VolvoZeus έγραψε:Ναι
μάλλον
VolvoZeus έγραψε:Ναι

johnkyr έγραψε:κυβερνοπόλεμος ....
DIKASTIS-T5 έγραψε:Jim_C30 έγραψε:johnkyr έγραψε:κυβερνοπόλεμος ....
Κάποιος ξένος δάκτυλος μας πολεμάει......
Θα δικαστει!

johnkyr έγραψε:Η πολιτική στο registration, έγινε πιο αυστηρή, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδούμε bots με διαφημίσεις.

εικόνα
.deadp έγραψε:Που να τα βάλω κιόλας...

gdoudou έγραψε:Μιλάμε ρε συ Γιάννη, πρέπει να νιώθεις πολύ περήφανος. Εδώ νιώθω εγώ, που δεν είχα απολύτως καμία συμμετοχή σε όλο αυτό, πόσο μάλλον εσύ που τα δημιούργησες όλα αυτά. Αμέτρητα συγχαρητήρια, αμέτρητα μπράβο. Είμαι πάρα πολύ περήφανος...

johnkyr έγραψε:Δεν έκανα τπτ, απλά προσπάθησα να υπάρξει ένας ελληνικός δικτυακός χώρος για τους φίλους της volvo. Ψυχή του site, είναι οι συμμετέχοντες
johnkyr έγραψε:να πάρουμε καρτούλες από το plaisio σε Α4 120+gr/m^2 πχ, που κόβονται,
να φτιάξουμε κάτι καλό στο Corel, για να μπορούμε να τις μοιράζουμε .....

Jim_C30 έγραψε:johnkyr έγραψε:να πάρουμε καρτούλες από το plaisio σε Α4 120+gr/m^2 πχ, που κόβονται,
Ακριβώς! Πολύ καλή ιδέα! Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει οικονομική συνεισφορά από όλα τα μέλη και όχι από εσένα μόνο Γιάννη! Μέσα και και κάρτες μέλους αλλά και για καρτούλες που μπορούμε να μοιράζουμε σε VOLVO που πετυχαίνουμε στο δρόμο!
deadp έγραψε:Jim_C30 έγραψε:johnkyr έγραψε:να πάρουμε καρτούλες από το plaisio σε Α4 120+gr/m^2 πχ, που κόβονται,
Ακριβώς! Πολύ καλή ιδέα! Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει οικονομική συνεισφορά από όλα τα μέλη και όχι από εσένα μόνο Γιάννη! Μέσα και και κάρτες μέλους αλλά και για καρτούλες που μπορούμε να μοιράζουμε σε VOLVO που πετυχαίνουμε στο δρόμο!
Ε πια, μάλλιασε η γλώσσα μου. Καιρός είναι. Θέλω να ρίξω μια στην τύπισσα με το ασημί V50 Summum που κόβει βόλτες γύρω από το σπίτι μου...
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης