ΑΛΛΑΓΗ ΛΕΒΙΕ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
ΑΛΛΑΓΗ ΛΕΒΙΕ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
Re: ΑΛΛΑΓΗ ΛΕΒΙΕ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
Αν και δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να μας δείξεις εγώ πάντως για να μου τον αλλάξουν ίδρωσαν.Δεν ξεβιδώνει.Το δέρμα είναι κολλημένο πάνω σε σίδερο που έχει εσωτερικές ασφάλειες και είναι και κολλημένο.Μετά από αρκετά τρυπήματα στο σίδερο κατάφεραν να σπάσουν οι εσωτερικές ασφάλειες (που στο δικό μου βέβαια μπορεί απλώς να είχαν κολλήσει).Θέλεις να το αλλάξεις???
DADOUDIS-V50 T5 AWD
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ!!!!!ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!!!
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ!!!!!ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!!!
Εδώ http://forums.swedespeed.com/showthread.php?83472 γραφει αναλυτικά τι πρέπει να κάνεις για να το αλλάξεις,
δεν θα αλλάξω λεβιέ, το πόσταρα μήπως το χρειαστεί κάποιος.
δεν θα αλλάξω λεβιέ, το πόσταρα μήπως το χρειαστεί κάποιος.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
dadoudis έγραψε:Αν και δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να μας δείξεις εγώ πάντως για να μου τον αλλάξουν ίδρωσαν.Δεν ξεβιδώνει.Το δέρμα είναι κολλημένο πάνω σε σίδερο που έχει εσωτερικές ασφάλειες και είναι και κολλημένο.Μετά από αρκετά τρυπήματα στο σίδερο κατάφεραν να σπάσουν οι εσωτερικές ασφάλειες (που στο δικό μου βέβαια μπορεί απλώς να είχαν κολλήσει).Θέλεις να το αλλάξεις???
Πλακα κανεις? Ειναι πανευκολο, τιποτα δεν ειναι κολλημενο και τιποτα δεν χρειαζεται τρυπημα....Μονος μου τον ειχα αλλαξει σε 5'
Δες εδω...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Ετσι το ξεκίνησα αλλά για κάποιο λόγο δεν γυρνούσε ο λεβιές.Τι να πω 

DADOUDIS-V50 T5 AWD
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες