iatroud έγραψε:VolvoZeus έγραψε:οχι οτι ειναι πιο μικρο (δεν νομιζω/δεν ξερω) αλλα ειναι πιο χοντρο.
σε άλλους αρέσουν τα μικρά, σε άλλους τα χοντρά.. αμέρικαν μπαρ το κάνατε!!!!![]()
....σε άλλους τα όμορφα .....
iatroud έγραψε:VolvoZeus έγραψε:οχι οτι ειναι πιο μικρο (δεν νομιζω/δεν ξερω) αλλα ειναι πιο χοντρο.
σε άλλους αρέσουν τα μικρά, σε άλλους τα χοντρά.. αμέρικαν μπαρ το κάνατε!!!!![]()
DIKASTIS-T5 έγραψε:Το καλυτερο τιμονι που εχω πιασει ειναι μακραν αυτο του FH16 - 660![]()
![]()
![]()
Ισως να ηταν πιο πρεπον σε μια εκδοση με μοτερ το Τ5 να το ειχαν flat bottom!!!!![]()
![]()
Πολυ μπροστα!!!

johnkyr έγραψε:το βράδυ, ο περιστροφικός διακόπτης των φώτων, κάνει ανάκλαση στον εξωτερικό καθρέπτη.
iatroud έγραψε:johnkyr έγραψε:το βράδυ, ο περιστροφικός διακόπτης των φώτων, κάνει ανάκλαση στον εξωτερικό καθρέπτη.
+1
DIKASTIS-T5 έγραψε:Σωστος ο Zeus....Λεω κι εγω...που διαολο μπορει να κανει αντανακλαση στον καθρεφτη...?
Μια ειναι η λυση...ποτε με ανεβασμενα παραθυρα...παντα κατω...ιδιως αν εχεις και τουρμπινα να ακους!!
(καγκουρας mode off)
VolvoZeus έγραψε:Στον καθρεπτη? Εγω στο παραθυρο βλεπω την ανακλαση μονο...
georgosk έγραψε:3. συμφωνά απόλυτα, αλλά το θεωρώ τόσο δευτερεύον που είναι ανάξιο αναφοράς.
DIKASTIS-T5 έγραψε:Μια ειναι η λυση...ποτε με ανεβασμενα παραθυρα...παντα κατω..

Το ειχε και το 460 που ειχαμε, οπως και τα περισσοτερα αυτοκινητα που εχουν την ρυθμιση των φωτων σε εκεινο το σημειο.johnkyr έγραψε:έχεις αξεσουάρ, παρωπίδες Volvo, δερμάτινες![]()
VolvoZeus έγραψε:iatroud έγραψε:johnkyr έγραψε:το βράδυ, ο περιστροφικός διακόπτης των φώτων, κάνει ανάκλαση στον εξωτερικό καθρέπτη.
+1
Στον καθρεπτη? Εγω στο παραθυρο βλεπω την ανακλαση μονο...
Jim_C30 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:iatroud έγραψε:johnkyr έγραψε:το βράδυ, ο περιστροφικός διακόπτης των φώτων, κάνει ανάκλαση στον εξωτερικό καθρέπτη.
+1
+1![]()
Παράθυρο αποκλειστικά και μόνο...
DIKASTIS-T5 έγραψε:nefakithebest έγραψε:Αυτο με την αντανακλαση του διακοπτη οταν το ειδα ειχα παθει σοκ... ολοκληρη βολβο να μην το εχει "αποτρεψει"!
Και πώς διαολο το καταφερε; Δεν το εχω παθει σε κανενα αλλο αμαξι!
Ποσο πισω εισαι τελικα...!!!Εσενα σκεφτηκε η VOLVO, οτι θα παραπονεθεις για την απουσια buzzer στα φωτα και βρηκε εναν εξυπνο τροπο για να σου θυμιζει οτι τα εχεις αφησει ανοιχτα...!!!Ποιο buzzer τωρα...?Αντανακλαση...μονοδρομος!!!
johnkyr έγραψε:Jim_C30 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:iatroud έγραψε:johnkyr έγραψε:το βράδυ, ο περιστροφικός διακόπτης των φώτων, κάνει ανάκλαση στον εξωτερικό καθρέπτη.
+1
+1![]()
Παράθυρο αποκλειστικά και μόνο...
θα το κοιτάξω επισταμένα .... και θα επανέλθω
nefakithebest έγραψε:Πολυ το αναλυσαμε και επειδη δε μου αρεσουν οι λυσεις αυτες...απλως θα εχω το νου μου
DIKASTIS-T5 έγραψε:Καταλαβαμε...θα κλεινουν 8ωρο αναμμενα με σβηστο κινητηρα στο καγκουροΤΕΙ!!!![]()
κατά τα άλλα το αμάξι το πήρα
δεν χρειάζεται ανάλυση το γιατίeliasgeo έγραψε:1. τελικά φαίνεται δεν ακουστήκανε τα παράπονα σας για τα φώτα!!! και μένα το ίδιο αμα τα ξέχασες...τα ξέχασες.
eliasgeo έγραψε:3. ο δείκτης λαδιού όταν τον τραβάς πασαλίβεται ολόκληρος και δεν ξέρεις που είναι η στάθμη. πρέπει να τον τραβήξεις με πολύ υπομονή.
eliasgeo έγραψε:4. μου την σπάει στο παρ μριζ που έχει μια μ@λ@κί@ για να πίανεις τα χαρτιά.
Ειδικα για χαρτακια απο παρκομετρα, εισητηρια πλοιων...πολυ καλη σκεψη απο τους Σουηδους!eliasgeo έγραψε:6. θα προτιμούσα τον κινητήρα μου (2.0Τ) να ήταν ακόμη λίγο πιο ζωηρός, γιατί θα γίνω πελάτης της bsr!
eliasgeo έγραψε:7. θα προτιμούσα τα απλά τα φώτα να έχουν τουλάχιστον προτζέκτορες, όχι όμως ότι είναι και άσχημα.
eliasgeo έγραψε:8. προβολείς ομίχλης γιατί δεν έχει??
eliasgeo έγραψε:9.το ηλεκτρονικό το χειρόφρενο απλά δεν είναι για μένα!!!!!

Επιστροφή σε “Μελλοντικά μοντέλα Volvo - Νέες τεχνολογίες”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες