Σου εύχομαι πάνω από όλα να απολαύσεις το αυτοκίνητό σου γιατί πραγματικά είναι εμπειρία να οδηγείς ένα VOLVO!!!

DIKASTIS-T5 έγραψε:Ερωτοχτυπημενος!!!!Κι εγω ακομα ειμαιμαζι του μετα απο τοσο καιρο,πιο πολυ με το εσωτερικο,οπως λες κι εσυ!Σαφως και ο Τ5 τα σπαει,αλλα το εσωτερικο ειναι τρελο highlight!
Impressive,τι ρυθμισεις εχεις κανει στο premium sound?
Impressive έγραψε:Και μια ερώτηση: στις πόρτες εσωτερικα μου εμφανίζονται λευκές γραμμές σαν λερωματα. Όντως "γράφουν" τόσο εύκολα η εγώ τις λερωνω κ δεν το παίρνω χαμπάρι;

Impressive έγραψε:...
Ασχετο βρε παιδιά αλλά δεν είναι λίγο σπαστικό που το αμάξι δεν σε ειδοποιεί κάπως όταν σταθμεύεις και έχεις φώτα ανοικτά ότι έχεις τα φώτα ανοικτα; Είχα πριν ένα Φιέστα, που εκτός από ενδείξεις στο ταμπλό, αν ήμουν σε στάση και άνοιγα να βγω με φώτα ανοικτά, μου έδινε ηχητικό σήμα. Τώρα μονίμως τα ξεχνάω να τα σβήσω μετά από βραδινές εξορμήσεις κ έχω βρεθεί να οδηγώ την επόμενη μερα, μεσημέρι με φώτα ανοικτά και δεν το παίρνω χαμπάρι παρά μόνο όταν γυρίσω σπίτι στο παρκινγκ.
dd_surfer έγραψε:Impressive έγραψε:...
Ασχετο βρε παιδιά αλλά δεν είναι λίγο σπαστικό που το αμάξι δεν σε ειδοποιεί κάπως όταν σταθμεύεις και έχεις φώτα ανοικτά ότι έχεις τα φώτα ανοικτα; Είχα πριν ένα Φιέστα, που εκτός από ενδείξεις στο ταμπλό, αν ήμουν σε στάση και άνοιγα να βγω με φώτα ανοικτά, μου έδινε ηχητικό σήμα. Τώρα μονίμως τα ξεχνάω να τα σβήσω μετά από βραδινές εξορμήσεις κ έχω βρεθεί να οδηγώ την επόμενη μερα, μεσημέρι με φώτα ανοικτά και δεν το παίρνω χαμπάρι παρά μόνο όταν γυρίσω σπίτι στο παρκινγκ.
Το ίδιο ακριβώς παθαίνω και εγώ. Είναι ενοχλητικό.
να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στις αναρτήσεις μας. Αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει τόπικ στο οποίο έχει αναλυθεί. viewtopic.php?f=24&t=196#p4297

Dimitrispat έγραψε:Γιάννη χθές σε ευθεία το κοντέρ έγραψε 187 km/h με το στροφόμετρο να είναι κολλημένο στις 5400 περίπου στροφές και χωρίς να δείχνει διάθεσει να ανεβεί άλλο,
σε ελαφρώς κατηφορικό δρόμο μετά από αρκετή ώρα και πορεία αρκετών χιλιομέτρων έγραψε 200 km/h
κσι σε έντονα κατηφορικό δρόμο έπιασε 210 km/h και επιτέλους έγραφε 6300 στροφές το στροφόμετρο.
Dimitrispat έγραψε:Γιάννη χθές σε ευθεία το κοντέρ έγραψε 187 km/h με το στροφόμετρο να είναι κολλημένο στις 5400 περίπου στροφές και χωρίς να δείχνει διάθεσει να ανεβεί άλλο,
σε ελαφρώς κατηφορικό δρόμο μετά από αρκετή ώρα και πορεία αρκετών χιλιομέτρων έγραψε 200 km/h
κσι σε έντονα κατηφορικό δρόμο έπιασε 210 km/h και επιτέλους έγραφε 6300 στροφές το στροφόμετρο.

deadp έγραψε:Που σε φωτογράφισαν;
Jim_C30 έγραψε:Και εις ανώτερα!
deadp έγραψε:Κάμερα πρέπει να έχει αμέσως με το που μπαίνεις στην εξωτερική περιφερειακή (έχει γέφυρες εκεί στο ΤΙΤΑΝ) και μετά πρέπει να είναι ελεύθερα...... Δεν ξέρω, περνάω συχνά από εκεί, αλλά δεν πάω πάνω από 140...
Προτιμώ να ανεβάζω στροφές ξεκολλώντας από την κίνηση (π.χ. στο ίδιο σημείο, με κατεύθυνση ανατολικά, μπαίνοντας από την είσοδο στην Ιωνία, εκεί που έχει τη μεγάλη ανηφόρα) μέχρι 4-5-6.000 σαλ... παρά να τρέχω.

DIKASTIS-T5 έγραψε:Οταν αναφερεις 1.6L και 2.0L , προφανως εννοεις τους GTDi -- ECOBOOST...Και για βοηθησε με λιγο σε κατι...Απο που εκπτιπτει οτι τα μοτερ θα ειναι εξολοκληρου VOLVO?Γιατι οπου και αν εχω διαβασει με τις μερες,και οχι απλα με τις ωρες...παντου αναφερεται οτι αυτα τα μοτερ ανηκουν και θα παραγονται απο τη FORD()σε Αμερικη,Ισπανια,Γερμανια,Αγγλια,Ρουμανια και δεν ξερω κι εγω που αλλου εχει εργοστασια η FORD(
).Η VOLVO αναφερεται μονο ως απλη εφαρμογη αυτων των μοτερ ΠΑΝΤΟΥ και οχι ως κατασκευαστης τους η ιδιοκτητης τους.Οπως βεβαια και τα κιβωτια POWERSHIFT...Καταρες.....
Αν υπαρχει καποιο link να μου δωσεις θα με βοηθουσες πολυ..

DIKASTIS-T5 έγραψε:Δηλαδη ειχε αντιστρεπτικη και πριν το f/l Zeus απλα τωρα εβαλαν πιο χοντρη?

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες