mco έγραψε:Ακόμα δεν έβαλες λάμπες;;;;;
Η7 θέλεις...
Αν τις είχα βάλει, εσύ θα ήσουν ο πρώτος που θα το είχε μάθει.
mco έγραψε:Ακόμα δεν έβαλες λάμπες;;;;;
Η7 θέλεις...
panos89 έγραψε:konstantinek έγραψε:Για τη μεγαλη σκαλα καλυτερα οχι. Δεν βγαζουν τοσο δυνατο φως. Καλυτερα να αφησεις τις εργοστασιακες H9 ή να βαλεις τις xtreme vision που δινουν 100% περισσοτερο φως απο τις κοινες αλογονου.
Έχω ήδη active bending lights, δηλαδή εργοστασιακά bixenon. Απλά θέλω να αλλάξω τις δεύτερες λάμπες των φαναριών - αλογόνου, που είναι για το σινιάλο και ανάβουν και στη μεγάλη σκάλα μαζί με τα bixenon. Και θέλω να τις αλλάξω, για να μην κιτρινίζει η μεγάλη σκάλα. Για να φωτίζει κι αυτή άσπρη, όπως τα bixenon και να μη διαφέρει το χρώμα. Οι extreme vision, που λες, τι χρώμα ανάβουν;
konstantinek έγραψε:panos89 έγραψε:konstantinek έγραψε:Ειναι στα 3350k. Λιγο πιο λευκο απο τις απλες αλογονου. Λευκες ομως δεν τις λες. Απο την αλλη οι diamond ειναι στα 5000k. Αρκετα λευκες σε σχεση με τις αλλες. Σκεψου οτι οι εργοστασιακες xenon ειναι στα 6000k
panos89 έγραψε:Πώς σου φαίνονται; Είσαι ευχαριστημένος; Εσύ ποιες θα μου συνιστούσες για τη χρήση, για την οποία τις θέλω; Επειδή το έχω ψάξει αρκετά, οι εργοστασιακές xenon D2S της Volvo είναι στα 4300 Kelvin, όχι στα 6000.
konstantinek έγραψε:panos89 έγραψε:Πώς σου φαίνονται; Είσαι ευχαριστημένος; Εσύ ποιες θα μου συνιστούσες για τη χρήση, για την οποία τις θέλω; Επειδή το έχω ψάξει αρκετά, οι εργοστασιακές xenon D2S της Volvo είναι στα 4300 Kelvin, όχι στα 6000.
Οι xtreme white ειναι πολυ πιο δυνατες οσον αφορα τη φωτεινοτητα. Αισθητη η διαφορα με τις diamond vision που απλα ειναι πιο λευκες. Θεωρω πως για τη μεγαλη σκαλα καλυτερα οι xtreme
konstantinek έγραψε:Βρήκα τη λύση για την αλλαγή σε xenon(;;;)
Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις aftermarket μετατροπές σε xenon είναι πως για όσους φοράνε φώτα με reflectors (όπως το δικό μου), είναι πως υπάρχει μεγάλη διάχυση του φωτός με αποτέλεσμα να ενοχλούν τους άλλους οδηγούς. Μία λύση ακριβή αλλά αξιόπιστη θα ήταν η μετατροπή του reflector σε projector με ότι συνεπάγεται αυτό (να βρεις μάστορα με καρύδια να στο φτιάξει, να πληρώσεις αρκετά χρήματα κτλ).
Μετά από έρευνα στο web, βρήκα κάτι λάμπες xenon οι οποίες λένε πως μειώνουν σε τεράστιο βαθμό τη διάχυση του φωτός που προκαλούν τα φώτα με reflectors.
http://www.hids4u.co.uk/h7r-anti-glare- ... bulbs.html
Έχεις κάποιος άποψη για το θέμα;
panos89 έγραψε:Μα εγώ το θέλω μόνο για τη μεγάλη σκάλα. Η μεγάλη σκάλα ενοχλεί όπως και να είναι, ό,τι λάμπα και να έχει. Δεν έχω σκοπό να την ανάβω, όταν έχω άλλον οδηγό μπροστά ή αντίθετα διερχόμενο.
konstantinek έγραψε:panos89 έγραψε: Πανο το εγραψα για προηγουμενο ποστ μου. Οσον αφορα αυτο που λες καλυτερα να βαλεις τις piaa που ειπε και ο mco. Λιγο ακριβες αλλα δυνατες
Kristianstad έγραψε:Καλησπέρα και καλως σας βρίσκω.
Με ενδιαφέρει η αγορά του V40 XC D2. To οδήγησα δύο φορές μέχρι στιγμής στον αντιπρόσωπο.
Μου άρεσε η έκδοση Livstyl, με έξτρα εξοπλισμό την ηλιοροφή, ρεζέρβα και το μεταλλικό χρώμα (αν και αμφιταλαντεύομαι μεταξύ ανθρακί και λευκό που δεν είναι μεταλλικό).
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παραγγείλω και το Powershift. Απλά δεν ξέρω τη γενικότερη συμπεριφορά αυτού του κιβωτίου. Θέλω λοιπόν την άποψη όσων το έχουν οδηγήσει.
Πόσο smooth είναι οι αλλαγές; Είναι γρήγορο; Μπερδεύεται στις χαμηλές ταχύτητες; Αξίζει τα 2100 που κοστίζει επιπλέον με δεδομένο ότι - αν κατάλαβα καλά χάνει την απαλλαγή από τα τέλη;
Επίσης τι άλλο εξοπλισμό έχετε μετανοιώσει που δεν βάλατε μετά την αγορά του;
Κόστος σέρβις διάβασα μερικά πράγματα στην αντίστοιχη ενότητα. Δεν το λες και φτηνό.
Περιμένω με ενδιαφέρον τις απόψεις σα;ς.
Kristianstad έγραψε:Καλησπέρα και καλως σας βρίσκω.
Με ενδιαφέρει η αγορά του V40 XC D2. To οδήγησα δύο φορές μέχρι στιγμής στον αντιπρόσωπο.
Μου άρεσε η έκδοση Livstyl, με έξτρα εξοπλισμό την ηλιοροφή, ρεζέρβα και το μεταλλικό χρώμα (αν και αμφιταλαντεύομαι μεταξύ ανθρακί και λευκό που δεν είναι μεταλλικό).
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παραγγείλω και το Powershift. Απλά δεν ξέρω τη γενικότερη συμπεριφορά αυτού του κιβωτίου. Θέλω λοιπόν την άποψη όσων το έχουν οδηγήσει.
Πόσο smooth είναι οι αλλαγές; Είναι γρήγορο; Μπερδεύεται στις χαμηλές ταχύτητες; Αξίζει τα 2100 που κοστίζει επιπλέον με δεδομένο ότι - αν κατάλαβα καλά χάνει την απαλλαγή από τα τέλη;
Κόστος σέρβις διάβασα μερικά πράγματα στην αντίστοιχη ενότητα. Δεν το λες και φτηνό.
OctaNios έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, είμαι πολύ κοντά στο να κλείσω ένα Τ3 στην έκδοση livstyl + 17αρες σε λευκό χρώμα. Κατέληξα στο συγκεκριμένο μοντέλο μετά από αρκετό ψάξιμο και πιστεύω ότι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου σε μεγάλο βαθμό (πλην ίσως του χώρου αποσκευών). Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά και να γίνω μέλος της παρέας σας.
(Νίκος)
mco έγραψε:Kristianstad έγραψε:Καλησπέρα και καλως σας βρίσκω.
Καλώς ήρθες
Λογικά μηλάς για το CC και οχι για το XC ...
Λευκό είναι πολύ ωραίο και ΔΩΡΕΑΝ !
Απο αυτόματο δεν ξέρω και ούτε θα μάθω ποτέ![]()
Για την ρεζέρβα να ξέρεις οτι θα χάσεις το 1/2 του πορτ μπαγκάζ , απο έξτρα δεν νομίζω να χρειαστείς κάτι άλλο αφου το Livstyl νομίζω οτι τα έχει σχεδόν όλα , εκτός απο μία 17" ή 18" ζαντούλα που θα έβαζα εγώ και φιμέ .
Γιατι θέλεις D2 ?
konstantinek έγραψε:SOS!!!
Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω το σωστό κωδικό σε σπρέυ για τις ζάντες 17 segomo grey; Δυστυχώς βρήκα λίγο στο πεζοδρόμιο σε ένα παρκάρισμα και θα ήθελα να το φτιάξω.
mco έγραψε:Τον κωδικό δεν τον ξέρω αλλά μπορείς να πας σε ένα χρωματοπωλειο αυτοκινήτων και να σου το βρεί .
OctaNios έγραψε:Το παρήγγειλα τελικά: Ice white linstyl + 17αρες segomo + ρεζέρβα. Παράδοση μετά από τρεις μήνες![]()
Υπομονή πλέον.
OctaNios έγραψε:Το παρήγγειλα τελικά: Ice white linstyl + 17αρες segomo + ρεζέρβα. Παράδοση μετά από τρεις μήνες![]()
Υπομονή πλέον.
steliosparaschos έγραψε:Μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει αν μπαίνει σε V40 η κάμερα οπισθοποριας η οι μαμά αισθητήρες παρκαρίσματος μετα την παραλαβή του οχήματος απο την αντιπροσωπεία ; Αν ναι πόσο ειναι το κόστος για το καθένα;
panos89 έγραψε:steliosparaschos έγραψε:Μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει αν μπαίνει σε V40 η κάμερα οπισθοποριας η οι μαμά αισθητήρες παρκαρίσματος μετα την παραλαβή του οχήματος απο την αντιπροσωπεία ; Αν ναι πόσο ειναι το κόστος για το καθένα;
Νομίζω, ότι και τα δύο μπορούν να τοποθετηθούν after market ως αξεσουάρ. Αλλά δε γνωρίζω τις τιμές.
steliosparaschos έγραψε:panos89 έγραψε:steliosparaschos έγραψε:Μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει αν μπαίνει σε V40 η κάμερα οπισθοποριας η οι μαμά αισθητήρες παρκαρίσματος μετα την παραλαβή του οχήματος απο την αντιπροσωπεία ; Αν ναι πόσο ειναι το κόστος για το καθένα;
Νομίζω, ότι και τα δύο μπορούν να τοποθετηθούν after market ως αξεσουάρ. Αλλά δε γνωρίζω τις τιμές.
Σε ερώτηση που έκανα στην αντιπροσωπία που αγόρασα το αυτοκίνητο η απάντηση τους ήταν οτι δεν μπορούν να τοποθετηθούν παρά μόνο απο το εργοστάσιο και μου αντιπρότειναν αισθητήρες aftermarket.Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα θα με βοηθούσε. ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
), αλλά μπαίνουν. Γιατί όχι και σε άλλα μοντέλα της εταιρίας;steliosparaschos έγραψε:Μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει αν μπαίνει σε V40 η κάμερα οπισθοποριας η οι μαμά αισθητήρες παρκαρίσματος μετα την παραλαβή του οχήματος απο την αντιπροσωπεία ; Αν ναι πόσο ειναι το κόστος για το καθένα;
vrestas έγραψε:steliosparaschos έγραψε:Μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει αν μπαίνει σε V40 η κάμερα οπισθοποριας η οι μαμά αισθητήρες παρκαρίσματος μετα την παραλαβή του οχήματος απο την αντιπροσωπεία ; Αν ναι πόσο ειναι το κόστος για το καθένα;
Δες εδώ http://accessories.volvocars.com/Access ... VCC-471780
Βάλε το μοντέλο ,κινητηρα model year ,διαβασε και τις εξαιρέσεις που έχει.
myLivstyl έγραψε:OctaNios έγραψε:Το παρήγγειλα τελικά: Ice white linstyl + 17αρες segomo + ρεζέρβα. Παράδοση μετά από τρεις μήνες![]()
Υπομονή πλέον.
Θα σου πρότεινα να βάλεις το BLIS, ειδικά αν ανεβοκατεβαίνεις π.χ. τον Κηφισσό καθημερινά, είναι πραγματικά σωτήριο και τα 600ε που κοστίζει δεν είναι τίποτα μπροστά σε ενδεχόμενη επαφή. Επίσης να ρωτήσεις αν θα έχει δυνατότητα απενεργοποίησης του αερόσακου του συνοδηγού, αν το χρειάζεσαι (χρεώνεται ξεχωριστά).
steliosparaschos έγραψε:Σε ερώτηση που έκανα στην αντιπροσωπία που αγόρασα το αυτοκίνητο η απάντηση τους ήταν οτι δεν μπορούν να τοποθετηθούν παρά μόνο απο το εργοστάσιο και μου αντιπρότειναν αισθητήρες aftermarket.Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα θα με βοηθούσε. ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες