gdoudou έγραψε:nefakithebest έγραψε:gdoudou, η μοναδική γυναίκα του club σας έχει ρεφλεξολογία τη μέρα της εκδρομής...
Ανάβαλέ το...
να αναβάλω το 8ωρο μαθημα; αδυνατο!
gdoudou έγραψε:nefakithebest έγραψε:gdoudou, η μοναδική γυναίκα του club σας έχει ρεφλεξολογία τη μέρα της εκδρομής...
Ανάβαλέ το...
iatroud έγραψε:υπάρχει καταλληλότερο περιβάλλον για ρεφλεξολογία από την σκιά των πλατάνων, το κελαριστό δροσερό νερό, την νωχελική κίνηση των νερόμυλων και την τσίκνα των κρεάτων??!
φόρτωσε τους μαθητές στο βόλβο σου και φέρτους μαζί να βιώσουν προχωρημένες και ολοκληρωμένες εμπειρίες!!! ποιος θα τολμήσει να αρνηθεί?
S40 1,8 Momentum MY08georgosk έγραψε:και ίσως και μια έκλπηξηγια τους συμμετέχοντες....

S40 1,8 Momentum MY08georgosk έγραψε:Εκτός απροόπτου η Πάτρα θα κάνει δυναμική παρουσία...
Προκειμένου να κανονίσουμε την ώρα αναχώρησης από Πάτρα θα πρέπει να ορίσουμε τι ώρα θα βρεθούμε όλοι μαζί στην Θήβα. Νομίζω ότι 12:00 με 12:30 είναι καλά; Τι λέτε οι από Αθήνα ερχόμενοι; Σημείο συνάντησης αμέσως μετά την Θήβα στο δρόμο προς Λειβαδιά.
Αν υπάρχουν και άλλοι από Πάτρα ή από Πελοπόννησο που θέλουν να συμμετέχουν στην εκδρομή ας επικοινωνήσουν μαζί μου με πμ να κανονίσουμε για το που και πώς θα συναντηθούμε.
S40 1,8 Momentum MY08
S40 1,8 Momentum MY08
S40 1,8 Momentum MY08georgosk έγραψε:και ίσως και μια έκλπηξηγια τους συμμετέχοντες....

iatroud έγραψε:ο καιρός θα είναι καθαρός και η θερμοκρασία καλή έως δροσερή για την Κυριακή
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=62

όλα καλά !!!!

(Τι είπα πάλι ρε πού
........
, κάποιους να νευριάζουν και κάποιους (οι γνωστοί) να ανεβάζουν τους τόνους ξανά για το ΔΝΤ! 

vrestas έγραψε:Θα σε βάζουμε αναγκαστικα οργανωτη για να μην χάσουμε τον απολογισμο της εκδρομης την επομενη μέρα!
S40 1,8 Momentum MY08georgosk έγραψε:Λίγα λόγια και από εμένα σχετικά με την χθεσινή μας εκδρομή.
Κατ' αρχάς με συμμετοχές από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και φυσικά Πάτρα η εκδρομή στην Λιβαδειά μπορεί να καταγραφεί ως η 1η Πανελλήνια![]()
![]()
Για την συνάντηση μας στην Λιβαδειά, το ξεκοίλιασμα (για άλλη μια φορά) στο φαγητό κτλ κτλ... τα έγραψαν τα παιδία και παραπάνω. Απλά να σχολιάσω και εγώ ότι είναι αλλιώς να βλέπεις τους ανθρώπους που συνομιλείς σχεδόν καθημερινά μέσω του φόρουμ από κοντά. Να συζητάς μαζί τους όλα όσα δεν μπορείς σε κοινή θέα και να κάνεις ένα σωρό αστεία. Πραγματικά περνάω πολύ ωραία στις συναντήσεις μας και νομίζω ότι έχει εμπεδωθεί ένα πολύ όμορφο και φιλικό κλήμα μεταξύ μας (παρά τις επιμέρους διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν σε κάποια θέματα συζήτησης). Η εκδρομή αυτή λόγω της στρατιωτικής μου θητείας στην Θήβα (δυστυχώς μόνο η βασική , 1,5 μήνα) μου έφερε αναμνήσεις από τότε και τις βόλτες που έκανα στην γύρο περιοχή χάρις το αυτοκίνητο του πατέρα μου που το είχα πάρει μαζί.
Να πω και λίγα λόγια για την διαδρομή που κάναμε οι Πατρινοί (εγώ και ο dd_surfer). Το δρόμο που ακολουθήσαμε τον έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ. Η διαδρομή από Ελευσίνα - Θήβα είναι ένα πολύ όμορφο κομμάτι με απαιτητικές και πολλές στροφές που αν και το έχω ξαναπεράσει πάντα τα χαίρομαι να το κάνω. Η φυσική ομορφιά του τοπίου αποζημιώνει όποιον την επιλέξει. Όταν φτάσαμε (στην αδιάφορη) Θήβα κάτσαμε για καφεδάκι περιμένοντας και τους από Αθήνα ερχόμενους. Συνάντηση όλοι μαζί και κατεύθυνση προς Λιβαδειά σε μια οδηγικά αδιάφορη διαδρομή. Εδώ να σημειώσω, ότι όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, έξω από την Θήβα που βρεθήκαμε όλοι μαζί χάσαμε την μοναδική ευκαιρία για φωτογράφηση των Volvo μας (κρίμα το πλύσιμο).
Η επιστροφή τώρα ήταν μια άλλη ιστορία. Καθώς το τελευταίο φως της ημέρας έσβηνε η ορατότητα γινόταν όλο και μικρότερη... Τελικά από Αράχοβα και μετά το σκοτάδι σκέπασε τα πάντα και στον κακό από φωτισμό και ανεπαρκή σε σήμανση δρόμο μας υποχρέωσε σε προσεκτική οδήγηση με προτεραιότητα στην ασφάλεια (άλλωστε γι' αυτό έχουμε και Volvo). Πάντως ήταν μια ωραία οδηγηκή εμπειρία...
Στο τέλος και ενώ πλησιάζαμε στο Αντίρριο η κούραση που είχε καταβάλει την Κωνσταντίνα μας υποχρέωσε να περάσουμε στο Ρίο από την γέφυρα και έτσι να χάσουμε την βραδινή βόλτα με το καραβάκι.... που συνδυάζει ρομαντισμό... και οικονομία...![]()
Ακόμα μια ωραία εκδρομή πέρασε στις αναμνήσεις ....
S40 1,8 Momentum MY08deadp έγραψε:Ωραίες φωτογραφίες πάντως βγάλατε...

iatroud έγραψε:όχι κωνσταντίνε, μου σπρώχνει το χέρι ο ανδρέας
Επιστροφή σε “Εκδηλώσεις - Εκδρομές”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες