Λογότυπο volvoclub.gr
Λογότυπο volvoclub.gr
Διάσπαση από viewtopic.php?f=22&t=10&start=70
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
Re: Λογότυπο volvoclub.gr
DIKASTIS-T5 έγραψε:Γιαννακη,γιατι στο tab δειχνει το εμβλημα της aegean airlines?
γιατί ακόμα και όταν κάθεσαι στο PC, πας αεροπορία

Γιάννη νομίζω ότι αυτό που βλέπω όταν ανοίγει το Volvoclub είναι αρκετά ωραίο. Θα έλεγα να καταλήξουμε εκεί, οι πολλές αναζητήσεις ίσως μας οδηγήσουν σε κακό αισθητικά αποτέλεσμα.

georgosk έγραψε:Γιάννη νομίζω ότι αυτό που βλέπω όταν ανοίγει το Volvoclub είναι αρκετά ωραίο. Θα έλεγα να καταλήξουμε εκεί, οι πολλές αναζητήσεις ίσως μας οδηγήσουν σε κακό αισθητικά αποτέλεσμα.
αυτό που βλέπεις, όταν ανοίγει το site, είναι το επίσημο σήμα της volvo, που δεν το έχουμε φτιάξει εμείς ..... το θέμα είναι, αν μπορούμε πχ να το Οικειοποιηθούμε
johnkyr έγραψε:georgosk έγραψε:Γιάννη νομίζω ότι αυτό που βλέπω όταν ανοίγει το Volvoclub είναι αρκετά ωραίο. Θα έλεγα να καταλήξουμε εκεί, οι πολλές αναζητήσεις ίσως μας οδηγήσουν σε κακό αισθητικά αποτέλεσμα.
..... το θέμα είναι, αν μπορούμε πχ να το Οικειοποιηθούμε

georgosk έγραψε:johnkyr έγραψε:georgosk έγραψε:Γιάννη νομίζω ότι αυτό που βλέπω όταν ανοίγει το Volvoclub είναι αρκετά ωραίο. Θα έλεγα να καταλήξουμε εκεί, οι πολλές αναζητήσεις ίσως μας οδηγήσουν σε κακό αισθητικά αποτέλεσμα.
ουπς αυτό δεν το σκέφτηκα
Δεν υπαρχει θεμα...
Clubs
1. Site(s) that are created by a person(s) that represent Volvo clubs in North America, such as Volvo Club of America, Volvo Sports America, etc., and that are not-for-profit, can use the name Volvo in their domain name with prior approval from VCNA. This type of site may also use the Volvo logo(s) and trademark(s) on web pages.
Volvo Enthusiasts
2. Site(s) that are managed by a non-for-profit individual can use the name Volvo. These are journalistic sites that are created by a Volvo enthusiast. This is not a club site or a business site. This site is permitted to have a domain name that includes the Volvo name. This type of site may also use the Volvo logo(s) and trademark(s) on web pages.
Businesses
3. Site(s) that are selling any products and/or services for a profit shall not be allowed to use the Volvo name, logo(s) or trademark(s) in any infringing manner on the internet, which is the same legal restriction as applied to any other communications media. The use of the name is also strictly forbidden in the domain name. Use of trademark(s) and logo(s) on web pages is also forbidden.
Αναφορα γινετε για την αμερικανικη αγορα, αλλα ισχυουν παγκοσμιως. Επισης μην ξεχνατε εχουμε το official status απο την Volvo.

STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
VolvoZeus έγραψε:georgosk έγραψε:johnkyr έγραψε:georgosk έγραψε:Γιάννη νομίζω ότι αυτό που βλέπω όταν ανοίγει το Volvoclub είναι αρκετά ωραίο. Θα έλεγα να καταλήξουμε εκεί, οι πολλές αναζητήσεις ίσως μας οδηγήσουν σε κακό αισθητικά αποτέλεσμα.
ουπς αυτό δεν το σκέφτηκα
Δεν υπαρχει θεμα...
Clubs
1. Site(s) that are created by a person(s) that represent Volvo clubs in North America, such as Volvo Club of America, Volvo Sports America, etc., and that are not-for-profit, can use the name Volvo in their domain name with prior approval from VCNA. This type of site may also use the Volvo logo(s) and trademark(s) on web pages.
Volvo Enthusiasts
2. Site(s) that are managed by a non-for-profit individual can use the name Volvo. These are journalistic sites that are created by a Volvo enthusiast. This is not a club site or a business site. This site is permitted to have a domain name that includes the Volvo name. This type of site may also use the Volvo logo(s) and trademark(s) on web pages.
Businesses
3. Site(s) that are selling any products and/or services for a profit shall not be allowed to use the Volvo name, logo(s) or trademark(s) in any infringing manner on the internet, which is the same legal restriction as applied to any other communications media. The use of the name is also strictly forbidden in the domain name. Use of trademark(s) and logo(s) on web pages is also forbidden.
Αναφορα γινετε για την αμερικανικη αγορα, αλλα ισχυουν παγκοσμιως. Επισης μην ξεχνατε εχουμε το official status απο την Volvo.
Κωνσταντίνε

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
να μην φοβάμαι δηλαδή, να με πάνε μέσα για παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας
@georgosk, υπάρχει και πιο κομψός τρόπος να μου πεις ότι δεν σου αρέσουν οι δημιουργίες μου, στο CorelDraw

@georgosk, υπάρχει και πιο κομψός τρόπος να μου πεις ότι δεν σου αρέσουν οι δημιουργίες μου, στο CorelDraw

αυτό ... αριστερά ,με ελληνική σημαία .. και αντί για volvospeed.com ------ volvoclub.gr ???
johnkyr έγραψε:
αυτό ... αριστερά ,με ελληνική σημαία .. και αντί για volvospeed.com ------ volvoclub.gr ???
Για αυτοκολλητο λες?
Με τη γραμματοσειρα της Volvo φανταζομαι ε?
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
VolvoZeus έγραψε:johnkyr έγραψε:
Για αυτοκολλητο λες?
Με τη γραμματοσειρα της Volvo φανταζομαι ε?
για αυτοκόλλητο .... για τα μπλουζάκια, για ραμμένο σηματάκι ? για το logo του φόρουμ ?
johnkyr έγραψε:να μην φοβάμαι δηλαδή, να με πάνε μέσα για παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας![]()
Γιάννη τώρα το είδα. Φίλε χίλια συγνώμη αν σε πρόσβαλα κατα λάθος

Μια χαρά είναι οι δημιουργίες σου, απλά υπάρχουν και οι προσωπικές προτιμήσεις για την μία ή την άλλη πρόταση.

georgosk έγραψε:johnkyr έγραψε:να μην φοβάμαι δηλαδή, να με πάνε μέσα για παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας![]()
Γιάννη τώρα το είδα. Φίλε χίλια συγνώμη αν σε πρόσβαλα κατα λάθος![]()
Μια χαρά είναι οι δημιουργίες σου, απλά υπάρχουν και οι προσωπικές προτημήσεις γαι την μία ή την άλλη πρόταση.
έλα, μην αρπάζεσαι.... πλάκα κάνω !!!!
Είπα και εγώ να κάνω μια προσπάθεια για logo....
μια εκδοχή vintage

και κάτι πιο μοντέρνο

μια εκδοχή vintage

και κάτι πιο μοντέρνο

Time hominem unius libri

το 2ο με πιο συμπιεσμένα γράμματα πάνω-κάτω, θα μπορούσε να γίνει ίσως αυτοκόλλητο ?
- Dimitrispat
- T2
johnkyr έγραψε::applause καλλιτέχνης βρε παιδί μου ... το 1ο θα μου άρεσε να το βάζαμε και στην αρχική σελίδα μην σου πω ...
το 2ο με πιο συμπιεσμένα γράμματα πάνω-κάτω, θα μπορούσε να γίνει ίσως αυτοκόλλητο ?
Συμφωνώ απόλυτα.
Ειδικά το πρώτο σχέδιο είναι πολύ όμορφο.
Πολυ καλή δουλειά baltasar...
Volvo C30 f/l 1.6 Kinetic MY 2010
- VolvoOnTour
- T2
Παρόλο που μου άρεσε πολύ το logo του baltasar είπα να κάνω και εγώ μία προσπάθεια στο θέμα.
1volvoclub.gr by pgpada, on Flickr
Το έκανα σκεπτόμενος κάτι να βάζαμε πάνω στα αμάξια. Kαι επειδή ούτε εσείς αλλά ούτε και εγώ θέλω αυτοκόλλητα είπα να κάνω ένα αρχικό logo που να αντιπροσωπεύει το volvoism όπως είπε και ο volvozeus... με αντιγραφή ουσιαστικά του σχεδίου του baltasar.

Το έκανα σκεπτόμενος κάτι να βάζαμε πάνω στα αμάξια. Kαι επειδή ούτε εσείς αλλά ούτε και εγώ θέλω αυτοκόλλητα είπα να κάνω ένα αρχικό logo που να αντιπροσωπεύει το volvoism όπως είπε και ο volvozeus... με αντιγραφή ουσιαστικά του σχεδίου του baltasar.

pgp
-
- T2
παιζει να φιαξουμε καποιο μπλουζακι.καπελακι η καποιο αυτοκολητο η καποιο κυρηλε σηματακι για να δειξουμε οτι υπαρχουμε και σαν κλαμπακι γιατι και εγω τιχαια το βρηκα για να μεγαλοση η παραια

alexandros έγραψε:παιζει να φιαξουμε καποιο μπλουζακι.καπελακι η καποιο αυτοκολητο η καποιο κυρηλε σηματακι για να δειξουμε οτι υπαρχουμε και σαν κλαμπακι γιατι και εγω τιχαια το βρηκα για να μεγαλοση η παραια![]()
![]()
Υπάρχει αντίστοιχο τόπικ στην ενότητα "Μαζικές Αγορές" φίλε Αλέξανδρε! Κάποια κίνηση είχε γίνει στο παρελθόν σχετικά με μπλουζάκια και αυτοκόλλητα αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε η προσπάθεια αυτή.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες