vrestas έγραψε:... parking sensors...!
Παναγιώτη για πες καμια πληροφορία, πρόσθεσε κάνα λινκ και κόστος.
με ενδιαφέρει να το εξετάσω γιατί κάθε φορά βγαίνει έξω η σοφία (σύζυγος) και κάνει τον σηματωρό!!
vrestas έγραψε:... parking sensors...!

Kristianstad έγραψε:Εμείς που βλακωδώς δεν βάλαμε εμπρός αισθητήρες (δεν κατάλαβα ότι δεν έχει παντού)
μπορούμε να βάλουμε τώρα και να δουλεύουν με την οθόνη; έχεις κανείς ιδέα για κόστος;
V40 xc.
Kristianstad έγραψε:Εμείς που βλακωδώς δεν βάλαμε εμπρός αισθητήρες (δεν κατάλαβα ότι δεν έχει παντού)
μπορούμε να βάλουμε τώρα και να δουλεύουν με την οθόνη; έχεις κανείς ιδέα για κόστος;
V40 xc.
Andreas2015 έγραψε:Δεν το γνωρίζω αυτό Zeus.
Δεν έχω δει ούτε τους μέν , ούτε τους δε.
Που εστιάζεις την διαφορά;
V40 xc.
Andreas2015 έγραψε:parking sensors της Volvo για Volvo S40 : 700€ τοποθετημένοι
Parking Sensors aftermarket για Volvo S40 ΒΕΛΜΑΡ : 120€ τοποθετημένοι
Mόλις μίλησα μαζί τους για να πάω να τους βάλω τις επόμενες μέρες.
Βάφονται στο χρώμα του αυτοκινήτου , είναι 4 σε αριθμό και ενημερώνουν με ήχο .
mco έγραψε:Kristianstad έγραψε:Εμείς που βλακωδώς δεν βάλαμε εμπρός αισθητήρες (δεν κατάλαβα ότι δεν έχει παντού)
V40 xc.
Είχα ρωτήσει και μου είχαν πει ότι" δεν μπορείς να βάλεις τίποτα...Το κόστος είναι απαγορευτικό. "
VolvoZeus έγραψε:Στον τροπο λειτουργιας...Οπως ειναι φυσικο οι εργοστασιακοι ειναι Intergrated...ηχος απο τα ηχεια, χαμηλωνει την ενταση αν χρειαστει, πιανει και πεζοδρομια, υπαρχει δυνατοτητα απενεργοποιησης απο την κονσολα, και υπηρχε και ρυθμιση ελαχιστης αποστασης οπου αρχιζει ο παρατεταμενος ηχος απο το VIDA. Ο,τι αισθητηρες αφτερμαρκετ εχω δει δεν εχουν καμια επαφη στην λειτουργια τους με τους εργοστασιακους...Απο την αλλη τα 700 ευρω δεν τα λες και λιγα!
vrestas έγραψε:Αν είναι 500 ευρώ το ανταλλακτικό με μεταφορά, 150 ευρώ+ θες οπωσδήποτε για τοποθέτηση και πρόγραμμα.
Το software θα έχει 35-50 ευρώ περίπου και τοποθέτηση -βαφή αισθητήρων 200 ευρώ σίγουρα.
Είχα πάρει πολύ φθηνά αισθητήρες εργοστασιακούς από volvopartshop 150 λίρες περίπου και τελικά δεν τους τοποθέτησα γιατί μου ζητούσαν 200+ευρώ για τοποθέτηση.
Υπάρχουν οδηγίες τοποθέτησης που αν σου πιάνουν τα χέρια σου εσένα η σε καναν γνωστό ίσως μειώσεις το κόστος τοποθέτησης.
Σαν ανταλλακτικό όμως 390 λίρες είναι αρκετά ακριβό.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες