Καφενείο

Εδώ μπορούμε να γράφουμε @$%$%#$^%#^#
Άβαταρ μέλους
savefski
T2

Re: Καφενείο

Δημοσίευσηαπό savefski » 27 Απρ 2010, 00:37

DIKASTIS-T5 έγραψε:
savefski έγραψε:καλησπερα αδερφια πατριωτες..δε ξερω ποσο θα τραβηξει ακομα αυτη η κατασταση με το σκηνικο τρομου που φτιαχνεται απο τους παντες σ αυτο το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που λεγεται Ελλαδα,αυτο που ξερω,αυτο που αισθανομαι μαλον,ειναι οτι,αν γινουν πραξη οι απειλες-υποδειξεις-διαταγες της περιφημης "τροϊκας" του Δ.Ν.Τ που κανει κουμαντο στην Ελλαδα εδω κ κατι μερες,τοτε ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ-ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ..
θα προσθετα οτι αυτα ειναι λογια ενος ανθρωπου της γενιας των 40νταρηδων των 1000 ευρω..ομως δεν μπορω να το λεω για πολυ αυτο φιλοι μου,γιατι απο 1 μαιου θα μου εχουν μεινει μονο τα 40 μου χρονια..τα 1000 ευρω θα μου λειπουν μιας κ ο φιλευσπλαχνος εργοδοτης μου,αποφασισε να αποδειξει οτι δεν ειναι ρατσιστης,στελνοντας εμενα στο ταμειο ανεργιας κρατωντας τους πακιστανο φιλιπινεζους συναδελφους μου..
ευχομαι να ειμαι ο πρωτος κ ο τελευταιος απο τα πατριωτακια εδω μεσα,που θα νοιωθει στο πετσι του το τι σημαινει να σε πεταν στο δρομο ετσι ξαφνικα..ειναι απο τις χοιροτερες στιγμες που μπορει να ζησει ενας ανθρωπος.....
παλι καλα που εχω κ την Αλεξανδρα μου,να μου χαμογελα κ να μου χαριζει τον κοσμο ολο..

Ετσι ημουν κι εγω περυσι τετοια εποχη ακριβως.Αλλαγη καθεστωτος στην εταιρια με δρομολογια τυπου διανομων με μορφη franchise και μαλακιες.Και ενθαρρυνσεις για εθελουσιες αβερτα και οπου δεν τους επαιρνε εφευρισκανε τροπους να σε στειλουν σπιτι σου,οπως εμενα.Εγω βεβαια ειμαι και λιγο αγριογουρουνο(μου εμοισε το C30 μου) και 14χρονια μικροτερος σου φιλε μου savefski και τους τα εσπασα ολα εκει μεσα.Οχι για την απολυση,αλλα γιατι τωρα ολοι θυμουνται μονο τα εκανα πουτανα εκει.Με τους σεκιουριταδες τους με μαζεψανε.Εβριζα ολο τους το οικογενειακο,ολη την καινη διαθηκη,κλωτσιες,μπουνιες και με τα ποδια απο το εμπορικο παρκο του αεροδρομιου ως τις αφιξεις να παρω το λεωφορειο να παω σπιτι.Πολυεθνικες...μην αρχισω τις καταρες και ειμαι και Σαββατογεννημενος.Ο πραγματικη αγαπη και στοργη για την Αλεξανδρα σου(εμενα με εχει καψει αυτο το ονομα!)θα ειναι αυτα που θα σε κανουν να ξανασταθεις στα ποδια σου και να τα ξεπερασεις ολα γρηγορα.KEEP WALKING φιλε μου.

κατ αρχας σας ευχαριστω ολους σας,για την συμπαρασταση σας κ για τα λογια δυναμης που μου δινετε..και το πιο συγκινητικο για μενα,που εισπρατω απο τα γραφομενα σας,ειναι οτι φερεστε σαν μια αληθινη παρεα,απεναντι σε εναν ανθρωπο που εχετε γνωρισει μονο απο πεντε αραδες που εχει γραψει εδω μεσα..και οπως καλα ξερετε κ ξερουμε ολοι μας,τους φιλους μας τους μετραμε στα δυσκολα..ε εγω σημερα νοιωθω οτι κερδισα μερικους ακομη..σας ευχαριστω πολυ.. :roll: .
φιλε μου δικαστη,να εισαι σιγουρος οτι κ μενα η αντιδραση μου ισως να ηταν ομοια με τη δικια σου κ ισως ακομα πιο ασχημη,μιας που εκτος οτι το αφεντικο μου ειναι κ μη ρατσιστης,αγαπαει πολυ τους ξενους γι αυτο κ διωχνει τους Ελληνες,εχω κ τη μεγαλη "χαρα" να ειναι 1,επαναλαμβανω,ΠΡΩΤΟΣ ξαδερφος της γυναικας μου κ εγω μεχρι πριν μια εβδομαδα να ημουν ο "δικος" του ανθρωπος κατα τα λεγομενα του.αλλα ειχα ενα ελατωμα οπως δικαιολογηθηκε στη γυναικα μου,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.καταλαβαινετε ολοι φυσικα τι σημαινει αυτο το δεν ειχα ανοιχτα τα ματια μου.και ουτε προκειται ποτε στη ζωη μου να τα εχω ανοιχτα,με τον τροπο που ζηταγε αυτος,οσο κ να μου κοστισει αυτο..
οπως καταλαβαινεις λοιπον ειχα κ εχω εναν ακομα πολυ σημαντικο λογο,να τον κανω να θυμαται το ονομα μου για ολη του τη ζωη.ΑΛΛΑ φιλε δικαστη,εχω κ ενα ακομη σοβαρο λογο που με κανει να πνιγω τα αισθηματα μου κ το θυμο μου..στην ιδια εταιρεια δουλευει κ η γυναικα μου κ καταλαβαινεις τι επιπτωσεις θα ειχε σε εκεινη αν εγω φερομουν στον ξαδερφο οπως του αξιζε.. :swear :chair .
οποτε σφιγγω τα δοντια και συνεχιζω με ψηλα το κεφαλι,ΠΑΝΤΑ,οπως σωστα λεει κ ο μαεστρος και χωρις κανενα σημαιακι στα χερια,αγαπητε συμπεθερε..αυτα τα σημαιακια,τα κομματικα,δεν τα σηκωσα ποτε γιατι απλα ποτε δεν ημουν κ ποτε δεν θα ειμαι ΟΠΑΔΟΣ σε καποιο κομμα..και για χαρη της γυναικας μου αλλα κυριως για χαρη της "αναστασης" μου της Αλεξανδρα μου,συμπεθερε δημητρη,θα κραταω γερα,ορθιος,με το γελιο της οδηγο μου..αυτο ηταν ειναι κ θα ειναι η μεγαλυτερη περιουσια της ζωης μου.και οσοι απο σας φιλαρακια,εχετε σαν εμενα τετοιες "περιουσιες" με καταλαβαινετε απολυτα..οσοι δεν εχετε,ευχομαι να σας συμβει οσο πιο συντομα γινεται..
σας ευχαριστω ολους κ παλι ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΣΤΕ....

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 27 Απρ 2010, 10:53

iatroud έγραψε:@volvozeus, Στην εποχή όμως, του ΔΝΤ η διολίσθηση των τιμών στα ακίνητα εκτιμάται ότι θα είναι πολύ πιο βίαιη και ραγδαία και σε ορισμένες περιπτώσεις θα υπερβεί το 50-60%., http://www.capital.gr/News.asp?id=953521

;-)
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Απρ 2010, 10:58

@ Savefski
Φίλε Φώτη μη μου αγχώνεσαι, σίγουρα θα βρεις τον τρόπο να ανταπεξέλθεις σε αυτή τη δύσκολη φάση την οποία περνάς. Θέλει κουράγιο και δύναμη.
Στην επόμενη συνάντηση έλα οπωσδήποτε να σε γνωρίσουμε από κοντά και να μην είναι μία φιλία, μέσα από μια οθόνη υπολογιστή και 5-10 αράδες γραμμών, όπως λες κι εσύ!
Τα προβλήματα είναι για να ξεπερνιούνται, και αυτό είναι το πραγματικό νόημα της ζωής!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 27 Απρ 2010, 10:59

@iatroud αρκεί, να μην κάνει φτερά με διάφορους τρόπους το εισόδημα μας .... ή δεσμεύσουν σε ποικίλους τρόπους, ακόμα και τις καταθέσεις .... :arrow: ή τα στεγαστικά έχουν επιτόκια +10%
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Απρ 2010, 11:01

Ρε' σεις ο VolvoZeus πώς και δεν απάντησε τίποτα περί της έκθεσης στη Μεταμόρφωση και τα σχόλια του Δικαστή περί εκθεμάτων; :lol: :lol: :lol:
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 27 Απρ 2010, 11:02

johnkyr έγραψε:... ή δεσμεύσουν σε ποικίλους τρόπους, ακόμα και τις καταθέσεις .... :arrow:

Φιλικη συμβουλη....βαλτε ενα σημαντικο κεφαλαιο απο τα χρηματα που εχετε αποταμιευσει σε μια τραπεζα του εξωτερικου (πχ hsbc)...οχι οτι των ελληνικων θα τα παρει το κρατος, απλα ισως δεν ειναι διαθεσιμα αμεσα οταν εσεις τα χρειαζεστε :whistling
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 27 Απρ 2010, 11:03

Jim_C30 έγραψε:Ρε' σεις ο VolvoZeus πώς και δεν απάντησε τίποτα περί της έκθεσης στη Μεταμόρφωση και τα σχόλια του Δικαστή περί εκθεμάτων; :lol: :lol: :lol:

Τι θες να απαντησω? Εγω 5 Μαιου φευγω....10-15 Ιουνιου θα επιστρεψω...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Απρ 2010, 11:05

DIKASTIS-T5 έγραψε:Ο VolvoZeus θα ειναι μερος των εκθεματων ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για ρίξε μιά ματιά εδώ φίλε VolvoZeus... :lol:
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 27 Απρ 2010, 11:06

Νομίζω, ότι η Τράπεζα της Ελλάδος βάζει τους κανόνες για το τι θα ./\κάνουν οι τράπεζες, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, Ελληνικές ή Ξένες.

Άβαταρ μέλους
sprsk
D2

Δημοσίευσηαπό sprsk » 27 Απρ 2010, 11:19

VolvoZeus έγραψε:
johnkyr έγραψε:... ή δεσμεύσουν σε ποικίλους τρόπους, ακόμα και τις καταθέσεις .... :arrow:

Φιλικη συμβουλη....βαλτε ενα σημαντικο κεφαλαιο απο τα χρηματα που εχετε αποταμιευσει σε μια τραπεζα του εξωτερικου (πχ hsbc)...οχι οτι των ελληνικων θα τα παρει το κρατος, απλα ισως δεν ειναι διαθεσιμα αμεσα οταν εσεις τα χρειαζεστε :whistling

Αν πάμε σε πάγωμα καταθέσεων .... Ζήτω που καήκαμε.

Απλά υπομονή κάνομε μέχρι να τελειώσουν οι κώλο εκλογές στην Γερμανία και να συνταχθούν τα κείμενα προς υπογραφή .
Μία εβδομάδα είναι θα περάσει .
Το θέμα είναι οι καραγκιόζηδες που μας Κυβερνούν να πάρουν αποφάσεις . Να καταθέσουν προτάσεις , να ψηφιστούν και να εφαρμοστούν πάνω από όλα.

Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι μέσα στον μήνα . Θα τα πάρουμε τα λεφτά . Το θέμα είναι πώς θα κλείσει ο χρόνος. Μεγάλο ερωτηματικό ???? .
Αν δεν αυξηθεί η κατανάλωση , δεν περιοριστούν οι Δαπάνες , αν δεν πουλήσουν κάνα κομμάτι κρατικού συμβιβασμού και τοποθέτησης ψηφοφόρων και δεν Καταθέσουν κάνα Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο που θα προβλέπει αντί επιδοτήσεων ( γιατί λεφτά δεν έχουμε ) άλλες παροχές ( π.χ. Φοροαπαλλαγές ) η αδυναμία πληρωμών θα είναι η κατάληξη της χώρας μας .

Ακούγοντάς τους το μόνο που μπορώ να πω για την κατάσταση μας είναι ΑΙΣΧΟΣ .
Αλλά βλέπεις το βαθύ κράτος σήμερα μας επιστρέφει πίσω στα μούτρα τα ρουσφέτια που του κάναμε . ΚΡΙΜΑ

mzos
T2

Δημοσίευσηαπό mzos » 27 Απρ 2010, 11:32

Διάβαζα την ιστορία σου φίλε Savefski και πραγματικά λυπήθηκα...
Λυπήθηκα ιδιαίτερα για το γεγονός ότι το να είσαι Έλλην είναι πλέον μειονέκτημα...
Πραγματικά λυπάμαι για το μέλλον της πατρίδας, της Ελλάδος, του Ελληνισμού και πάνω από όλα το μέλλον των παιδιών μας...
Χωρίς να υπάρχει μέλλον για τα παιδιά μας , δυστυχώς δεν θα υπάρξει μέλλον για την πατρίδα...
Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο, και να παίρνεις συνεχώς δύναμη από την οικογένεια σου και την κορούλα σας...

Βρισκόμασταν σε ένα καράβι το βλέπαμε να βουλιάζει, το ξέραμε..., δυστυχώς δεν κάναμε τίποτα...
Βάζαμε πάνω από όλα τη σημαία (με μικρό, την κομματική) και όχι τη ΣΗΜΑΙΑ!
Πιστεύω θα 'ρθουν καλύτερες μέρες όταν θα έχουμε ως πρώτο μέλημά μας την πατρίδα, το γενικό καλό!
Αυτό που χρειάζεται είναι η κοινή λογική, που δεν υπάρχει σήμερα αλλά αυτό που επικρατεί σήμερα είναι η αρπακτή και η ιδιοτέλεια. Και πάνω από όλα παιδεία με το ορθό νόημα της!

Θα 'ρθουν καλύτερες μέρες για όλους!!!
Volvo C30 1.6 R-Design 2008

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Απρ 2010, 11:32

Ας ακούσουμε και κανένα τραγουδάκι παιδιά!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 27 Απρ 2010, 11:43

Καλυτερα αυτο..

:doh
:lol:
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 27 Απρ 2010, 11:47

@sprsk
Τι λες για καφεδακι αυριο κατα τις 1830-1900? Αλλα φερε το Volvo αυτη τη φορα!!
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 27 Απρ 2010, 11:47

Χρονια πολλα στο χρηστη Lda....Να τα εκατοστησεις!! :applause
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Απρ 2010, 11:52

Μη συγκρίνουμε τώρα τους ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ καλλιτέχνες με το τίποτα Κωνσταντίνε...
Ακούστε κι άλλο ένα!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Απρ 2010, 11:54

VolvoZeus έγραψε:Χρονια πολλα στο χρηστη Lda....Να τα εκατοστησεις!! :applause

Χρόνια πολλά φίλε, πολύχρονος και κάθε ευτυχία!!! :applause
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 27 Απρ 2010, 12:05

Μπηκα μετα απο πολυ καιρο στο site της Volvo Cars Hellas με αφορμη το νεο σποτακι αλλα και ενα μικρο αρθρο το οποιο διαβασα σε ενα περιοδικο σχετικα με ενα προμο του C30 το οποιο ανεφερε οτι περισσοτερες πληροφοριες δημοσιευοντε στο επισημο site...Ειναι τοσο ερασιτεχνες? Το site δεν εχει γινει update εδω και μηνες, φυσικα δεν εχει καμια πληροφορια για τα παραπανω...και το κερασακι?...
Εικόνα
Ειναι δυνατον σε μια πολυεθνικη να μην γνωριζουν Αγγλικα?
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Απρ 2010, 12:09

VolvoZeus έγραψε:Μπηκα μετα απο πολυ καιρο στο site της Volvo Cars Hellas με αφορμη το νεο σποτακι αλλα και ενα μικρο αρθρο το οποιο διαβασα σε ενα περιοδικο σχετικα με ενα προμο του C30 το οποιο ανεφερε οτι περισσοτερες πληροφοριες δημοσιευοντε στο επισημο site...Ειναι τοσο ερασιτεχνες? Το site δεν εχει γινει update εδω και μηνες, φυσικα δεν εχει καμια πληροφορια για τα παραπανω...και το κερασακι?...
Εικόνα

Και μετά έχουμε και παράπονα από τις αντιπροσωπείες ρε παιδιά...
Τι να σου κάνουν οι άνθρωποι όταν η επίσημη VOLVO Ελλάδος κάνει αυτές τις μαλακίες πόσο μάλλον και στο επίσημο site τους! :whatever :whatever :whatever
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 27 Απρ 2010, 12:50

κύριοι,
πέστε μου σας παρακαλώ, όταν εμείς οι ιδιώτες παίρνουμε
καταναλωτικά δάνεια με επιτόκια 17 και 18 %, είναι πολύ
για ένα κράτος -όσο κωλομπαρίστικο κι αν είναι- να δανείζεται
νε 8 και 9% ??? ρε μας δουλεύουν ασύστολα !

Υ.Γ. κάνανε την ελλάδα Κ.Ψ.Μ. ( κλέφτες - ψεύτες - μαστροποί ) !!!

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 27 Απρ 2010, 13:46

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Απρ 2010, 13:55

Να μην τις λες τις στροφές
όσο κι αν επιμένουν οι πέστροφες! :doh
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
koh
T2

Δημοσίευσηαπό koh » 27 Απρ 2010, 15:21

Jim_C30 έγραψε:
VolvoZeus έγραψε:Μπηκα μετα απο πολυ καιρο στο site της Volvo Cars Hellas με αφορμη το νεο σποτακι αλλα και ενα μικρο αρθρο το οποιο διαβασα σε ενα περιοδικο σχετικα με ενα προμο του C30 το οποιο ανεφερε οτι περισσοτερες πληροφοριες δημοσιευοντε στο επισημο site...Ειναι τοσο ερασιτεχνες? Το site δεν εχει γινει update εδω και μηνες, φυσικα δεν εχει καμια πληροφορια για τα παραπανω...και το κερασακι?...
Εικόνα

Και μετά έχουμε και παράπονα από τις αντιπροσωπείες ρε παιδιά...
Τι να σου κάνουν οι άνθρωποι όταν η επίσημη VOLVO Ελλάδος κάνει αυτές τις μαλακίες πόσο μάλλον και στο επίσημο site τους! :whatever :whatever :whatever
Και μια και αναφερθήκατε στη VOLVO Ελλάς να σας πω εντελώς πληροφοριακά ότι η αντιπροσωπία της VOLVO εδώ στην Καβάλα έκλεισε, μαζί και της HYUNDAI που ήταν δίπλα. Άραγε ποια έχει σειρά μετά?
VOLVO S40 FOR LIFE

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Απρ 2010, 15:24

@Koh
Μήπως ήταν αντιπροσωπεία του Σαρακάκη;
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
koh
T2

Δημοσίευσηαπό koh » 27 Απρ 2010, 15:59

Jim_C30 έγραψε:@Koh
Μήπως ήταν αντιπροσωπεία του Σαρακάκη;

Από όσο γνωρίζω όχι,ήταν κάτι σαν παράρτημα ΑUTOPOINT αλλά την εκμεταλλευόταν η OPEL της Καβάλας καθώς έχει και στα Σέρρες αντιπροσωπεία VOLVO,OPEL και SSANG YOUNG(ας με διορθώσει ο φίλος grgio αν κάνω λάθος).
VOLVO S40 FOR LIFE

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Απρ 2010, 16:05

Απλά το λέω διότι ο Σαρακάκης έπαψε πλέον να είναι επίσημος εισαγωγέας VOLVO με αποτέλεσμα αρκετές από τις αντιπροσωπείες του να κλείνουν σταδιακά!
Το Πάσχα που είχα κατέβει στην Καλαμάτα, η αντιπροσωπεία της VOLVΟ, συμφερόντων Σαρακάκη, είδα ότι είχε βάλει λουκέτο!
Και η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία είχε μόνο έκθεση και όχι Service και ήταν η μοναδική στο νομό Μεσσηνίας.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 27 Απρ 2010, 16:07

Jim_C30 έγραψε:Απλά το λέω διότι ο Σαρακάκης έπαψε πλέον να είναι επίσημος εισαγωγέας VOLVO με αποτέλεσμα αρκετές από τις αντιπροσωπείες του να κλείνουν σταδιακά!
Το Πάσχα που είχα κατέβει στην Καλαμάτα, η αντιπροσωπεία της VOLVΟ, συμφερόντων Σαρακάκη, είδα ότι είχε βάλει λουκέτο!
Και η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία είχε μόνο έκθεση και όχι Service και ήταν η μοναδική στο νομό Μεσσηνίας.

Ναι, επαψε να ειναι εισαγωγεας απο το 2000 οπου και ανελαβε η Volvo Car Hellas...Ο Σαρακακης διατηρησε μονο αντιπροσωπειες Volvo...και διατηρει ακομα και σημερα..
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Απρ 2010, 16:16

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες Κωνσταντίνε!
Βέβαια στον επίσημο ιστοχώρο της VOLVO, δεν αναφέρεται πουθενά καμία αντιπροσωπεία του Σαρακάκη, είτε στους διανομείς, είτε στα συνεργεία. :q
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 27 Απρ 2010, 16:24

Jim_C30 έγραψε:Έχεις δίκιο σε αυτό που λες Κωνσταντίνε!
Βέβαια στον επίσημο ιστοχώρο της VOLVO, δεν αναφέρεται πουθενά καμία αντιπροσωπεία του Σαρακάκη, είτε στους διανομείς, είτε στα συνεργεία. :q

Εxtra A.E. ....
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Απρ 2010, 16:25

VolvoZeus έγραψε:
Jim_C30 έγραψε:Έχεις δίκιο σε αυτό που λες Κωνσταντίνε!

Εxtra A.E. ....

:doh :doh :doh
Δικιά του είναι η EXTRA; :doh
Ομολογώ ότι δεν το γνώριζα και ζητώ συγγνώμη για την παραπληροφόρηση. :oops:
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 27 Απρ 2010, 16:33

Ban γρηγορα.... :lol:
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Απρ 2010, 16:35

VolvoZeus έγραψε:Ban γρηγορα.... :lol:

Μην τα λες αυτά...Ο Admin καραδοκεί και χτυπάει εκεί που δεν το περιμένεις! :lol:
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
sprsk
D2

Δημοσίευσηαπό sprsk » 27 Απρ 2010, 22:04

VolvoZeus έγραψε:@sprsk

Μόλις Ξύπνησα .... Άστα χάλια μαύρα από την Αλλεργία . Έφυγα από το γραφείο στις 4 ( δεν άντεξα άλλο )
Έχω χαπακωθεί με αντισταμινικά και τα είδα όλα κωλωμένα . :swear

Τέσπα , Θα μπορούσαμε αύριο τετάρτη νωρίς το μεσημέρι ή Πέμπτη απόγευμα ?
πώς σου φαίνεται ?

Και όσοι πιστοί προσέλθετε .

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 27 Απρ 2010, 22:15

sprsk έγραψε:Άστα χάλια μαύρα από την Αλλεργία

στη δική μου περίπτωση διαρκεί η κάθε κρίση 24ωρο, (φτάρνισμα, καταρροή, δάκρυσμα και κοκκίνισμα ματιών) δεν υποχωρεί εύκολα ούτε με αντισταμινικό ούτε με εισπνεόμενο, μόνο με κάνα δυο ώρες ύπνο.. και την επομένη όταν σηκώνομαι τα μάτια μου πρησμένα τις πρώτες ώρες.
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
sprsk
D2

Δημοσίευσηαπό sprsk » 27 Απρ 2010, 22:16

Σε νιώθω 100 % :lol:

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 27 Απρ 2010, 23:19

6 μήνες ΠΑΣΟΚ – δες τη θετική πλευρά της ζωής!

Σας παρουσιάζω αναλυτικά τους 10 λόγους που άλλαξαν τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο με αποτέλεσμα να έχω χεστεί στο χρήμα λόγω της πολύ καλής οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ. που με ανάγκασε να εξοικονομήσω χρήματα. Το έκανε για μένα, για εσάς, για όλους.

Οι 10 λόγοι:

1. Έκοψα το...τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα..)
2. Έκοψα το φαγητό απ’ έξω (Goody’s κλπ σε πακέτο κάθε μέρα)
3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γ....τες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)
4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή για clubing)
6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω κάνω αναπάντητες)
7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat καλό είναι.)
8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα
9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)
10. Με χώρισε η γκόμενα μου (λογικό)

Η “σούμα”:

1. Τσιγάρο: 6 ευρώ Χ 365 μέρες = 2.190 ευρώ
2. Goody’s: 5 ευρώ Χ 365 μέρες= 1.825 ευρώ
3. Βενζίνη: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
4. Πώληση αυτοκινήτου: 4.000 ευρώ
5. Clubing: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
6. Σύνδεση κινητού: 40 ευρώ Χ 12 μήνες= 480 ευρώ
7. Φίλοι: 52 καφέδες Χ 4 ευρώ= 208 ευρώ
8. Ρούχα: 500 ευρώ
9. Δώρα: 500 ευρώ
10. Γκόμενα - Χωρισμός: Αξία ανεκτίμητη

Αποτέλεσμα...: Δεκατέσσερις χιλιάδες εννιακόσια τρία ευρώ...(14.903)!!!!

Για να μην αναφέρω και... ότι γλίτωσα από:

1. Καρκίνο πνευμόνων 2. Διαιτολόγο
3. Τροχαία 4. Εφορία
5. Αλκοτέστ 6. Φλυαρία
7. Παρεξηγήσεις 8. Κινέζικες απομιμήσεις
9. Υποχρεώσεις 10. Προφυλακτικά και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

Είμαι πολύ πλούσιος;;

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 27 Απρ 2010, 23:27

«Πάμε να αναγεννήσουμε την πατρίδα. Ή τώρα ή ποτέ». Με αυτή τη φράση - πρόσκληση έκλεισε τη σημερινή του ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου. http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 010_334722
:dizzy
αυτό το "Πάμε" κάτι μου θυμίζει.. κάπου το έχω ξανακούσει, σε σποτάκι αν δε με γελά η μνήμη μου.
τι μας περιμένει.. :doh

Υ.Γ. αύριο πρωί πρωί αγοράζουμε Εθνική :q
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 27 Απρ 2010, 23:28

Υπό απόλυση ο διευθυντής πολεοδομίας Σύρου στην αρμοδιότητα του οποίου βρίσκεται και η Μύκονος, με απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου της Νομαρχίας Κυκλάδων.

Ο Δημήτρης Μπουτούρης είχε 635.000 ευρώ σε καταθέσεις, μετοχές και οικόπεδο σε περιοχή φιλέτο της Σύρου.

Την τύχη του αναμένεται να έχουν και άλλοι υπάλληλοι της πολεοδομίας Σύρου καθώς έχουν βρεθεί στην κατοχή τους εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

αναδημοσίευση από www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΣΚΑΪ 100,3
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 27 Απρ 2010, 23:31

Με αίτημα του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος, διεγράφη οριστικά από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην υπουργός Αιγαίου και τέως βουλευτής Δωδεκανήσου Αριστοτέλης Παυλίδης, με το σκεπτικό ότι «προκάλεσε και προκαλεί βλάβη στη λειτουργία του κόμματος»
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
koh
T2

Δημοσίευσηαπό koh » 27 Απρ 2010, 23:34

iatroud έγραψε:Υπό απόλυση ο διευθυντής πολεοδομίας Σύρου στην αρμοδιότητα του οποίου βρίσκεται και η Μύκονος, με απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου της Νομαρχίας Κυκλάδων.

Ο Δημήτρης Μπουτούρης είχε 635.000 ευρώ σε καταθέσεις, μετοχές και οικόπεδο σε περιοχή φιλέτο της Σύρου.

Την τύχη του αναμένεται να έχουν και άλλοι υπάλληλοι της πολεοδομίας Σύρου καθώς έχουν βρεθεί στην κατοχή τους εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

αναδημοσίευση από http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΣΚΑΪ 100,3
Να που είναι τα χαμένα μας λεφτά. Και εμείς μεροδούλι μεροφάι.
VOLVO S40 FOR LIFE

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 27 Απρ 2010, 23:41

τόσα χρόνια... δεν ήξεραν τι γίνεται ??? μήπως δεν είναι τυχαία η επιλογή του χρόνου, για τέτοιες επιτυχίες :dizzy

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 27 Απρ 2010, 23:49

A (decoy) flare is an aerial infrared countermeasure to counter an infrared homing ("heat seeking")
http://en.wikipedia.org/wiki/Flare_(countermeasure)
Εικόνα
μπορεί και ναναι αντίμετρα, ποιος ξέρει. καλό πάντως είναι να ξεμπροστιάζονται με ονοματεπώνυμο, μπας και σφίξουν λίγο οι (_!_) και μαζέψουν οι επίορκοι λίγο τα ξερά τους από την καρδάρα με το μέλι!
Τελευταία επεξεργασία από iatroud σε 28 Απρ 2010, 00:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 28 Απρ 2010, 00:10

sprsk έγραψε:
VolvoZeus έγραψε:@sprsk

Μόλις Ξύπνησα .... Άστα χάλια μαύρα από την Αλλεργία . Έφυγα από το γραφείο στις 4 ( δεν άντεξα άλλο )
Έχω χαπακωθεί με αντισταμινικά και τα είδα όλα κωλωμένα . :swear

Τέσπα , Θα μπορούσαμε αύριο τετάρτη νωρίς το μεσημέρι ή Πέμπτη απόγευμα ?
πώς σου φαίνεται ?

Και όσοι πιστοί προσέλθετε .

Περαστικα..
Μεσημερι δεν μπορω με τιποτα, οποτε αν δεν μπορεις αυριο απογευμα, ψηφιζω πεμπτη κατα τις 1830 :-D
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 28 Απρ 2010, 00:13

Σαν σήμερα έκλεισε το εργοστάσιο της Nissan στο Βόλο
Μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα στον τομέα του αυτοκινήτου ήταν το εργοστάσιο της Nissan στο Βόλο.
Το συγκεκριμένο απασχολούσε 400 άτομα και από το εργοστάσιο αυτό σε 15 περίπου χρόνια είχαν παραχθεί 170.000 αυτοκίνητα. Ήταν οι χρονιές που η Nissan μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των υποψήφιων πελατών και αυτός ήταν ο λόγος που η ιαπωνική φίρμα είχε βρεθεί στην κορυφή των πωλήσεων καινούριων αυτοκινήτων στη χώρα μας για πάρα πολλά χρόνια.
Δυστυχώς όμως την Πέμπτη 27 Απριλίου 1995 πάρθηκε η απόφαση να μπει λουκέτο στο εργοστάσιο ΤΕΟΚΑΡ Βόλου και να κλείσει έτσι ένα τεράστιο κεφάλαιο με την κατασκευή αυτοκινήτων στην Ελλάδα που ακόμα και σήμερα συζητιέται.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=128935&cid=12
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 28 Απρ 2010, 00:35

iatroud έγραψε:«Πάμε να αναγεννήσουμε την πατρίδα. Ή τώρα ή ποτέ». Με αυτή τη φράση - πρόσκληση έκλεισε τη σημερινή του ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου. http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 010_334722
:dizzy
αυτό το "Πάμε" κάτι μου θυμίζει.. κάπου το έχω ξανακούσει, σε σποτάκι αν δε με γελά η μνήμη μου.
τι μας περιμένει.. :doh

Εμενα μου θυμιζει ατακα Χαρρυ Κλυνν εν ετη 1989...
-> Εμεις οι Ελληνες μια ζωη φευγουμε..και μηπως ξερουμε γιατι φευγουμε? Ελληνες ρε παιδι μου φευγουν γενικως..φευγουμε οταν μπαινουν οι γιορτες...φευγουν οταν τελειωσει το προγραμμα...φευγουν οταν γινοντε οι σεισμοι..φευγουν οταν τους πουν καθιστε...φευγουν μολις ερθει ο λογαριασμος...φευγουν μολις γ@#$@ν..ειμαστε ρε παιδι μου ενας λαος....φευγατος!! Ειμαστε ενας λαος που γεννηθηκε να φευγει...και μολις φυγει τον πιανει η νοσταλγια να γυρισει....και μολις γυρισει, χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο και λεει "τι μαλακας ημουν που γυρισα", και...ξαναφευγει! Ερχομαστε για να φυγουμε...Και οταν οι Ελληνες φευγουν ισοπεδωνουν τα παντα...απο Εθνικη οδο μεχρ εθνικη οικονομια....Και ερχετε μετα ο Αντρεας (Γιωργακης :-D ) και σου λεει "Μαζι θα προχωρησουμε"!! Κατσε ρε φιλε... που θα παμε ρε? Εμεις τωρα γυρισαμε! Φευγατος και βαρεμενος κι αυτος!! Θες να φυγεις ρε παλιο-μπιπ-μπιπ? Σηκω φυγε ρε...φυγε μονος σου...εμας τι μας θες? Μαζι ηρθαμε μωρε αδερφακι μου?? :lol:
Κι αλλη μια διαχρονικη...
-> Ποιος ξερει.. μαλλον ο ιστορικος του μελλοντος ειναι εκεινος που θα μπορεσει να καταλαβει, πως τοσο λιγοι ανθρωποι, σε μια τοσο μικρη χωρα, κατορθωσαν μεσα σε ενα τοσο μικρο χρονικο διαστημα, να κανουν τοσες πολλες μαλακιες.... :lol:

21 χρονια μετα και ειναι ακομα επικαιρα...οχι μονο τα παραπανω, και ουτε μονο για τα γεγονοτα αλλα ακομα και για τα ονοματα...Γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες