βγάζω με το τσιγκέλι (v.)
1.κινούμαι με συνεχείς σπασμωδικές κινήσεις
synonyms
βγάζω με το τσιγκέλι (v.)
γλιστρώ, σπαρταράω, σπαρταρώ, στριφογυρίζω, σφαδάζω
http://dictionary.sensagent.com/%CE%B2% ... %B9/el-el/
Tsakos έγραψε:Akomi kamia "dinati" gia auto thelo kapios na patisi mazi mou

SverigePower850T-5 έγραψε:tsako ποσα αλογα εισαι?
Tsakos έγραψε:Leo pos den leo.....105 hp kai 14,7 ropoula......
iatroud έγραψε:Tsakos έγραψε:Leo pos den leo.....105 hp kai 14,7 ropoula......
πως έκανες το +5%?
Tsakos έγραψε:Leo pos den leo.....105 hp kai 14,7 ropoula......
SverigePower850T-5 έγραψε:Tsakos έγραψε:Leo pos den leo.....105 hp kai 14,7 ropoula......
![]()
![]()
iatroud έγραψε:Tsakos έγραψε:Leo pos den leo.....105 hp kai 14,7 ropoula......
πως έκανες το +5%?
DIKASTIS-T5 έγραψε:SverigePower850T-5 έγραψε:Tsakos έγραψε:Leo pos den leo.....105 hp kai 14,7 ropoula......
![]()
![]()
Κυριε Κιμωνα,κλειστε το στομα απο τα smiles και πειτε μας τι εχετε κανει στο 850.....!!!
Jim_C30 έγραψε:Δημήτρη το αυτοκίνητο του Tsakou είναι πρώτης γενιάς...Δεν είναι S40 σαν το δικό σου!
iatroud έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Δημήτρη το αυτοκίνητο του Tsakou είναι πρώτης γενιάς...Δεν είναι S40 σαν το δικό σου!
είμαι βαθιά νυχτωμένος!! προσπαθώ να καταλάβω αλλά τα χρειάζομαι μάλλον μασημένα![]()
το μοτέρ του τσάκου είναι αυτό:
αν ναι, τότε τα νούμερα που είπε παραπάνω είναι τα μαμίσια (μην πάει κανενός ο νους στο πονηρό!). συνεπώς κάνει χιούμορ ή θέλει να πει κάτι άλλο που δεν μπορώ να αντιληφθώ? !@#$@!#$ μιλάτε ρε κι αφήστε τα τσιγκέλια!
Tsakos έγραψε:SverigePower850T-5 έγραψε:Tsakos έγραψε:Leo pos den leo.....105 hp kai 14,7 ropoula......
![]()
![]()
Pros ti i antidrasi auti,sas fenonte liga kai pedika ta noumera?????
SverigePower850T-5 έγραψε:Tsakos έγραψε:SverigePower850T-5 έγραψε:Tsakos έγραψε:Leo pos den leo.....105 hp kai 14,7 ropoula......
![]()
![]()
Δεν ειπε κανεις κατι τετοιο,αλλα η αντιδραση ηταν φυσιολογικη,γιατι απο τα ποστ σου,εγω καταλαβα οτι εχεις παραπανω αλογα.Δεν το ειπα για να σε πικαρω.
iatroud έγραψε:ρε συ, αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι πάτημα, μέτρηση θες! στο πάτημα μεταξύ 2 διαφορετικών οχημάτων και 2 διαφορετικών οδηγών επισέρχονται πολλοί απροσδιόριστοι παράγοντες. από βάρος οχήματος (οδηγός, λίτρα καυσίμου, αξεσουάρ βλ.δικαστή κ.λπ.), μέγεθος και τύπος ελαστικού και ζάντας, οδηγικό προφίλ και ικανότητα (άλλος αφήνει τα λάστιχα κάτω, άλλος πατινάρει τον δίσκο) και ένα σωρό άλλα (κίνηση, μπλόκα κλπ).
από την άλλη στην μέτρηση, είτε με μηχανάκι (http://www.racechrono.com), είτε σε δυναμομέτρηση (όπως προανέφερες) είτε, τέλος, σε πίστα (μέγαρα), έχεις μετρήσιμα και ποιοτικώς αντικειμενικά κριτήρια.
τα υπόλοιπα είναι μια καλή δικαιολογία για να φάμε κρουασάν!
Tsakos έγραψε:SverigePower850T-5 έγραψε:Tsakos έγραψε:SverigePower850T-5 έγραψε:Tsakos έγραψε:Leo pos den leo.....105 hp kai 14,7 ropoula......
![]()
![]()
Δεν ειπε κανεις κατι τετοιο,αλλα η αντιδραση ηταν φυσιολογικη,γιατι απο τα ποστ σου,εγω καταλαβα οτι εχεις παραπανω αλογα.Δεν το ειπα για να σε πικαρω.
To autokinito den prepei na ine poli dinato gia na to xerese (den tha itan asximo ) alla na to xeres opos ine .......kai na min spaei sinexeia
Tsakos έγραψε:To autokinito den prepei na ine poli dinato gia na to xerese (den tha itan asximo ) alla na to xeres opos ine .......kai na min spaei sinexeia
Jim_C30 έγραψε:Tsakos έγραψε:To autokinito den prepei na ine poli dinato gia na to xerese (den tha itan asximo ) alla na to xeres opos ine .......kai na min spaei sinexeia
Άρα λοιπόν δεν αφήνεις τις μόντες και τα πατήματα αφού δε σε νοιάζει η πολλή δύναμη;![]()
![]()
johnkyr έγραψε:http://www.volvoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=32&t=36
o Σπύρος, έχει βάλει BSR στο S60 2.0T, από ότι γράφει, είναι ευχαριστημένος
Ελπίζω να το ανταποδώσω! 
stam έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση και αναλυτική ενημέρωση.Ελπίζω να το ανταποδώσω!
sta8ito έγραψε:tis proalles eixa paei sto service sto sarakaki k mou eipan pos topothetoun oi idioi programma afksisis ippodinamis!egw exw ena c30 t5 logika tha isxuei to idio k gia ta ipoloipa moter!m eipan oti ta programmata einai heico opote an mpeite k sti heico vlepete analitika dinamometriseis prin k meta to programma!to kalo vevaia einai oti afksanete arketa i ropi!!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Αφου εχεις κανεις τις απαραιτητες ενεργειες,εγω δυο πραγματα βλεπω.
1)Ισως επειδη ανεβηκαν οι θερμοκρασιες τωρα τελευταια,ο αερας να ερχεται πιο αραιος στις εισαγωγες.
2)Μπορει να σου βαλανε καμια βενζινη γτπ.

johnkyr έγραψε:σήμερα πέρασε από το μυαλό μου, μιας και το μοτέρ μας volvo-mazda-ford 1.8, βασικά είναι ίδιο και με αυτό του μχ-5 1.8 ,μήπως ψαχτώ για κάνα compressor kit έτοιμο για Μχ5, τι λέτε

DOULGERAKIS έγραψε:Εδω και 4-5 μερες εχω ενα προβληματακι με το αμαξι μου οποτε θα ηθελα τα φωτα σας.
Εχει αρχισει η αναλογια αερα/καυσιμου στα τουρμπισματα να ειναι 10.1 με 10.5 δηλαδη υπερβολικα πλουσιο.Το αμαξι εχει σεταριστει να δουλευει στο 1.4 σταθερο με 1.7 over και αναλογια αερα/καυσιμου 11.4 με 11.6.
Εχω τσεκαρει τον λ' εχει μπει καινουργιο airflou - maf.
Exει κανενας ιδεα τι στο δι@ολο μπορει να ειναι?![]()
Κιμωνα-DIKASTI κτλ αναμενω απαντιση......!!!!!!!!!

DIKASTIS-T5 έγραψε:Η HEICO ειναι πολυ ακριβη λογω του οτι δραστηριοποιειται στη Γερμανια.Ειχα καταβασει προσφατα εναν τιμοκαταλογο και οντως ετσι ειναι.Ενδεικτικα,για ECU UPGRADE στον Τ5 το κοστος ειναι 1450ευρω χωρις κατι αλλο,μονο προγραμμα.

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Baidu [Spider] και 26 επισκέπτες