Jim_C30 έγραψε:iatroud έγραψε:μήπως να μην βιαστούμε να κλείσουμε ταβέρνα?
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244αν δεν ανοίξουν οι κάνουλες, βλέπω να βάζω κοτσαδόρο και να σέρνω μαζί μου την υγροφόρα (με επηρέασε ο μαέστρος με τις νεκροφόρες του) και να σας πουλάω την αποθεματοποιημένη βενζίνη μου!! (σε λογικές τιμές βέβαια!!!)

Δε νομίζω ρε συ Δημήτρη! Η απεργία θα λήξει αργά ή γρήγορα οπότε δε θα έχουμε πρόβλημα για Ναύπλιο! Όσο για το φαγητό, μπορεί να βοηθήσει ο φίλος dgrgtc ο οποίος είναι από Ναύπλιο! Σίγουρα θα ξέρει κάτι καλό....

Λοιπον αφου ζητηθηκε η βοηθεια μου ας τη δωσω απλοχερα....στο forum....ολα τα παραπανω εστιατορια που αναφερθηκαν ειναι στην κατηγορια του greek salad...and mousaka....που δεν νομιζω οτι αυτο θελετε....με εξαιρεση τα δυο τελευταια....και πιο πολυ το τελευταιο....το οποιο ομως πιανει λιγο κ@λους....
Γενικα στο Ναυπλιο λιγα ειναι τα στεκια για καλο φαγητο....προτεινω στο λιμανι οπως μπαινεις στην πολη...το Περσεμολο....για καλο φαγητο γρηγορο σερβις και ωραιο περιβαλλον σε λογικοτατες τιμες....συνεχισω στην παραλια πριν τις καφετεριες με τον Αλεξανδρο...για της ωρας.....και μες την παλια πολη τον Κακαναρακη για πιο ευρωπαικη κουζινα....επισης πολυ καλο φαγητο εχει το Αγναντι με τελεια θεα στην θαλασσα αλλα εκει ειναι για πιο ρομαντικες στιγμες....με το εταιρον ημιση....

Υπαρχουν επισης πολυ καλα ουζερι στα 4 χλμ απο το Ναυπλιο στην παραλια στη Ν.Κιο με τελειους μεζεδες και φρεσκο ψαρι....
αυτα οσον αφορα την μασα...
τωρα στην συναντηση ελπιζω οτι αυτη την φορα θα βρεθουμε....περιμενω λεπτομερειες για το τι ωρα θα ερθετε και εαν θελει καποιος του δινω το τηλ μου με πμ για περισσοτερες πληροφοριες....