Πλαίσιο
Re: volvopartshop.com
Σε ενδεχόμενη στούκα ομως με μπάρα θόλων τι παίζει όμως?
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
DIKASTIS-T5 έγραψε:Κυριοι,για δειτε για μπαρες θολων και ψαλιδιων τι παιζει.Παναγιωτη εσυ ειδικα αν τις βαλεις θα δεις αλλο αμαξι.Μπορει να βοηθησει και ο Κωνσταντινος που εχει βαλει.
όποιοι έχουν τα πιο σκληρά ελατήρια .... ίσως να δουν διαφορά. Cabrio με μπάρες θόλων νομίζω είναι
, μιας και θα καταπονείς άσκοπα το πλαίσιο. Σε στούκα, το πας για ανακύκλωση
. Την μπάρα θόλων την είδα στον Zeus (σιδερένια δεν ήταν?) , υπάρχει και ψαλιδιών
, ο dikastis δεν φοράει τπτ ?
Τελευταία επεξεργασία από johnkyr σε 17 Απρ 2010, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
DIKASTIS-T5 έγραψε:Αναλογως με το τι θα επιλεξεις.Αν παρεις απο τις πολυ καλες θα συμβουν απο ελαχιστα εως τιποτα.Αν παρεις καμια σατυρη τοτε...υπαρχουν προβληματα.
υπάρχουν αλουμινένιες κτλ ... που υποτίθεται ότι την γλυτώνεις ..... αλλά ευτυχώς δεν το έχω δοκιμάσει. Στο 106 όσο είχα το μαμα setup και είχα μπάρα θόλων - ψαλιδιών δεν κατάλαβα και μεγάλη διαφορά. Με semi και PeugeotSport, miniGrA ρυθμιζόμενα ελατήρια, ράβδους, αμορτισέρ υπήρχε διαφορά. Όλα τα €€ ήταν η πιο σκληρές βάσεις στο μοτέρ, αλλά όπως θα έλεγε και ο μαέστρος, δεν ξέρω κατά πόσο συνάδουν όλα αυτά με αυτοκίνητα-ταξιδίου Volvo ,αφού θα δες ωτοασπίδες για να κάνεις ένα ταξιδάκι και θα σε έχουν στην τσίτα.
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
Το c70 MY06 ειχε εργοστασιακή μπάρα θόλων,έπειτα την καταργήσαν και μάλλον για να έχει καλυτερα αποτελέσματα στα crash test
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
Αλουμινιου ειναι η εργοστασιακη. Αποριας αξιο γιατι του δικαστη με το σπορ πλαισιο δεν εχει. Ψαλιδιων δεν χρειαζεται. Γενικα το πλαισιο ειναι πολυ στιβαρο.
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Πλαίσιο
DIKASTIS-T5 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Αλουμινιου ειναι η εργοστασιακη. Αποριας αξιο γιατι του δικαστη με το σπορ πλαισιο δεν εχει. Ψαλιδιων δεν χρειαζεται. Γενικα το πλαισιο ειναι πολυ στιβαρο.
Δηλαδη η δικια σου ειναι σιδερενια?Πλακα κανεις.Σου λυνω εγω την απορια,αντι να τη βαλουν στους θολους μαλλον τη βαλανε καπου αλλου....Ψαλιδιων κι εγω νομιζω οτι δε χρειαζεται και τοσο πολυ.Ξερεις αν την δινει η VOLVO ως εξτρα αξεσουαρ γιατι εγω δεν ειδα να διατιθεται?
Που ειδες να λεω σιδερενια? Την εργοστασιακη εχω και φυσικα ειναι αλουμινιου. Θα ψαξω κωδικους και θα σου πω.
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Baidu [Spider] και 22 επισκέπτες
.Ψαλιδιων κι εγω νομιζω οτι δε χρειαζεται και τοσο πολυ.Ξερεις αν την δινει η VOLVO ως εξτρα αξεσουαρ γιατι εγω δεν ειδα να διατιθεται?