βασική τιμή 28.800 ..... δοκιμής 47.596
πρέπει να είχε αρκετά extra .... θα ρωτήσω να μάθω, με πιο τρόπο έγιναν οι μετρήσεις.
ps: τελικά, μόνο εγώ δεν το έχω οδηγήσει ακόμα ....

johnkyr έγραψε:ps: τελικά, μόνο εγώ δεν το έχω οδηγήσει ακόμα ....
S40 1,8 Momentum MY08johnkyr έγραψε:όσοι το έκαναν Τdrive, μήπως το όχημα είχε 4c ή το σύστημα ανίχνευσης πεζών ?
johnkyr έγραψε:τα δοκίμασες ... για πες εντυπώσεις ....
ήταν ένα 2.0 summum manual, με τι extra ?

nasos έγραψε:Πάντως κρίνοντας από αυτά που έχω διαβάσει στα περιοδικά (κι εδώ), οι ρυθμίσεις του 4C στο καινούργιο S60 δεν πρέπει να είναι ίδιες με του προηγούμενου S60R.
popolaros έγραψε:ποιος εχει γραψει για το 4c?

Jim_C30 έγραψε:johnkyr έγραψε:τα δοκίμασες ... για πες εντυπώσεις ....
ήταν ένα 2.0 summum manual, με τι extra ?
Το αυτοκίνητο που έχει η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία για test drive έχει πάνω ΟΛΑ τα νέα συστήματα που λάνσαρε η VOLVO στο νέο S60. Την ανίχνευση πεζών δεν τη δοκίμασα καθώς όταν είπα στη συνοδηγό μου να βγει και να καθίσει μπροστά να δούμε πώς λειτουργεί, αρνήθηκε φοβούμενη ότι θα πατήσω γκάζι!![]()
![]()
![]()
![]()

tas1957 έγραψε:Οδηγησα και τα δυο.Σιγουρα στο χειροκίνητο δεν υπηρχε η υπερβολική καθυστέρηση του αυτόματου.
Πάντως το χειροκίνητο δεν μου φάνηκε για αυτοκίνητο 203 hp, έχω μια C180 και μου φάνηκε λίγο πιο πιο γρήγορο απο την C.
Ισως παίζει ρόλο που ειναι αρκετα πιο αθόρυβο.
tas1957 έγραψε:Οδηγησα και τα δυο.Σιγουρα στο χειροκίνητο δεν υπηρχε η υπερβολική καθυστέρηση του αυτόματου.
Πάντως το χειροκίνητο δεν μου φάνηκε για αυτοκίνητο 203 hp, έχω μια C180 και μου φάνηκε λίγο πιο πιο γρήγορο απο την C.
Ισως παίζει ρόλο που ειναι αρκετα πιο αθόρυβο.

VolvoZeus έγραψε:Κι εκει που στην Ελλαδα μας επεισαν οτι το νεο S60 ειναι πολυ αργο σε σχεση με τον ανταγωνισμο, και φυσικα σε σχεση με τα νουμερα που ανακοινωνει η Volvo, στο Αμερικα το Τ6 εγραψε 5.5sec για τα 60μιλια οταν η Volvo ανακοινωνει 5.9.....
tas1957 έγραψε:Πάντως ολα τα τεστ ειναι για το αυτόματο,κατσε να δούμε και για το manual.
Ας ελπιζουμε οτι οι Κινεζοι θα το αλλαξουν κι αυτο.
johnkyr έγραψε:χλωμό ..... είπαμε
οι Κινέζοι βάζουν το κεφάλαιο ....
τα υπόλοιπα μένουν στη Σουηδία ....

VolvoZeus έγραψε:* 360 Νm ροπη με 400 Nm "overboost" για μεχρι 10 sec απο 2α μεχρι και 6η
iatroud έγραψε:VolvoZeus έγραψε:* 360 Νm ροπη με 400 Nm "overboost" για μεχρι 10 sec απο 2α μεχρι και 6η
δλδ θα δίνει 360+400=760Nm αθροιστικά ή από 360 θα πηγαίνει στα 400? αν είναι το πρώτο θαναι για dragster!![]()
VolvoZeus έγραψε:T5 5-cyl λεμε.....
nasos έγραψε:..Εννοείτε πως από 360 θα πηγαίνει στιγμιαία 400..
DIKASTIS-T5 έγραψε:Ελεος πια με τις fordιες...

DIKASTIS-T5 έγραψε:iatroud,αγορι μου,το να σου δινει παραπανω ροπη ενα μοτερ για καποιες στροφες δε σημαινει οτι σου δινει και παραπανω αλογα οταν εισαι σε overboost...αν ενα αμαξι μαμα σου δινει 40nm ροπη επιπλεον,τι τα θες τα αλογα...??
iatroud έγραψε:B235R engines with manual transmissions also have an overboost function, providing 370 Nm (272 ft·lbf) for up to 20 seconds. In 2002 B235R was uprated to 250 hp (EEC) (184 kW), but since the engine already produced 250 hp (190 kW) during overboost in 2001 it had no effect on performance. The 2000 model was slightly less powerful, producing about 240 hp (180 kW) during overboost. In 2006 the B235R was uprated once again, this time also adding some new hardware, a new air inlet to the turbocharger and associating compressor housing, this increased the output to 260 hp (190 kW). From 2008 all U.S. market 9-5 models are powered by this 260 hp (190 kW) B235R engine. http://en.wikipedia.org/wiki/Saab_H_engine
zoros έγραψε:Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!
Για να συνοψίζουμε, μπορεί κανείς να απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις?
1. Πότε θα έρθει η έκδοση 2lt με 240hp και πόσο θα κοστίζει (περίπου)?
2. Τι επιδόσεις θα έχει η παραπάνω έκδοση?
3. Πότε θα έρθει (στην Ελλάδα) η έκδοση 2,5lt με 260hp και πόσο θα κοστίζει (περίπου)?
4. Τι από όλα αυτά θα προλάβω να έχω παραλάβει μέχρι 1/6/2011 που λήγει το leasing μου?
VolvoZeus έγραψε:zoros έγραψε:Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!
Για να συνοψίζουμε, μπορεί κανείς να απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις?
1. Πότε θα έρθει η έκδοση 2lt με 240hp και πόσο θα κοστίζει (περίπου)?
2. Τι επιδόσεις θα έχει η παραπάνω έκδοση?
3. Πότε θα έρθει (στην Ελλάδα) η έκδοση 2,5lt με 260hp και πόσο θα κοστίζει (περίπου)?
4. Τι από όλα αυτά θα προλάβω να έχω παραλάβει μέχρι 1/6/2011 που λήγει το leasing μου?
1. Λογικα απο Νοεμβριο θα ειναι στους καταλογους
2. Καλυτερες απο τον 2.0Τ![]()
3. Αγνωστο..ακομα δεν εχει ανακοινωθει επισημα, και δεν ειναι σιγουρο οτι δεν αφορα μονο την Αμερικανικη αγορα. Ελπιζω ο 2.0Τ να καταργηθει, ο μεχρι πρωτινως 4κυλ Τ5 να χασει μερικα αλογα (απο 240->220) και το Τ5 να ειναι το νεο 5κυλ μοτερ που ανακοινωσαν.
4. Ολα!!Καλοταξιδο...
VolvoZeus έγραψε:Το χρωματακι ειναι

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες