Γουσταρω πολυ τετοιου ειδους ερευνες, οπως και ταμπελες του στυλ *ΠΡΟΣΟΧΗ Συχνα θανατηφορα δυστηχηματα*....αφου το ξερεις ρε λαλακα φτιαξε το δρομο, τι μου το λες?....

johnkyr έγραψε:κάτσε να δούμε iatroud .......
johnkyr έγραψε:306gti - delete
clio182 - delete
clio197 - delete
megane225 - 2
c30T5 - 4
TypeR - delete
focusST - 3
3MPS - 1
αυτά, πάνω κάτω παίζουν.
johnkyr έγραψε:μόνο turbata, βλέπω αγοράζεις ...χα![]()
![]()
johnkyr έγραψε:Σχετικά με την σειρά κατάταξης ... έχεις τις ίδιες απόψεις με τον δικαστή.να το κοιτάξεις αυτό
Jim_C30 έγραψε:Αν ο Johnkyr πάρει C30 εγώ το πουλάω την ίδια στιγμή!!!![]()
![]()
![]()
iatroud έγραψε:σήμερα το πρωί, παρότι η δουλειά μου είναι καμιά 800αριά μέτρα από το σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, την αισθανθήκαμε για τα καλά! το κτίριο κουνήθηκε! για λίγα λεπτά τα χρειαστήκαμε!
Jim_C30 έγραψε:Αν ο Johnkyr πάρει C30 εγώ το πουλάω την ίδια στιγμή!!!![]()
![]()
![]()
Και σβήνω και το Jim_C30 και το κάνω Jim σκέτο!
vrestas έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Αν ο Johnkyr πάρει C30 εγώ το πουλάω την ίδια στιγμή!!!![]()
![]()
![]()
Και σβήνω και το Jim_C30 και το κάνω Jim σκέτο!
Ο λάδιας μας έχει ζαλίσει με τις επιλογές και τις αγοραπωλησιες του. Ενα warning του εχω ριξει,παιζει να φαει κανονικο ban αν συνεχίσει.Μια 306, clio 172,clio 200, megane ,st , c30 t5 σε λιγο θα μας πει για bmw 335...α ξέχασα... σκεφτοταν και το rotrex και τωρα ενω εχει μονο 20,000χιλιομετρα σκεφτετε τις βαλβδολίνες.![]()
![]()
Πάρε ενα αμάξι να χαρουμε ντε, δεν θα κανεις αλλαγη φυλου για να το σκεφτεσε τοσο,να το κοψω να μην το κοψω![]()
![]()
Γιάννη το megane ειναι φοβερό αμάξι , το mazda είναι άσχημο και το focus ειναι το πιο όμορφο,και αν το αγοράσεις βάζεις άσπρες καγκουρικες ζάντες τύπου rally και πουλάς το μαμά ζαντικό στον αλέξανδρο.

Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες