V40

V40, XC40, S60, V60, XC60, S90, V90, XC90
UnHaCkAbLe
T2

Re: V40

Δημοσίευσηαπό UnHaCkAbLe » 30 Μαρ 2014, 20:38

mco έγραψε:Πήρες αυτό που σου αρέσει μην το ψάχνεις τώρα.
Σε 2-3 χρόνια θα βρείς κάτι άλλο κλπκλπ...

Το αμάξι αγοράστηκε με προοπτική να το κρατήσω 10 χρόνια τουλάχιστον (για να μην πω 15 και φανώ υπερβολικός) για αυτόν ακριβώς το λόγο και αγχώνομαι με το αν έκανα τη σωστή επιλογή ή όχι. Μακάρι τα πράγματα να αλλάξουν και να μπορώ να το αλλάξω (αν υπάρχει λόγος) σε 2-3 χρόνια αλλά δυστυχώς δεν είμαι τόσο αισιόδοξος όσο ακούγεσαι εσύ (ή πιθανόν τόσο πλούσιος :lol:)

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 31 Μαρ 2014, 08:56

Δεν είναι θέμα"πλούσιος" μετά από 4-5 χρόνια πάει η αξία του , όσο το κρατάς τοσο μεγαλώνει η διάφορα από το να πάρεις κάτι άλλο και ας είναι και μικρότερης αξίας θα είναι καινούργιο

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 31 Μαρ 2014, 19:14

johnkyr έγραψε:γνωρίζει πχ να μας πει κάποιος πόσο ζυγίζουν το μοτέρ

1.6Τ3/4, VEA T5, ford 1.6D, VEA D4

Απο VIDA...
Ο 5κυλινδρος D4 (2.0 και 2.4) και ο D5, κομπλε με λαδια 186kg
O 2.0 4κυλινδρος diesel της Ford 160kg
Ο 4κυλινδρος 2.0Τ Ford/Volvo και ο 1.6, 146kg
Ο Τ6 193kg
O 5κυλινδρος Τ5, 170kg
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 31 Μαρ 2014, 19:46

έλα, πες μας πόσο ζυγίσει και ο 1.8 duratec, να χαρώ κι εγώ λίγο :lol:
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 03 Απρ 2014, 12:00

Πολυ καλη προσφορα!
Αν και μαλλον μου μυριζει ξεστοκαρισμα.
http://www.zougla.gr/automoto/article/h-volvo-trela8ike
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα :cry:

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 07 Απρ 2014, 17:35

johnkyr έγραψε:έλα, πες μας πόσο ζυγίσει και ο 1.8 duratec, να χαρώ κι εγώ λίγο :lol:

Μπα...δεν παιζει να χαρεις :lol:
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 07 Απρ 2014, 20:38

παντού γράφουν ότι είναι ελαφρύς και αυτός είναι ο λόγος που τον βάζουν με (200hp) στα lotus7 / caterham

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 07 Απρ 2014, 20:39

Thanosgr έγραψε:Πολυ καλη προσφορα!
Αν και μαλλον μου μυριζει ξεστοκαρισμα.
http://www.zougla.gr/automoto/article/h-volvo-trela8ike

σωστά ..... ξεστοκάρισμα ....

DefinitelyV40
T2

Δημοσίευσηαπό DefinitelyV40 » 10 Απρ 2014, 00:09

Χαιρετώ τα μέλη του club.
Ειμαι νέος στην παρέα. Περιμένω να παραλάβω το πρώτο μου Volvo μέσα Ιουνίου ( δεν κρατιέμαι ! :applause )

Διαβάζω οτι ο d2 εχει 270 ροπή με 285 overboost.
Ξέρει κανείς πως δουλεύει? φαντάζομαι οτι εμφανίζεται οταν πιέζεις το αυτοκίνητο, πχ σε προσπέραση.

Επίσης, εχει κάνει κανένας link με επιδόσεις ?
Με ενδιαφέρουν πιο πολυ ρεπριζ και όχι τα 0-100.
V40 D2 Kinetic
Biarritz Blue-Business Pack-TFT-Rain Sensors

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 10 Απρ 2014, 16:30

Καλώς ήρθες και καλορίζικο το 40αρι σου !
Ναι έτσι γίνεται σε μια προσπεράσει πχ με τέρμα γκάζι δίνει και την περισσότερη ροπή, το οδηγησες πριν το πάρεις;

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 10 Απρ 2014, 17:54

Definitely, καλώς όρισες, καλορίζικο και καλοτάξιδο! Και εγώ πρόσφατα απέκτησα V40 kinetic, αλλά με κινητήρα βενζίνης (Τ3) και σε caspian blue. Αλλά "ζηλεύω" (με την καλή έννοια πάντα) που κάποιος αποκτά πιο καινούριο από μένα :p
V40 M.Y. 2014 T3 kinetic caspian blue

DefinitelyV40
T2

Δημοσίευσηαπό DefinitelyV40 » 10 Απρ 2014, 17:59

@ mco -> Ναι, το έκανα test drive.
Ενθουσιασμένος με ποιότητα κύλισης.
Φυσικά σε ένα test drive στα στενά του Αμαρουσίου και λίγο Λ.Κύμης, τι να πρωτοκαταλάβω.
Μου φάνηκε λίγο βαρύ κάτω από 1.500σαλ
Γενικά διαβάζω πολύ καλές κριτικές (σε ελληνικά και αγγλικά site)

Εντυπώσεις απο κάποιον κάτοχο V40 D2 ?
V40 D2 Kinetic

DefinitelyV40
T2

Δημοσίευσηαπό DefinitelyV40 » 10 Απρ 2014, 20:50

panos89 έγραψε:Definitely, καλώς όρισες, καλορίζικο και καλοτάξιδο! Και εγώ πρόσφατα απέκτησα V40 kinetic, αλλά με κινητήρα βενζίνης (Τ3) και σε caspian blue. Αλλά "ζηλεύω" (με την καλή έννοια πάντα) που κάποιος αποκτά πιο καινούριο από μένα :p

Καλές διαδρομές panos89!
V40 D2 Kinetic

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 10 Απρ 2014, 22:23

DefinitelyV40, σε ευχαριστώ πολύ! Επίσης, όταν με το καλό!

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 10 Απρ 2014, 23:04

Βρήκα αυτό
http://www.volvov40club.com/forums/7-vo ... ing-7.html
Ελπίζω να βοηθηθεί και κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα όπως το δικό μου .

Αν υπάρχει πρόβλημα παρακαλώ να σβηστεί

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 10 Απρ 2014, 23:30

mco έγραψε:Βρήκα αυτό
http://www.volvov40club.com/forums/7-vo ... ing-7.html
Ελπίζω να βοηθηθεί και κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα όπως το δικό μου .

Αν υπάρχει πρόβλημα παρακαλώ να σβηστεί

mco, εγώ ακούω έναν αεροδυναμικό ήχο ακριβώς από τα 105 χμ/ω, νομίζω από τον αριστερό καθρέπτη. Αλλά ακούγεται σιγά, σχεδόν ανεπαίσθητα. Δε θα έλεγα ότι με ενοχλεί, ώστε να με κινητοποιήσει να τον "κυνηγήσω".

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 19 Απρ 2014, 22:22

S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper

pallisi
T2

Δημοσίευσηαπό pallisi » 20 Απρ 2014, 10:46

Χρόνια πολλά σε όλους,

Αυτή τη βδομάδα θα παραγγείλω το V40. Μετά από μια μακρά περίοδο καθυστερήσεων και αναβολών για άλλους λόγους βέβαια.

Το αυτοκίνητο το είχα δει και είχα πάρει προσφορά από την αντιπροσωπεία στην Πάτρα, τώρα έχει αλλάξει χέρια. Επειδή θα είμαι όμως Αθήνα αυτές τις μέρες θα πάω και μια βόλτα και εδώ. Θα ήθελα όμως να κάνω κάποιες ερωτήσεις για τις οποίες δεν έχω βρει ακόμη απαντήσεις.

1. Αρχικά είδα ότι υπάρχουν δύο επιλογές σχετικά με τους κινητήρες D2, μια παλιότερη 98gr και μια νεότερη 88gr. Τι διαφορές έχουν;
2. Από τα έξτρα πακέτα που υπάρχουν ποιά νομίζετε ότι είναι τα πιο απαραίτητα; Κάπου είχα ένα φυλλάδιο με τα πακέτα και τις τιμές τους, αλλά δε μπορώ να το βρω τώρα, υπάρχει κάπου διαθέσιμο; Για τις δικές μου ανάγκες το αμάξι θα πρέπει να έχει απαραίτητα xenon φώτα (το θεωρώ ένα από τα πιο απαραίτητα για τους ελληνικούς δρόμους), αισθητήρες παρκαρίσματος (θυμάμαι ότι με είχε παιδέψει πολύ στο test drive το παρκάρισμα), blutooth.
3. Προσανατολίζομαι στην αγορά του R-design γιατί το είδα στο ίντερνετ σε καλή τιμή. Πέραν από τα διακοσμητικά στοιχεία, μπορεί να το θεωρήσει κανείς ότι βρίσκεται μεταξύ summum και momentum; Γνωρίζει κάποιος αν στις τρέχουσες προσφορές τα πιο άδεια μοντέλα τα φορτώνουν με έξτρα οι αντιπροσωποίες;
4.Κάθε άλλη συμβουλή, ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστώ πολύ για τις όποιες απαντήσεις. Βέβαια θα πάω, ξανά να κάνει το ψάξιμό μου στις αντιπροσωπείες γιατί μάλλον έχουν αλλάξει αρκετά σε σχέση με πριν από ένα χρόνο, σε επίπεδα τιμών.
V 40 D2 Momentum

UnHaCkAbLe
T2

Δημοσίευσηαπό UnHaCkAbLe » 20 Απρ 2014, 23:38

pallisi έγραψε:Χρόνια πολλά σε όλους,

Αυτή τη βδομάδα θα παραγγείλω το V40. Μετά από μια μακρά περίοδο καθυστερήσεων και αναβολών για άλλους λόγους βέβαια.

Το αυτοκίνητο το είχα δει και είχα πάρει προσφορά από την αντιπροσωπεία στην Πάτρα, τώρα έχει αλλάξει χέρια. Επειδή θα είμαι όμως Αθήνα αυτές τις μέρες θα πάω και μια βόλτα και εδώ. Θα ήθελα όμως να κάνω κάποιες ερωτήσεις για τις οποίες δεν έχω βρει ακόμη απαντήσεις.

1. Αρχικά είδα ότι υπάρχουν δύο επιλογές σχετικά με τους κινητήρες D2, μια παλιότερη 98gr και μια νεότερη 88gr. Τι διαφορές έχουν;
2. Από τα έξτρα πακέτα που υπάρχουν ποιά νομίζετε ότι είναι τα πιο απαραίτητα; Κάπου είχα ένα φυλλάδιο με τα πακέτα και τις τιμές τους, αλλά δε μπορώ να το βρω τώρα, υπάρχει κάπου διαθέσιμο; Για τις δικές μου ανάγκες το αμάξι θα πρέπει να έχει απαραίτητα xenon φώτα (το θεωρώ ένα από τα πιο απαραίτητα για τους ελληνικούς δρόμους), αισθητήρες παρκαρίσματος (θυμάμαι ότι με είχε παιδέψει πολύ στο test drive το παρκάρισμα), blutooth.
3. Προσανατολίζομαι στην αγορά του R-design γιατί το είδα στο ίντερνετ σε καλή τιμή. Πέραν από τα διακοσμητικά στοιχεία, μπορεί να το θεωρήσει κανείς ότι βρίσκεται μεταξύ summum και momentum; Γνωρίζει κάποιος αν στις τρέχουσες προσφορές τα πιο άδεια μοντέλα τα φορτώνουν με έξτρα οι αντιπροσωποίες;

Ευχαριστώ πολύ για τις όποιες απαντήσεις. Βέβαια θα πάω, ξανά να κάνει το ψάξιμό μου στις αντιπροσωπείες γιατί μάλλον έχουν αλλάξει αρκετά σε σχέση με πριν από ένα χρόνο, σε επίπεδα τιμών.

pallisi καλησπέρα. Εγώ περιμένω σε 1-2 εβδομάδες ένα Τ4 R-design. Αν θες ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο thread που έχω ανοίξει και στο οποίο περιγράφω τα εξτρά πακέτα που διάλεξα. Θεωρώ ότι είναι λάθος να μην βάλεις τουλάχιστον το πακέτο Business Pack II (cruise control, χειριστήρια στο τιμόνι, πίσω αισθητήρες, High performance audio) και αδιανόητο να επιλέξεις τα αναλογικά όργανα και όχι την TFT.

Διαθέσιμο ελληνικό φυλλάδιο με τιμές δύσκολο να βρεις, αλλά εάν ψάξεις τον αντίστοιχο Πολωνικό, τα πακέτα (και οι περισσότεροι από τους κωδικούς τους) είναι ίδια με αυτά που προσφέρονται στην Ελλάδα οπότε μπορείς να πας για την παραγγελία προετοιμασμένος αν και για τις τιμές θα έχεις μόνο μια χοντρική εκτίμηση. Εγώ από εκεί έψαξα και είδα τι μπαίνει πάνω στο αμάξι και διάλεξα αυτά που ήθελα (αφού βέβαια έμαθα και τις τιμές εδώ).

Το R-Design ναι είναι ανάμεσα σε momentum και summum και για εμένα αξίζει τα λεφτά του (βέβαια από την άλλη θεωρώ ότι η εμφάνιση που του δίνει δεν "ταιριάζει" στο "ράθυμο" χαρακτήρα του D2 αλλά περί ορέξεως ...).

Δες εάν η προσφορά που έχουν για το αυτόματο κιβώτιο στην ίδια τιμή με το χειροκίνητο ισχύει και για το R-Design (και όχι μόνο για το cross country). Εάν ισχύει, στη θέση σου εάν έκανα τώρα την παραγγελία και το έπαιρνα ντιζελ θα έβαζα το αυτόματο οπωσδήποτε. Εαν ισχύει και δεν θες αυτόματο πρόσεξε το γιατί γράφουν ότι (τουλαχιστον για το cross country για το οποίο σίγουρα ισχύει αυτή η προσφορά) εάν κάποιος επιλέξει χειροκίνητο παίρνει τη διαφορά από το αυτόματο (κανα 2χίλιαρο) σε εξτρά εξοπλισμό!

Έχε επίσης υπόψη σου ότι εδώ και ένα μήνα έχουν μειώσει 400 ευρώ την προσφορά που κάνανε (την έκπτωση) αλλά δίνουν δώρο ένα iphone.

Για οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε, ρώτα ότι θες :-)

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 21 Απρ 2014, 12:30

pallisi έγραψε:Χρόνια πολλά σε όλους,

Χρόνια Πολλά
Για τα έξτρα δεν μπορώ να σου πω τι να βάλεις γιατί ο καθένας το "χτίζει" όπως του αρέσει...δηλαδή εγώ σε Rdesign που πήρα εβαλα 18" ,xenon,φιμέ,δέρμα...
Εγώ πχ δεν θα έπαιρνα ποτέ αυτόματο...ουτε ηλιοροφή...
Δες τον εξοπλισμό και βάλε ότι σου αρέσει και μπορείς φυσικά...

UnHaCkAbLe
T2

Δημοσίευσηαπό UnHaCkAbLe » 21 Απρ 2014, 12:41

mco γιατί λες ότι δεν θα έβαζες ηλιοροφή?

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 21 Απρ 2014, 14:47

Απλα για Ελλάδα την βρίσκω άχρηστη .

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 21 Απρ 2014, 18:31

https://www.google.gr/url?sa=t&source=w ... zUvY03Eq6A

Τιμοκατάλογος εξοπλισμού volvo v40 uk

pallisi
T2

Δημοσίευσηαπό pallisi » 21 Απρ 2014, 22:08

Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες.
UnHaCkAbLe έγραψε:pallisi καλησπέρα. Εγώ περιμένω σε 1-2 εβδομάδες ένα Τ4 R-design. Αν θες ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο thread που έχω ανοίξει και στο οποίο περιγράφω τα εξτρά πακέτα που διάλεξα. Θεωρώ ότι είναι λάθος να μην βάλεις τουλάχιστον το πακέτο Business Pack II (cruise control, χειριστήρια στο τιμόνι, πίσω αισθητήρες, High performance audio) και αδιανόητο να επιλέξεις τα αναλογικά όργανα και όχι την TFT.

Και εγώ πιστεύω ότι αυτά είναι απαραίτητα. Και σίγουρα θα τα βάλω.

UnHaCkAbLe έγραψε:Το R-Design ναι είναι ανάμεσα σε momentum και summum και για εμένα αξίζει τα λεφτά του (βέβαια από την άλλη θεωρώ ότι η εμφάνιση που του δίνει δεν "ταιριάζει" στο "ράθυμο" χαρακτήρα του D2 αλλά περί ορέξεως ...).

Να πω βέβαια την αλήθεια μου, ενώ εξωτερικά μου αρέσουν οι αλλαγές, εσωτερικά αυτή η μαυρίλα που βλέπω στις φωτό δε με τρελαίνει. Επίσης το σχεδιάκι στο ταμπλό δε μου αρέσει και πολύ. Αλλά αν δε το δω και από κοντά, δε μπορώ να κρίνω από τις φωτογραφίες.

UnHaCkAbLe έγραψε:Δες εάν η προσφορά που έχουν για το αυτόματο κιβώτιο στην ίδια τιμή με το χειροκίνητο ισχύει και για το R-Design (και όχι μόνο για το cross country). Εάν ισχύει, στη θέση σου εάν έκανα τώρα την παραγγελία και το έπαιρνα ντιζελ θα έβαζα το αυτόματο οπωσδήποτε. Εαν ισχύει και δεν θες αυτόματο πρόσεξε το γιατί γράφουν ότι (τουλαχιστον για το cross country για το οποίο σίγουρα ισχύει αυτή η προσφορά) εάν κάποιος επιλέξει χειροκίνητο παίρνει τη διαφορά από το αυτόματο (κανα 2χίλιαρο) σε εξτρά εξοπλισμό!

Αυτόματο αυτοκίνητο δε μου αρέσει καθόλου, οπότε απορίπτεται. Θα ρωτήσω και αυτό για τον εξοπλισμό, γιατί τότε βγαίνει σε πολύ καλή τιμή, αν ισχύει βέβαια.
V 40 D2 Momentum

UnHaCkAbLe
T2

Δημοσίευσηαπό UnHaCkAbLe » 21 Απρ 2014, 22:28

Αν μπεις μέσα σε R-Design δεν θα θες να βγεις :-) . Για τη μαυρίλα έχεις ένα δίκιο, το κάνει λίγο μονότονο και κλειστοφοβικό. Ήταν ένας από τους λόγους που έβαλα την (σταθερή δυστυχώς) ηλιοροφή ...

Ποιο "σχεδιάκι στο ταμπλό" εννοείς?

pallisi
T2

Δημοσίευσηαπό pallisi » 22 Απρ 2014, 10:05

UnHaCkAbLe έγραψε:Ποιο "σχεδιάκι στο ταμπλό" εννοείς?

Στην κεντρική κονσόλα, εκεί που είναι τα χειριστήρια του air condition και του ραδιοφώνου, έχει ένα μεταλλικό κομμάτι που διατρέχει την κονσόλα από πάνω μέχρι κάτω και έχει και λίγο μπλε μέσα. Σήμερα θα το δω και από κοντά οπότε θα έχω άποψη και γνώμη το βράδυ. Ξέρουμε που μπορεί να έχει σίγουρα ένα r-deisgn σε έκθεση για να το δώ (στην Αττική), γιατί μπορεί να μην το έχουν όλοι, μην πηγαίνω τσάμπα. Ευχαριτώ.
V 40 D2 Momentum

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 22 Απρ 2014, 10:53

Την Παρασκευή αν είμαι Αθήνα σου δείχνω το δικό μου...

UnHaCkAbLe
T2

Δημοσίευσηαπό UnHaCkAbLe » 22 Απρ 2014, 11:22

pallisi έγραψε:
UnHaCkAbLe έγραψε:Ποιο "σχεδιάκι στο ταμπλό" εννοείς?

Στην κεντρική κονσόλα, εκεί που είναι τα χειριστήρια του air condition και του ραδιοφώνου, έχει ένα μεταλλικό κομμάτι που διατρέχει την κονσόλα από πάνω μέχρι κάτω και έχει και λίγο μπλε μέσα. Σήμερα θα το δω και από κοντά οπότε θα έχω άποψη και γνώμη το βράδυ. Ξέρουμε που μπορεί να έχει σίγουρα ένα r-deisgn σε έκθεση για να το δώ (στην Αττική), γιατί μπορεί να μην το έχουν όλοι, μην πηγαίνω τσάμπα. Ευχαριτώ.

To σχέδιο που λες, ναι είναι λίγο περίεργο, αλλά τουλάχιστον στο δικό μου μάλλον θα είναι "ευπρόσδεκτο" αφού θα είναι το μόνο χρωματιστό αντικείμενο σε όλο το αμάξι :lol: .

Σχετικά με την αντιπροσωπία (και ελπίζω να προλάβεις να το δεις αυτό που γράφω τώρα), πας καρφί για Σφακιανάκη στην Κηφισίας, έχει ένα λευκό R-Design μέσα (στο οποίο θα μπορείς να μπεις) και ένα κόκκινο έξω, πάνω σε ράμπα (οπότε θα μπορείς μόνο εξωτερικά να το δεις...

UnHaCkAbLe
T2

Δημοσίευσηαπό UnHaCkAbLe » 22 Απρ 2014, 11:23

Επίσης ακόμα και αν δε σου αρέσει αυτό που συζητάμε στην κονσόλα, μη σε αποθαρρύνει ιδιαίτερα αφού φαντάζομαι είναι κάτι που αλλάζει εύκολα ...

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 22 Απρ 2014, 12:30

pallisi έγραψε:1. Αρχικά είδα ότι υπάρχουν δύο επιλογές σχετικά με τους κινητήρες D2, μια παλιότερη 98gr και μια νεότερη 88gr. Τι διαφορές έχουν;

Η διαφορά τους είναι μάλλον τα ελαστικά. Εχουν βάλει μικρότερα ελαστικα(205) για μικρότερες εκπομπές.

Τιμοκατάλογος 2012
http://www.volvocars.com/gr/all-carsMY1 ... _W1220.pdf

Τιμοκατάλογος 2014
http://www.volvocars.com/gr/all-cars/vo ... celist.pdf

pallisi
T2

Δημοσίευσηαπό pallisi » 22 Απρ 2014, 18:59

UnHaCkAbLe έγραψε:Σχετικά με την αντιπροσωπία (και ελπίζω να προλάβεις να το δεις αυτό που γράφω τώρα), πας καρφί για Σφακιανάκη στην Κηφισίας, έχει ένα λευκό R-Design μέσα (στο οποίο θα μπορείς να μπεις) και ένα κόκκινο έξω, πάνω σε ράμπα (οπότε θα μπορείς μόνο εξωτερικά να το δεις...

Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Θα πάω από εκεί για να του ρίξω μια πιο καλή ματιά.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα επανέλθω λιαν συντόμως γιατί θα έχω σίγουρα απορείες για την παραγγελία και για τα διάφορα έξτρα που πρέπει, αν πρέπει, να μπουν.
V 40 D2 Momentum

pallisi
T2

Δημοσίευσηαπό pallisi » 23 Απρ 2014, 18:55

Κρίσιμη ερώτηση: Λέτε ότι τα φώτα xenon αξίζουν σε σχέση με τα κοινά; Γιατί το ποσό ανεβαίνει αρκετά με αυτά, μου φένεται αρκετά μεγάλο.
V 40 D2 Momentum

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 23 Απρ 2014, 19:34

αξίζουν και το τελευταίο €

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 23 Απρ 2014, 20:01

pallisi έγραψε:Κρίσιμη ερώτηση: Λέτε ότι τα φώτα xenon αξίζουν σε σχέση με τα κοινά; Γιατί το ποσό ανεβαίνει αρκετά με αυτά, μου φένεται αρκετά μεγάλο.

Αυτά είναι απαραίτητα !!!
Δεν είναι ακριβά (1100) αν σκεφτείς οτι είναι Αdaptive και οχι απλά xenon...

Δες BMW...

pallisi
T2

Δημοσίευσηαπό pallisi » 23 Απρ 2014, 22:08

Δεν έχεται άδικο, είναι απαραίτητα. Απλά έβαλα το R-design, το πακέτο business pack (cruise, αισθητήρες παρκαρίσματος, blutooth κ.α), και τα φώτα και ανέβηκε λίγο το μαλλί.

Θέλω να ρωτήσω επίσης για τους αισθητήρες παρκαρίσματος. Είναι βέβαια στο πακέτο, αλλά αξίζουν; Δεδομένου ότι το αμάξι δεν έχει ορατότητα πίσω. Βέβαια μετά από μερικά παρκαρίσματα αρχίζεις να νοιώθεις τον όγκο και το καταλαβαίνεις.

Βέβαια να πώ την μαύρη μου αλήθεια, αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ από όλα είναι το χρώμα (εξωτερικά). Όταν βάλεις το R-design, οι επιλογές πέφτουν κατακόρυφα. Αλλά γενικά τα χρώματα δε με εντυπωσιάζουν, ίσως είμαι δύσκολος. Εδώ να μου πεις ότι στην κανονική έκδοση κόβουν το biaritz blue.
V 40 D2 Momentum

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 23 Απρ 2014, 22:32

Για το παρκάρισμα θα στο πω απλά δεν βλέπεις την μύτη σου!!!
Για χρώμα δεν ξέρω γιατί εγώ παίρνω μόνο μαύρο.

UnHaCkAbLe
T2

Δημοσίευσηαπό UnHaCkAbLe » 23 Απρ 2014, 23:13

pallisi έγραψε:Δεν έχεται άδικο, είναι απαραίτητα. Απλά έβαλα το R-design, το πακέτο business pack (cruise, αισθητήρες παρκαρίσματος, blutooth κ.α), και τα φώτα και ανέβηκε λίγο το μαλλί.

Θέλω να ρωτήσω επίσης για τους αισθητήρες παρκαρίσματος. Είναι βέβαια στο πακέτο, αλλά αξίζουν; Δεδομένου ότι το αμάξι δεν έχει ορατότητα πίσω. Βέβαια μετά από μερικά παρκαρίσματα αρχίζεις να νοιώθεις τον όγκο και το καταλαβαίνεις.

Βέβαια να πώ την μαύρη μου αλήθεια, αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ από όλα είναι το χρώμα (εξωτερικά). Όταν βάλεις το R-design, οι επιλογές πέφτουν κατακόρυφα. Αλλά γενικά τα χρώματα δε με εντυπωσιάζουν, ίσως είμαι δύσκολος. Εδώ να μου πεις ότι στην κανονική έκδοση κόβουν το biaritz blue.

Για τους αισθητήρες τι το σκέφτεσαι αφού είναι μεσα στο πακέτο?

Τι χρώμα σκέφτεσαι να το πάρεις? Το biaritz blue είναι όντως ωραίο αλλά πιθανότατα να μη ταίριαζε με το R-design. Πάντως επειδή τον προβληματισμό σχετικά με τα χρώματα τον είχα και εγώ - εννοώ το πόσο περιορίζονται η επιλογές - προσπάθησα να φτιάξω ένα configuration με βάση τη momentum και προσθέτοντας/αλλάζοντας κάποια πράγματα να "πλησιάσω" το R-design (οπότε και να μπορώ να βάλω ότι χρώμα ήθελα) αλλά δυστυχώς υπάρχουν πράγματα στο R-design (και μόνο σε αυτό) που τουλάχιστον εγώ δεν μπορούσα να "αγνοήσω" όπως πχ οι ζάντες που έχει (όλες οι άλλες μου φαίνονται το λιγότερο αδιάφορες) και πάνω από όλα τα γ@...τα καθίσματα!

Το λευκό είναι πολύ όμορφο, το κόκκινο επίσης (αν πήγες Σφακιανάκη θα τα είδες και τα δύο) αλλά αυτό που δεν παίζεται είναι το μπλε (και το οποίο δυστυχώς δεν μπόρεσα να διαλέξω γιατί έπεσε παντόφλα :lol:)

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 24 Απρ 2014, 03:51

pallisi έγραψε:Κρίσιμη ερώτηση: Λέτε ότι τα φώτα xenon αξίζουν σε σχέση με τα κοινά; Γιατί το ποσό ανεβαίνει αρκετά με αυτά, μου φένεται αρκετά μεγάλο.

Τα Active bending (xenon)Lights κοστίζουν 1200 ευρώ και αξίζουν. Εγώ είμαι ευχαριστημένος και δε θα άλλαζα την επιλογή μου.

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 24 Απρ 2014, 09:02

Το μπλε που λέτε πρέπει να υπάρχει ετοιμοπαραδοτο το είχα δει στην Λ.Βουλιαγμένης και ήταν my2013 ...
Άντε μετά να το πουλήσεις σαν μτχ...

Άβαταρ μέλους
WER130
D2

Δημοσίευσηαπό WER130 » 24 Απρ 2014, 14:57

Θέλω να ρωτήσω επίσης για τους αισθητήρες παρκαρίσματος. Είναι βέβαια στο πακέτο, αλλά αξίζουν?

100%. Η ορατότητα πίσω ειδικά είναι ανύπαρκτη. Υπολόγισε επίσης και τα βραδυνά παρκαρίσματα όπου πηγαίνεις στην τύχη. Και μην ξεχνάς το κόστος βαψίματος/αντικατάστασης ενός προφυλακτήρα. Είμαι παθών στο οικογενειακό 206 όπου μια επαφή με κλαδι (!!!) ελιάς, κόστισε 500ε. :dizzy
Volvo S60 T3 MY2012

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 24 Απρ 2014, 16:24

WER130 έγραψε:
Θέλω να ρωτήσω επίσης για τους αισθητήρες παρκαρίσματος. Είναι βέβαια στο πακέτο, αλλά αξίζουν?

100%. Η ορατότητα πίσω ειδικά είναι ανύπαρκτη. Υπολόγισε επίσης και τα βραδυνά παρκαρίσματα όπου πηγαίνεις στην τύχη. Και μην ξεχνάς το κόστος βαψίματος/αντικατάστασης ενός προφυλακτήρα. Είμαι παθών στο οικογενειακό 206 όπου μια επαφή με κλαδι (!!!) ελιάς, κόστισε 500ε. :dizzy

:dizzy 500.
Γιαυτό υπάρχει το eBay...
http://m.ebay.com/itm/301141328567?nav=SEARCH

pallisi
T2

Δημοσίευσηαπό pallisi » 25 Απρ 2014, 17:24

Καλησπέρα σε όλους,
Το νερό μπήκε στο αυλάκι. Τελικά κατέληξα στην έκδοση momentum. Με αρκετά έξτρα. Θα επανέλθω με το καλό με φωτογραφίες και σχόλια όταν θα έρθει το αυτοκίνητο (σε περίπου 2 μήνες) .
Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες που μου δώσατε. Ήταν πολύ σημαντικές και κρίσιμες. Θα τα πούμε και από κοντά σε κάποια βόλτα!
V 40 D2 Momentum

UnHaCkAbLe
T2

Δημοσίευσηαπό UnHaCkAbLe » 25 Απρ 2014, 18:46

pallisi έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,
Το νερό μπήκε στο αυλάκι. Τελικά κατέληξα στην έκδοση momentum. Με αρκετά έξτρα. Θα επανέλθω με το καλό με φωτογραφίες και σχόλια όταν θα έρθει το αυτοκίνητο (σε περίπου 2 μήνες) .
Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες που μου δώσατε. Ήταν πολύ σημαντικές και κρίσιμες. Θα τα πούμε και από κοντά σε κάποια βόλτα!

Ποιά εξτρα διάλεξες τελικα?

pallisi
T2

Δημοσίευσηαπό pallisi » 25 Απρ 2014, 20:03

UnHaCkAbLe έγραψε:vΠοιά εξτρα διάλεξες τελικα?

Το αμάξι είναι έκδοση momentum.

Λοιπόν από έξτρα έβαλα:
Light and Style package
Business II + με 7' ίντζες οθόνη
Ρεζέρβα (γιατί με τα κιτ δε τα πάω καλά, παροδοσιακό τρόπο θέλω)
Climate Comfort
Το σύστημα ρυθμισης του τιμονιού
Μεταλλικό χρώμα

Συναγερμός δώρο όχι εργοστασιακός.
V 40 D2 Momentum

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 25 Απρ 2014, 21:15

pallisi έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,

Καλή αναμονή τώρα! Και με το καλό να το παραλάβεις!

Επιστροφή σε “Μοντέλα Volvo”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες