ρωτω λοιπον..
ποιανης ομαδας το χρωμα κυλαει στις φλεβες σας?
η απαντηση η δικια μου ειναι,οπως ειναι προφανες για οσους ξερουν και απο το ψευδωνυμο μου,αλλα μπορουν να διακρινουν κ απο τη φωτο της κορακλας μου
ΑΕΚΑΡΑ

ΑΕΚΑΡΑ

VolvoOnTour έγραψε:Μονο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SverigePower850T-5 έγραψε:ΠΑΟ ΟΛΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και δεν ειμαι καλα!!!!!!!!!!!!!και το Σαββατο μεσα στον τελικο με τα σκουλικια.
SverigePower850T-5 έγραψε:Αντε να βγει και η Παοκαρα δευτερη...........και επιστροφη σε εποχες παλιες για το λιμανι............

Ποσα μαματα πραγματα χανω τοσο καιρο 
iatroud έγραψε:ΠΑ.ΡΙΖ.Α. (ΠΑναθηναικος ΡΙΖοσπαστικης Αριστερας)
iatroud έγραψε:ΠΑ.ΡΙΖ.Α. (ΠΑναθηναικος ΡΙΖοσπαστικης Αριστερας)
S40 1,8 Momentum MY08
iatroud έγραψε:Οπαδοί του Πανιωνίου δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για να μη γίνει το ΑΕΚ-Νταντί!
Περίπου 150 εξαγριωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου που αντιδρούσαν στο γεγονός ότι παραχωρήθηκε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης στην Ένωση, εισήλθαν το βράδυ της Τρίτης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και με τα μηχανήματα του κηπουρού (φτυάρια κλπ) έσκαψαν το μεγαλύτερο μέρος του, ενώ έσπασαν πάγκους, καθίσματα και έκαναν σοβαρές ζημιές στα δημοσιογραφικά θεωρεία.
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 75&catid=1

S40 1,8 Momentum MY08DIKASTIS-T5 έγραψε:@VolvoZeus Εχεις απολυτο δικιο!Η μεταδοση του Α.Ε.Κ-Dundee United σε HD ηταν...

DIKASTIS-T5 έγραψε:Παρακολουθησαμε λοιπον τον Ολυμπιακο,ο οποιος μετα απο εκκωφαντικη-διαστημικη εμφανιση πηρε τον βαθμο της ισοπαλιας απο τον Εργοτελη στο 87 με γκολ του Ντουντου!

DIKASTIS-T5 έγραψε:Και ο Τασος Κακκος ειναι και ψηλοδηλωμενος...Ολυμπιακος...
DIKASTIS-T5 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Προπερσι το πηρε μαρς απο τα Χριστουγεννα ο Ολυμπιακος με Ερνεστο...και περυσι το εχασε μαρς απο τα Χριστουγεννα με διαφορους
Και με Σεγκουρα!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
DIKASTIS-T5 έγραψε:JIM,τι ειδα και τρελαθηκα.....???Σεζον 2003-2004...παλτο της ΑΕΚ με κραξιμο απο τους παντες και τα παντα!Σεζον 2010-2011...ο ιδιος βασικος και αναντικαταστατος στη Ντιναμο Κιεβου...!!!Ποιος ειναι????Ασε-ασε!!!
Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες