VolvoZeus έγραψε:Ευκαιρια...24χιλ τωρα!! Μονο για λιγες μερες...
.....μεχρι την επομενη αυξηση
Μπααα, δεν αγοράζει ο κόσμος αργά αυτοκίνητα! Ρίξε κι άλλο την τιμή...
VolvoZeus έγραψε:Ευκαιρια...24χιλ τωρα!! Μονο για λιγες μερες...
.....μεχρι την επομενη αυξηση
από τον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ, θα υπάρχουν 2 νέοι φόροι .... johnkyr έγραψε:ακούστηκε από τα ΜΜΕ, ότι καταργούνται τα Τέλη Κυκλοφορίας και περνάει στην βενζίνη το κόστος με +0,20€ το λίτρο.

johnkyr έγραψε:ακούστηκε από τα ΜΜΕ, ότι καταργούνται τα Τέλη Κυκλοφορίας και περνάει στην βενζίνη το κόστος με +0,20€ το λίτρο.
Με περίπου 10.000 -11.000 χλμ το χρόνο και μετά δύο αυτοκίνητα μαζί, σίγουρα θα μου έρχεται πιο οικονομικά από τα τέλη κυκλοφορίας. Επίσης μου μοιάζει πιο δίκαιο γιατί αυτός που κυκλοφορεί περισσότερο λογικά θα πρέπει να επιβαρύνεται και περισσότερο. Επίσης βοηθάει αυτούς που είναι οικονομικά ασθενέστεροι να κρατήσουν το αυτοκίνητό τους, έστω και παλιό, χωρίς επιπλέον κόστη και όσο έχουν να βάζουν βενζίνη και να το χρησιμοποιούν. Το μέτρο δηλαδή κατά την γνώμη μου βοηθάει την κατοχή αυτοκινήτου και επιβαρύνει την χρήση, οπού εκεί ο καθένας κάνει το κουμάντο του ανάλογα με τις δυνατότητές του.
S40 1,8 Momentum MY08johnkyr έγραψε:Έχει μια λογική το μέτρο. το θέμα είναι, πόσα λεπτά δε έχει αυτή η νέα επιβάρυνσή, το κράτος θα υπολογίσει πάντως να μην χάσει λ7. Επίσης, ότι κάνουν, δίκαιο είναι να γίνει από το 2011, αφού για το 2010 έχουμε πληρώσει τα τέλη. Ακούστηκε ότι ο μηχανισμός έκδοσης αποδείξεων κτλ κτλ... κόστος είσπραξης των ΤΤ είναι περί τα 100-150 εκ€.
S40 1,8 Momentum MY08georgosk έγραψε:johnkyr έγραψε:Έχει μια λογική το μέτρο. το θέμα είναι, πόσα λεπτά δε έχει αυτή η νέα επιβάρυνσή, το κράτος θα υπολογίσει πάντως να μην χάσει λ7. Επίσης, ότι κάνουν, δίκαιο είναι να γίνει από το 2011, αφού για το 2010 έχουμε πληρώσει τα τέλη. Ακούστηκε ότι ο μηχανισμός έκδοσης αποδείξεων κτλ κτλ... κόστος είσπραξης των ΤΤ είναι περί τα 100-150 εκ€.
Σωστός Γιάννη.
Πιστεύω ότι ένα μέσο αυτοκίνητο αν κάνει πάνω από 15.000 χλμ το χρόνο και αν η επιβάρυνση στην βενζίνη είναι τελικά 20 λεπτά θα πληρώνει παραπάνω από ότι σήμερα με τα τέλη...
Jim_C30 έγραψε: Πλέον, μετά από τη μετακόμιση, μέσα σε ένα μήνα έχω κάνει 150 χιλιόμετρα!!!![]()
S40 1,8 Momentum MY08georgosk έγραψε:Jim_C30 έγραψε: Πλέον, μετά από τη μετακόμιση, μέσα σε ένα μήνα έχω κάνει 150 χιλιόμετρα!!!![]()
Ρε εσύ έγινες χειρότερος και από μένα. Καλά τι club αυτοκινήτου είμαστε με το χλμ που κάνουμε;;![]()
Πιο πολύ ποστάρουμε παρά οδηγούμε
![]()
![]()
dgrgtc έγραψε:georgosk έγραψε:Jim_C30 έγραψε: Πλέον, μετά από τη μετακόμιση, μέσα σε ένα μήνα έχω κάνει 150 χιλιόμετρα!!!![]()
Ρε εσύ έγινες χειρότερος και από μένα. Καλά τι club αυτοκινήτου είμαστε με το χλμ που κάνουμε;;![]()
Πιο πολύ ποστάρουμε παρά οδηγούμε
![]()
![]()
Καλο...ειναι και αυτο...σκεφτομαστε....οτι οδηγουμε ομως....
S40 1,8 Momentum MY08DIKASTIS-T5 έγραψε:Απο το δωρο Χριστουεννων περυσι μου εμειναν 200ευρω μονο και αν ηθελα να κρατησω το αμαξι επρεπε να τα δωσω υποχρεωτικα.Αν ισχυσει τελικα η καταργηση δε νομιζω οτι θα με χαλασει και τοσο.Το αντιθετο μαλιστα.
johnkyr έγραψε:http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=32811160
![]()
αλαλούμ ... όπως γίνεται κάθε χρόνο, με τους φόρους στη χρυσή αγελάδα, η παγωμένη αγορά, πρέπει να έχει μπει στην κατάψυξη. Ανάλογα, πόσο ΕΞΩ, θα έχουν πέσει τα έσοδα του προϋπολογισμού ...... με διάφορους τρόπους θα αυξήσουν τους φόρους στις ρόδες.
και μετά σου λένε ότι δίνουν μάχη για συγκράτηση τιμών, σιγά μη σκίσουν κανένα καλσόν 
S40 1,8 Momentum MY08DIKASTIS-T5 έγραψε:johnkyr έγραψε:o ANT1, είπε σήμερα στο δελτίο ... ότι καταργούνται τα ΤΚ από το 2011. Να δούμε, πόση θα είναι η αύξηση φόρου στα καύσιμα .....
Ακουσα για αυξηση καπου στα 0,5ευρω κατα μεσο ορο...
0,5; Την μ@μήσαμε

S40 1,8 Momentum MY08DIKASTIS-T5 έγραψε:Γυρω στο 1,80 το λιτρο ακουγεται και γραφεται οτι θα παει.
S40 1,8 Momentum MY08DIKASTIS-T5 έγραψε:Δεν μπορει κανεις να ξεσηκωθει πλεον Γιωργο.Θα ειχαμε λογους και αποτελεσματα να ξεσηκωθουμε αν ο λαος ηταν αθωος.Απο τη στιγμη που ο πρωτος ενοχος ειναι ο λαος,στην περιπτωση μας,δεν προκειται να γινει τιποτα.Γιατι εκτος απο ενοχοι ειμαστε και αργοπορημενοι.Ειναι αργα για ξεσηκωμους,επαναστασεις και wind of change.Δεν ειναι λογικο αυτο που λεγεται να πληρωσουν οι πολιτικοι-κλεφτες.Αποψη μου?Θα πληρωσουμε ΟΛΟΙ.Κι αυτοι μαζι.Υπο την ανοχη μας εκαναν ο,τι εκαναν...Μην γελιομαστε,ειναι φυσιολογικο...γιατι αυτο μας αξιζει.

johnkyr έγραψε:ακριβώς ... όπως και ο Σουφλιάς ......![]()
![]()
S40 1,8 Momentum MY08

vrestas έγραψε:....καπως πρεπει να αντιδρασουμε....
S40 1,8 Momentum MY08georgosk έγραψε:vrestas έγραψε:....καπως πρεπει να αντιδρασουμε....
Σε ένα μήνα έχουμε εκλογές......

Επιστροφή σε “Άλλα θέματα αυτοκίνησης”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες