S60 1.6cc Model 2000
S60 1.6cc Model 2000
Καλησπέρα παιδιά,
Έχω ένα V70 και επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος έψαξα για ένα δεύτερο Volvo για καθημερινή χρήση για να μην πολυδουλεύω το V70. Έπεσα πάνω σε ένα S60 μοντέλο 2000 το οποίο ακόμη δεν είδα και μου είπανε ότι είναι 1600 κυβικά. Έβγαινε σε 1600 το S60 το 2000; Αν ναι, έχει κάποιος να μου πεί για τις επιδόσεις του; Αντέχει η μηχανή 1600 τέτοιο αμάξωμα;
Έχω ένα V70 και επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος έψαξα για ένα δεύτερο Volvo για καθημερινή χρήση για να μην πολυδουλεύω το V70. Έπεσα πάνω σε ένα S60 μοντέλο 2000 το οποίο ακόμη δεν είδα και μου είπανε ότι είναι 1600 κυβικά. Έβγαινε σε 1600 το S60 το 2000; Αν ναι, έχει κάποιος να μου πεί για τις επιδόσεις του; Αντέχει η μηχανή 1600 τέτοιο αμάξωμα;
V70 2.0 T
Re: S60 1.6cc Model 2000
DIKASTIS-T5 έγραψε:Καλως ηρθες kchatzim με το πρωτο V70 του club!!!
Το μικροτερο μοτερ που εχει φορεσει το S60 ειναι ο 2.0Τ πεντακυλινδρος τουρμπο 177-180hp...1,6 θα ειναι το στο νεο S60 2011 με 150 & 180 hp...καμια σχεση δηλαδη.Ισως ο τυπος με τον οποιο μιλησες να καταλαβε S40 αντι για S60.
Καλώς σας βρήκα,
Και εγώ γι' αυτό παραξενεύτηκα...το ωραίο είναι ότι είναι επώνυμη αντιπροσωπία!
Όπως και να χει ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
V70 2.0 T
Το μόνο αυτοκίνητο σεντάν (S) της VOLVO το οποίο φοράει 1,6λτ κινητήρα, είναι το 40. Κανένα άλλο... (προς το παρόν φυσικά, καθώς έπονται οι νέοι Ecoboost για το νέο S60).
Καλώς ήρθες φίλε μου...
Καλώς ήρθες φίλε μου...

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Μιας ρε παιδιά και ανοίξαμε τη συζήτηση και βλέπω ότι είστε εξαιρετικά ψαγμένοι σε σχέση με μένα... Έστω ότι το συγκεκριμένο είναι S40 και έχει τα εξής χαρακτηρηστικά (μεταφέρω αυτούσια την αγγελία) : "VOLVO S60 - 2000, 1600κυβ., 99800χλμ., ΑΣΗΜΙ, ABS, αερόσ. οδηγ., προβ. ομίχλ., clima, υδρ. τιμόνι, ηλ. παράθ., ηλ. καθρ., κεντρ. κλείδ., συναγ., immobil., CD, ζάντες αλουμ., μεταλ. χρώμα, ESP, parktronic, Τιμόνι πολ. χρήσ., Υπολ.ταξιδίου" και τιμή 6.000€, πώς σας φαίνεται; Για χρήση εντός πόλεως πιστεύεται δεν βολεύει;
V70 2.0 T
To 99800 χλμ. μου φαίνεται ύποπτο, ειδικά αν είναι από έμπορο.
VOLVO V50 1.8 MY2010
Πως το τσεκάρεις αυτό; Αν το συνδέσω στον υπολογιστή σε δικό μου συνεργείο φαίνεται;
V70 2.0 T
Μοντελο 2000 σημαινει οτι προκειται για το προηγουμενο S40. Οχι οτι ειναι κακο απλα το αναφερω...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
kchatzim έγραψε:Πως το τσεκάρεις αυτό; Αν το συνδέσω στον υπολογιστή σε δικό μου συνεργείο φαίνεται;
Δυστυχώς φίλε μου, θα σε απογοητεύσω λίγο αλλά αν έχουν πειραχτεί τα χιλιόμετρα δε μπορείς να το καταλάβεις...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
kchatzim έγραψε:Πως το τσεκάρεις αυτό; Αν το συνδέσω στον υπολογιστή σε δικό μου συνεργείο φαίνεται;
Θα ζητήσεις βιβλίο service. Δεν ξέρω αν φαίνεται αν συνδεθεί σε υπολογιστή, είναι και παλαιό το μοντέλο. Βασικά θα κάνεις ένα πολύ καλό έλεγχο στο αυτοκίνητο, αν σε ενδιαφέρει.
Απλώς μου φαίνεται ύποπτο γιατί πριν μερικά χρόνια (το 2004) έψαχνα για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για τον πατέρα μου (Corolla του 1994 - αυτής της χρονολογίας βρίσκαμε με 5500 έως 6000 ευρώ). Πήγα σε όλους σχεδόν τους εμπόρους μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Πάτρας. Όλα, μα όλα, τα Corolla είχαν από 98.000 έως 99.900 km. Όλοι είχαν τουλάχιστον ένα για πούλημα, όλα ήταν με αθηναϊκές πινακίδες. Οι περισσότεροι έμποροι με αυτό τον τρόπο λειτουργούν.
VOLVO V50 1.8 MY2010
DIKASTIS-T5 έγραψε:Παιδια,πλακα-πλακα εγω βρηκα αυτο...
Αν είναι δυνατόν. Άκου πόσα λάθη έχει η συγκεκριμένη αγγελία:
-S60 1,8...
-Κατανάλωση: 7 λτ/100 χλμ (όσα έχει ο 1,6 δλδ)
-Ίπποι 130!!!
Γνωστό πάντου ο 1,8 αποδίδει 125 hp (είναι το γνωστό μοτέρ MZR).-Πισωκίνητο!!!
Ότι πρέπει δηλαδή για μπαντιλίκια! Ρε' σεις τι άλλο θα ακούσουμε;
Παρεμπιπτόντως στην πλειοψηφία των αγγελιών αναφέρουν ότι ο 1,6 κινητήρας αποδίδει είτε 105 είτε 115 ίππους. Ελάχιστες αναφέρουν αυτό που δηλώνει ο κατασκευαστής, δλδ 100 ίππους!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Αν υπαρχει η δυνατοτητα(που θα υπαρχει)να ζητησεις απο τον εμπορο να σου στειλει με mail φωτογραφιες του αυτοκινητου αυτου.Πρωτα να δουμε αν προκειται να σου πουλησει το αμαξι που θες και οχι S40 αντι για S60.
Εγω νομιζω οτι μεσω VIDA μπορει να φανει αν εχει πειραχτει το οδομετρο.
Προφανώς θα είναι S40, απλά αυτός που πέρασε την αγγελία θα έκανε λάθος. Θα πάω αύριο να το τσεκάρω, απλά είδα κ κάποια άλλα τώρα, ξέρετε τι μπορεί να παίζει μ' αυτά και είναι τόσο φθηνά;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/821134/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/556787/
Νομίζω ότι η καλύτερη λύση - χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος - να τσεκάρεις τα χιλιόμετρα είναι να πάρεις πινακίδες κ να πάρεις ένα τηλ. τον παλαιό ιδιοκτήτη (αυτό έκανα μία φορά και τη γλίτωσα!)
V70 2.0 T
kchatzim έγραψε:.....
Νομίζω ότι η καλύτερη λύση - χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος - να τσεκάρεις τα χιλιόμετρα είναι να πάρεις πινακίδες κ να πάρεις ένα τηλ. τον παλαιό ιδιοκτήτη (αυτό έκανα μία φορά και τη γλίτωσα!)
Δεν δουλεύει πάντα. Ο παλαιός ιδιοκτήτης μπορεί απλώς να το άφησε για πούλημα ή ακόμα χειρότερα να το άφησε για πούλημα και να είναι φίλος με τον έμπορα.
Μου έτυχε εμένα με ένα Mazda 6 μεταχειρισμένο. Ευτυχώς με γλύτωσε ένας φανοποιός, ξάδερφος ενός φίλου μου. Επειδή γνώριζε τον έμπορα, άλλα είπε μπροστά του και άλλα σε μένα ιδιαιτέρως. Είναι ένα από τα μειονεκτήματα του να ζεις σε μικρή πόλη και ένας από τους λόγους που με οδήγησαν στην αγορά καινούργιου αυτοκινήτου.
VOLVO V50 1.8 MY2010
kchatzim έγραψε:...., ξέρετε τι μπορεί να παίζει μ' αυτά και είναι τόσο φθηνά;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/821134/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/556787/
.....
Η τιμή τους είναι δικαιολογημένη για την ηλικία τους το αυτοκίνητο σήμερα χανεί γρήγορα την τιμή του γι' αυτό η το αλλάζεις νωρίς ή το κρατάς όσο πάει. Αυτοκίνητα 5-10 χρόνων είναι στην χειρότερη στιγμή τους από πλευράς εμπορικής αξίας για όποιον τα πουλάει και "ευκαιρία" για όποιον τα αγοράζει...
S40 1,8 Momentum MY08Re: S60 1.6cc Model 2000
Ή μπορεί να είναι και τρακαρισμένα...
Πολλά παίζουν με τα μεταχειρισμένα, γι' αυτό αγοράζεις καινούριο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Βέβαια το οικονομικό σαφώς και είναι διαφορετικό. Σίγουρα όμως ένα μεταχειρισμένο θέλει εξονυχιστικό έλεγχο πρωτού κάποιος προβεί στην αγορά του.
Πολλά παίζουν με τα μεταχειρισμένα, γι' αυτό αγοράζεις καινούριο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Βέβαια το οικονομικό σαφώς και είναι διαφορετικό. Σίγουρα όμως ένα μεταχειρισμένο θέλει εξονυχιστικό έλεγχο πρωτού κάποιος προβεί στην αγορά του.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Jim_C30 έγραψε:Πολλά παίζουν με τα μεταχειρισμένα, γι' αυτό αγοράζεις καινούριο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Δυστυχώς όμως με αυτό τον τρόπο, εκτός και αν έχεις πολλά λεφτά διαθέσιμα για αυτοκίνητο, θα μείνεις στάσιμος γρήγορα και θα αναγκαστείς να κατέβεις κατηγορία ή να αρχίσεις να κοιτάς μεταχειρισμένα. Εγώ προσωπικά δεν έπαιζε να δώσω τα 75κ που έκανε καινούργιο το S60R, ακόμα και αν τα είχα μετρητά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες