Σε αυτό το site υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες για το Παλλάδιο με θέα πισίνα.
http://www.booking.com/hotel/gr/palladi ... RD19049001
dimikyr έγραψε::lol:![]()
![]()
Σε αυτό το site υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες για το Παλλάδιο με θέα πισίνα.
http://www.booking.com/hotel/gr/palladi ... RD19049001

dimikyr έγραψε:Super!!! Να πάρω αύριο να κλείσω??? Παλλάδιο ή Ερωφίλη τελικά???
VolvoZeus έγραψε:Δυστυχως μια βραδυα...αλλα κι αυτο ισως αλλαξει...υπαρχει ενα ενδεχομενο να φυγω την αλλη εβδομαδα...![]()
![]()
Αλλιως 1 διανυκτερευση εκτος αν παμε απο Παρασκευη....

Jim_C30 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Δυστυχως μια βραδυα...αλλα κι αυτο ισως αλλαξει...υπαρχει ενα ενδεχομενο να φυγω την αλλη εβδομαδα...![]()
![]()
Παρασκευή εγώ τουλάχιστον δουλεύω μέχρι αργά το βράδυ, οπότε Σάββατο μονόδρομος...Αν δεν κάνω λάθος νομίζω και ο Ηλίας δουλεύει Σάββατο πρωί και θα έρθει Πήλιο αργότερα.
Όταν λες μπορεί να φύγεις, δηλαδή μπορεί να μην έρθεις στην εκδρομή αν καταλαβαίνω καλα;
VolvoZeus έγραψε:Jim_C30 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Δυστυχως μια βραδυα...αλλα κι αυτο ισως αλλαξει...υπαρχει ενα ενδεχομενο να φυγω την αλλη εβδομαδα...![]()
![]()
Παρασκευή εγώ τουλάχιστον δουλεύω μέχρι αργά το βράδυ, οπότε Σάββατο μονόδρομος...Αν δεν κάνω λάθος νομίζω και ο Ηλίας δουλεύει Σάββατο πρωί και θα έρθει Πήλιο αργότερα.
Όταν λες μπορεί να φύγεις, δηλαδή μπορεί να μην έρθεις στην εκδρομή αν καταλαβαίνω καλα;
Δεν βρισκουμε 1ο και ισως παω να ταξιδεψω απο Σιγκαπουρη-Νοτια Κινα με το πλοιο...Κατι τετοιο σημαινει οτι θα κανω και Πασχα, για αλλη μια φορα, εκτος...Μεχρι το τελος της εβδομαδας θα ξερω..
...Απλά πρέπει να σιγουρευτούμε ώστε να κλείσουμε το ξενοδοχείο. Πότε θα το ξέρεις αν είναι σίγουρα;DIKASTIS-T5 έγραψε:Δημητρη,πιστευω οτι πρεπει να επεμβουμε στιχουργικα...!!![]()

iatroud έγραψε:εάν ήταν απλά θέμα μη βολικής συγκυρίας (και δεν το λέω για τον φίλο gdoudou) θα μπορούσαμε να το πάμε πίσω ένα σαββατοκύριακο. φαντάζομαι δεν θα χάλαγε και ο κόσμος. γιατί τώρα κάτι μου λέει ότι ακόμη κι έτσι δεν θα άλλαζαν πολλά πράγματα (με εξαίρεση ίσως τον φίλο γιώργο από πάτρα).
σε κάθε περίπτωση όπως σε όλα τα πράγματα υπάρχουν κορυφές και πυθμένες -και σήμερα βιώνουμε το δεύτερο- έτσι και στην κοινότητά μας. ίσως ήρθε ώρα για την πρώτη σοβαρή αυτοκριτική μας. ίσως ήρθε ώρα να επεκταθούμε. ίσως πάλι θα πρέπει απλά να κάνουμε υπομονή να φυσήξει ούριος άνεμος..
Υ.Γ. με τόση συμμετοχική δημοκρατία που βιώνουμε πόσο χρόνο και διάθεση να έχει κάποιος για επιπλέον συμμετοχή οπουδήποτε?!

dimikyr έγραψε:Τελευταίο update μετά από επικοινωνία με Palladiο:
Η τιμή που μας δίνουν για τα δίκλινα δωμάτια για την ομαδική μας κράτηση (jim c30 2 βραδιές, johnkyr 2 βραδιές, dikastis 2 βραδιές, iatroud, volvozeus, vrestas από 1 βραδιά) έπεσε στα 68 ευρώ με πρωινό από 80 ευρώ. Για να έχουμε όμως τα δωματιάκια μας θα πρέπει αύριο να τους δώσουμε τελική απάντηση και την Μ.Δευτέρα κάθε συμμετέχων στην εκδρομή να βάλει στην Alpha Bank προκαταβολή 30 ευρώ (όσοι είναι για 1 βραδιά) και 60 ευρώ (όσοι είναι για 2 βραδιές). Να σημειώσω εδώ ότι η πολλή εξυπηρετική κυριούλα στο Παλλάδιο έχει κάνει πολλές ανακατατάξεις στις κρατήσεις και τα δωμάτια άλλων πελατών για να βολέψει όλους εμάς. Δυστυχώς τα περιθώρια στενεύουν και αν το αφήσουμε κι άλλο δεν θα βρίσκουμε δωμάτια σε ένα ξενοδοχείο όλοι μαζί. Θα αναγκαστούμε λοιπόν να χωριστούμε και ίσως να βρούμε δωμάτια με υψηλότερες τιμές. Πείτε μου πώς προχωράμε....

iatroud έγραψε:ok από εμάς. και αν τέτοια ώρα τα μακντοναλντς είναι κλειστά, για καφέ έχει ακριβώς δίπλα στα 20μ.
VolvoZeus έγραψε:iatroud έγραψε:ok από εμάς. και αν τέτοια ώρα τα μακντοναλντς είναι κλειστά, για καφέ έχει ακριβώς δίπλα στα 20μ.
Το βενζιναδικο εννοεις?

iatroud έγραψε:η δροσιά αν επαληθευτεί θα είναι ωραία, θα τραβιούνται λουκάνικα και αλκοόλες!
άλλο με προβληματίζει εμένα. αυτές τις μέρες κάνω στην αθήνα διαδρομές των 35-40 λεπτών στα 15-20 λεπτά αντίστοιχα. κακό σημάδι αυτό. λείπει αρκετός κόσμος και πολύ φοβάμαι ότι θα τον γνωρίσω (σταματημένος στην κίνηση) την κυριακή επιστρέφοντας! Τυχερά τα παιδιά που θα μείνουν μία μέρα πίσω. θα αποδειχτεί μεγάλη υπόθεση!!
Επιστροφή σε “Εκδηλώσεις - Εκδρομές”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες