S60 2010-
Re: S60 2010-
σε ξεχωριστή έκθεση από τις άλλες μάρκες, μάλλον μίκρυνε τον εκθ χώρο για την Honda.
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
- MadMaxS
- T2
- Επικοινωνία:
Σίγουρα συγκρίνει όμοια πράγματα ρε παιδια;;;
Ακυρο... συγκρίνει, μιάς και το λεει στα σχόλια.
VolvocarsUS Just to clarify, the 2011 Volvo S60 has 300hp and 325 lb-ft of torque and a base price of $37,700. According to the Audi website, the S4 has 333hp and 325 lb-ft of torque and a base price of $46,600, while according to their website, the BMW 335i has 300hp and 300 lb-ft of torque and a base price of $41,600. We'll pay for breakfast ;)
Απο κάτω ένας όμως λεει πως στις στροφές θα αποτύχει το S60...αυτό, γιατί η BMW ειναι πισωκούνα, και το S4 ειναι AWD...το S60 Τ6 δε βγαινει και αυτό σε AWD????
VolvocarsUS Just to clarify, the 2011 Volvo S60 has 300hp and 325 lb-ft of torque and a base price of $37,700. According to the Audi website, the S4 has 333hp and 325 lb-ft of torque and a base price of $46,600, while according to their website, the BMW 335i has 300hp and 300 lb-ft of torque and a base price of $41,600. We'll pay for breakfast ;)
Απο κάτω ένας όμως λεει πως στις στροφές θα αποτύχει το S60...αυτό, γιατί η BMW ειναι πισωκούνα, και το S4 ειναι AWD...το S60 Τ6 δε βγαινει και αυτό σε AWD????
S-Max
MadMaxS έγραψε:Σίγουρα συγκρίνει όμοια πράγματα ρε παιδια;;;
AWD είναι....αλλιώς 300 άλογα με μπροστινή κίνηση ξέχνα το....πάντως είναι μαγευτικό και είναι αληθινό πάει για πολύ ψηλά....Γ@μώ τον Παπακωνσταντίνου μας....
DADOUDIS-V50 T5 AWD
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ!!!!!ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!!!
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ!!!!!ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!!!
- MadMaxS
- T2
- Επικοινωνία:
dadoudis έγραψε:AWD είναι....αλλιώς 300 άλογα με μπροστινή κίνηση ξέχνα το....πάντως είναι μαγευτικό και είναι αληθινό πάει για πολύ ψηλά....Γ@μώ τον Παπακωνσταντίνου μας....
Και τα 300 βγαινουν στον δρόμο. Δές RSΙΙ με revoknuckle (ή όπως αλλιώς το λένε τέλος πάντων).
Πάντως το νεο S60 με αυτό το setup (Τ6, AWD κλπ) ειναι θεικό. Κανονικά θα έπρεπε να το βγάλουν ώς R, αλλά ή δε θα βγάλουν καθόλου (όπως άλλωστε έχουν ανακοινώσει) , ή μας επιφυλάσσουν κάτι με πολύ, πάρα πολύ άγριες διαθέσεις..
Φαντάζεστε Volvo S60R Τ6 ΑWD με ~500bhp και ανεξάντλητη ροπή, ω σάν Scania R700 ένα πράγμα;
Βέβαια, φαντάζει τελείως άκυρο και ουτοπικό το 500αλογα, αλλά αν θελήσει να χτυπήσει κάπως...Κ.Ο. τους αντιπάλους και σε επιδόσεις, θα πρέπει να το παρακάνει, μιάς και ο Τ6 δεν ειναι R, αλλά απλά, ένας κινητήρας στην γκάμα.
η R, θα πρεπει να κανει παπάδες άν θελήσουν ποτέ να τον βγάλουν στην παραγωγή, γιατί τώρα....τον συνηθήσαμε τον Τ6
S-Max
S60R χλωμό ....
S60T6 manual χλωμό ....
C30 polestar χλωμό ...
τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε
C30 electric
V60 υβριδικό ....
αν δεν σας αρέσουν ..... υπάρχει και η audi/bmw με πολύ πιο μεγάλη γκάμα επιλογών ......
S60T6 manual χλωμό ....
C30 polestar χλωμό ...
τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε
C30 electric
V60 υβριδικό ....
αν δεν σας αρέσουν ..... υπάρχει και η audi/bmw με πολύ πιο μεγάλη γκάμα επιλογών ......
- MadMaxS
- T2
- Επικοινωνία:
johnkyr έγραψε:S60R χλωμό ....
S60T6 manual χλωμό ....
C30 polestar χλωμό ...
τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε![]()
![]()
![]()
C30 electric
V60 υβριδικό ....
Ι'll pass....δε μ'αρεσουν τα σήματά τους. Ασε που δε τα έχω δει και σε κανένα όνειρο.
S-Max
MadMaxS έγραψε:Σίγουρα συγκρίνει όμοια πράγματα ρε παιδια;;;
Το bmw ειναι το 328 όχι 335, το 335 θα του έριχνε στα αυτιά.
Το video ειναι τραγικό, ας τα βάζαν σε μια ευθεία να βλέπαμε το αποτέλεσμα...ετσι δεν βγαζεις συμπέρασμα...εχει τραγικές ληψεις και μικρη ευθεία.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
ένα πράγμα και μόνο ακυρώνει την ουσία του διαφημιστικού σποτ.. τα αυτοκίνητα οδηγούνται ταυτόχρονα από τρεις (3) διαφορετικούς οδηγούς..
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
Το S60 T6 βγαίνει σε AWD! Παναγιώτη μας έχεις βγει αρκετά bmwδάκιας έτσι; Ωραίο πάντως είναι το S60 και το χρωματάκι του πάει όσο περισσότερο το βλέπω... 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
κάποιος φίλος που έχει το s60 (το καινούργιο), τα φώτα πορείας τι τύπο λάμπας έχουν? Η7 ή κάτι άλλο?
Αν δεν βαλουν manual ή ενα γρηγορο αυτοματο το Τ6 θα τον πινει στις επιδοσεις για παντα...Καλη η προσπαθεια με το βιντεο, αλλα το 2.0 tfsi και η 328 δεν ειναι τα αμεσα ανταγωνιστικα μοντελα του Τ6....δηλαδη το Τ5 με τι na το συγκρινουμε, με το 1.8tfsi και την 320?
@eliasgio
Απο εδω σελ 298 τα πορειας ειναι Η7..
@eliasgio
Απο εδω σελ 298 τα πορειας ειναι Η7..
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Καλησπερα στην παρεα, σημερα οδηγησα απο την ΒΕΛΜΑΡ το S60 σε 2 εκδοσεις, σε Τ3 και σε 2.0 203 ps.........το αυτοκινητο εχει φτιαχτει για να κανεις το απολυτο ταξιδι,ησυχια,ηρεμια ολα τα πραγματα τοποθετημενα εκει που πρεπει ωστε να σου κανει τη ζωη πολυ πιο ευκολη.......ηχοσυστημα σε συνεργασια με την ηχομονωση σε κανουν να νοιωθεις οτι εισαι μονος σου στον δρομο......σκεψου να ειχε και το ηχοσυστημα με τα 12 ηχεια τι θα γινεται......οσο για τον κινητηρα του Τ3 πιστευω οτι ειναι ελαστικος και με καλη ροπη αλλα λογω βαρους χανει σε αισθηση ταχυτητας.......κατα την προσωπικη μου γνωμη θα επρεπε η μικροτερη εκδοση να ειναι η Τ4.......αυτο το καταλαβα με μια 10λεπτη επαφη με το 2.0........οπου φορτωνε πιο δυνατα και με μεγαλυτερη ανεση.......... αυτα απο την επαφη μου με αυτα τα 2 μοντελα, μεσα στην εβδομαδα εχω κλεισει να οδηγησω και το Τ4 οπου ειναι και ο κινητηρας που με ενδιαφερει.........
Γειά χαρά
Ο σαρακάκης γλυφάδας έχει το αυτόματο και με ραντεβού , στη βέλμαρ έχει το Τ3 χειροκίνητο , μια χαρά μου φάνηκε , οπότε υπολόγισα οτι το Τ4 θα φυσάει .
Δε κλείνεις ραντεβού , πας βλέπεις και αν θες κάνεις
Ο σαρακάκης γλυφάδας έχει το αυτόματο και με ραντεβού , στη βέλμαρ έχει το Τ3 χειροκίνητο , μια χαρά μου φάνηκε , οπότε υπολόγισα οτι το Τ4 θα φυσάει .
geodim έγραψε:Γειά χαρά
ευχαριστω για την απαντηση, αυριο βραδυ θα παω μια βολτα απο βελμαρ, θα κλεισω και ραντεβου στον Σαρακακη για Τ4.........οποτε θα γραψω εντυπωσεις.........
Γειά σε όλους.
Και εγώ καινούργιος στο site!!!
Έχω παραγγείλει το S60 T4 R-design και το περιμένω τον Ιούνιο, χωρίς όμως να έχω κανει test drive σε T4.
Το μόνο που είχαν στην Metalaxis (Βόλο - Λάρισα) είναι ένα 2.0t αυτόματο.Περιμένω εντυπώσεις !!!
Έχω παραγγείλει το S60 T4 R-design και το περιμένω τον Ιούνιο, χωρίς όμως να έχω κανει test drive σε T4.
Το μόνο που είχαν στην Metalaxis (Βόλο - Λάρισα) είναι ένα 2.0t αυτόματο.Περιμένω εντυπώσεις !!!
xristos έγραψε:Γειά σε όλους.
καλησπερα και καλωςηρθες........και εγω νεος ειμαι στο club, καλοριζικο με το καλο να σου ερθει, την Παρασκευη εκλεισα να οδηγησω Τ4 οποτε το βραδυ θα γραψω εντυπωσεις........δεν εχω δει πουθενα R-design....... μονο σε φωτογραφιες........τι οδηγουσες πριν;;;;
Καλώς σας βρήκα!
Το R-design σε Τ4 το είδα στην λάρισα μια μέρα που πήγα να κάνω service to Honda που έχω(Civic Type-r ).
Μου είπαν πως ήταν το πρώτο που ήρθε!!!Εμφανισιακά είναι τέλειο!!!Πολύ πιο επιθετικό απο τις άλλες εκδόσεις.
Το μόνο που του λείπει είναι εξοπλισμός σε σχέση με το summum.Στο πίσω μέρος ειδικά, ο διαχύτης αέρος
κρύβει τα ψαλίδια και τα καζανάκια των εξατμίσεων τα οποία φαίνονται στις άλλες εκδόσεις και κάνει το
αυτοκίνητο να φαίνεται μεγαλύτερο.
Για τον κινητήρα του Τ4 θα μου τα πεις εσύ!!!
Ακόμα το Honda οδηγώ αλλα θα το δώσω στον μικρό μου αδερφό.(Λόγω οικογένειας χρειάζομαι περισσότερο
χώρο και πίσω πόρτες).
Το R-design σε Τ4 το είδα στην λάρισα μια μέρα που πήγα να κάνω service to Honda που έχω(Civic Type-r ).
Μου είπαν πως ήταν το πρώτο που ήρθε!!!Εμφανισιακά είναι τέλειο!!!Πολύ πιο επιθετικό απο τις άλλες εκδόσεις.
Το μόνο που του λείπει είναι εξοπλισμός σε σχέση με το summum.Στο πίσω μέρος ειδικά, ο διαχύτης αέρος
κρύβει τα ψαλίδια και τα καζανάκια των εξατμίσεων τα οποία φαίνονται στις άλλες εκδόσεις και κάνει το
Ακόμα το Honda οδηγώ αλλα θα το δώσω στον μικρό μου αδερφό.(Λόγω οικογένειας χρειάζομαι περισσότερο
χώρο και πίσω πόρτες).
Βολο-Λαρισα-Τρικαλα κανει πολυ καλες πωλησεις η Metalaxi...Με το καλο να παραλαβεις..περιμενουμε εκτενη παρουσιαση 

STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
xristos έγραψε:Καλώς σας βρήκα!
χώρο και πίσω πόρτες).
καλησπερα αυριο τετοια ωρα θα σου γραψω εντυπωσεις, εχω κλεισει για τις 6 το απογευμα........αυτο παντως με το καζανακι και τα ψαλιδια μπορω να πω οτι με χαλαγε και εμενα.....αυριο θα δω και εγω ενα σε μαυρο χρωμα.........θα τα πουμε με λεπτομερειες αυριο.......
Volvo S60 T6 AWD polestar edition με 325Hp

johnkyr έγραψε:Volvo S60 T6 AWD polestar edition με 325Hp
Εδώ είμαστε....

DADOUDIS-V50 T5 AWD
Καποιος ετοιμαζεται για αλλαγες.....????

XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Thanosgr έγραψε:Καποιος ετοιμαζεται για αλλαγες.....????![]()
![]()
Mόνο όνειρα..Αλλαγές τέλος....Μια και καλή μαζί με αλλαγή γυναίκας....

DADOUDIS-V50 T5 AWD

johnkyr έγραψε::lol:, γιατί όλοι οι φίλοι μου σήμερα ..... συζητουν για αλλαγή γυναίκας .......
![]()
![]()
![]()
Μάλλον φταίει η άνοιξη
DADOUDIS-V50 T5 AWD
http://www.autoguide.com/manufacturer/v ... -1546.html
T5 America
@dikasti, είσαι
1. While a 300-hp T6 model is available for $37,700; the T5 makes 250-hp and starts at just $30,975.
2. Some very cool à la carte options can raise that to an as-tested $42,460.
3. T5 models come exclusively in front-wheel drive.
4. Options include stunning upgraded leather, a blind spot assist system, lane departure warning and Volvo’s pedestrian detection with full auto brake.
T5 America
@dikasti, είσαι

1. While a 300-hp T6 model is available for $37,700; the T5 makes 250-hp and starts at just $30,975.
2. Some very cool à la carte options can raise that to an as-tested $42,460.
3. T5 models come exclusively in front-wheel drive.
4. Options include stunning upgraded leather, a blind spot assist system, lane departure warning and Volvo’s pedestrian detection with full auto brake.
Χαιρετω την παρεα!!!!!Εχθες εκανα test drive το T4 με αυτοματο σασμαν......ΤΟ αυτοκινητο κατα την αποψη μου ειναι πολυ καλο, βεβαια αυτο ειναι η πρωτη φορα που μπαινω σε σκεψεις για VOLVΟ......Μετα απο ενα 2ωρο test drive το αυτοκινητο ηταν ενα κλικ καλυτερο απο το Τ3, ιδανικο για το αμαξωμα αυτο....φυσικα μιλαω για 1.6 δεν συζηταω για 2.0 που ειναι η χρυση τομη......ανετο στον δρομο με πολυ καλη αισθηση πατηματος στον δρομο,καλα φρενα, φοβερη κυλιση στην απαρεδεκτη Ελληνικη ασφαλτο με μονη ενσταση το τιμονι που παρουσιαζει μια μικρη ασαφεια που με εκανε να σκεφτω πως την μεταβλητη κρεμαγιερα σε αισθηση που την εχει ως εξτρα θα χρειαζοταν ως στανταρ. Βεβαια σε R-design που ειναι χαμηλωμενο,με τα 18αρια και τον διαφορετικο προσανατολισμο του αυτοκινητου πιστευω οτι εκει η αισθηση θα ειναι διαφορετικη.....οσο για τον κινητηρα εχει πολυ καλα ξεσπασματα οταν θελεις να κινηθεις γρηγορα παρολο το βαρος του αυτοκινητου που ειναι νουμερο σεβαστο...το αυτοκινητο το πηγα μεχρι 180 και μου εδειξε οτι ο κινητηρας ηταν προθυμος.Στην επιστροφη μου με πολυ ηρεμο ρυθμο 100-130χλμ ο κινητηρας πολυ ηρεμα σε μετεφερε χωρις ξεσπασματα χωρις να σε προβληματισει σε κατι στην κινηση.......Απο καταναλωση το αυτοκινητο κινηθηκε παρα πολυ ικανοποιητικα σε σχεση με τους ιππους που ειναι.....μεσο ορο μου εγραφε απο 7,4 - 10,9 μεσα στημ Αθηνα με πολυ κινηση και φαναρια. Το αυτοκινητο απο πλευρας ποιοτητας ξεπερναει πολλα που εχουν καλυτερα ονοματα στην αγορα κατα τις αποψεις πολλων!!!!!!!οσο για το αυτοματο σασμαν θα το ηθελα λιγο πιο γρηγορα στις αλλαγες,βεβαια δεν προσανατολιζεται για SCHUMACHER!!!!!!!Τελος μακαρι οι Σουηδοι να εβαζαν και ενα ρολοι θερμοκρασιας στο καντραν δεν ειναι κακο για τουρμπο,οχι οτι κρινεται η συνολικη εικονα του αυτοκινητου απο αυτο αλλα ετσι για να λεμε........
.....Το αυτοκινητο κατα την αποψη μου, αξια πηρε το βραβειο της χρονιας και αξιζει η αγορα του μεχρι το τελευταιο ευρω.......Συγχωρεστε με για το σεντονι-μηνυμα αλλα S60 EINAI AYTO...

.....Το αυτοκινητο κατα την αποψη μου, αξια πηρε το βραβειο της χρονιας και αξιζει η αγορα του μεχρι το τελευταιο ευρω.......Συγχωρεστε με για το σεντονι-μηνυμα αλλα S60 EINAI AYTO...

johnas έγραψε:Χαιρετω την παρεα!!!!!Εχθες εκανα test drive το T4 με αυτοματο σασμαν......ΤΟ αυτοκινητο κατα την αποψη μου ειναι πολυ καλο, βεβαια αυτο ειναι η πρωτη φορα που μπαινω σε σκεψεις για VOLVΟ......Μετα απο ενα 2ωρο test drive το αυτοκινητο ηταν ενα κλικ καλυτερο απο το Τ3, ιδανικο για το αμαξωμα αυτο....φυσικα μιλαω για 1.6 δεν συζηταω για 2.0 που ειναι η χρυση τομη......ανετο στον δρομο με πολυ καλη αισθηση πατηματος στον δρομο,καλα φρενα, φοβερη κυλιση στην απαρεδεκτη Ελληνικη ασφαλτο με μονη ενσταση το τιμονι που παρουσιαζει μια μικρη ασαφεια που με εκανε να σκεφτω πως την μεταβλητη κρεμαγιερα σε αισθηση που την εχει ως εξτρα θα χρειαζοταν ως στανταρ. Βεβαια σε R-design που ειναι χαμηλωμενο,με τα 18αρια και τον διαφορετικο προσανατολισμο του αυτοκινητου πιστευω οτι εκει η αισθηση θα ειναι διαφορετικη.....οσο για τον κινητηρα εχει πολυ καλα ξεσπασματα οταν θελεις να κινηθεις γρηγορα παρολο το βαρος του αυτοκινητου που ειναι νουμερο σεβαστο...το αυτοκινητο το πηγα μεχρι 180 και μου εδειξε οτι ο κινητηρας ηταν προθυμος.Στην επιστροφη μου με πολυ ηρεμο ρυθμο 100-130χλμ ο κινητηρας πολυ ηρεμα σε μετεφερε χωρις ξεσπασματα χωρις να σε προβληματισει σε κατι στην κινηση.......Απο καταναλωση το αυτοκινητο κινηθηκε παρα πολυ ικανοποιητικα σε σχεση με τους ιππους που ειναι.....μεσο ορο μου εγραφε απο 7,4 - 10,9 μεσα στημ Αθηνα με πολυ κινηση και φαναρια. Το αυτοκινητο απο πλευρας ποιοτητας ξεπερναει πολλα που εχουν καλυτερα ονοματα στην αγορα κατα τις αποψεις πολλων!!!!!!!οσο για το αυτοματο σασμαν θα το ηθελα λιγο πιο γρηγορα στις αλλαγες,βεβαια δεν προσανατολιζεται για SCHUMACHER!!!!!!!Τελος μακαρι οι Σουηδοι να εβαζαν και ενα ρολοι θερμοκρασιας στο καντραν δεν ειναι κακο για τουρμπο,οχι οτι κρινεται η συνολικη εικονα του αυτοκινητου απο αυτο αλλα ετσι για να λεμε........![]()
![]()
![]()
Το'πιασες το νόημα ...

DADOUDIS-V50 T5 AWD
ξεχασα να σας πω πως οποιος ενδιαφερεται να δει απο κοντα R-design σε μαυρο υπαρχει στην Βελμαρ, μετα τις γιορτες θα υπαρχει και σε ασπρο στην ιδια εταιρια........ στον Σαρακακη στην Καβαλας μεσα στην εβδομαδα σε κοκκινο.......αυτες ειναι οι τελευταιες πληροφοριες

johnas έγραψε:Τελος μακαρι οι Σουηδοι να εβαζαν και ενα ρολοι θερμοκρασιας στο καντραν δεν ειναι κακο για τουρμπο,οχι οτι κρινεται η συνολικη εικονα του αυτοκινητου απο αυτο αλλα ετσι για να λεμε........![]()
.....
συμφωνώ και επαυξάνω. νόμιζα ότι το δικό μου έχει bug όταν είδα ότι δεν έχει ούτε θερμοκρασία νερού, ούτε λαδιού (ούτε ένα turbo bar πανάθεμά με
Volvo S80 2.5t geartronic MY 2008
Θεωρω οτι μολις ενας απο ολους τους αισθητηρες διαβασουν εστω και ενα βαθμο παραπανω απο το προβλεπομενο,το πιο πιθανο ειναι να σου βγαζει ενδειξη στο καντραν. Σιγουρα το καντραν θα εχει την αναλογη προειδοποιηση,επισης ολα τα σημερινα αυτοκινητα εχουν ενδειξη χαμηλης σταθμης νερου στο ψυγειο.Στο προηγουμενο αυτοκινητο που ειχα οταν κολλησε ο θερμοστατης ανοιχτος, μου εβγαλε ενδειξη στην οθονη του καντραν και το αυτοκινητο μπηκε σε safe mode.......το χειροτερο σε αυτα τα αυτοκινητα που ειναι τουρμπο,μιλαω για ολες τις εταιριες, που δεν εχουν στην οθονη την επιλογη να βλεπεις σε τι θερμοκρασια βρισκεται το λαδι του κινητηρα. Το θεωρω πιο απαραιτητο και απο το οργανο θερμοκρασιας νερου στα αυτοκινητα με τουρμπινες,για αυτο ολοι καταληγουν σε after market λυσεις και καταφερνουν να τα κανουν να μοιαζουν με F-16. Βεβαια ολοι οι εγκεφαλοι τον αυτοκινητων εχουν πληροφοιρες για ολα αυτα αλλα δεν τα εμφανιζουν στο trip computer,αν εχεις κανενα μηχανικο μπορει και να γινεται!!!!!!!!αν παει κανενας για σερβις ας ρωτησει να μαθουμε και οι αλλοι

johnas έγραψε:Χαιρετω την παρεα!!!!!Εχθες εκανα test drive το T4 με αυτοματο σασμαν......ΤΟ αυτοκινητο κατα την αποψη μου ειναι πολυ καλο, βεβαια αυτο ειναι η πρωτη φορα που μπαινω σε σκεψεις για VOLVΟ......Μετα απο ενα 2ωρο test drive το αυτοκινητο ηταν ενα κλικ καλυτερο απο το Τ3, ιδανικο για το αμαξωμα αυτο....φυσικα μιλαω για 1.6 δεν συζηταω για 2.0 που ειναι η χρυση τομη......ανετο στον δρομο με πολυ καλη αισθηση πατηματος στον δρομο,καλα φρενα, φοβερη κυλιση στην απαρεδεκτη Ελληνικη ασφαλτο με μονη ενσταση το τιμονι που παρουσιαζει μια μικρη ασαφεια που με εκανε να σκεφτω πως την μεταβλητη κρεμαγιερα σε αισθηση που την εχει ως εξτρα θα χρειαζοταν ως στανταρ. Βεβαια σε R-design που ειναι χαμηλωμενο,με τα 18αρια και τον διαφορετικο προσανατολισμο του αυτοκινητου πιστευω οτι εκει η αισθηση θα ειναι διαφορετικη.....οσο για τον κινητηρα εχει πολυ καλα ξεσπασματα οταν θελεις να κινηθεις γρηγορα παρολο το βαρος του αυτοκινητου που ειναι νουμερο σεβαστο...το αυτοκινητο το πηγα μεχρι 180 και μου εδειξε οτι ο κινητηρας ηταν προθυμος.Στην επιστροφη μου με πολυ ηρεμο ρυθμο 100-130χλμ ο κινητηρας πολυ ηρεμα σε μετεφερε χωρις ξεσπασματα χωρις να σε προβληματισει σε κατι στην κινηση.......Απο καταναλωση το αυτοκινητο κινηθηκε παρα πολυ ικανοποιητικα σε σχεση με τους ιππους που ειναι.....μεσο ορο μου εγραφε απο 7,4 - 10,9 μεσα στημ Αθηνα με πολυ κινηση και φαναρια. Το αυτοκινητο απο πλευρας ποιοτητας ξεπερναει πολλα που εχουν καλυτερα ονοματα στην αγορα κατα τις αποψεις πολλων!!!!!!!οσο για το αυτοματο σασμαν θα το ηθελα λιγο πιο γρηγορα στις αλλαγες,βεβαια δεν προσανατολιζεται για SCHUMACHER!!!!!!!Τελος μακαρι οι Σουηδοι να εβαζαν και ενα ρολοι θερμοκρασιας στο καντραν δεν ειναι κακο για τουρμπο,οχι οτι κρινεται η συνολικη εικονα του αυτοκινητου απο αυτο αλλα ετσι για να λεμε........![]()
![]()
![]()
Άντε φίλε johnas σε βλέπω και σένα με S60 σύντομα!!!
Το R-design το είδες απο κοντά?Σου άρεσε?
gregory έγραψε:johnas έγραψε:Τελος μακαρι οι Σουηδοι να εβαζαν και ενα ρολοι θερμοκρασιας στο καντραν δεν ειναι κακο για τουρμπο,οχι οτι κρινεται η συνολικη εικονα του αυτοκινητου απο αυτο αλλα ετσι για να λεμε........![]()
.....
συμφωνώ και επαυξάνω. νόμιζα ότι το δικό μου έχει bug όταν είδα ότι δεν έχει ούτε θερμοκρασία νερού, ούτε λαδιού (ούτε ένα turbo bar πανάθεμά με). ξέρει κανένας εκτός από λόγους εμφάνισης του ταμπλό γιατί δεν έχει τα σχετικά όργανα; επίσης ξέρει κανείς πότε σε προειδοποιεί σε περίπτωση προβλήματος και σε ποιό στάδιο (όταν αρχίζει πχ να ανεβαίνει η θερμοκρασία ή όταν έχει φτάσει στο όριο)
Επειδή έλυσαν τα προβλήματα με τις θερμοκρασίες που είχαν παλιά τα περισσότερα αυτοκίνητα θεώρησαν οτι δεν χρειάζεται καν να έχουν ένδειξη θερμοκρασίας.
Και αφού σταμάτησε η Ford να βάζει στα καινούργια της μοντέλα ακολούθησε και η Volvo.
Η αλήθεια είναι όμως οτι στο καινούργιο mondeo έχει επιλογή στην κεντρική οθόνη του πίνακα οργάνων να εμφανίσεις την θερμοκρασία νερού ψηφιακά.
Μήπως έχει κάτι ανάλογο και στο S60?
Η ελλειψη οργανων, με τελευταιο θυμα την θερμοκρασια νερου, ειναι στην πρακτικη του να μην τρομαζει ο αδαης με διαφορες ενδειξεις
Παντως, στην περπτωση του νεου S60 δεν αποκλειεται να υπαρχει καποιο κρυφο μενου που να τις εχει
Παντως, στην περπτωση του νεου S60 δεν αποκλειεται να υπαρχει καποιο κρυφο μενου που να τις εχει
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
φιλε Χρηστο το R-design απλα δεν υπαρχει,ειναι φοβερο,εγω το ειδα σε μαυρο και ακριβως διπλα ηταν ενα summum οπου δεν υπαρχει σχεση.Μεχρι στιγμης δεν ειχα δει κανενα και εδινα ενα ελαφρυ προβαδισμα στο summum λογω εξοπλισμου αλλα μολις το ειδα επαθα πλακα!!!!!!!μεσα στην Μ.Εβδομαδα θα το δω σε κοκκινο και την παραπανω σε λευκο που πιστευω οτι με μπροστινους αεραγωγους και πισω διαχυτη θα ειναι τρελη μουν@ρ@!!!!!!!!επισης ειχες πολυ δικιο για τον πισω διαχυτη που κρυβει το τελικο καζανακι και τα ψαλιδια!!!!!!ηταν αυτο το ενα αρνητικο στοιχειο που εβλεπα στο πισω μερος του αυτοκινητου..........ΠΑντως καλα χλμ να εχεις με το εργαλειο και με το καλο να σου ερθει, το χρωμα ειναι αυτο που κοιταω και εγω.......εχω οδηγησει εδω στην Αθηνα πολλα αυτοκινητα απο τον ανταγωνισμο ως test drive και συνολικη εικονα ως προς την οδηγικη συμπεριφορα μπορω να το συγκρινω με ελαχιστα........
Τελευταία επεξεργασία από johnas σε 17 Απρ 2011, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
VolvoZeus έγραψε:Η ελλειψη οργανων, με τελευταιο θυμα την θερμοκρασια νερου, ειναι στην πρακτικη του να μην τρομαζει ο αδαης με διαφορες ενδειξεις![]()
αφου υπαρχει στο αδερφακι FORD μπορει να παιζει κατι αναλογο και στο s60, αλλα ποιος ξερει να το βρει στο κρυφο μενου και να το εμφανιζει στην οθονη........για αυτο ειπα αν παει κανενας απο αντιπροσωπεια να ρωτησει.......
johnas έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Η ελλειψη οργανων, με τελευταιο θυμα την θερμοκρασια νερου, ειναι στην πρακτικη του να μην τρομαζει ο αδαης με διαφορες ενδειξεις![]()
αφου υπαρχει στο αδερφακι FORD μπορει να παιζει κατι αναλογο και στο s60, αλλα ποιος ξερει να το βρει στο κρυφο μενου και να το εμφανιζει στην οθονη........για αυτο ειπα αν παει κανενας απο αντιπροσωπεια να ρωτησει.......
Το infotainment της Volvo ειναι εντελως διαφορετικο απο της Ford...στο Αμερικα μαλιστα με τα προβληματα που εχει παρουσιασει της Ford οι Volvakides ειναι πολυ χαρουμενοι που ισχυει κατι τετοιο!
Σχετικα με το κρυφο μενου, απο την αντιπροσωπεια δεν προκειται να μαθεις τιποτα....με τον καιρο οταν θα βγουν αρκετα αυτοκινητα στην αγορα, θα το βρουμε
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Την περασμένη εβδομάδα επισκέφτηκα την αντιπροσωπεία της Volvo για να δω και εγώ από κοντά το S60.
Στο κέντρο της έκθεσης σε ένα σταντ βρισκόταν ένα S60, 1.6T 180 ίππων, με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, μπρούτζινου χρώματος (Vibrant Cooper). Πρώτη εντύπωση θα έλεγα, ουδέτερη προς θετική. Καμία σχέση με όταν πρωτοείδα, και όταν ακόμη βλέπω στο δρόμο S40. Ή ακόμη το C30 ή το προηγούμενο S60. Όπως καταλάβατε προτιμώ την προηγούμενη σχεδίαση με τους τονισμένους ώμους και τα επιθετικά μπροστινά φώτα, όχι όμως τα νέα φανάρια του C30 f/l.
Αφού το περιεργάστηκα για λίγο, ρώτησα αν θα μπορούσα να το οδηγήσω κάποια στιγμή. Μιας και υπήρχε δυνατότητα, η "δοκιμή" θα γινόταν εκείνη την μέρα.
Διστακτικός στην αρχή λόγω του ότι δεν ξαναοδήγησα αυτόματο αλλά ούτε tourbo. Θέση οδήγησης βολική, και σε σχέση με το S40 κάθεσαι πιο χαμηλά. Αφού μου δόθηκαν οδηγίες για τα βασικά φύγαμε. Στην θέση D στην αρχή, για εξερεύνηση και προσαρμογή (το αριστερό πόδι έψαχνε συνεχώς τον συμπλέκτη
). Αλλαγές ταχυτήτων μου φάνηκαν ομαλές, και πάλι τονίζω ότι δε είχα προηγούμενη εμπειρία από αυτόματα. Στη συνέχεια το βάζω στο ημιαυτόματο, μιας και γενικά η ιδέα του αυτόματου δεν με πολυενθουσιάζει και βγαίνουμε στον αυτοκινητόδρομο. Πολύ καλή επιτάχυνση, πάντα σε σχέση με το S40 1.6, το tourbo ανταποκρίνεται άμεσα από χαμηλές στροφές, εύχρηστο το σειριακό κιβώτιο. Μόνη δυσκολία που βρήκα ήταν το ηλεκτρονικό χειρόφρενο. Η κατανάλωση μου φάνηκε ότι ανεβαίνει ψηλά όταν το πιέζεις ή προσπαθείς να επιταχύνεις. Η αλήθεια, η προσοχή μου ήταν στο δρόμο και όχι στα όργανα, και σκοπός της οδήγησης ήταν η εξερεύνηση του οχήματος, η οδηγική απόλαυση και όχι η οικονομική οδήγηση. Γενική εντύπωση, το 1.6Τ δεν είναι αυτοκίνητο για οικονομική οδήγηση.
Γενική εντύπωση: θετική, μετά την οδήγηση.
Θετικά:
κινητήρας
σειριακό κιβώτιο
καλή θέση οδήγησης
τιμή
Αρνητικά:
μικρός χώρος αποσκευών, 380L
(σημ. χώρος αποσκευών S40, 404L)
η δυσκολία στο ηλεκτρονικό χειρόφρενο (αν και πιστεύω είναι θέμα συνήθειας)
χώροι παρόμοιοι με S40, για αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας
Γιατί θα το επέλεγα:
1. Πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού σε σχέση με ανταγωνισμό
2. Πολύ καλή τιμή σε σχέση με το επίπεδο εξοπλισμού και φθηνότερο με το ανταγωνισμό για αυτοκίνητα με τον ίδιο εξοπλισμό
3. Ισχύς, Επιτάχυνση
4. Οδηγική απόλαυση
5,6,7,8... Και τα γνωστά για κάθε Volvo Ασφάλεια, Ηχομόνωση, Ποιότητα Κύλισης, Ντιζάιν....
Γιατί δεν θα το επέλεγα:
1. Μικρός χώρος αποσκευών, αν ο χώρος αποσκευών είναι το ζητούμενο
2. Κατανάλωση, αν ψάχνεις οικονομικό αυτοκίνητο από πλευράς κατανάλωσης
3. Ρύποι, αν ζητάς αυτοκίνητο με μειωμένους ρύπους
Γιατί δεν θα άλλαζα το S40 με το S60
1. Μου αρέσει περισσότερο η σχεδίαση του S40, αχ αυτοί οι ώμοι και η κονσόλα
2. Ίδιο επίπεδο εξοπλισμού
3. Ίδιοι χώροι, σε συνδυασμό με την πιο κόμπακτ σχεδίαση του S40 , όπου την προτιμώ
4. Ίδια κατανάλωση περίπου (μέση εργοστασιακή για S40 1.6 7,1l/100Km και για S60 7,4l/100Km). Αν και πιστεύω λόγω του πειρασμού tourbo η κατανάλωση θα είναι αυξημένη
Μοντέλο δοκιμής Volvo 1.6T, 180hp, αυτόματο κιβώτιο Powershift 6 ταχυτήτων
1.6T, 180hp, αυτόματο : 25800 Ευρώ
S60 2.0T, 203hp, αυτόματο : 35800 Ευρώ
S60 D3 , 163hp αυτόματο : 36800 Ευρώ
Πακέτο Luxury 2000 Ευρώ
Μεταλλική μπογιά, Δερμάτινο σαλόνι, Αισθητήρες στάθμευσης πίσω, Bloutooth
Πακέτο Driver Support 3000 Ευρώ
1. Σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης με αυτόματη πέδηση και ανίχνευση πεζών
2. Αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου γκαζιού (ACC)
3. Σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS)
4. Προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας (LDW) και σύστημα επαγρύπνησης του οδηγού (DAC)
Σημ: To S60 έρχεται στην Κύπρο με ένα επίπεδο εξοπλισμού, 1.6Τ 180 hp και αυτόματο. Υπάρχει και η δυνατότητα για 150hp ή χειροκίνητο με παραγγελία
Στο κέντρο της έκθεσης σε ένα σταντ βρισκόταν ένα S60, 1.6T 180 ίππων, με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, μπρούτζινου χρώματος (Vibrant Cooper). Πρώτη εντύπωση θα έλεγα, ουδέτερη προς θετική. Καμία σχέση με όταν πρωτοείδα, και όταν ακόμη βλέπω στο δρόμο S40. Ή ακόμη το C30 ή το προηγούμενο S60. Όπως καταλάβατε προτιμώ την προηγούμενη σχεδίαση με τους τονισμένους ώμους και τα επιθετικά μπροστινά φώτα, όχι όμως τα νέα φανάρια του C30 f/l.
Αφού το περιεργάστηκα για λίγο, ρώτησα αν θα μπορούσα να το οδηγήσω κάποια στιγμή. Μιας και υπήρχε δυνατότητα, η "δοκιμή" θα γινόταν εκείνη την μέρα.
Διστακτικός στην αρχή λόγω του ότι δεν ξαναοδήγησα αυτόματο αλλά ούτε tourbo. Θέση οδήγησης βολική, και σε σχέση με το S40 κάθεσαι πιο χαμηλά. Αφού μου δόθηκαν οδηγίες για τα βασικά φύγαμε. Στην θέση D στην αρχή, για εξερεύνηση και προσαρμογή (το αριστερό πόδι έψαχνε συνεχώς τον συμπλέκτη
). Αλλαγές ταχυτήτων μου φάνηκαν ομαλές, και πάλι τονίζω ότι δε είχα προηγούμενη εμπειρία από αυτόματα. Στη συνέχεια το βάζω στο ημιαυτόματο, μιας και γενικά η ιδέα του αυτόματου δεν με πολυενθουσιάζει και βγαίνουμε στον αυτοκινητόδρομο. Πολύ καλή επιτάχυνση, πάντα σε σχέση με το S40 1.6, το tourbo ανταποκρίνεται άμεσα από χαμηλές στροφές, εύχρηστο το σειριακό κιβώτιο. Μόνη δυσκολία που βρήκα ήταν το ηλεκτρονικό χειρόφρενο. Η κατανάλωση μου φάνηκε ότι ανεβαίνει ψηλά όταν το πιέζεις ή προσπαθείς να επιταχύνεις. Η αλήθεια, η προσοχή μου ήταν στο δρόμο και όχι στα όργανα, και σκοπός της οδήγησης ήταν η εξερεύνηση του οχήματος, η οδηγική απόλαυση και όχι η οικονομική οδήγηση. Γενική εντύπωση, το 1.6Τ δεν είναι αυτοκίνητο για οικονομική οδήγηση.Γενική εντύπωση: θετική, μετά την οδήγηση.
Θετικά:
κινητήρας
σειριακό κιβώτιο
καλή θέση οδήγησης
τιμή
Αρνητικά:
μικρός χώρος αποσκευών, 380L
(σημ. χώρος αποσκευών S40, 404L)
η δυσκολία στο ηλεκτρονικό χειρόφρενο (αν και πιστεύω είναι θέμα συνήθειας)
χώροι παρόμοιοι με S40, για αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας
Γιατί θα το επέλεγα:
1. Πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού σε σχέση με ανταγωνισμό
2. Πολύ καλή τιμή σε σχέση με το επίπεδο εξοπλισμού και φθηνότερο με το ανταγωνισμό για αυτοκίνητα με τον ίδιο εξοπλισμό
3. Ισχύς, Επιτάχυνση
4. Οδηγική απόλαυση
5,6,7,8... Και τα γνωστά για κάθε Volvo Ασφάλεια, Ηχομόνωση, Ποιότητα Κύλισης, Ντιζάιν....
Γιατί δεν θα το επέλεγα:
1. Μικρός χώρος αποσκευών, αν ο χώρος αποσκευών είναι το ζητούμενο
2. Κατανάλωση, αν ψάχνεις οικονομικό αυτοκίνητο από πλευράς κατανάλωσης
3. Ρύποι, αν ζητάς αυτοκίνητο με μειωμένους ρύπους
Γιατί δεν θα άλλαζα το S40 με το S60
1. Μου αρέσει περισσότερο η σχεδίαση του S40, αχ αυτοί οι ώμοι και η κονσόλα
2. Ίδιο επίπεδο εξοπλισμού
3. Ίδιοι χώροι, σε συνδυασμό με την πιο κόμπακτ σχεδίαση του S40 , όπου την προτιμώ
4. Ίδια κατανάλωση περίπου (μέση εργοστασιακή για S40 1.6 7,1l/100Km και για S60 7,4l/100Km). Αν και πιστεύω λόγω του πειρασμού tourbo η κατανάλωση θα είναι αυξημένη
Μοντέλο δοκιμής Volvo 1.6T, 180hp, αυτόματο κιβώτιο Powershift 6 ταχυτήτων
1.6T, 180hp, αυτόματο : 25800 Ευρώ
S60 2.0T, 203hp, αυτόματο : 35800 Ευρώ
S60 D3 , 163hp αυτόματο : 36800 Ευρώ
Πακέτο Luxury 2000 Ευρώ
Μεταλλική μπογιά, Δερμάτινο σαλόνι, Αισθητήρες στάθμευσης πίσω, Bloutooth
Πακέτο Driver Support 3000 Ευρώ
1. Σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης με αυτόματη πέδηση και ανίχνευση πεζών
2. Αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου γκαζιού (ACC)
3. Σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS)
4. Προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας (LDW) και σύστημα επαγρύπνησης του οδηγού (DAC)
Σημ: To S60 έρχεται στην Κύπρο με ένα επίπεδο εξοπλισμού, 1.6Τ 180 hp και αυτόματο. Υπάρχει και η δυνατότητα για 150hp ή χειροκίνητο με παραγγελία
Volvo C30 1.6 R-Design 2008
φιλε μου με τις τιμες που λες και εσυ μαλλον θα επρεπε να ερχομαστε στη Κυπρο να το παραγγελνουμε αφου αν λεμε για την εκδοση summum εδω εχει 33000 συν 2000 για το αυτοματο και αν θελεις το αλλο πακετο νομζω 2300 ευρω χρεωση. Παντως χωρις να εχω οδηγικη εμπειρια απο το προηγουμενο s60, θεωρω οτι εχει πολλες ωρες μελετης απο τους μηχανικους της VOLVO στην ολη συμπεριφορα του αυτοκινητου......για την καταναλωση που λες, επιδη το αυτοκινητο το ειχα για 1,30 ωρα μονος μου χωρις κανεναν απο την εταιρεια θα σου πω οτι ειναι πιο οικονομικο απο τον ανταγωνισμο που εχω κανει test drive και δεν εχω κανει λιγα!!!!!!Τωρα για τον χωρο αποσκευων εχεις δικιο για 4,60μ. αυτοκινητο ειναι μικρος, οχι οτι δεν χωρουν ανετα 4 ατομα με τα πραγματα τους,βεβαια εδω κερδιζεις σε χωρο μεσα στο αυτοκινητο αλλα και το πορτ μπαγκαζ θελει μερικα λιτρακια παραπανω.........και εκει υπαρχει το μονο μελανο σημειο κατα την γνωμη μου σε σχεση με τον ανταγωνισμο αφου τα τρια μεγαλυτερα ονοματα της αγορας εχουν μεγαλυτερα ονομαστικα λιτρα στο χωρο αποσκευων αλλα οχι μεγαλυτερους χωρους στην καμπινα επιβατων σε σχεση με το S60!!!!! Καπου χανεις καπου καρδιζεις.........
Χωρο αποσκευων εχει μικροτερο απο το S40 αλλα οι χωροι μεσα ειναι μακραν μεγαλυτεροι...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
VolvoZeus έγραψε:Χωρο αποσκευων εχει μικροτερο απο το S40 αλλα οι χωροι μεσα ειναι μακραν μεγαλυτεροι...
Σε αυτό μάλλον έχεις δίκαιο, αφού μου φάνηκε καλύτερα εκμεταλλεύσιμος, με χαμηλότερο κατώφλι και μεγαλύτερο άνοιγμα...
Volvo C30 1.6 R-Design 2008
μάριε εννοούσε μάλλον τους εσωτερικούς χώρους της καμπίνας 
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
VolvoZeus έγραψε:Χωρο αποσκευων εχει μικροτερο απο το S40 αλλα οι χωροι μεσα ειναι μακραν μεγαλυτεροι...
Αυτο εννοουσα και εγω, ολα τα αλλα του ανταγωνισμου AUDI A4, MERCEDES C CLASS, BMW 3, εχουν περισσοτερα λιτρα πορτ μπαγκαζ αλλα μεσα ειναι αρκετα μικροτερα με εξαιρεση το VW PASSAT που ειναι τεραστιο σε εσωτερικους χωρους και σε πορτ μπαγκαζ αλλα με τοσο μηκος αντε να βρεις να παρκαρεις στην Αθηνα που ζουμε!!!!!!
Γι αυτο το λογο εγραψα καπου κερδιζεις καπου χανεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 25 επισκέπτες