ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. να δω πόσο καίει τελικά να δω αν έχω να του βάλω βενζίνη και θα σου πω
Στο δρόμο είδα............
Re: Στο δρόμο είδα............
Η έκδοση είναι η summum και έχει επιπλέον ηλιοροφή και αυτόματο κιβώτιο (τα υπόλοιπα άπειρα φαντάζομαι είναι στανταρ). έχει 65000 χλμ. τιμή αγοράς του προηγούμενου 56000. τιμή αγοράς μετά από 2,5 χρόνια από εμένα 18000. δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο drawback που να ανεβάσει το τελικό κόστος τόσο πολύ ώστε να φτάσει την τιμή ενός S60 νέου (όσο καλύτερο και αν αυτό είναι, αν είναι)
ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. να δω πόσο καίει τελικά να δω αν έχω να του βάλω βενζίνη και θα σου πω

Volvo S80 2.5t geartronic MY 2008
gregory έγραψε:..... τιμή αγοράς μετά από 2,5 χρόνια από εμένα 18000. δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο drawback που να ανεβάσει το τελικό κόστος τόσο πολύ ώστε να φτάσει την τιμή ενός S60 νέου (όσο καλύτερο και αν αυτό είναι, αν είναι)...
Γρηγόρη φαίνεται ότι έκανες καλή επιλογή η τιμή ειδικά είναι σούπερ. Με το καλό και καλά χλμ.
Από την άλλη όταν ακούς τέτοιες τιμές πρέπει να αναλογιστούμε όλοι οι υπόλοιποι τι πιάνει το αυτοκίνητό μας πλέον και να μην βάζουμε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών μας γιατί μάλλον θα απογοητευτούμε.....
S40 1,8 Momentum MY08Re: Στο δρόμο είδα............
georgosk έγραψε:Από την άλλη όταν ακούς τέτοιες τιμές πρέπει να αναλογιστούμε όλοι οι υπόλοιποι τι πιάνει το αυτοκίνητό μας πλέον και να μην βάζουμε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών μας γιατί μάλλον θα απογοητευτούμε.....
Δεν έχεις κι άδικο, Γιώργο. Αν κι η αλήθεια είναι ότι όσο πιο μεγάλη η αξία, τόσο πιο μεγάλη η πτώση. Π.χ. σε μένα που μου βγήκε 17800 καινούργιο το 1.8 Kinetic, πόσο να πέσει...
Black Volvo S40 1.8 MY-2010
να σας πω αυτό που έκανα εγώ όταν ήθελα να πουλήσω το δικό μου (renault megane 2004) και όταν ήθελα να αγοράσω το s80.
έβλεπα το s80 πχ του 2004 πόσο πωλείται. Του 2004 (6 χρόνια μετά, τόσο υπολογίζω αν όλα πάνε καλά να το κρατήσω) έκανε πχ 10000. Έβλεπα λοιπόν ότι το μοντέλο που θέλω να αγοράσω πχ έκανε 20000. άρα υπολογίζω ότι θα χάσω 10000 σε 6 χρόνια.
το site που χρησιμοποιούσα ήταν το κλασσικό πλέον για μεταχειρισμένα car.gr (νομίζω ότι έχει ξεπεράσει πλέον xe & autotriti).
νομίζω ότι αυτοκίνητα μέχρι 1800 κυβικά χάνουν τα 3-4 πρώτα χρόνια τα πολλά και μετά ομαλοποιούνται (ιδιαίτερα αν ανήκουν στις 5 καλές μάρκες). για >2.0, έχει κάθετη πτώση στην αρχή και μετά ανάλογα με τις ορέξεις της εκάστοτε κυβέρνησης
deadp, ο πατέρας μου είχε πάρει το s40 1.6 μεταχειρισμένο 9 μηνών 17000 ευρά το 2007 και θεωρήσαμε τότε ότι τους πιάσαμε κορόιδα καθώς καινούργιο έκανε 22500 χωρίς μεταλλικό, έξοδα, τέλη κτλ (δλδ 23500-24000). τώρα βλέπεις ότι οι τιμές στην volvo έχουν πέσει πάρα πολύ.
θεωρώ ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η τιμολογιακή πολιτική που καθορίζει ο εισαγωγέας. έτσι λοιπόν τις group vw, merc τις κράζω μονίμως λόγω των τιμών που έχουν και τη πολιτική των εκπτώσεων που ακολουθούν, αλλά από την άλλη ξέρεις ότι δεν θα τους έρθει κάποια στιγμή, αμέσως αφού τα έχεις σκάσει να αγοράσεις το καινούργιο σου αμαξάκι η ιδέα να μειώσουν πχ 15 % τις τιμές των καινούργιων και να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο.
ps πειράζει που είμαστε πολύ off topic;
http://www.volvoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=19&t=155&start=120
έβλεπα το s80 πχ του 2004 πόσο πωλείται. Του 2004 (6 χρόνια μετά, τόσο υπολογίζω αν όλα πάνε καλά να το κρατήσω) έκανε πχ 10000. Έβλεπα λοιπόν ότι το μοντέλο που θέλω να αγοράσω πχ έκανε 20000. άρα υπολογίζω ότι θα χάσω 10000 σε 6 χρόνια.
το site που χρησιμοποιούσα ήταν το κλασσικό πλέον για μεταχειρισμένα car.gr (νομίζω ότι έχει ξεπεράσει πλέον xe & autotriti).
νομίζω ότι αυτοκίνητα μέχρι 1800 κυβικά χάνουν τα 3-4 πρώτα χρόνια τα πολλά και μετά ομαλοποιούνται (ιδιαίτερα αν ανήκουν στις 5 καλές μάρκες). για >2.0, έχει κάθετη πτώση στην αρχή και μετά ανάλογα με τις ορέξεις της εκάστοτε κυβέρνησης
deadp, ο πατέρας μου είχε πάρει το s40 1.6 μεταχειρισμένο 9 μηνών 17000 ευρά το 2007 και θεωρήσαμε τότε ότι τους πιάσαμε κορόιδα καθώς καινούργιο έκανε 22500 χωρίς μεταλλικό, έξοδα, τέλη κτλ (δλδ 23500-24000). τώρα βλέπεις ότι οι τιμές στην volvo έχουν πέσει πάρα πολύ.
θεωρώ ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η τιμολογιακή πολιτική που καθορίζει ο εισαγωγέας. έτσι λοιπόν τις group vw, merc τις κράζω μονίμως λόγω των τιμών που έχουν και τη πολιτική των εκπτώσεων που ακολουθούν, αλλά από την άλλη ξέρεις ότι δεν θα τους έρθει κάποια στιγμή, αμέσως αφού τα έχεις σκάσει να αγοράσεις το καινούργιο σου αμαξάκι η ιδέα να μειώσουν πχ 15 % τις τιμές των καινούργιων και να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο.
ps πειράζει που είμαστε πολύ off topic;
http://www.volvoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=19&t=155&start=120
gregory έγραψε:ps πειράζει που είμαστε πολύ off topic;
Περιμένουμε φωτογραφίες από τη ναυαρχίδα στην ενότητα "Τα αυτοκίνητά μας"
S60 T6 awd μαυρο, με 18" sleipner, radar στην μασκα, καφε μαυρο εσωτερικο, παρκαρισμενο κοντα στο γραφειο στη Γλυφαδα....Πολυ καλυτερο wheel gap με τις 18αρες, αρκετα ομορφο συνολικα, αν και δεν θα το προτιμουσα σε μαυρο.
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
το μαύρο το αφήνει για τον jimc30!
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
μένω Ηράκλειο (αθήνα). κάθε μέρα που πηγαίνω δουλειά (από Σεπτέβρη και μετά όταν γύρισα από διακοπές), έχω επιλέξει ένα δρόμο που περνάει από μια ωραία περιοχή όπου κάθε μέρα βλέπω ένα διαφορετικό volvo παρκαρισμένο.
έτσι λοιπόν έχω δει μέχρι στιγμής:
C70 (fl) μαύρο
XC90 (μαύρο)
S80 (μπλέ σκούρο)
και σήμερα C30 fl (μαύρο)
τί έγινε, τον ιδιοκτήτη της volvo πέτυχα;
έτσι λοιπόν έχω δει μέχρι στιγμής:
C70 (fl) μαύρο
XC90 (μαύρο)
S80 (μπλέ σκούρο)
και σήμερα C30 fl (μαύρο)
τί έγινε, τον ιδιοκτήτη της volvo πέτυχα;
DIKASTIS-T5 έγραψε:Μενεις Ηρακλειο και δεν εχεις δει τον πλοιαρχο με το ανθρακι V50-johnkyr....??
όχι... αν και δεν κυκλοφορούν και πολλά v50, θα έχω το νου μου
Volvo S70 μαύρο!
Ωραίο και σπάνιο αφού κυκλοφόρησε από 1998 μέχρι 2000.
Στην αρχή νόμισα ότι είναι 850. Το βρήκα σαν το 850 με πιο σπορ γραμμές...
Ωραίο και σπάνιο αφού κυκλοφόρησε από 1998 μέχρι 2000.
Στην αρχή νόμισα ότι είναι 850. Το βρήκα σαν το 850 με πιο σπορ γραμμές...
Volvo C30 1.6 R-Design 2008
σήμερα, στο δρόμο είδα .... iatroud με μπα-γκαζιέρα ..... στην αριστερή με 160+
που να του δανείσει τον οδοστρωτήρα ο δικαστής ....
που να του δανείσει τον οδοστρωτήρα ο δικαστής ....
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
θα ήταν κατηφόρα! πριν δούμε τον γιάννη είδαμε ένα 40άρι barents blue και ένα c70 σαμπανί
. το 3ο volvo στην σειρά είπαμε κάτι μας θυμίζει. όταν είδα και τα φώτα αναμμένα σχεδόν βεβαιώθηκα. ωραίος καιρός σήμερα για βόλτα. επιστρέφαμε από adventure park μαλακάσα!
. το 3ο volvo στην σειρά είπαμε κάτι μας θυμίζει. όταν είδα και τα φώτα αναμμένα σχεδόν βεβαιώθηκα. ωραίος καιρός σήμερα για βόλτα. επιστρέφαμε από adventure park μαλακάσα!Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
Γυρνώντας από δουλειά απογευματάκι, στα διόδια Αφιδνών 2 Ferrari, μία κόκκινη και μία μαύρη οι οποίες έπαιζαν κιόλας μεταξύ τους...Πολύ ωραίο θέαμα παιδιά! 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
είδα κι εγώ μια Φ430 κόκκινη σήμερα στο παράδρομο της εθνικής, που προσπαθούσε να αποφύγει τις ανωμαλίες στο δρόμο, αλλά ξέχασα να το αναφέρω, γιατί είδα ένα S40 με μπαγκαζιέρα 
DIKASTIS-T5 έγραψε:VOLVO C30 T5 μαυρο με τις βασικες 16αρες ζαντες στον παραδρομο της Αττικης Οδου εξω απο το THE MALL με οδηγο γυναικα
Την έχω δει κι εγώ στο ίδιο ακριβώς σημείο!

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Σήμερα, γκρί V50 D2 kinetic και μαύρο V60 (δεν μου άρεσε και τόσο ... μάλλον είναι πιο όμορφο το S60)
johnkyr έγραψε:μαύρο V60 (δεν μου άρεσε και τόσο ... μάλλον είναι πιο όμορφο το S60)
Πού το πέτυχες ρε το V60; Για μπες στο αντίστοιχο τόπικ και πες, για ποιούς λόγους δε σου άρεσε;
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Jim_C30 έγραψε:johnkyr έγραψε:μαύρο V60 (δεν μου άρεσε και τόσο ... μάλλον είναι πιο όμορφο το S60)
Πού το πέτυχες ρε το V60; Για μπες στο αντίστοιχο τόπικ και πες, για ποιούς λόγους δε σου άρεσε;
Σ.Πάτση και Ιερά οδός. Δεν μου άρεσαν τόσο, οι αναλογίες του, θύμιζε βαγόνι, βεβαία μπορεί να έφταιγε και το μαύρο χρώμα ...
Διόδια Αφιδνών ώρα ενάτη πρωινή, χρυσαφί new S60 2.0T το οποίο φορούσε και το bodykit. Πολύ ωραίο σε αυτό το χρωματάκι καθώς του ταιριάζει πολύ αλλά προσωπικά δε θα το επέλεγα σαν χρώμα. Ίσως κάτι σε ασημί...Δεν ξέρω, όταν έρθει η ώρα βλέπουμε!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
μετά από περίπου 12000χλμ στον δρόμο, είδα επί της Κηφισίας σταθμευμένο στο ύψος του Π.Ψυχικού, μπεζ S40 με φορεμένες και αυτός μαμά μπάρες οροφής! δεν κρύβω ότι συγκινήθηκα 

www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
.
Τελευταία επεξεργασία από gdoudou σε 28 Ιουν 2011, 11:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ κάθε μέρα βλέπω αδελφάκια... Μιλάμε για μεγάλο σόι.
σήμερα, επί της βουλιαγμένης στην Δάφνη, είδα το πρώτο μου ΤΑΞΙ volvo s40 (πετρέλαιο). το καναρινί πάνω του δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει..
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
α! είδα και ένα άθλιο θέαμα σε μια καινούρια mercedes-δεν θυμάμαι το μοντέλο-βγάζει περισσότερα και από τα gormiti! το πίσω μεσαίο της φανάρι στοπ, αποτελούνταν από μια λωρίδα μεγάλων led που απλώνονταν στην κόψη του καπώ. από τα 12 περίπου led τα τρία ήταν καμμένα! το αυτοκίνητο δεν έδειχνε πάνω από 1-2 ετών και με χάλασε πολύ σαν εικόνα..

www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
Τελευταία επεξεργασία από grdad σε 24 Ιαν 2011, 07:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nektarios
.
Τελευταία επεξεργασία από gdoudou σε 28 Ιουν 2011, 11:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DIKASTIS-T5 έγραψε:ΠεΣημερα παρεα με τον johnkyr ειδαμε στην καθοδο της Λ.Κηφισου στο υψος του allou fun park μια clk cabrio μαυρη στην αριστερη λωριδα και εκανε αμεσως δεξια μολις στους καθρεφτες της εθεαθη το λευκο C30 να κατεβαινει κοπειο....Οδηγος της....?....Ο Ερνεστο Βαλβερδε!!!!!
Ειναι χορηγος η Mercedes στο ποδοσφαιρικο τμημα του Ολυμπιακου, κι εχουν ολοι απο μια....Στο μπασκετ ειναι πιο εξυπνοι οι ανθρωποι κι εχουν Volvo
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Την Πεμπτη το απογευμα, λευκο C70 f/l με δυο νεαρους το οποιο περναγε αερα τα λιμανακια...ημουν με το Clio ομως και ισχυρο κοφτη στο δεξι καθισμα οποτε δεν το προλαβα 

STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Σήμερα γυρνώντας από Μονεμβασιά, στο ύψος του Ισθμού μία ολοκαίνουρια Porsche Panamera! Δε μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας! Και μετά τα διόδια του Ισθμού, τρελό μποτιλιάρισμα που μου κόστισε 50 λεπτά ακινησίας λόγω μίας κλούβας των ΜΑΤ η οποία για κάποιο λόγο, δεν γνωρίζω είχε πάρει φωτιά! 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 82&catid=4
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/ ... ire-fotia/
Πήρε φωτιά εν κινήσει κλούβα με κρατούμενους
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/ ... ire-fotia/
Πήρε φωτιά εν κινήσει κλούβα με κρατούμενους
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
Mercedes...τι ψαχνεις...

edit: τωρα που το ξαναβλεπω μπορει να ειναι και deutz...κανενας πιο ειδικος να μας πει
edit: τωρα που το ξαναβλεπω μπορει να ειναι και deutz...κανενας πιο ειδικος να μας πει

STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
DIKASTIS-T5 έγραψε:Δεν ξεκινησε καλα η μερα μου!Σημερα το πρωι στο Ολυμπιακο Χωριο με αυτοκολλητο δοκιμης απο τους 4Τ ενα μπορντωροδοκοκκινο S60 T3 ....Ευτυχως που δεν ειχα φαει...
Αφού δε σε έραψε πάλι καλά να λες!!!!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
το τόπικ, πρέπει να αλλάξει και να λέγεται "στο δρόμο είδα, άκουσα, μύρισα" ....
Σήμερα στην εθνική, στο ανέβασμα, με κινησούλα .... στην αριστερή, μαύρο GTR (με γερμανικές πινακίδες, σιγά μην πληρώσουμε φόρο πολυτελείας στο ελληνικό κράτος) .....
ανοιγματάκια από τα 100+χλμ, ήχος βροντερός, μύριζε καμένο λάστιχο και άκαυτη βενζίνη ....
Το δικαστικό Τ5, φαινόταν πολύ πολύ αργό
, μας άφηνε πίσω καρότσες ...κολόνες κτλ ....

Σήμερα στην εθνική, στο ανέβασμα, με κινησούλα .... στην αριστερή, μαύρο GTR (με γερμανικές πινακίδες, σιγά μην πληρώσουμε φόρο πολυτελείας στο ελληνικό κράτος) .....
ανοιγματάκια από τα 100+χλμ, ήχος βροντερός, μύριζε καμένο λάστιχο και άκαυτη βενζίνη ....
Το δικαστικό Τ5, φαινόταν πολύ πολύ αργό
Εγώ 2 φορές είδα στο δρόμο gtr και τις 2 αυτοί που είχα μαζί στο αμάξι νόμισαν ότι κάτι έπαθα...

pgp
μαύρο, νομίζω ότι ήταν το 1ο που είδα ....σίγουρα έχω δει & 1-2 άσπρα ....
αλλά σήμερα ...... άνοιγε, σε απόσταση από εμάς 2-3m

αλλά σήμερα ...... άνοιγε, σε απόσταση από εμάς 2-3m

σήμερα, το νέο passat .... "κακάσχημο" 

- MadMaxS
- T2
- Επικοινωνία:
Xθές, όταν έφευγα από το σχολειο, μέσα σε μία μάντρα- επιχείρηση, δύο ολοκαινουρια S60. Το ένα μαύρο, και το άλλο το promo μπρωνζέ.
Ηταν φρεσκοπλυμένα και φρεσκογυαλισμένα!
Μαζί τους ήταν και ένα Mondeo, πρό f/l.
Και τα τρία μαζί...
Στα Lidl στο πάρκιν πάλι χθές τ'απογευμα, ένα νέο S80... χλίδα όχι αστεία!
Μα πρίν προλάβω να πάω να το δώ από κοντά, ήρθε ο ιδιοκτήτης (;) και το πήρε....
Ηταν φρεσκοπλυμένα και φρεσκογυαλισμένα!
Μαζί τους ήταν και ένα Mondeo, πρό f/l.
Και τα τρία μαζί...
Στα Lidl στο πάρκιν πάλι χθές τ'απογευμα, ένα νέο S80... χλίδα όχι αστεία!
Μα πρίν προλάβω να πάω να το δώ από κοντά, ήρθε ο ιδιοκτήτης (;) και το πήρε....

S-Max
- nefakithebest
- T2
DIKASTIS-T5 έγραψε:Ειπαμε....δεν ειχα κλεισει το αντισπιν....αλλιως θα το εραβα!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Παντως στον προφυλακτηρα του καταφερα και εφτασα σχεδον σε καποια στιγμη!!
στον τυπο που το ειχε γιατι τσιμπησε στις ανοιχτες προκλησεις μου και το ανοιξε!!!
![]()
![]()
![]()
Ολα τα λ7 η μυρωδια καμμενου ελαστικου και ακαφτης βενζινης σε καθε βαθια γκαζια του!!![]()
ΕΠΟΣ!!!
Ελα τωρα που δεν ειχες κλεισει το αντισπιν...
Αφου ειναι το 1ο πράγμα που κανεις με το που θα βαλεις μπρος...
Practice Safe Sex.
Make Love in a Volvo.
Νεφέλη, S40 1.8 Momentum ΜΥ10
Make Love in a Volvo.
Νεφέλη, S40 1.8 Momentum ΜΥ10
Ανεβαίνοντας Λίμνη Πλαστήρα προχθές με τον φίλο Vresta στο ύψος του Μαλιακού το scirocco R σε χρώμα μαύρο...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Γυρνώντας από το Διεθνές Πανεπιστήμιο στις δώδεκα και προσπερνώντας μια κυρία με Barrents Blue S40 που πήγαινε με 50 στο δρόμο της Χαλκιδικής , με προσπέρασε ένα χρυσοκαφέ V50 Τ5 με ράγες οροφής (dadoulis μήπως ;;;;; )
Oχι φίλε μου.Το δικό μου είναι χρυσοπράσινο(δες τις φωτό στο σχετικό topic).Ασε που με τη νέα εξάτμιση θα με άκουγες

DADOUDIS-V50 T5 AWD
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ!!!!!ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!!!
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ!!!!!ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!!!
dadoudis έγραψε:Oχι φίλε μου.Το δικό μου είναι χρυσοπράσινο(δες τις φωτό στο σχετικό topic).Ασε που με τη νέα εξάτμιση θα με άκουγες![]()
Πάντως, ήμασταν 3 Volvo στη σειρά δίπλα-δίπλα, έστω και για (πολύ) λίγα δευτερόλεπτα. Πάτησα λίγο, αλλά το T5 δεν πιανόταν....
Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες

στον τυπο που το ειχε γιατι τσιμπησε στις ανοιχτες προκλησεις μου και το ανοιξε!!!