S60 2010-

V40, XC40, S60, V60, XC60, S90, V90, XC90
Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Re: S60 2010-

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 02 Σεπ 2010, 18:47

είδα παρκαρισμένο χρυσαφί S60 με 17ρες ή 18ρες .... έξω από τον Σ στην Λ.Αθηνών ....
πολύ πιο όμορφο από το μαύρο που είχα δει μαζί με τον Ηλία ....
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 02 Σεπ 2010, 20:14

georgosk Replying to message in Μοντέλα Volvo 02 Sep 2010, 18:14 :doh (μία ώρα ακριβώς)
αν δεν έχει κολλήσει το μηχάνημά του, θα γράφει ένα σεντόνι σαν του champions league ένα πράμα!! :lol:
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 02 Σεπ 2010, 20:41

Να 'με και εγώ.
Χθες έκανα το τεστ ντραϊβ στο S60. Το αυτοκίνητο ήμουν ο πρώτος που το οδηγούσε, ούτε οι πωλητές δεν το είχαν κάνει βόλτα. Μόλις μπήκαν οι πινακίδες και πλύθηκε το αμάξι το πήρα και έφυγα. Το αυτοκίνητο το κράτησα για περίπου 2,5 ώρες και έκανα περισσότερα από 100 χλμ σε διάφορες συνθήκες και ταχύτητες έως 170 χλμ. Το όχημα της δοκιμής ήταν με αυτόματο κιβώτιο και σε χρώμα το πολύ σκούρα γκρι σχεδόν μαύρο και έκδοση Summum. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του τεστ μαζί μου ήταν και ο dd_surfer με τον οποίο αφού κάναμε τα παραπάνω χλμ διπλοπαρκάραμε το αυτοκίνητο στο Ρίο έξω από την καφετέρια, για να το χαζεύουμε (όπως φυσικά και όλοι οι θαμώνες και οι περαστικοί) και απολαύσαμε το καφεδάκι μας.
Οι εντυπώσεις μου τώρα από το αυτοκίνητο:
Κατ' αρχήν τα δύο σημεία που το 40άρι θα το ήθελα καλύτερο (θόρυβος και απόσβεση ανωμαλιών οδοστρώματος) στο S60 όχι απλά δεν υπάρχουν αλλά το αυτοκίνητο είναι υποδειγματικό και στα δύο. Το μόνο πράγμα που ακούς στο αυτοκίνητο είναι ο αέρας.
Το σημείο που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα ήταν το συνολικό στήσιμο του αυτοκινήτου. Τιμόνι, αναρτήσεις και πλαίσιο συνεργάζονται αρμονικά για μια ευχάριστη οδηγηκή εμπειρία. Δεν έχω λόγια είμαι ενθουσιασμένος.... :vow :vow
Στον τομέα των επιδόσεων το αυτοκίνητο είναι πολύ δυνατό με τις προσπεράσεις (βέβαια οι περισσότεροι με το που με έβλεπαν έκαναν κατευθείαν άκρη) να γίνονται άνετα και οι επιταχύνσεις από οποιαδήποτε ταχύτητα να γίνονται απλά και αβίαστα. Όμως κάτι το αυτόματο κιβώτιο, κάτι το αυξημένο βάρος συνολικά δεν μου έδωσε το αυτοκίνητο την αίσθηση από πλευράς επιδόσεων που υπόσχεται η ισχύς του μοτέρ (αναλογιζόμενος πάντα τα 125 ατμοσφαιρικά άλογα και την σχεδόν μισή ροπή που έχω τώρα). Για να μην παρεξηγηθώ να ξεκαθαρίσω ότι το αυτοκίνητο είναι πολύ δυνατό απλά η αίσθηση δεν είναι αυτή που σου δημιουργείται με την εξέταση της αποδόσης του μοτέρ στα χαρτιά.
Για το κιβώτιο τώρα, στην αυτόματη λειτουργία ήταν άψογο. Στην χειροκίνητη χωρίς να έχω κάποια αρνητική παρατήρηση έχω να πω ότι απλά δεν μου έδωσε καμία ευχαρίστηση, σύντομα βαρέθηκα να ασχολούμαι και το ξανά έβαλα στο αυτόματό. Για τα δικά μου γούστα και στιλ οδήγησης θα προτιμούσα το μηχανικό κιβώτιο, το αυτόματο όμως είναι μια άριστη επιλογή για όποιον θέλει να κάνει πολλά και ξεκούραστα χλμ.
Στον τομέα της εργονομίας τώρα το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό. Όλα τα βασικά τα έκανα πολύ εύκολα. Εκεί που λίγο τα πράγματα θέλουν μια εξοικείωση είναι με διάφορες δευτερεύουσες λειτουργίες που γίνονται από την κεντρική κονσόλα. Εκεί δεν υπάρχει η σχεδιαστική απλότητα που είχα συνηθίσει στο S40 αλλά όχι και τίποτα που να θέτει ζήτημα, απλά κάτι τα παραπάνω κουμπιά κάτι οι παραπάνω λειτουργίες και θες λίγο παραπάνω χρόνο για να το κάνεις 100% δικό σου (ο διζωνικός κλιματισμός πάντως ελέγχεται ακόμα πιο εύκολα στο νέο S60).
Το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με προπορευόμενο όχημα όπως μου είπε ο πωλητής ήταν off, αλλά μάλλον όχι τελείως καθώς 1-2 φορές που πλησίασα σε προπορευόμενο όχημα άναψε ένα κόκκινο φως μπροστά στο ταμπλό και ακούστηκε ένας ήχος. Άλλη αντίδραση δεν υπήρξε (πχ φρενάρισμα). Δεν ξέρω αν απενεργοποιείται τελείως πάντως προσωπικά δεν θα το επέλεγα στον εξοπλισμό.
Σχεδιαστικά το αυτοκίνητο όσο το βλέπω τόσο μου αρέσει :inlove . Εξωτερικά (καθώς το χάζευα από την καφετέρια) διαπίστωσα ότι οι διαστάσεις του αυτοκινήτου κρίβωνται επαρκώς και δεν δίνει την αίσθηση μαούνας (όπως πολλοί "ανταγωνιστές" του). Εσωτερικά η συνολική ποιότητα θέτει απλά νέα στάνταρ στην πριμιουμ κατηγορία. Από όπου περνούσα, ο κόσμος απλά το χάζευε. Στα φανάρια, στο δρόμο στην καφετέρια όλα το βλέμματα ήταν επάνω του και από τις εκφράσεις κατάλαβα ότι εντυπωσίαζε τους πάντες.
Κατανάλωση συνολικά έγγραφα 12,9 με συνθήκες από μποτιλιάρισμα λίγων λεπτών μέχρι οδήγηση στην εθνική με ταχύτητες έως 170. Βέβαια την μέτρηση μου μην την παίρνετε στα σοβαρά, δεν είμαι σίγουρα στον μέσο όρο των οδηγών. :mrgreen: Σαν σύγκριση να αναφέρω ότι με το S40 μου υπολογίζω ότι, στην ίδια διαδρομή και συνθήκες, το 10 το είχα σίγουρα...
Συμπέρασμα: το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό από κάθε άποψη (εκτός από των χώρο αποσκευών, αλλά τι να κάνω θα το καταπιώ :lol: ).
ΤΟ S60 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ :applause
Κατά την γνώμη μου είναι το καλύτερο αυτοκίνητο στα λεφτά του (και όχι μόνο) και μου αρέσει και η νέα τιμολογιακή πολιτική της Volvo που σε βοηθάει να ανέβεις σε κινητήρα παρά σε εξοπλισμό (άλλωστε είναι πλήρης από την Kinetic). To μοτέρ που με εκφράζει είναι το 2,0Τ. Στην έκδοση Momentum σε λευκό χρώμα (στην Κωνσταντίνα αρέσει αυτό το πορτοκαλί με το οποίο πρωτοεμφανίστηκε το αυτοκίνητο, θα το δούμε) έρχεται στο 32.900 και χρηματοδοτικά για τους παλιούς πελάτες είναι ευνοϊκά. Στην αγορά δεν θα προχωρήσω άμεσα για λόγους άσχετους με τα αυτοκίνητο και τα όσα γράφουμε στο club. Πάντως όταν έρθει η ώρα η επιλογή μου είναι δεδομένη.
Εικόνα S40 1,8 Momentum MY08

dd_surfer
T2

Δημοσίευσηαπό dd_surfer » 02 Σεπ 2010, 21:56

Να πω και εγώ την γνώμη μου σαν επιβάτης.

Το αυτοκίνητο μου άρεσε και από μέσα (είναι πολύ ποιοτικό) και από έξω. Οι φωτογραφίες το αδικούνε. Στο εσωτερικό είναι όσο ευρύχωρο χρειάζεται. Μου φάνηκε πιο ευρύχωρο από τον V50. Ρύθμισα το μπροστά κάθισμα ώστε να κάθομαι άνετα (έχω ύψος 1.80) και μετά κάθισα πίσω. Είχα αρκετό χώρο για τα πόδια μου και το κεφάλι μου.

Μου φάνηκε πιο άνετο, πιο αθόρυβο από το δικό μου και το αισθανόμουν πολύ πιο γρήγορο (τα 170 τα έφτανε αβίαστα). Δεν ακούγονταν αεροδυναμικός θόρυβος από το παράθυρο του συνοδηγού. Στις ανωμαλίες και τις λακκούβες δεν ακούγονταν ο παραμικρός τριγμός. Στα 170 km δεν ακούγονταν σχεδόν καθόλου ο κινητήρας, άκουγες μόνο θόρυβο από τον αέρα. Το αυτοκίνητο είναι χιλομετροφάγος.

Ο κεντρικός αεραγωγός στο κέντρο του ταμπλό ταιριάζει με το υπόλοιπο εσωτερικό. Εδώ πάλι οι φωτογραφίες το αδικούνε. Το πορπαγκάζ μου φάνηκε ικανοποιητικό, το άνοιγμα του είναι όμως μικρό και αυτό το θεωρώ μεγάλύτερο μειονέκτημα από το μέγεθος του. Υποθέτω όμως ότι αυτό ισχύει για όλα τα sedan.

Δεν μου άρεσε η απόδοση του ηχοσυστήματος. Δεν ξέρω ποιο ηχοσύστημα είχε, πάντως είχε θύρα AUX και USB.

Ενοχλητικά ήταν και τα μπιπ μπιπ (άναβαν και κόκκινα φωτάκια στο πάνω μέρος του ταμπλό) που έκανε όταν πλησιάζαμε πολύ το προπορευόμενο όχημα. Επίσης, μου φάνηκε ότι το κιβώτιο στην αυτόματη λειτουργία ήταν αργό στο κατέβασμα.

Το αυτοκίνητο φαίνεται να έχει προσανατολισμό στην άνεση και γενικά μου άρεσε. Το S60 δεν θα το αγόραζα γιατί δεν με βολεύουν τα sedan, δεν είναι καθόλου πρακτικά, το V60 όμως θα το αγόραζα αν έψαχνα αυτή την στιγμή για αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας.
Τελευταία επεξεργασία από dd_surfer σε 02 Σεπ 2010, 22:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
VOLVO V50 1.8 MY2010

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 02 Σεπ 2010, 22:05

v60 D5 Awd ??? :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 03 Σεπ 2010, 10:00

Πω πω κωλοτουμπες :whistling

:lol:

Τελικα ο μονος που εχει μεινει σταθερος στην αρχικη του αποψη ειναι ο Perry :lol:
Παντως κι εγω θελω να το δω λιγο σε βαθος χρονου...20 λεπτα τεστ δεν με πειθουν.
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 03 Σεπ 2010, 10:31

VolvoZeus έγραψε:Πω πω κωλοτουμπες :whistling

Τελικα ο μονος που εχει μεινει σταθερος στην αρχικη του αποψη ειναι ο Perry :lol:
Παντως κι εγω θελω να το δω λιγο σε βαθος χρονου...20 λεπτα τεστ δεν με πειθουν.

το σχόλιο, πήγαινε για το μήνυμα του dd_surfer, που είπε ότι δεν του αρέσουν για οικογενειακά τα sedan. To χρυσαφί πάντως που είδα, με πιο μεγάλες ζάντες, ήταν αισθητά πιο όμορφο από το μαύρο.

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 03 Σεπ 2010, 10:55

Sorry...το εγραψα κατω απο το δικο σου ποστ...Πιο πολυ στο συμπερασμα του Γιωργου πηγαινε. Και φυσικα δεν ειναι κακο. Οταν αξιολογεις κατι και σου αρεσει ειναι πολυ καλυτερο απο το να λειτουργεις απο τον ενθουσιασμο. ;-)
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 03 Σεπ 2010, 11:00

μέχρι τώρα .... τιμολογιακά κάθετε καλά. Αυτό όμως πάλι, είναι ένα δείγμα, ότι δεν θέλει/θέλουν να κοιτάξει κατάματα την αγία τριάδα.

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 03 Σεπ 2010, 11:07

Στην Ελλαδα νομιζω περισσοτερο. Αλλα και παλι ειπαμε δεν αλλαζεις στερεοτυπα ετων σε μια μερα.
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 03 Σεπ 2010, 11:12

βέβαια ... αυτό έχει και τα καλά του ...... Τ5/Τ6/D5, με ανάλογες επιδόσεις από την Merc/audi ξεφεύγουν πάααρααα πολύ. Την Bmw δεν την βάζω, γιατί πιστεύω ότι απευθύνεται σε πιο σπορτίφ αγοραστές.

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 03 Σεπ 2010, 13:27

Τελικα οι ευνοικοι οροι για τους παλιους πελατες ποιοι ειναι? Θα τους μαθουμε ποτε?
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 03 Σεπ 2010, 13:31

ράδιο ... αρβύλα ? ..... ? ..... ? με την επιστολή που στείλανε σπίτι, δεν θα έπρεπε να αναφέρουν κάτι ???
ξέρουμε ποια diesel, είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα ???

@δικαστής. Η merc κερνάει καφέ, εμφιαλωμένο νερό ΚΑΙ κουλουράκια.

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 03 Σεπ 2010, 13:39

Σχετικά με την εμπειρία μου από το τεστ ντραϊβ να συμπληρώσω ότι μου άρεσε πολύ ο φωτισμός των οργάνων την νύκτα. Το διαπίστωσα περνώντας τα τούνελ στην περιμετρική της Πάτρας. Το σχέδιο και το χρώμα είναι απλά σούπερ, έπαθα πλάκα.

Επίσης θα ήθελα να προσθέσω μερικές ακόμα σκέψεις - συμπεράσματα γενικά για το νέο S60 και πως το βλέπω εγώ το θέμα:
Το ότι το S60 θα ήταν το νέο μου αυτοκίνητο αυτό ήταν σχεδόν δεδομένο, απλά κλείδωσε με το τεστ ντραϊβ. Αυτό γιατί όπως έχω ξαναγράψει αλλάζω αυτοκίνητο περίπου ανά 5 χρόνια (δηλαδή σε περίπου 2 από σήμερα). Όταν λοιπόν έρθει η ώρα το S60 παίζει μπάλα μόνο του και αυτό γιατί ο ανταγωνισμός ή είναι απλά πολύ ακριβός (Αγ. Γερμανική Τριάδα) ή πολύ άσχημος (SAAB) ή πολύ λίγος έως ανύπαρκτος (μεσαίες προτάσεις από οικονομικές μάρκες, που για μένα δεν αποτελούν εναλλακτική επιλογή). Άρα κατά την γνώμη μου το αυτοκίνητο με αυτά που προσφέρει στην τιμή που το προσφέρει ανταγωνίζεται μόνο τον εαυτό του και τα όποια τυχόν μειονεκτήματά του. Όποτε σαν ήδη κάτοχος Volvo το βλέπω ως εξής ή μένω με αυτό που έχω ή παίρνω το καινούργιο γιατί με ενθουσίασε και αποφασίζω να κάνω γαργάρα τα όποιο μειονεκτήματα (είτε πράγματι τα έχει είτε τα βλέπω μόνο εγώ).
Τα σημεία που αρχικά είχα ασκήσει κριτική (και αποτελούσαν αντικίνητρο απόκτησης) ήταν τα εξής:
1. Αμφιλεγόμενη αισθητική. Το αυτοκίνητο ωραίο ήταν, ενθουσιασμό δεν μου προκαλούσε. Όσο το βλέπω το συνηθίζω και σιγά σιγά το ερωτεύομαι. Άλλα στο θέμα εγώ απλά έτσι είμαι (και το Focus όταν πρωτοβγήκε το θεωρούσα άσχημο, λίγα χρόνια μετά το αγόρασα :lol: )
2. Χώρος αποσκευών. Εδώ είχα και έχω θέμα, απλά θα το κάνω γαργάρα...:lol:
3. Τι παραπάνω δίνει σε όποιον έχει τώρα ένα S40 MkII ή S60 ΜκΙ;
Εδώ ας ξεκινήσω από τα μοτέρ. ο 1,6Τ (150) δεν νομίζω ότι απευθύνεται όπως έχω ξαναγράψει σε όσους έχουν σήμερα από τον 1,8 (125) και πάνω. Την άποψη αυτή την επιβεβαίωσα και με το τεστ. Το αυτοκίνητο είναι πολύ βαρύ και δεν θα βγάλει στο δρόμο κάτι παραπάνω από αυτό που έχω τώρα. Ευτυχώς εδώ έρχεται η τιμολογιακή πολιτική της Volvo που βοηθάει τον πελάτη να ανέβει σε μοτέρ χωρίς μεγάλο κόστος. Έτσι μπορώ πλέον και κοιτάω τον 2,0Τ που μου δίνει το παραπάνω που θέλω για να δικαιολογήσω την αλλαγή με το 40άρι.
Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό έως άριστο όμως το ίδιο συμβαίνει (όχι βέβαια στον ίδιο βαθμό) και με το S40 που έχω τώρα. Δηλαδή από ένα πολύ καλό αυτοκίνητο μπήκα σε ένα καλύτερο, αλλά η μεταξύ τους διαφορά δεν ήταν τεράστια (όπως από Focus στο S40, λογικά αναμενόμενο). Θέλω να πω ότι το S60 είναι σούπερ αλλά και το 40άρι μου είναι πολύ καλό για να το "σκοτώσω" έτσι εύκολα. Και εδώ είναι το θέμα πως πείθει η εταιρία κάποιον σαν εμένα να κάνει την αλλαγή. Κατά την γνώμη μου και εδώ την λύση την δίνει η τιμολογιακή και χρηματοδοτική πολιτική της εταιρείας.
Συμπέρασμα το S60 ΜkΙΙ 2,0Τ θα είναι το επόμενο αυτοκίνητό μου, από την αρχή το έβλεπα το σενάριο να έχει σοβαρές πιθανότητες (όπως έγραψα και πριν 1 μήνα περίπου) για αυτό και το ξεψειρίζω τόσο πολύ.
Οπότε ναι κατά κάποιο έκανα κολοτούμπα αλλά αυτό δικαιολογείται από την ενδελεχή εξέταση του αυτοκινήτου, από την τιμολογιακή πολιτική και από τον ανύπαρκτο ανταγωνισμό...

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 03 Σεπ 2010, 14:31

5 S60 ταξινομήθηκαν τον Αύγουστο. Μάλλον τα Test Drive ....

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 04 Σεπ 2010, 14:26

PERRY έγραψε:και δεν βλέπω κανένα μειονέκτημα-παρότι έχω τετραμελή οικογένεια-
γιατί είμαι τυφλός....

Ο έρωτας είναι τυφλός :lol: :lol: :lol:

Οκ, δεν είναι υποχρεωτικό να βλέπουν όλοι ένα προϊόν με τον ίδιο τρόπο. Για κάποιον μπορεί ένα στοιχείο του οποιοδήποτε αυτοκινήτου να είναι μειονέκτημα, άλλος να μην το αντιλαμβάνεται ή να μην του δίνει σημασία και άλλος να το βρίσκει πλεονέκτημα. Από την στιγμή που διαφέρουν οι ανάγκες και οι προτεραιότητες λογικό είναι να διαφέρουν και οι απόψεις. Πάντως κανείς ποτέ δεν χαρακτήρισε το S60 κακό αυτοκίνητο αντίθετα το πόσο καλό και ολοκληρωμένο είναι ψάχνουμε (την εμφάνιση την αφήνω εκτός είναι υποκειμενικό το θέμα). Αυτό αν το δεις ανάποδα είναι θετικό συνολικά για την Volvo γιατί κάθε νέο μοντέλο δημιουργεί υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις στους ήδη ικανοποιημένους πελάτες της φίρμας.

gdoudou
T2

Δημοσίευσηαπό gdoudou » 07 Σεπ 2010, 20:49

.
Τελευταία επεξεργασία από gdoudou σε 28 Ιουν 2011, 11:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

popolaros
T2

Δημοσίευσηαπό popolaros » 07 Σεπ 2010, 21:01

αρα δεν ηταν ιδεα μου αυτο με τα φρενα :roll: :roll:

deadp
D3

Δημοσίευσηαπό deadp » 07 Σεπ 2010, 21:04

Θα σου ανακοινώσουν πόσο θα "σκοτώσεις" την αυτοκινητάρα σου Γιώργαρε...
Θέλω τις ζάντες σου, να το δώσεις το T5 με 15άρες... :evil: :evil: :evil:
Ψάχνεσαι πάντως για πολλά κυβικά.
Πάμε το Σάββατο μαζί μια βόλτα; Σφακιανάκη αυτή τη φορά. Να πούμε και τους άλλους να βρεθούμε;
Black Volvo S40 1.8 MY-2010

gdoudou
T2

Δημοσίευσηαπό gdoudou » 07 Σεπ 2010, 21:06

.
Τελευταία επεξεργασία από gdoudou σε 28 Ιουν 2011, 11:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

deadp
D3

Δημοσίευσηαπό deadp » 07 Σεπ 2010, 21:09

gdoudou έγραψε:Σάββατο δεν έχω να κάνω κάτι. Ξεσήκωσε τους άλλους και φύγαμε...

Πες τον Κkostas... Gpap λέει ότι εκτός απροόπτου είναι μέσα (έχει και το ταξίδι στη Σκωτία τη Δευτέρα), ο Dimpat αγνοείται... αλλά θα τον βρω.

gpap
T2

Δημοσίευσηαπό gpap » 07 Σεπ 2010, 21:22

Χε χε αντί να πάμε να ψωνίσουμε στη ..λαϊκή Σαββατιάτικα πάμε για volvo test drive! Ψώνιο....

(και να θέλαμε να αλλάξουμε αυτοκίνητο....Μέχρι και ο Θοδωρής που το ...ψιλοσκέφτεται, για άλλο πάει....)

:offtopic
Γρηγόρης, Θεσσαλονίκη
S40 1.8 Summum, MY10

deadp
D3

Δημοσίευσηαπό deadp » 07 Σεπ 2010, 21:30

gpap έγραψε:Χε χε αντί να πάμε να ψωνίσουμε στη ..λαϊκή Σαββατιάτικα πάμε για volvo test drive! Ψώνιο....

(και να θέλαμε να αλλάξουμε αυτοκίνητο....Μέχρι και ο Θοδωρής που το ...ψιλοσκέφτεται, για άλλο πάει....)

:offtopic

Εγώ δεν ψιλοσκέπτομαι τίποτε... Μέχρι το Νοέμβριο που ξεχρεώνω το τρέχον, δε σκέπτομαι τίποτε.
Χώρια που είναι σειρά της Φωτεινής να πάρει.
Απλά, ευκαιρία για μάζωξη. Και για premium 3λιτρα ψώνια για μερικούς-μερικούς.
Και... λαϊκή πάνε το πρωί. Θα προλάβουν οι γιαγιάδες και θα διαλέξουν τις καλές τομάτες.

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 07 Σεπ 2010, 22:20

:applause :applause καλά ψώνια ....

Άβαταρ μέλους
Dimitrispat
T2

Δημοσίευσηαπό Dimitrispat » 07 Σεπ 2010, 22:24

deadp έγραψε:....... ο Dimpat αγνοείται... αλλά θα τον βρω.

Μόλις εμφανίστηκα και εγώ.
Παίζει να είμαι σε μια μετακόμιση το Σάββατοκύριακο παίδες :q ..
Αν δεν με φωνάξουν θα έρθω.
Μόλις θα έχω νέα θα ειδοποιήσω.
Volvo C30 f/l 1.6 Kinetic MY 2010

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 08 Σεπ 2010, 10:20

deadp έγραψε:Θα σου ανακοινώσουν πόσο θα "σκοτώσεις" την αυτοκινητάρα σου Γιώργαρε...
Θέλω τις ζάντες σου, να το δώσεις το T5 με 15άρες... :evil: :evil: :evil:

Δεν γινετε...δεν χωρανε τα φρενα!!

@gdoudou - Γιωργο και το νεο Τ5 νομιζω θα ειναι ικανοποιητικο σε σχεση με τα δικα μας...αρκει να βγει και awd.
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

deadp
D3

Δημοσίευσηαπό deadp » 08 Σεπ 2010, 11:26

VolvoZeus έγραψε:Δεν γινετε...δεν χωρανε τα φρενα!!

No problem... Θα πάρω και τους δίσκους... Τώρα μιλάμε ΑΝ θα το δώσει (που ΔΕΝ) και ΑΝ θα μου τα πουλήσει (που πάλι ΔΕΝ)...

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 08 Σεπ 2010, 12:01

Το να δώσει ο gdoudou ή κάποιος άλλος S40 T5 AWD για να πάρει το S60 MKII (ακόμα και το τρίλιτρο) είναι σχεδόν αδιανόητο. Στην περίπτωση που το κάνει αγοράζω εγώ το αυτοκίνητό του (ολόκληρο, Θοδωρή τότε θα σου δώσω τις δικές μου ζάντες που είναι άλλωστε οι ίδιες με του Γιώργου).

Ας μαζευτούμε όμως λίγο με τα :offtopic ποστ.

Στο θέμα μας τώρα.
Η απορία μου παραμένει: πόσο ικανοποιητικός αντικαταστάτης των S40 MkII και S60 Mk I είναι το νέο 60άρι;
1. στην εμφάνιση έχει χάσει αρκετό από τον σπορ χαρακτήρα των προκατόχων του δίνοντας έμφαση περισσότερο σε κυριλέ χαρακτήρα.
2. Υπάρχουν κενά στην γκάμα των μοτέρ και των εκδόσεων τα οποία δεν δίνουν την δυνατότητα σε ορισμένους παλιούς πελάτες να κάνουν την αλλαγή. Για τα Τ5 π.χ. δεν υπάρχει ουσιαστικά πρόταση αντικατάστασης. Όπως ξαναέγραψα προσπαθούν να βοηθήσουν το πράγμα με την τιμολογιακή πολιτική και τα χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά .... Ίσως στο μέλλον βγουν εκδόσεις που βελτιώνουν την κατάσταση, θα δούμε...

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 09 Σεπ 2010, 09:47

Σκέφτομαι φταίει το αμάξι; είναι κακό; έχει κάποιο ελάττωμα; Η απάντηση τίποτα από όλα αυτά. Το αυτοκίνητο είναι τόσο καλό στο δρόμο, που ακόμα και αν υπάρχουν μια - δύο ενστάσεις σε επιμέρους θέματα, η οδηγική εμπειρία σε κερδίζει τόσο που τα ξεχνάς.
Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει είναι ότι λίγο πολύ όλοι είμαστε μουδιασμένοι και συγκρατημένοι σαν καταναλωτές αυτήν την περίοδο για λόγους που τους συζητάμε σε άλλο τοπικ (οπότε ας μην το σχολιάσουμε παραπέρα αυτό εδώ). Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί καταναλωτικά αναγκάζει να ξανασκεφτούμε πόσο δικαιολογημένη είναι μια αγορά και να συμπιέσουμε τα "θέλω" μας στα "πρέπει". Εκεί ακριβώς γυρνάω πίσω και κοιτάω τι έχω τώρα (S40): ένα αυτοκίνητο πολύ καλό, σχεδόν καινούργιο, από το οποίο είμαι ευχαριστημένος σε πολύ μεγάλο βαθμό. Λέω να κάνω το βήμα και αναρωτιέμαι σε δύσκολους καιρούς αν πρέπει και ξανακοιτάω το 60άρι και ψάχνω ακόμα περισσότερο να βρω επιχειρήματα να δικαιολογήσω την αγορά του. Και όσο το ψάχνω, τόσο βρίσκω το ένα ή το άλλο θέμα (που σε τελική ανάλυση κανένα από όλα αυτά δεν είναι ουσιαστικό)
Εύχομαι (αν και δεν ελπίζω) σε περίπου 2 χρόνια τα πράγματα να είναι καλύτερα και τότε να γίνει δικό μου ένα S60 MkII 2.0Τ Momentum σε χρώμα πορτοκαλί - χρυσαφί (ναι για άλλη μια φορά με έπεισε η Κωνσταντίνα :lol: )

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 11 Σεπ 2010, 17:50

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 13 Σεπ 2010, 00:55

εξοπλισμός ... τιμές

http://www.volvocars.com/gr/all-cars/vo ... ts/S60.pdf

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 13 Σεπ 2010, 21:03

Σε λιγο το review...παντως η 3η δεν παει 200....

STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

popolaros
T2

Δημοσίευσηαπό popolaros » 13 Σεπ 2010, 21:47

μου αρεσει παρα πολυ η πολιτικη της VOLVO, το να δινει δηλαδη test drive χωρις πωλητη μεσα....

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 13 Σεπ 2010, 21:50

Σε ποιά αντιπροσωπεία έγινε το τεστ ντράιβ;
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 13 Σεπ 2010, 21:58

Δεν αγοράζω ποτέ ξανά 4Τ ..... ΤΕΛΟΣ

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 13 Σεπ 2010, 23:26

popolaros έγραψε:μου αρεσει παρα πολυ η πολιτικη της VOLVO, το να δινει δηλαδη test drive χωρις πωλητη μεσα....

Σε 1-2 μηνες που δεν θα υπαρχει τοσο μεγαλη λιστα αναμονης για τεστ ντραιβ θα τα δινουν και ΣΚ...Ετσι τουλαχιστον μου ειπαν..

Jim_C30 έγραψε:Σε ποιά αντιπροσωπεία έγινε το τεστ ντράιβ;

ΕΞΤΡΑ βουλιαγμενης... :-D

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

First blood :evil: ...
Εικόνα
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

popolaros
T2

Δημοσίευσηαπό popolaros » 13 Σεπ 2010, 23:30

πολυ ωραιο χρωμα...

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 14 Σεπ 2010, 08:32

popolaros έγραψε:πολυ ωραιο χρωμα...

Ωραίο αλλά στην Πάτρα θα το μπερδεύουν για ταξί :lol: :lol: :lol:

@ VolvoZeus
Ρε άσε τις φωτογραφίες και τα βιντεάκια και γράψε εντυπώσεις από το αμάξι.

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 14 Σεπ 2010, 12:04

Zeus περιμένουμε ένα αναλυτικό ρεπορτάζ! :chair
Σήμερα επικοινώνησε μαζί μου η αντιπροσωπεία για να κλείσω το τεστ ντράιβ. Αύριο θα κλείσω το οριστικό ραντεβού. Στο τηλέφωνο με ρώτησε η κοπέλα αν επιθυμώ να ανταλλάξω το δικό μου με το νέο S60 ώστε να μου δώσει καλύτερη προσφορά. Θα μάθω σύντομα τα νεότερα...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 14 Σεπ 2010, 14:14

Κατευθειαν στο ψητο λοιπον, ακολουθει σεντονι......

Μια που εκατσα, μια που εκανα το καθισμα δυο κλικ πισω (ηταν η εκδοση μομεντουμ χωρις δερμα/ηλεκτρικα καθισματα), σηκωσα λιγο και το εμπρος μερος της βασης, και αυτο ηταν...τελεια! Καθεσαι πιο χαμηλα απ' οτι νομιζεις βλεποντας το αυτοκινητο στατικα και το νιωθεις ολο, κοντα σου να σε αγκαλιαζει. Η πλευρικη στηριξη ειναι επιτελους παρουσα (απο το R εχουμε να δουμε κατι τετοιο) κατι που φανηκε ιδιαιτερα στην διαδρομη που ακολουθησε, και η ανεση παραμενει τυπικη για καθισμα Volvo...απλα η καλυτερη στην κατηγορια. Ορατοτητα ετσι κι ετσι. Ναι μεν οι εξωτερικοι καθρεπτες ειναι κατηγοριας φορτηγου, πραγμα βεβαια που εμενα ποτε δεν μου αρεσε, ο εσωτερικος ομως σημαδευει ψηλα, λογω της υπερβολικης ανυψωσης του πισω μερους αλλα και του ιδιαιτερα κεκλιμενου πισω παρπριζ. Ο ογκος του παντως στα οχι ιδιαιτερα στενα στενα της Γλυφαδας, δεν φαινοταν καθολου.
Η ποιοτητα της κατασκευης συνολικα ειναι υπερανω κριτικης, αν και υπαρχουν μερικες ορατες εκπτωσεις οι οποιες ευελπιστω να διορθωθουν, οπως η ανυπαρξια του πλεγματος (σαν το καλυμα των ηχειων) που καλυπτει τον αεραγωγο του παρπριζ (οκ ολα τα αυτοκινητα ετσι ειναι, αλλα στη Βολβο εδω και 12 χρονια εχουν πλεγμα, τι να κανουμε!), ή το πλαστικο κατω μερος του B-Pillar. Απο την αλλη, παρατηρησα οτι οι εξωτερικες μπετουγες των θυρων δεν ειναι βαμενες απο την εσωτερικη τους μερια, αλλα εχουν ενα μαλακο πλαστικο, το οποιο ειναι πολυ ομορφο στην αφη, και σου δινει με το καλημερα μια αισθηση ποιοτητας...π@#$στιτσα καλη βρηκαν οι Σουηδοι και σιγουρα αλλο ενα σημειο βαση του οποιου στο μελλον θα μπορεις να δεις αν το αυτοκινητο εχει εμπλακη σε καποιο ατυχημα, μιας και σιγουρα ολοι οι φανοποιοι θα το βαφουν κι αυτο :lol: . Αρμοι/αρθρωσεις τις μεταλλικης κατασκευης οπου φαινοντε απλα best in class.
Θεση D λοιπον για αρχη, ζωνη, λιγο γκαζι, αυτοματη απεμπλοκη του χειροφρενου, και βουρ για Λιμανακια-Λαγονησι. Βγαινοντας απο τον παραδρομο της Βουλιαγμενης πρωτη εντυπωση το ελαχιστο σπινιαρισμα, με την εισοδο του ρουφιανου βεβαια, αλλα και η ομαλη και γεματη επιταχυνση μεχρι τις 6000 στροφες. Ναι ακομα και στο D επιτελους αυτοματο απο την Βολβο το οποιο φτανει κοντα στο κοφτη! Οι αλλαγες γρηγορες, και απολυτα ομαλες μεχρι το πρωτο φαναρι. Λιγο περισσοτερο γκαζι πιο αισθητο σπινιαρισμα, αλλα αυτη τη φορα με το ελαφρυ τιμονι ψαρευω δεξια αριστερα διαβαζοντας τις κλισεις του δρομου...Σταση στα 100μ και ψαξιμο στο μενου του HMI (πως λεμε MMI, ε εμεις το λεμε αλλιως).
Δεν μου πηρε πανω απο 1 λεπτο να βρω τις ρυθμισεις, DSTC -> Οff, Steering Force -> Medium...Πηρε ομως πανω απο 5 λεπτα να καταφερω να επανελθω στην αρχικη οθονη (οδηγοντας βεβαια). Η οθονη εχει πολυ καλη αναλυση και το μεγεθος της βασικης μικρης 5” ικανοποιητικοτατο (η 7” θα ειναι πιο εντυπωσιακη σιγουρα), αλλα το συστημα ειχε αρκετη υστερηση λειτουργοντας το με τα πληκτρα της κονσολας, ειδικα σε συγκριση με το αντιστοιχο συστημα της Audi. Αργοτερα (οταν ηρεμησα λιγο στην επιστροφη) θυμηθηκα οτι μπορεις να λειτουργεις το συστημα και απο το χειριστηριο του τιμονιου, το οποιο ηταν κατα πολυ θετικοτερο, μη εχοντας ομως εξαφανισει τελειως την υστερηση.
Το πιο σημαντικο ομως ηταν το τιμονι...omg και δεκα wow..καμια σχεση! Στη ρυθμιση medium, βαρυ, σημαντικα πιο βαρυ απο το δικο μου, και τονους πιο βαρυ απο του Α4, πολυ κοντα στα καλυτερα της κατηγοριας, ομως με πιο τεχνητο βαρος και παλι οχι τοσο κοφτερο γυρω απο την ευθεια οσο αυτο μιας 3αρας ή μιας 159 παρα το οτι ειναι μολις 2.71 στροφες απο ακρη σε ακρη. Ενημερωτικα στα επισημα τεχνικα χαρακτηριστικα αναφερεται και αλλη μια κρεμαγιερα με 2.58 στροφες αλλα σε ποιες εκδοσεις μπαινει τι, ακομα δεν γνωριζω, οποτε υποθετω οτι το 2.0Τ εχει την πιο “μακρυα”. Δοκιμασα και την ρυθμιση στο High καποια στιγμη αλλα δεν ειδα καποια σοβαρη διαφορα/βελτιωση στα παραπανω.
Περαν απο το τιμονι θετικο ηταν και το powershift...σε σχεση ομως με τα παλαιοτερα Girltronic της Volvo! Πολυ ομαλες και γρηγορες αλλαγες οπως και στο αντιστοιχο dsg, εκτος ισως απο 1η σε 2α που το αισθανοσουν να κλωτσαει λιγο παραπανω και φυσικα τραγωδια στα κατεβασματα οπως και στο dsg αλλα και ακομα χειροτερα. Γενικα μεγαλο φαουλ η μη υπαρξη χειριστηριων στο τιμονι αλλα και ο τροπος αλλαγης (σπρωχνοντας ανεβαζει τραβοντας κατεβαζει) λογω του οποιου ακομα και μετα απο αρκετη ωρα τα εκανα μανταρα σε αρκετα φρεναρισματα/κατεβασματα πριν απο τις στροφες. Αντε να του δωσω ενα ελαφρυντικο, οτι δεν ειχε προλαβει να κανει adapt τον κανιβαλιστικο τροπο οδηγησης που του εκανα, αλλα ακομα και με σωστο adaptation δεν νομιζω να αλλαξουν πολλα (ετσι κι αλλιως εγω προτιμω να ανακατευω την σουπα!). Επιπλεον στην αυτοματη λειτουργια, μαλλον εχουν ξεχασει να βαλουν kick down, δεν εξηγειται αλλιως...εισαι με 5η 6η σταθερα στα 80 και λες δεν κανω μια προσπερασουλα, αφηνεις – πατας, πινεις μια γουλια απο τον καφε σου (μεγαλες καλες ποτηροθηκες), αλλαζεις σταθμο, τσεκαρεις τον κλιματισμο, ε και καποια στιγμη εχει κατεβασει 3η κι αρχιζει και δινει...Και δινει πολυ καλα, γραμμικα και σχεδον μεχρι τον κοφτη ασταματητα, χωρις υστερηση οταν εχεις εσυ τον ελεγχο του κιβωτιου και εχεις επιλεξει εγκαιρως την καταλληλη σχεση, και τουλαχιστον μεχρι τα 180-190.
Ο ηχος απο την αλλη, δεν σε βαζει και στην μπριζα..το αντιθετο μαλιστα, ειδικα αν εχεις στα αυτια σου αυτον του 5κυλινδρου της Volvo, αλλα ακομα και τον εντελως τεχνητο ηχο ενως TFSi, και μαλλον ειναι και πιο θορυβωδης σε full throttle απο αυτον του Α4 και της 159 tbi οχι ομως και απο της 320. Απο την αλλη ειναι πολυ πιο αθορυβο συνολικα απο τα παραπανω οταν μπει στην διαδικασια διατηρησης σταθερης ταχυτητας μαλλον λογω της μακρυας τελικης σχεσης μεταδοσης της 5ης και 6ης που ριχνει αισθητα τις στροφες και ισως και σε καποιο “κολπακι” της εξατμισης, αλλα σιγουρα και της τρομερα καλης ποιοτητας κυλισης και ηχομονωσης απο το εξωτερικο περιβαλλον.
Το πιο σημαντικο νεο, που μαλλον δεν θα πει κανενα press release ειναι οτι επιτελους υπαρχει sport αναρτηση της Volvo που δεν κρασαρει στις δυνατες εγκαρσιες ανωμαλειες! Σκληρη οσο πρεπει χωρις να θυσιαζεται η ανεση, τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα, με σημαντικα καλυτερο rebound σε σχεση με την δικη μου σπορ αναρτηση, και με σημαντικα μεγαλυτερη διαδρομη καταφερνει να ισορροπει πολυ καλυτερα το πλαισιο....οδοστρωτηρας θα ελεγα. Στις στροφες οι κλισεις του πολυ μικρες, αλλα κι αυτο δεν ειναι κατι καινουριο για Volvo...το καινουριο ειναι η σταθεροτητα του μπροστινου μερους...ενα πραγμα μου ερχεται στο μυαλο να το συγκρινω μονο και τιποτα αλλο...αλφα 159. Με το γκαζι στο πατωμα ακομα και στην γλυστερη φουρκετα μετα την τρυπα του Καραμανλη (για οσους ξερουν) - την οποια περασα αρκετες φορες - δεν ελεγε να διωξει το μπροστινο μερος. Σε τετοια κλειστα γλυστερα κοματια καταλαβαινες και το ηλεκτρονικο torque vectoring να επεμβαινει και να τραβαει το αυτοκινητο προς το εσωτερικο της στροφης. Απο την αλλη η ουρα συμμετεχει αρμονικοτατα στην ολη διαδικασια και την αισθανεσαι να στριβει, να γλυστραει γλυκα βοηθοντας την τοποθετηση στην εισοδο αλλα ακομα και μεσα στην στροφη, σχεδον οπως στο δικο μου χωρις ομως να χρειαζεται το γκαζι, οπως στο δικο μου. Θελω πολυ να δω τι θα κανει το awd...
Οσο για τα φρενα θα ελεγα οτι ειναι πολυ καλα, αλλα σιγουρα οχι τα καλυτερα, παντα για τα γουστα μου. Φρεναρουν πολυ καλα και δυνατα το αυτοκινητο, εχουν καλο αρχικο bite και ωραια γραμμικη διαδρομη (καλυτερη απο τα δικα μου), ακομα και μετα απο πολλα φρεναρισματα, δεν γονατιζουν το αυτοκινητο με το παραμικρο πατημα (λεγε με VAG), αλλα οταν ζεσταθουν αρκετα κανουν το abs πιο παρεμβατικο, σε σημειο που καποια στιγμη απορουσα γιατι ανοιγει Αξιοσημειωτη επισης η αισθηση του φρεναρισματος με τους 4 τροχους...το αρχικο μπρουμουτιασμα εξισορροπειται αμεσα και αισθανεσαι το πισω μερος να ελκεται προς τα κατω...δινει μια απιστευτη σιγουρια στο φρεναρισμα. Ισως να ωφειλεται και σε αυτο που χρονια τωρα η Volvo αποκαλει Nivomat, το οποιο δεν ειχε τυχει ποτε να οδηγησω και τωρα το προσφερουν στανταρ..δεν ξερω.
Οσο για την καταναλωση, μαλλον δεν θα επρεπε καν να την αναφερω...για την ιστορια το 20.8 l/100km μαλλον δειχνει οτι πηγαινα διχως αυριο παρα οτι το αυτοκινητο καιει.

Ετσι κι αλλιως λοιπον η συγκεκριμενη εκδοση δεν με ενδιαφερει, περιμενω να δω τον πιο δυνατο Τ5, ειδικα σε awd (αν και ισως τελικα αργησει), ισως και την καταληξη των τελευταιων φημων που μιλουν για καποια εκδοση με τον “σωστο” πεντακυλινδρο Τ5, και φυσικα χειροκινητο. Γενικα ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο, με τα υπερ και τα κατα του σε σχεση με τον ανταγωνισμο, και ιδιαιτερα καλες τιμες για αυτο που προσφερει. Σιγουρα θα φερει νεο αιμα στην εταιρεια, αλλα δεν με πειθει οτι θα καταφερει να θελξει τους υπαρχοντες πελατες να τρεξουν να αντικαταστησουν τα αυτοκινητα τους με αυτο. Εγω σιγουρα δεν τρεχω....Πιο σημαντικο deal breaker για μενα ο ανυπαρκτος για τα δεδομενα του ογκου του χωρος αποσκευων, ο οποιος αν και πληρως εκμεταλευσιμος, τετραγωνος και με μεγαλο ανοιγμα, ειναι σημαντικα μικροτερος (380l) απο τον οριακο του S40 (415l) και κατα πολυ μικροτερος του ανταγωνισμου. Αντε να δουμε και το V60...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 14 Σεπ 2010, 15:19

VolvoZeus έγραψε:..Σιγουρα θα φερει νεο αιμα στην εταιρεια, αλλα με πειθει..

πρόσθεσε ένα "δεν"

VolvoZeus έγραψε:.. Αντε να δουμε και το V60...

να σε δούμε και σε V :doh

πτυχιακή εργασία παρουσίασες έτσι? υψηλός ανταγωνισμός στα έντυπα αυτοκινήτου! κείμενο χωρίς ανάσα, η οδήγηση φαίνεται δημιούργησε συναίσθημα!

το χρώμα κορυφαίο. μόνος σου το οδήγησες ή είχες και την βιβή μαζί? να πάρουμε και μια ακόμη γυναικεία γνώμη.

όταν ξαναμπήκες στο δικό σου, ένιωσες διαφορά ή εξακολουθούσε να σε ευχαριστεί η αίσθησή του?
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 14 Σεπ 2010, 15:41

iatroud έγραψε:
VolvoZeus έγραψε:..Σιγουρα θα φερει νεο αιμα στην εταιρεια, αλλα με πειθει..

πρόσθεσε ένα "δεν"

Fixed :-D
iatroud έγραψε:
VolvoZeus έγραψε:.. Αντε να δουμε και το V60...

να σε δούμε και σε V :doh

πτυχιακή εργασία παρουσίασες έτσι? υψηλός ανταγωνισμός στα έντυπα αυτοκινήτου! κείμενο χωρίς ανάσα, η οδήγηση φαίνεται δημιούργησε συναίσθημα!

το χρώμα κορυφαίο. μόνος σου το οδήγησες ή είχες και την βιβή μαζί? να πάρουμε και μια ακόμη γυναικεία γνώμη.

όταν ξαναμπήκες στο δικό σου, ένιωσες διαφορά ή εξακολουθούσε να σε ευχαριστεί η αίσθησή του?

Μονο οδηγος και "οργανα" μετρησεων :lol:
Το πρωτο που εκανα μπαινοντας στο δικο μου, ηταν να πατησω σκετο φρενο στην πρωτη διασταυρωση και να μου σβησει :lol:
Συγκριτικα, το δικο μου δειχνει να εχει πιο βαρυ βολαν, κι ετσι να μην ειναι τοσο ευαισθητο στις μικρες δοσεις γκαζιου. Σε wot ομως, αντε γεια...κι οπως ειπα και πριν ο ηχος πραγματικα αλλου.

Κατι αλλο που δεν ανεφερα ειναι το City Safety με το Pedestrian Detection....καλα χαμπαρι δεν πηρα, ακομα κι οταν ειχα κολλησει πισω απο ενα Trailblazer πριν απο μια στροφη...Κι εκει που ημουν σταματημενος σε ενα φαναρι περναει απο μπροστα ενα παλικαρι να καθαρισει τα τζαμια, κι αρχισε και χτυπαγε :lol: ...καλη λειτουργια αλλα επρεπε να ειχε τον ηχο απ' εξω για να τον διωξει :lol:
Εκει θυμηθηκα και το συστημα, ειπα να το δοκιμασω, αλλα τελευταια στιγμη κωλοσα, πρωτου επεμβει...αρα all stars to Volvo! ;-)
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
nasos
T2

Δημοσίευσηαπό nasos » 14 Σεπ 2010, 16:24

VolvoZeus έγραψε:Θεση D λοιπον για αρχη, ζωνη, λιγο γκαζι, αυτοματη απεμπλοκη του χειροφρενου, και βουρ για Λιμανακια-Λαγονησι.

Βρε, λες να'σουν εσύ με ένα άσπρο που πέτυχα χθες το βράδυ στα Λιμανάκια και έστριψε στον Ζάχο προς Βάρη; :-P
S60R '06 Geartronic 6sp

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 14 Σεπ 2010, 18:11

nasos έγραψε:
VolvoZeus έγραψε:Θεση D λοιπον για αρχη, ζωνη, λιγο γκαζι, αυτοματη απεμπλοκη του χειροφρενου, και βουρ για Λιμανακια-Λαγονησι.

Βρε, λες να'σουν εσύ με ένα άσπρο που πέτυχα χθες το βράδυ στα Λιμανάκια και έστριψε στον Ζάχο προς Βάρη; :-P

Οχι, μπορντο ηταν και ημουν εκει αρκετα νωρις, και ευτυχως τωρα που ανοιξαν τα σχολεια και χωρις κινηση!!
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 14 Σεπ 2010, 20:11

Οδηγούμε το νέο Volvo S60 που βλέπει και τους…. πεζούς
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010, 19:27
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=172967&cid=12