επιστρέψαμε κι εμείς ....
Περάσαμε πολύ πολύ καλά .... Το Πήλιο ήταν πολύ όμορφο και με την πολύ καλή παρέα καλύτερο !!!
Από θέμα κατανάλωσης Νεα μάκρη - Πήλιο 8.6λτ/100 με μέση ταχύτητα 121χλμ/ώρα
και Πήλιο - Νέα Μάκρη 7.7λτ/100 με μέση 96χλμ/ώρα
και οι 2 μετρήσεις με μερικά ανοιγματάκια μέχρι τα 200χαω. Οι καταναλώσεις του φίλου από το Ναύπλιο, φαντάζουν εξωπραγματικές

και δείχνουν τι θα κάνουμε όταν η βενζίνη πάει στα 2+€/λτ
Ο ανιχνευτής jim μας ενημέρωσε για το μπλόκο στο 280χλμ πήγαινα 120 όσο έλεγε η ταμπέλα και με περνάει με τα όσα, μια SLK, δεν προλαβαίνει να κάνει 500μ και το στρουμφάκι την σταματάει ....
Οδηγικά, νομίζω αποκάλυψη ήταν ο iatroud, που στο Πήλιο ακολουθούσε, πολύ πολύ σωστές και καθαρές γραμμές παρά τα energy.
Μου άρεσε και θα μας μείνει η βολτούλα με τα άλογα. Φωτογραφίες, μόλις βρω χρόνο.
Όσο για το T5 στην ανάβαση, έχω να πω ότι είναι "σπαστικά ασφαλές" , ειδικά με το DSTC on .... αφού μπαίνεις με τα όσα, παίζοντας με την τετρακίνηση και σε πάει εκεί που θες. Κάνει απίστευτες εκκινήσεις, ενώ η τετρακίνηση σε όποια χλμ σου δίνει ένα extra αίσθημα ασφάλειας. Τα 050Α σε γλιστερούς Ελληνικούς δρόμους δεν ήταν ότι το καλύτερο, αλλά δεν μπορείς να τα κατηγορήσεις, αφού δεν έχεις την απαίτηση οι κατασκευαστές ελαστικών να έχουν υπ όψιν την ελληνική σαπουνάδα, ενώ δεν είχαν προλάβει να ζεσταθούν όσο θα έπρεπε. Πρέπει να βάρεσα κόφτη στην πρώτη ή στην δευτέρα .... γιατί ήθελα να συνεχίζω την επιτάχυνση με τον ίδιο ρυθμό και να μην σταματάω

. Τέλος τα φρένα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά του V50. Τον κινητήρα πρέπει να τον κρατάς πάνω από τις 3.000σαλ για να μην καταλαβαίνεις turbo υστερήσεις, ενώ προς το τέλος της διαδρομής αναζητούσα κι άλλους 50-100hp ή να ξεφορτώσω τους επιπλέον επιβάτες, αφού το πλαίσιο ανάρτηση, μπορούσε να τους διαχειριστεί.
Φωτογραφίες, μόλις τις περάσω στο Pc.
@zeus, το videaki, δεν μπορούμε να το δούμε γιατί είναι private