Τι μου θυμίζει.....
Α, ναι...

Σήμερα είδα ένα δίπλα στο άλλο στο Μαρινόπουλο, ασημί και τα δύο...

Συμπέρασμα: Αλλάζω σουπερμάρκετ.

DIKASTIS-T5 έγραψε:Ε,οχι κι ετσι...!!!!![]()
![]()
Δεν εβαλες και το δικο σου το μαυρο διπλα να κανει αντιθεση...?
![]()

S40 1,8 Momentum MY08georgosk έγραψε:Συγνώμη, εσείς τώρα το ανακαλύψατε ότι οι "οικονομικές" μάρκες αντιγράφουν σχεδιαστικά τις πρίμιουμ.

VolvoZeus έγραψε:Την πιο χαρακτηριστηκη αντιγραφη του S40 παντως δεν την ανεφερε κανεις...Lancer!!

S40 1,8 Momentum MY08

DIKASTIS-T5 έγραψε::vow![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
deadp έγραψε:Georgosk, έχεις μακράν πιο όμορφο αμάξι.... Δεν υπάρχει θέμα...
S40 1,8 Momentum MY08georgosk έγραψε:deadp έγραψε:Georgosk, έχεις μακράν πιο όμορφο αμάξι.... Δεν υπάρχει θέμα...
Στις φωτογραφίες (το δικό μου είναι μετά f/l) χάνει λίγο, live είναι ακόμα καλύτερο.
Πάντως Θοδωρή, το ψάχνω και δεν το βρίσκω, από την συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του Lancer που οι "σχεδιαστές" του ομολογούσαν ότι δύο αυτοκίνητα που τους άρεσαν στην κατηγορία ήταν το S40 και η 159 έτσι εκεί βασίστηκε και δικό τους σχέδιο... Το αποτέλεσμα στην κρίση των καταναλωτών....
, και το F-2 ένα μεγάλο F-16 είναι (αντιγραφή και εδώ) και μάλιστα με χειρότερες επιδόσεις και προβλήματα στην δομική αντοχή (εμφάνιση ρωγμών)
S40 1,8 Momentum MY08
; 

johnkyr έγραψε:νομίζω, ότι αυτό, είναι ΜΥ08. Δηλαδή, κατασκευή στο εργοστάσιο, από 6/2007 έως 5/2008.

Jim_C30 έγραψε:Σε ερώτηση που έκανα σήμερα αναφορικά με το V50 η υπεύθυνη μου έδωσε τον κατάλογο για τα MY11.
Το νέο λοιπόν είναι ότι στο V50 έπαψαν να βγαίνουν οι εκδόσεις Momentum και Summum. Οι μόνες εκδόσεις που είναι πλέον διαθέσιμες στους υποψήφιους αγοραστές είναι η Kinetic και η R-Design. Φυσικά ο κάθε αγοραστής έχει τη δυνατότητα να προσθέσει κατά το δοκούν οτιδήποτε επιθυμεί μέσα στο αυτοκίνητο.
S40 1,8 Momentum MY08george76 έγραψε:καλησπερα.ειμαι νεος στο φορουμ.εχω ενα σ40 1.6 που το πηρα το 2008 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος
) αλλά αντιμετωπίσιμο για μία φορά τον χρόνο.DIKASTIS-T5 έγραψε:1000 τα ποσα αμορτισερ?2 ἠ 4?
Επιστροφή σε “Προηγουμενα μοντελα Volvo”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Baidu [Spider] και 7 επισκέπτες