grgio έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα με τη σειρά μου!!
Πήγα να γράψω για την συνάντηση προηγουμένως αλλά δεν ξέρω που το έστειλα. Μπορεί να το διαβάσετε κάπου σε άσχετο τόπικ οπότε από τώρα συγχωράτε με !!
Ψάχνοντας δεν το βρήκα οπότε ξαναγράφω λοιπόν
Καταρχάς συγχαρητήρια στον gdoudou για το συνολικό οργανωτικό πνεύμα που επέδειξε και στο οποίο οφείλεται η χθεσινή συνάντηση!!
Όσον αφορά την διαδρομή,
Αν και δεν είχα την τύχη να απολαύσω την οδήγηση σε κομβόι, αν εξαιρέσουμε την διαδρομή Λίμνη Κερκίνη – Μακρυνίτσα, πιστεύω ότι περάσατε καλά σε αυτή (dadoudis, πρέπει να είχε καλό γέλιο με τους ibizocorsogolfάκηδες, πρέπει να τους κάνατε λίγο χαζούς

)
Παρεμπιπτόντως dadoudis, λίγο που πρόλαβα να ακούσω τον ήχο στην αναστροφή στο βενζινάδικο, απλά
Όσον αφορά την ποιότητα του δρόμου kkkostas έχεις απόλυτο δίκαιο. Είχα καιρό να περάσω και πραγματικά εκεί στα Πορόια ήταν απαράδεκτος. Πιστεύω ότι η παντελής έλλειψη συντήρησης σε συνδυασμό με τα βαρέα οχήματα που κυκλοφορούν, απλά τον κατέστρεψαν.
Αναφορικά με την συνάντηση
Η παρέα έδεσε απίστευτα!! Το κλίμα μεταξύ μας πολύ ζεστό και φιλικό!! Πιστεύω ότι αν μας παρατηρούσε κάποιος στην Εβόρα, θα πίστευε ότι γνωριζόμασταν από χρόνια!!
Το φαγητό ελπίζω να σας άρεσε (δεν το απόλαυσα λόγω νηστείας

). Το συγκεκριμένο μαγαζί, αν και εγώ το επισκέφτηκα για πρώτη φορά, είναι ιδιαίτερα γνωστό για την κουζίνα του στην περιοχή.
Ελπίζω σύντομα να κανονιστεί και άλλη συνάντηση, και όχι αποκλειστικά Βόρεια, για να γνωρίσουμε και τους Volvάκηδες του Νότου!! (και ευελπιστώ να καταφέρω να έρθω φυσικά)
Πάντως προσωπικά πέρασα πολύ όμορφα και ευχαριστώ την παρέα για αυτό, και χάρηκα που γνώρισα και νέα πρόσωπα από το club!!

Eπειδή έτυχε να υπηρετήσω φαντάρος στο Κιλκίς επί 8 μήνες και τον δρόμο μέχρι τα Πορόια τον έκανα πάρα πολλές φορές έχω να πω τα εξής:
τρομερά επικίνδυνος με ατελείωτα σημεία που πετάγονται ζώα,τρακτέρ κλπ (έχει φάει πολύ κόσμο):
πολύ κακή ποιότητα ασφάλτου μιας και δεν έχει στρωθεί καθόλου τα τελευταία 30 χρόνια
πολλούς γκαβλοτίμονους φαντάρους από Πετρίτσι και δω που μόλις παίρνουν το υπηρεσιακό ξαμολιούνται λες και είναι στα Μέγαρα
έχει πολλά σημεία με καθιζήσεις που έχουν προκληθεί από βαριά φορτηγά διεθνών μεταφορών αλλά και από ατελείωτες φάλαγγες OSKUS του στρατού (μόνο εγώ σε 8 μήνες πρέπει να έβγαλα καμιά 50...)
το βράδυ είναι σαν να παίζεις ρουλέτα (μηδεν φωτισμός)
Μεγάλη προσοχή λοιπόν σε όσους τον κυκλοφορήσουν στο μέλλον.
Ενα πειραγμένο Ιbiza (πρέπει να ήταν cupra ) που χώθηκε στον gdoudou κάπου στην Καστανούσα προσπερνώντας μας και τους δύο πάνω σε πολύ επικίνδυνη στροφή πρέπει να τα είδε όλα γιατί μόλις μας πέρασε έκανα σινιάλο στον προπορευόμενο gdoudou για να του πω τι μαλάκες κυκλοφορούν ( ο οποίος κατευθείαν τσίμπησε νομίζοντας ότι του έλεγα "όρμα του" ) , με αποτέλεσμα να σφηνωθούμε και οι δύο αυτόματα στον κώλο του για κάνενα χιλιόμετρο σε στροφές ,μέχρι που στην πρώτη ευθεία με την πρώτη ευκαιρία τον προσπέρασα στα 160 με 4η σαν σταματημένο και μετά τον είδα στον καθρέφτη που έκοψε λες και χτήπησε το κινητό του και ήταν η γκόμενα

.Η αλήθεια είναι ότι από VOLVO κανείς απ'αυτούς δεν περιμένει να την φάει έτσι και αυτό είναι που με φτιάχνει περισσότερο - όταν του λες να πάρει τα κουβαδάκια του και να παίξει παραπέρα

.Είναι τελικά καλό που λίγοι βλέπουν το Τ5 -και ακόμη λιγότεροι ξέρουν τι σημαίνει.
Για golf και corsa δεν το συζητάω γιατί μου κάτσανε δεξία και αριστερά σε φανάρι (με φουλ βροχή) και νομίζω ότι ακόμη κάθονται και συζητάνε τι κεραυνός τους χτύπησε ( λέμε και καμιά μαλακία....

).........................
Το μεγαλύτερο γέλιο το είχε ο γιος μου στο πίσω κάθισμα ο οποίος νόμιζε ότι του κάνω πλάκα (επειδή κολλούσε το στομάχι του κατά τις επιταχύνσεις) και είχε ξεραθεί στα γέλια............
Να συμπληρώσω ότι στην καθημερινή οδήγηση δεν μπαίνω εδώ και αρκετά χρόνια και μετά από τόσα τροχαία που έχουν δει τα μάτια μου σε τέτοιους πειρασμούς εύκολα,απλά το τελευταίο τρίμηνο που έκανα τις βελτιώσεις στο αυτοκίνητο άρχισε να με γαργαλάει ξανά λίγο το πόδι μου......Και επίσης και από πλευράς ασφάλειας καλό είναι να ξέρεις τις δυνάμεις και τις αντιδράσεις του αυτοκινήτου στα όρια γιατί όταν και αν χρειαστεί θα είσαι πιο προετοιμασμένος!!
Επίσης φίλε grgio εξαιρετικές οι ζάντες σου (ίδιες με του gdoudou)

.Με βάλατε σε σκέψεις............
Τέλος να τονίσω αν και

ότι παρ'όλες τις βλακειούλες που κάναμε η κατανάλωση σε όλη τη βόλτα δεν πέρασε τα 10,7λτ