Αμορτισερ
Re: Αμορτισερ
Σπρευ γρασσου στις αρθρωσεις αλλα κυριως στα δυο ακρα εκει που θηλυκωνουν τα αμορτισερ....το εκανε και εμενα...θυμισε μου αν ειναι να το φερω μαζι στην επομενη συναντηση.. 
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
vrestas έγραψε:Στο c70 MY08 με 26.000 km όταν πιέζω στο πίσω μέρος το πορτπαγκαζ τρίζουν τα πισω αμορτισερ!ακουγεται λογικό αυτό?
Επιβεβαιώνω και για το δικό μου C30! Τρίζουν τα πίσω Κωνσταντίνε!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Παιδια δοκιμαστε να βαλετε γρασσο εκει που σας ειπα...Ειχα παραπονεθει στην αντιπροσωπεια, μου ειχαν αλλαξει και τα αμορτισερ (απο ενα καινυριο δημοσιογραφικο
) και τιποτα...Πηρα μονος μου ενα γρασσο εριξα στο σημειο που σας λεω και τελος!
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
VolvoZeus έγραψε:Παιδια δοκιμαστε να βαλετε γρασσο εκει που σας ειπα...Ειχα παραπονεθει στην αντιπροσωπεια, μου ειχαν αλλαξει και τα αμορτισερ (απο ενα καινυριο δημοσιογραφικο) και τιποτα...Πηρα μονος μου ενα γρασσο εριξα στο σημειο που σας λεω και τελος!
Φέρε γράσσο αγόρι μου στο Ναύπλιο και θα τα γρασσάρω εγώ όλα!!!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Τελικα δεν θέλει γράσσο,ειχα ρωτησει στην autopoint και ο μαστορας μου ειπε πως ειναι φυσιολογικο αν το κανει οταν το χειροφρενο ειναι δεμενο,δοκιμασα και το κανει μονο οταν εχω το χειροφρενο.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
Έχεις δίκιο Παναγιώτη, οι ήχοι ακούγονται μόνο με χειρόφρενο δεμένο.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
και εμενα τριζει...ουτε που ειχε περασει απο το μυαλο μου οτι κανει θορυβο απο το χεοροφρενο.
VOLVO 850 R
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες