συμμετοχές.
dadoudis έγραψε:Επειδή βλέπω ότι όλοι ευχαριστηθήκαμε προτείνω νέα συνάντηση για μεθεπόμενη Κυριακή:
1.Διαδρομή:Χολομώντας ( δηλαδή ως επί το πλείστον άντρες![]()
και μεγάλα παιδιά)
2.Καφέ στην Απολυμένη Πέτρα
3.Φαγητό στον Αγιο Πρόδρομο (Αγιο Σουβλάκιο δηλαδή) με finish γιαουρτόμελο!!!!
Ακούω αντιπροτάσεις και συμμετοχές.

gdoudou έγραψε:Εγώ για Κυριακή 03/04 δυστυχώς δεν μπορώ... Σόρρυ που σας το χαλάω...
Thanosgr έγραψε:gdoudou έγραψε:Εγώ για Κυριακή 03/04 δυστυχώς δεν μπορώ... Σόρρυ που σας το χαλάω...
Και εγω παλικαρια δυστυχως (η ευτυχως ετσι οπως γιναμε...???) δουλευω.
gpap έγραψε:Παρόμοια θετικός, αλλά πραγματικά δεν ξέρω ακόμη, διότι έχω κάτι εκκρεμότητες που δεν ... έκλεισαν και μπορεί να μας το φάνε το ΣΚ.
(BTW να φέρουμε και κανένα ... μη volvisti ... κάποιους τους έφαγε η VAG. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να του φερθείτε .. στοργικά με την ευγένεια που παραδοσιακά διακρίνει του κατόχους volvo ...![]()
![]()
)
gdoudou έγραψε:Τα καρνέ των επιταγών μας;;;;;;![]()
Περίμενε βρε άγχος... Πριν 12 ώρες έριξες την πρόταση, περιμένεις τόσο γρήγορα απαντήσεις; Εγώ πάντως θετικός είμαι. Θα το πω με βεβαιότητα τις επόμενες ημέρες και φυσικά εάν συμμετέχουν και άλλοι...
gpap έγραψε:Μπααα φρέσκος είναι (μόλις το πήρε το Golf) και πήγαινε για volvo αλλά δεν του έκατσε. Εψαχνε για το δικό μου αλλά .. μας τελείωσε![]()

gpap έγραψε:Για 10/4 εγώ δεν μπορώ, διότι θα λείπω.
Για μετά το Πάσχα το κόβω.... Ισως κανένα καφεδάκι στο ενδιάμεσο?

gpap έγραψε:Για 10/4 εγώ δεν μπορώ, διότι θα λείπω.
Για μετά το Πάσχα το κόβω.... Ισως κανένα καφεδάκι στο ενδιάμεσο?

deadp έγραψε:Στου Μοδιάνο για... Βομβίδια!

sprsk έγραψε:Λέω να ανέβω Μάρτιο προς το τέλος ... θα ενημερώσω μπας έχετε κοντά καμιά συνάντηση και γνωριστούμε .![]()
sprsk έγραψε:Λέω να ανέβω Μάιο προς το τέλος ... θα ενημερώσω μπας έχετε κοντά καμιά συνάντηση και γνωριστούμε .![]()
Dadoulis ..... ελπίζω να έχεις όρεξη για αμπελοφιλοσοφία ....![]()
@all ... Η επεξήγηση είναι για τους αδαής .....![]()
Jim_C30 έγραψε:Εγώ είμαι μέσα!!!!
τα λεφτά....
S40 1,8 Momentum MY08georgosk έγραψε:Θετικά το βλέπω, αν και το πρόβλημα δεν είναι ούτε οι ημερομηνίες, ούτε οι διαδρομές είναι τατα λεφτά....
Για πείτε ημερομηνίες και βλέπουμε.
Σενάριο Α. Το συνδυάζω με επίσκεψη στην Λάρισα.
Σενάριο Β. Να βάλουμε ένα αυτοκίνητο οι Πατρινοί και να μοιραστούμε τα έξοδα.
Σενάριο Γ. Πάντα ελπίζω σε ένα θαύμα

johnkyr έγραψε:..μόνο θαρραλέοι ... που δεν φοβούνται ότι θα γίνει έκρηξη από το υγραέριο ..
Jim_C30 έγραψε:Ναι ναι ωραία εκδρομή! Ένα αμάξι οι Πατρινοί, ένα οι Αθηναίοι, τέλεια.... Εγώ θα έρθω με το δικό μου ρε! Καλημέρα μας....
, παρακαλώ να μην προταθεί η εκδρομή για το εν λόγω Σαββατοκύριακο! Ευχαριστώ.... johnkyr έγραψε:deadp έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Δε μασάμε όμως, συνεχίζουμε δυναμικά, για ένα Volvoclub όπως παλιά!
Έτσι!
jimC30, ο "οργανωτής" για την χριστουγεννιάτικη απόδραση
S40 1,8 Momentum MY08Επιστροφή σε “Εκδηλώσεις - Εκδρομές”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες